Νέα

Η Εφορία θα μπαίνει σε σπίτια και θα κάνει κατασχέσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα homan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 543
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥΣ? Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΞΑΓΩΡΑΖΕΤΑΙ?
αυτο φίλε δεν το ξέρεις εαν δεν κυβερνήσει..! Ξέρεις όμως τι ειναι αυτοι που ήδη κυβερνάνε.. Δική σου η απόφαση

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ειναι δίκαιο να φορολογεί την 1η κατοικία ανεξαρτήτως τετραγωνικών; Ειναι δίκαιο να φορολογεί τα κλειστά ακίνητα;; Ειναι δίκαιο να σε φορολογήσει με τον συντελεστή δόμησης με επιπλέον 40% για όσο ακάλυπτο χώρο έχεις χωρις να τον έχεις κτίσει;;

εφόσον όλα αυτά έχουν προκύψει από φορολογημένο εισόδημα ίσως να μην χρειάζεται να φορολογηθούν και πάλι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ναι δεν μου φαίνεται άδικο αυτό, είναι ο φόρος στην κατανάλωση που ανέφερες
ο πάμπλουτος όμως θα έχει πληρώσει παραπάνω φόρο στο εισόδημά του οπότε η συνεισφορά του στα έσοδα του κράτους θα είναι μεγαλύτερη...
άρα γιατί να φορολογηθεί η ιδιοκτησία;
Γιατι πολύ απλα, στην ιδιοκτησια "τσακωνεις" εισοδηματα που πιθανότατα απέφυγαν να φορολογηθουν στην πηγη τους...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
αυτο φίλε δεν το ξέρεις εαν δεν κυβερνήσει..! Ξέρεις όμως τι ειναι αυτοι που ήδη κυβερνάνε.. Δική σου η απόφαση
Έχει κάνει ήδη 3-4 πολιτικές κωλοτούμπες.Τι άλλο χρειάζομαι για να καταλάβω ότι και αυτός πολιτικός της σειράς είναι?  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και επιπλέον, η λογικη της φορολογιας της ιδιοκτησίας, είναι ότι φορολογείσαι και για την υπεραξια που αποκτά το ακινητο με την παροδο των ετων, σε σχεση με την εποχη που το αγορασες. Αυτό το κερδος λοιπον, σου το φορολογει. Και μην βιαστείς να μου πεις ότι οι τιμες πεφτουν, γιατι αυτό είναι παροδικο και προσωρινο.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τότε μάλλον εσύ έχεις ένα θέμα με αυτά που διαβάζεις.Αν μου βρείς ένα ποστ μου που να αναφέρομαι στο τι ψηφίζω εγώ θα σου ζητήσω συγνώμη.Όχι να μου πεις ότι πόσταρα πόσο δεν πάω τον σύριζα η τη χρυσή αυγή για παράδειγμα,βρες μου ένα ποστ που να δηλώνω ότι ψηφίζω νέα δημοκρατία η πασοκ.Άλλοστε είναι μία απόδειξη ακόμα ότι δεν κατάλαβες τι διάβασες γιατί απλά εξέφρασα την αγανάκτιση μου για τον κόσμο όχι για κάποιο κόμμα συγκεκριμένα.Εγώ είπα ότι αν ο κόσμος δε θέλει η νδ και το πασοκ να μη τους ψηφίσει.Αφού τους ψήφισε καλά κάνουν και περνάνε ότι περνάνε.Όταν ψήφισες ήξερες καλά τι έκανες.Η μήπως ο Έλληνας δεν ήξερε επειδή ασχολιόταν μόνο με μπουζούκια και αμάξια?Εσύ όμως δεν μας είπες ούτε μια πρώταση για να τα πάμε καλύτερα ούτε και τι ψιφήζεις(αν θες φυσικά).Επίσης δε μας είπες αν και πόσες φορές έχεις ψηφίσει πασοκ και νδ.Το αποφεύγεις.Σου διευκρίνησα ότι συμφωνώ πως κανένας πολιτικός δεν ενεργεί χωρίς επριασμούς και σε ρωτάω και ευθαίος..Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥΣ? Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΞΑΓΩΡΑΖΕΤΑΙ?

Σου εχω ηδη απαντησει... ολοι αυτοι ειναι ηδη ενα συστημα, που εξαγορασε την πολιτικη του επιβιωση υπογραφοντας τα Μνημονια και κανοντας τον καλο υπαλληλο.
Οτι βλεπεις τωρα, θα το δεις και με τον Τσιπρα Πρωθυπουργο σε ποιο αριστερη version...

Καλα να παθουμε γιατι εμεις τους ψηφιζαμε και ας ερθουνε να μας παρουνε και τα σπιτια.
Και εμεις να τσακωνομαστε μεταξυ μας οσο αυτοι συνεχιζουν να τρωνε, να γαμανε και να κλεβουν !!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Γιατι πολύ απλα, στην ιδιοκτησια "τσακωνεις" εισοδηματα που πιθανότατα απέφυγαν να φορολογηθουν στην πηγη τους...

αυτό δεν κάνει δίκαιη μια φορολόγηση, περισσότερο πρόβλημα του κράτους μου φαίνεται που δεν μπορεί ή δεν θέλει να φορολογήσει κάποια εισοδήματα στην πηγή τους...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Σου εχω ηδη απαντησει... ολοι αυτοι ειναι ηδη ενα συστημα, που εξαγορασε την πολιτικη του επιβιωση υπογραφοντας τα Μνημονια και κανοντας τον καλο υπαλληλο.
Οτι βλεπεις τωρα, θα το δεις και με τον Τσιπρα Πρωθυπουργο σε ποιο αριστερη version...

Καλα να παθουμε γιατι εμεις του ψηφιζαμε και να μπουνε να μας παρουνε και τα σπιτια.
Και να τσακωνομαστε μεταξυ μας οσο αυτοι συνεχιζουν να τρωνε, να γαμανε και να κλεβουν !!!!
Τότε αφού συμφωνείς μαζί μου σε όλα όσα λέω γιατί μπήκες στον κόπο να με αποκαλέσεις πνευματικά λειψό και ανίκανο να κρίνω?  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αυτό δεν κάνει δίκαιη μια φορολόγηση, περισσότερο πρόβλημα του κράτους μου φαίνεται που δεν μπορεί ή δεν θέλει να φορολογήσει κάποια εισοδήματα στην πηγή τους...
Και τα τεκμήρια δηλωνουν αδυναμια του κρατους, όπως και το ποθεν εσχες. Αλλά είναι απολυτως θεμιτα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Έχει κάνει ήδη 3-4 πολιτικές κωλοτούμπες.Τι άλλο χρειάζομαι για να καταλάβω ότι και αυτός πολιτικός της σειράς είναι?  :think:
πολιτικη ειναι να πηγαίνεις ανάλογα το κύμα αλλα το τιμόνι σταθερό.. Δεν νομίζω να ειπε κατι υπέρ της μερκελ...! Ο αντωνακης ναι σε ολα. Αλλα κ έτσι να ειναι υπό τον φόβο μήπως σου βγει  σκαρτος κάτσε με τον Αντωνάκη που ειναι σίγουρο

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως αν μέχρι τις επόμενες εκλογές δεν έχει έρθει η χρεοκοπία και αν δεν μας μπαστακώσουν πάλι καμιά ''κυβέρνηση σωτηρίας'' (βλεπε Παπαδήμο) είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα ψηφίσει ο κόσμος στις εκλογές. Θέλω να δω πόσοι πραγματικά έχουν το στομάχι να ρισκάρουν με τον Σύριζα τις συντάξεις και τους μισθούς τους.Και θέλω να δω και πόσους ψήφους θα πάρει νδ-πασοκ κτλπ δεδωμένης της κοινωνικής κατακραυγής και αγανάκτησης που επικρατούν σήμερα.

Εαν το εγραψες ειρωνικα ... ζητω συγνωμη !!  ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Και τα τεκμήρια δηλωνουν αδυναμια του κρατους, όπως και το ποθεν εσχες. Αλλά είναι απολυτως θεμιτα.

τα τεκμήρια δείχνουν την έλλειψη ικανότητας και επιθυμίας του κράτους να ελέγξει τα εισοδήματα, νομίζω πως δεν σε φορολογεί επιπλέον αλλά βάζει ένα όριο το οποίο να δικαιολογεί την κατοχή κάποιων αντικειμένων αξίας
το πόθεν έσχες έχει την λογική της διαφάνειες από την μεριά των πολιτών, αυτοί πρέπει να δείξουν στους υπόλοιπους για το ύψος της περιουσίας τους και ενδεχομένως πως την απέκτησαν...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
πολιτικη ειναι να πηγαίνεις ανάλογα το κύμα αλλα το τιμόνι σταθερό.. Δεν νομίζω να ειπε κατι υπέρ της μερκελ...! Ο αντωνακης ναι σε ολα. Αλλα κ έτσι να ειναι υπό τον φόβο μήπως σου βγει  σκαρτος κάτσε με τον Αντωνάκη που ειναι σίγουρο
Αν δεν κάνω λάθος ο Σύριζα αρχικά δήλωνε ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα τα βάλει στον κώλο της μέρκελ...ότι στην ανάγκη θα φύγουμε και από το ευρώ..ότι με το που βγεί ο σύριζα το μνημόνιο πάει περίπατο...και τώρα αν δεν κάνω πάλυ λάθος δηλώνει υπερ το να μείνουμε στην ευρώπη και υπέρ του ευρώ.Δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι κάποιος τον υποκινεί και αυτόν.Όταν ζεις σε έναν οικονομικό πόλεμο και κατέχεις το καλύτερο χωράφι τότε μη περιμένεις σωτήρες. Δεν μας στριμόχνουν επειδή δεν ξυπνήσανε καλά το πρωί αλλά επειδή έχουμε πάρα πολύ μεγάλο ορικτό πλούτο...καλό καιρό και χαιβάνια πολίτες στο μεγαλύτερο βαθμό.Σε αυτό τον πόλεμο η φέρνεις τα πάνω κάτω ξέροντας ότι μπορεί να φας και το κεφάλι σου (κατα 90%) η πας με το ρεύμα και προσπαθείς να αντέξεις όσο περισσότερο μπορείς.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εαν το εγραψες ειρωνικα ... ζητω συγνωμη !!  ;)
Ειρωνικό ήταν όλο το σχόλιο..όχι όμως για να υπονοήσω τις πολίτικές μου πεποιθήσεις.Εγώ σχολίασα τον κόσμο.Μακάρι ο κόσμος να είχε πραγματικά το στομάχι να ψηφίσει κάτι που πραγματικά πιστεύει ότι θα τον πάει μπροστά...όχι αυτόν που του τάζει μισθούς και συντάξεις.Ίσως αν ξαναδιαβάσεις με πιο καθαρή ματιά τα σχόλια μου θα καταλάβεις τι θέλω να πω.Το τι ψηφίζω εγώ δεν έχει καμία σχέση με το νόημα των post μου.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Σου λεω "ειπαμε, ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΙΚΟΥ χαρακτήρα, ο Γαβαλας είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ χαρακτήρα".
Και τι πιο εύκολο,με μια ''νομοθετική ρύθμιση'' σε πολυνομοσχέδιο ''σκούπα'',να ονομαστούν όλα τα χρέη πλημμεληματικού χαρακτήρα σε κακουργηματικού;Θεωρείς ότι είναι απίθανο για συμμορία δωσιλόγων σαν τη σημερινή;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
επειδη μας εχει ζαλισει τα πελε η αλεξ ιακωβιδου του μπου.κομ , για να δουμε τι λεει ενας δεξιος για τις μαλακιες του σαμαρα και του μπεννυ.

Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για να εισπράξει το 2014, με τον ΕΝΦΙΑ, περί τα 3 δις ευρώ προκάλεσε μέχρι σήμερα την καταστροφή περιουσίας αξίας 600-650 δις ευρώ. Το εθνικό εισόδημα 3 και πλέον ετών! Θύματα όλοι σχεδόν οι πολίτες, που έχασαν τη δουλειά τους, είδαν τα εισοδήματά τους να μειώνονται και να εξατμίζεται η περιουσία τους. Θύμα και το ίδιο το κράτος που δεν μπορεί να πουλήσει τη δική του ακίνητη περιουσία. Διότι ποιος θα αγοράσει ακίνητα (αν δεν δοθούν σε εξευτελιστική τιμή)

φτανει με τις μαλακιες και τις αποπειρες ωραιοποιησης του ολεθρου που επιχειρουν τα γνωστα παπαγαλακια του σαϊτ, πουτσα και ξυλο απο δω και περα σε οποιον υποστηριζει τις αντισυνταγματικες, παρανομες, ληστρικες, απανθρωπες πολιτικες οποιασδηποτε κυβερνησης

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Αποχη ακυρα λευκα χεστηκαμε.
Ευρωεκλογες αδιάφορο.
Για κυβερνηση ψηφίζεις στις βουλευτικες.
Και μεχρι απόδειξης του εναντιου, κυβερναει το 43%.
Προσωπικά έχω συλλάβει την ιδέα της ανατροποής εδώ και πολλά χρόνια προ κρίσης,σε εποχές ευημερίας και ανεμελιάς.Η ριζική και θεμελιώδης ανατροπή θα επέλθει όχι με εκλογές,ούτε με πορείες,ντεμέκ απεργίες,ξύλο με τα ΜΑΤ,κλπ.Οργανώνουμε,πρώτα σε τοπική,και στη συνέχεια σε πανεθνική κλίμακα,ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΧΗ από οποιαδήποτε δραστηριότητα!(Εργασία,κατανάλωση,διασκέδαση,πουτάνες,ό,τιδήποτε).Σε ορίζοντα το πολύ μιας βδομάδας θα έχει καταρρεύσει το σύστημα,και θα έχει προκληθεί τέτοιο παγκόσμιο τσουνάμι,που θα μείνουμε στην Ιστορία!Έχουμε τα αρχίδια όμως σαν άτομα και σαν λαός να ζήσουμε στη Λίθινη Εποχή για άγνωστο χρονικό διάστημα,και με αργές και βασανιστικές διαδικασίες να ξαναγεννηθούμε πραγματικά από τις στάχτες μας; :think:Ή δεν μπορούμε να αντέξουμε αυτήν την τεράστια θυσία ατομικά και συλλογικά;Μάλλον αυτό συμβαίνει... :'( Από ΜπομπολοΑλαφουζοΚοπελουζοΒαρδινογιανναίους,και τα Σαμοβενιζελοαριστεροδεξιοχρυσαυγοτσιπρόπαιδα τσιράκια τους,μην περιμένετε τίποτα... Θα συνεχίσουμε να τον τρώμε :zfuck: :fuck1: και να τον ρουφάμε :pipa1:,εμείς και η επόμενη (κατεστραμμένη) γενιά,''εις τους αιώνας των αιώνων,αμήν!''
(Κινδυνεύω να κατηγορηθώ για πρόκληση στάσης και αναταραχής μέσω διαδικτύου;).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom