Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ειπα να μην γραψω γιατι ολοι κοινοτυπιες λετε και συλληπητηρια και κριμα ο ανθρωπος και λαμογια επιχειρηματιες/πολιτικοι και μουνοπανα θα πληρωσετε και αλητες κλπ κλπ....

ειστε σε ενα σαιτ,πισω απο νικ και μιλατε για ελληνιδες,στοιχημα ,μπουρδελα και πουτανες ...

και τσακωνεστε(μαζι κι εγω )ΚΑΙ ανταλασσετε γαμωμανες,χριστοπαναγιες και αρπαζεστε σαν τα κοκορια.....για το τιποτα...και να οι απειλες και θα σε φτιαξω και θα σε ρανω και θα σε πετυχω εξω κλπ

τωρα στην αληθινη ζωη,με τα αληθινα θιγομενα συμφεροντα και τα αληθινα προσωπα οταν μιλαμε για μπλογκς ενημερωσης(αν δεχτω οτι ειναι ενημερωση ΑΛΗΘΙΝΗ και αυτη κι οχι κατευθυνομενη) εσεις τι λετε;δεν εχει καμια συνεπεια το τι γραφεις;με ποιους τα βαζεις;δεν θα δημιουργησεις εχθρους;

κοιμαστε και ονειρευεστε οτι ζειτε σε δημοκρατια;οτι εχετε ελευθερια λογου;οτι ειστε ασφαλεις;αρχιδια δημοκρατια εχετε και ξυπνηστε....

ελευθερια λογου εχεις οσο σου δινει η δυναμη σου

ολιγαρχια εχετε και μαφιοζικη ολιγαρχια και αμα σας αρεσει.....αμα δεν σας αρεσει και εχετε τα αρχιδια καντε επανασταση και ανατρεψτε την.....ειχα πει ομως και παλια σε υποψηφιους ροβεσπιερους προσεξτε μην αναγκαστειτε να κρεμασετε τον αδελφο ή τον πατερα σας στην επιδιωκομενη καθαρση....

λαμογια μπορει να ειμαστε και ολοι υπο ενα πρισμα.....

κατα τα αλλα η ζωη συνεχιζεται...και οι εκετελεσεις το ιδιο.....στην αμερικη του μεσοπολεμου παντως γινοταν μια δυο καθε μερα...θεμα συνηθειας ειναι....

θα συνηθισουμε και μεις το λατινικο μας μελλον που λεει και ο περσονας γιατι ειμαστε τοσο αρρωστοι σαν κοινωνια που δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως...

το  χειροτερο δεν υπαρχει και πνευματικος κοσμος να μας δωσει το φιλι της ζωης.....τους τελευταιους τους βγαλαμε στην σεντρα ως γραφικους και τρελους....μοναδικη λυση η ομαδικη αυτοχειρια γιατι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας οπως τα καναμε και τα καταντησαμε .....

υγ. γαμιουνται τα μπλογκς....ζητω η ενημερωση του σταρ .....δωστε τσοντα στον λαο....

συμφωνω φιλε με αυτα που λες ενα μεγαλο +1 απο μενα πραγματικα σε ενα ποστ εγραψες ολο το νοημα
δυστηχως οι περισσοτεροι κοιμουνται τον υπνο του δικαιου πραγματικα και εχουνε φαει ωρες μαλακιας απο σταρ και μεσημεριανα που ο εγκεφαλος εχει καει οσο για το δελτιο ειδησεων των καναλιων πρεπει απο πισω να δειχνουν και τους χορηγους
παιδια ειτε μας αρεσει ειτε οχι ολιγαρχια εχουμε παρτε το χαμπαρι

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
σημερα συγκλονιστηκα παρα πολυ απο τη δολοφονια εν ψυχρω του σωκρατη.να ναι αιωνια του η μνημη και μακαρι ο θεος να τιμωρησει παραδειγματικα τους δολοφονους.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
σημερα συγκλονιστηκα παρα πολυ απο τη δολοφονια εν ψυχρω του σωκρατη.να ναι αιωνια του η μνημη και μακαρι ο θεος να τιμωρησει παραδειγματικα τους δολοφονους.

ελπιζω να κανει τη δουλεια της η αστυνομια και η δικαιοσύνη.

ο θεός ειναι πολύ busy αυτο το διαστημα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τουλάχιστο εβρέθη η Μαριάννα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Μην μου μιλάς έτσι πρόστηχα.....................ΚΑΒΛΩΝΩ ευκολα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ελπιζω να κανει τη δουλεια της η αστυνομια και η δικαιοσύνη.

ο θεός ειναι πολύ busy αυτο το διαστημα.

αχχχααχαχαχχαχαχααχχαχαχαχααχαχχαχα ρε ζαβά.
πραγματικά θα ήθελα να μου πείτε εάν ξέρετε πού έμενε ο συχωρεμένος ΑΘΗΛΗΤΙΚΟγράφος.
μπαζα γαμώ το ξεσταύρι μου γαμώ.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
αχχχααχαχαχχαχαχααχχαχαχαχααχαχχαχα ρε ζαβά.
πραγματικά θα ήθελα να μου πείτε εάν ξέρετε πού έμενε ο συχωρεμένος ΑΘΗΛΗΤΙΚΟγράφος.
μπαζα γαμώ το ξεσταύρι μου γαμώ.

μηπως πρεπει να ξερω και το ΑΦΜ του για να εχω αποψη για δικαιοσυνη και το ρολο του θεου στις διαλευκανσεις υποθεσεων?

αν δεν γαμάς δε φταιω εγω. Ξεκολλα!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το χοντρό παιχνίδι πια είναι στα blogs, στην ημιανώνυμη "δημοσιογραφία"

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μηπως πρεπει να ξερω και το ΑΦΜ του για να εχω αποψη για δικαιοσυνη και το ρολο του θεου στις διαλευκανσεις υποθεσεων?

αν δεν γαμάς δε φταιω εγω. Ξεκολλα!

έχετε άποψη για όλα ρε μπάζα.
για δολοφονίες, για τόνι σους για πουτάνες για κωλόμπαρα για πρέζα.
ανοίξατε ένα ακάουντ στο μπουρδέλα και γίνατε σουρουκλεμεντίνες.
μπάζα.

πάρε μωρή πατσαβούρα πριν σχολιάσεις να μάθεις τι εστί ηλιούπολη εκτόε του ότι γειτνιάζει με το δήμο ελληνικού.
μπαζο

τη σχέση ρε μπούλα μπεμπέκα δε μπορώ να στην εξηγήσω γιατί δε θα καταλάβεις.

το πεζοδρόμιο το έχεις για να περνάς απέναντι.
σύρε και γαμήσου τώρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοιτα ποιος μιλαει!!!
:birdman:

όταν θα περπατήσεις εκεί που έχω περπατήσει εγώ μπέμπα, όταν μεγαλώσεις εκεί που μεγάλωσα εγώ μπούλα τα ξεναλέμε.
σύρε και γαμήσου τώρα.
δε ασχολούμαι άλλο.
δε σε γαμάω ούτε στα πλαίσια φιλανθρωπικού εράνου.
μπάζο.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο τιτλος ειναι λανθασμενος.Ο Γκιολιας δεν ειχε σχεση με το τροκτικο συμφωνα με ερευνα της Διωξγς και πρεπει αν ευσταθει γιατι ο Σφακιανακης ειναι  κουμπαρος με τον ζουγκλα και αρα αποκλειεται να εβγαζε λαδι το γκιολια

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η μαλακία πάει σύννεφο
Θέλετε να μιλάμε "άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε"?
Ρε σεις σε άλλη χώρα ζείτε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom