Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Με διαφορά ο πλέον συμπαθής, και μαχητικός δημοσιογράφος της νέας γενιάς. Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα  >:(

Eιμαι λιγο επιφυλακτικος με αυτους τους "μαχητικους" δημοσιογραφους της νεας γενιας

περισσοτερο θρηνω με το χαμο του Αλκη Σινιωρη
 παααρρρρααααα πολλα ατομα που περασαν απο τις σχολες του,απολαμβανουν την οδηγηση μοτοσυκλετας
 ασφαλεστερα....
 ο δικος μου τροπος νοησης της μαχητικης δημοσιογραφιας.....

σε καθε περιπτωση καταδικαζω την εκτελεση εν ψυχρω,εννοειται

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
πειτε μου οτι εχουν ακομη μπατσους (αστυνομικη συνοδεια) ο θεμ-ολας και ο 30φυλλα-πουλος??  ο δολ-ιος κυρ σταυρος ξερω εχει πολλους (γιατι φοβατε αραγε?) μπομπολο-βαρδινο- αλαφουζο-κοκκαλισταν   εχουν ιδιωτικο στρατο δε το συζηταμε!    αν παντως δωσουμε ολοι μια μικρη εισφορα ποσοι ειμαστε 50 χιλιαδες μελοι?   απο 100 ευρω ο καθενας  μαζευονται  5 εκατομμυριακια!  εισαγουμε μια συμμορια κοσοβαρων-ρωσοποντιων-γεωργιανων   και σε λιγες βδομαδες ολοι αυτοι (η ψωροελιτ)  θα αποτελουν παρελθον για τον πολυπαθο αυτο τοπο!   θα ξεβρωμισουμε μια ωρα αρχιτερα!  [size=14pt] σκεφτεστε καμια καλυτερη λυση[/size] :think:

να τους γαμησουμε οι ιδιοι,εχουμε κριση δεν ειναι καιροι για εξοδα....

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ειπα να μην γραψω γιατι ολοι κοινοτυπιες λετε και συλληπητηρια και κριμα ο ανθρωπος και λαμογια επιχειρηματιες/πολιτικοι και μουνοπανα θα πληρωσετε και αλητες κλπ κλπ....

ειστε σε ενα σαιτ,πισω απο νικ και μιλατε για ελληνιδες,στοιχημα ,μπουρδελα και πουτανες ...

και τσακωνεστε(μαζι κι εγω )ΚΑΙ ανταλασσετε γαμωμανες,χριστοπαναγιες και αρπαζεστε σαν τα κοκορια.....για το τιποτα...και να οι απειλες και θα σε φτιαξω και θα σε ρανω και θα σε πετυχω εξω κλπ

τωρα στην αληθινη ζωη,με τα αληθινα θιγομενα συμφεροντα και τα αληθινα προσωπα οταν μιλαμε για μπλογκς ενημερωσης(αν δεχτω οτι ειναι ενημερωση ΑΛΗΘΙΝΗ και αυτη κι οχι κατευθυνομενη) εσεις τι λετε;δεν εχει καμια συνεπεια το τι γραφεις;με ποιους τα βαζεις;δεν θα δημιουργησεις εχθρους;

κοιμαστε και ονειρευεστε οτι ζειτε σε δημοκρατια;οτι εχετε ελευθερια λογου;οτι ειστε ασφαλεις;αρχιδια δημοκρατια εχετε και ξυπνηστε....

ελευθερια λογου εχεις οσο σου δινει η δυναμη σου

ολιγαρχια εχετε και μαφιοζικη ολιγαρχια και αμα σας αρεσει.....αμα δεν σας αρεσει και εχετε τα αρχιδια καντε επανασταση και ανατρεψτε την.....ειχα πει ομως και παλια σε υποψηφιους ροβεσπιερους προσεξτε μην αναγκαστειτε να κρεμασετε τον αδελφο ή τον πατερα σας στην επιδιωκομενη καθαρση....

λαμογια μπορει να ειμαστε και ολοι υπο ενα πρισμα.....

κατα τα αλλα η ζωη συνεχιζεται...και οι εκετελεσεις το ιδιο.....στην αμερικη του μεσοπολεμου παντως γινοταν μια δυο καθε μερα...θεμα συνηθειας ειναι....

θα συνηθισουμε και μεις το λατινικο μας μελλον που λεει και ο περσονας γιατι ειμαστε τοσο αρρωστοι σαν κοινωνια που δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως...

το  χειροτερο δεν υπαρχει και πνευματικος κοσμος να μας δωσει το φιλι της ζωης.....τους τελευταιους τους βγαλαμε στην σεντρα ως γραφικους και τρελους....μοναδικη λυση η ομαδικη αυτοχειρια γιατι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας οπως τα καναμε και τα καταντησαμε .....

υγ. γαμιουνται τα μπλογκς....ζητω η ενημερωση του σταρ .....δωστε τσοντα στον λαο....

+

OP
OP
alohaaaaaa

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
ναι αμέ.....

Υ.Γ.
παραγωγέ λαλίστατος είσαι εδώ μέσα.
όξω όμως κατουράς βρακάκια έχω μάθει.
γι αυτό πρόσεχε.

Κατι βλακες σαν κ σενα τους εχω για πρωινο.Αντε τρεχα να φας τωρα καμια σεφταλια

Υ.Γ

Μαθετε να εισαστε μαγκες με τα δικας αρχιδια  ;) ;) ;) ;)Αντε γιατι πολλες αδελφουλες εχουν μαζευτει εδω μεσα...να νααι καλα ο μπαμπακας τους ;) ;)

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
όταν θα περπατήσεις εκεί που έχω περπατήσει εγώ μπέμπα, όταν μεγαλώσεις εκεί που μεγάλωσα εγώ μπούλα τα ξεναλέμε.
σύρε και γαμήσου τώρα.
δε ασχολούμαι άλλο.
δε σε γαμάω ούτε στα πλαίσια φιλανθρωπικού εράνου.
μπάζο.

Πςςςςςς.......
μεγαλος μαλ...ας...
ο τροπος σου παντα με εξοργιζει οταν σε διαβαζω,
πρεπει να εισαι μεγαλος κομπλεξικος...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πςςςςςς.......
μεγαλος μαλ...ας...
ο τροπος σου παντα με εξοργιζει οταν σε διαβαζω,
πρεπει να εισαι μεγαλος κομπλεξικος...

δε μπορείς να φανταστείς πόσο.
τόσο όσο χρειάζεται να μην ποστάρει ένα δειλοπουστάκι με το κανονικό του νικ την παπαριά του.
ο χαρχόλας είναι ξυπόλητος αλλά δεν κρύβεται.
σε σένα απλά εφαρμόζω την τακτική
mess is not worth it.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μαθετε να εισαστε μαγκες με τα δικας αρχιδια  ;) ;) ;) ;)Αντε γιατι πολλες αδελφουλες εχουν μαζευτει εδω μεσα...να νααι καλα ο μπαμπακας τους ;) ;)

οι πρίγκηπες έχουν άλλους κανόνες.
μπλέκεσαι από τον πανικό σου.
μαζέψου σου είπα.

OP
OP
alohaaaaaa

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
οι πρίγκηπες έχουν άλλους κανόνες.
μπλέκεσαι από τον πανικό σου.
μαζέψου σου είπα.

Κανεις ενα λαθος εσυ εισαι Υποκομης.

Ειχες δεν ειχες το γαμησες κ αυτο το θρεντ με τα ξερολικια σου...Τιτανομεγιστοτεραστιε παντογνωστη.

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
δε μπορείς να φανταστείς πόσο.
τόσο όσο χρειάζεται να μην ποστάρει ένα δειλοπουστάκι με το κανονικό του νικ την παπαριά του.
ο χαρχόλας είναι ξυπόλητος αλλά δεν κρύβεται.
σε σένα απλά εφαρμόζω την τακτική
mess is not worth it.
εισαι πολυ εριστικος παντα....
ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε και να ακολουθησετε το οτι ο καθενας εχει το δικαιωμα της γνωμης του αρκει να μην προσβαλει καποιον αλλο...
η μηπως καποια πραγματα ειναι πολυπλοκα?

be_red

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το πήρατε το μήνυμα?

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!

Ποιοί?

Ξέρουν αυτοί!

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ BLOG, KATI KANOYME!

Εννοείτε ότι διαφωνώ σε πολλά με το συχωρεμένο, ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ στη χώρα που γέννησε και τώρα σκοτώνει τη δημοκρατία!
Ξαφνικά μετά το πρωινό σοκ που έπαθα, συνειδητοποιώ ότι ψάχνοντας στο web:
-  έχω αντίλογο στα ξεπουλημένα δελτία ειδήσεων
- έχω αντίλογο στον ξεπουλημένο γιατρό που θέλει να με σφάξει
- έχω αντίλογο στον κάθε λογής ξεπουλημένο που θέλει να με κοροϊδέχει νομίζοντας ότι απευθύνεται στον ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ του ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ!

Ε λοιπόν ρε καριόληδες τελικά έχουμε δύναμη. Με αυτή τη δολοφονία ένα είναι το μήνυμα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ

ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ WEB ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ!

Επισκέπτης
Σωκρατης Γκολιας:συνεργατης-υποτακτικος του ζουγκλα,wannabe δημοσιογραφικο λαμογιο,admin στο ΣΙΧΑΜΕΝΟ πρωκτικο.

Επεσε νεκρος απο καποια λαμογια που ενοχληθηκαν με την παρτη του,κατι για το οποιο η ΕΛΑΣ δεν εχει ΟΥΔΕΜΙΑ αμφιβολια-η ερευνα εχει ανατεθει στις ανθρωποκτονιες ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΑΕΕΒ.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
θα τα πούμε καλά κ απο κοντά...πουτάνας γιε....

απο κοντά αυτή τη φορά...δεν θα τη γλιτώσεις κ στο είχα πει..

κ θα φέρω κ τον πατέρα μου...να σου γαμήσει την τουρίστρια που σε πέταγε...

περίμενέ με...κ ευτυχώς δεν έχεις άλλα λεφτά να δανειστείς για να πας καμιά πουτάνα διακοπές...κ να κρυφτείς...

τα λέμε....αλοχαααααααα μπειμπι...
κατσε να αμολυσει τωρα τους κλωνους του να σε/με/τον/την βριζει, για να μαθεις τσογλαναρά.. :tooth:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
θα τα πούμε καλά κ απο κοντά...πουτάνας γιε....

απο κοντά αυτή τη φορά...δεν θα τη γλιτώσεις κ στο είχα πει..

κ θα φέρω κ τον πατέρα μου...να σου γαμήσει την τουρίστρια που σε πέταγε...

περίμενέ με...κ ευτυχώς δεν έχεις άλλα λεφτά να δανειστείς για να πας καμιά πουτάνα διακοπές...κ να κρυφτείς...

τα λέμε....αλοχαααααααα μπειμπι...
πάλι θα μετράμε κλώνους ρε μαλάκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom