1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καλη εισαι και λογου σου.
play by the street rules where applicable.
καλη εισαι και λογου σου.
mafiaplay by the street rules where applicable.
play by the street rules where applicable.
Καρλε εκανες λαθος ο γιωτας 30φυλο-πουλο ειναι τσιρακι του Βγενοπουλου μετοχου της παε παναθηναικος και ιδιοκτητη της τραπεζας μαρφιν και ηθικος αυτουργος της κρατικης δολοφονιας 3 ανθρωπων και ενος βρεφους στη Σταδιου
σου εχω ξαναπεί μην με μπλέκεις με λογαριασμούς που ανοίγεις με άλλους.α προπο, καπου ειχε παρει το ματι μου ενα θαμμενο θρεντ με τον "λεκτικο" βαρνεζο και τον ασχετιδη το δικο σου να λεει τις κλασσικες αλλα νταλλων αρχιδιες. να του λυσω τις αποριες που περιμενε απο τον γουορχολ η να το αφησω παλι να μας ενημερωνει ο "γνωστης" απο τη Λαμπιρη?
σου εχω ξαναπεί μην με μπλέκεις με λογαριασμούς που ανοίγεις με άλλους.
απαντώ σε αυτούς που μου πουλάνε μαγκίτσα εδώ μέσα και ειρωνεία (2 3 χαιβανάκια ξυπολιτάκια)
γι αυτούς street rules & legal rules apply easily.
οι πρώτες περιπτώσεις είναι void.
εγώ δεν υιοθετώ τιποτα.πώς ειναι ομως να υιοθετεις μια συμπεριφορα που καταδικαζεις? εστω κι αν ειναι προς το ατομο που συμπεριφερεται ετσι.
σε τι διαφερετε?
σου εχω ξαναπεί μην με μπλέκεις με λογαριασμούς που ανοίγεις με άλλους.
απαντώ σε αυτούς που μου πουλάνε μαγκίτσα εδώ μέσα και ειρωνεία (2 3 χαιβανάκια ξυπολιτάκια)
γι αυτούς street rules & legal rules apply easily.
οι πρώτες περιπτώσεις είναι void.
εγώ δεν υιοθετώ τιποτα.
όποιος ξέρει street rules ξέρει ότι νο1 είναι το
mind your own business.
εάν παραβείς το νο1 τότε αυτομάτως νο1 στη λίστα γίνεται το
mind the gap.
Y.Γ.
δε θα το συζητήσουμε άλλο. για μαθήματα έχεις την πηγή. ξεδίψασε απο κεί.
Απεύθυνση προς τους αγαπητούς επισκέπτες. Ρε ζώα, δε θα μάθετε εδώ ποιος σκότωσε τον Γκόλια, κι ούτε θα διαβάσετε τίποτα άξιο προσοχής, άντε ξεκουβαλάτε γιατί κολλάει σα γυμνοσάλιαγκας το γαμίδι το ιστολόγιο
καλα τοτες. με κοψες με τη μια >
Καλά. Ευτυχώς που γίνονται καλοκαίρι τα μερεμέτιαπαιχτη τι νεα ρε. γαμω το τσατ του, θεμε μιση ωρα για δυο κουβεντες με τα ποστ.
ωπ βελτιωση. κανονας2, σκας γρηγορα. ευγε.