Καλημέρα φίλε μου. Διάβασα την απορία σου και σου αντιπαραθέτω "Γιατί γίνεται συνήθως τροποποίηση στα ποστ"? Το πλήθος των ποστ λοιπόν είναι από νέους χρήστες, π.χ. όπως εσύ που δεν κάνουν τον κόπο να διαβάσουν τους κανόνες του φόρουμ ώστε να δουν τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται και ποστάρουν όπως και ότι να είναι. Είναι πολύ λίγα τα ποστ που χρειάζεται κάποιος να μπει και να συμπληρώσει μια πληροφορία, αλλά πάλι και για αυτό είναι αρκετά τα 30'. Ελπίζω να σε κάλυψα.
εχω παρατηρησει σε ολα μου τα μηνυματα να υπαρχουν οι λεξεις,παραθεση,τροποποιηση,διαγαφη,χωρις να μπορω να καταλαβω γιατι,μπορει καποιος απο τη διοικηση να μ ενημερωσει τι μπορει να κανω λαθος,εχω διαβασει τους κανονες του forum
Αυτή την επιλογή την κάνεις όταν θέλεις να δώσεις απάντηση σε post άλλου μέλους.Απλώς παραθέτεις την απάντησή του η την ερώτηση, σύμφωνα με την απάντηση που δίνεις εσύ στο συγκεκριμένο χωρίο.
Αυτό ισχύει για 30 λεπτά (μισή ώρα) σε περίπτωση που θέλεις να αλλάξεις την απάντησή σου,να κάνεις ορθογραφικές διορθώσεις η να προσθέσεις και κάτι άλλο (όπως φωτογραφία για παράδειγμα) στο πρόσφατο post που έχεις γράψει.
Το λέει η ίδια η λέξη και αυτή η επιλογή ισχύει για μισή ώρα.Αν κάνεις ένα thread η ένα post που δεν θέλεις να διαβαστεί στο forum επειδή το έχεις μετανιώσει η για οποιαδήποτε άλλο λόγο το διαγράφεις τελείως.
σ ευχαριστω και αυτο που λες το καταλαβα,απλα βλεπω μελη που γραφουν
μετα απο μενα και πανω δεξια απ την απαντηση τους γραφει μονο παραθεση,ενω σε μενα εξακολουθουν παρολο που εγραψα πριν και οι τρεις λεξεις γι αυτο ρωτω μηπως κανω κατι λαθος
σ ευχαριστω και αυτο που λες το καταλαβα,απλα βλεπω μελη που γραφουν
μετα απο μενα και πανω δεξια απ την απαντηση τους γραφει μονο παραθεση,ενω σε μενα εξακολουθουν παρολο που εγραψα πριν και οι τρεις λεξεις γι αυτο ρωτω μηπως κανω κατι λαθος
Tα μηνύματα που στέλνουν οι άλλοι χρήστες δεν μπορείς να τα τροποποιήσεις ή να τα διαγράψεις!!! Γι' αυτό έχει μόνο τη λέξη παράθεση... Στα δικά σου μηνύματα υπάρχει και η τροποποίηση και η διαγραφή για μισή ώρα περίπου!!! Μετά από το μισάωρο υπάρχει μόνο η λέξη παράθεση και στα δικά σου. (Δηλαδή δεν μπορείς να τροποποιήσεις ή να διαγράψεις το μήνυμά σου...)