Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα πράγματα είναι απλά
η χώρα είναι πλέον Καλαβρία με φατρίες, ξέπλυμα, ξεπουλήματα, πρακτόρια και εντεταλμένους μαφιόζους εκτελεστές.
όλη η κόντρα με τον συγκεκριμένο είχε ξεκινήσει από την υπόθεση του κομιστή. Πολύ ψηλά πάει η υπόθεση απλά την εκτέλεση ανέλαβαν επαγγελματίες νέτα και κασάτα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Θα μπορουσα να υποθεσω οτι αυτο ειναι το πολυποθητο "τυχαιο" γεγονος
  αλλα ειναι λιγο νωρις
  ο λαος ειναι σε θερινη ραστωνη,"τα μπανια του Λαου"

ξερουν αυτοι τι κανουν

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  Θα μπορουσα να υποθεσω οτι αυτο ειναι το πολυποθητο "τυχαιο" γεγονος
  αλλα ειναι λιγο νωρις
  ο λαος ειναι σε θερινη ραστωνη,"τα μπανια του Λαου"

ξερουν αυτοι τι κανουν

καλά του κάνουν.
τέλος.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ
Σε όλους τους χώρους των επιχειρηματιών, εκδοτών, δημοσιογράφων, πολιτικών και ανθρώπων της νύχτας προσπαθεί να βρει άκρη η ΕΛ.ΑΣ. για το συμβόλαιο θανάτου και τη δολοφονία του άτυχου δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μ. Χρυσοχοίδης ζήτησε από την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ένα προς ένα όλα τα δημοσιεύματα στο...
troktiko τα οποία σχετίζονται με πρόσωπα ώστε να μπορέσει η ΕΛ.ΑΣ. να βρει άκρη και να ξετυλίξει το κουβάρι της άγριας δολοφονίας. Εν τω μεταξύ, γείτονες του Σωκράτη Γκιόλια, είπαν ότι τις τελευταίες ημέρες ένας άνδρας πάνω σε μηχανή παρακολουθούσε το σπίτι του δημοσιογράφου.

edit: Tα πιάσαμε τα λεφτά μας  :jerking:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
:rolleyes: θα βρει πολλα ο χρυσαυγουλιδης  :boobies:  :jerking:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Για το τυπικό του πράγματος, ίσως να πρέπει να διορθωθεί ο τίτλος του θέματος καθώς ο ίδιος (ο Γκιόλιας) ουδέποτε παραδέχθηκε τη σχέση του με το "Τρωκτικό" ενώ όταν είχε κάνει έρευνα η δίωξη ηλ. εγκλήματος μετά από μήνυση εναντίον του, δεν είχαν βρεθεί "ίχνη" στους υπολογιστές του.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
:rolleyes: θα βρει πολλα ο χρυσαυγουλιδης  :boobies:  :jerking:

ειτε βρει,ειτε δεν βρει,ενα και το αυτο
 ο λαος δεν ξυπνα
 και κανεις δεν πληρωνει το μαρμαρο περαν των απλων ανθρωπων

ειναι να περασει κανα νονοσχεδιο στην βουλη,κανα παραξενο;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
άντε καλά θέλετε να κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας μερικοί

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειπα να μην γραψω γιατι ολοι κοινοτυπιες λετε και συλληπητηρια και κριμα ο ανθρωπος και λαμογια επιχειρηματιες/πολιτικοι και μουνοπανα θα πληρωσετε και αλητες κλπ κλπ....

ειστε σε ενα σαιτ,πισω απο νικ και μιλατε για ελληνιδες,στοιχημα ,μπουρδελα και πουτανες ...

και τσακωνεστε(μαζι κι εγω )ΚΑΙ ανταλασσετε γαμωμανες,χριστοπαναγιες και αρπαζεστε σαν τα κοκορια.....για το τιποτα...και να οι απειλες και θα σε φτιαξω και θα σε ρανω και θα σε πετυχω εξω κλπ

τωρα στην αληθινη ζωη,με τα αληθινα θιγομενα συμφεροντα και τα αληθινα προσωπα οταν μιλαμε για μπλογκς ενημερωσης(αν δεχτω οτι ειναι ενημερωση ΑΛΗΘΙΝΗ και αυτη κι οχι κατευθυνομενη) εσεις τι λετε;δεν εχει καμια συνεπεια το τι γραφεις;με ποιους τα βαζεις;δεν θα δημιουργησεις εχθρους;

κοιμαστε και ονειρευεστε οτι ζειτε σε δημοκρατια;οτι εχετε ελευθερια λογου;οτι ειστε ασφαλεις;αρχιδια δημοκρατια εχετε και ξυπνηστε....

ελευθερια λογου εχεις οσο σου δινει η δυναμη σου

ολιγαρχια εχετε και μαφιοζικη ολιγαρχια και αμα σας αρεσει.....αμα δεν σας αρεσει και εχετε τα αρχιδια καντε επανασταση και ανατρεψτε την.....ειχα πει ομως και παλια σε υποψηφιους ροβεσπιερους προσεξτε μην αναγκαστειτε να κρεμασετε τον αδελφο ή τον πατερα σας στην επιδιωκομενη καθαρση....

λαμογια μπορει να ειμαστε και ολοι υπο ενα πρισμα.....

κατα τα αλλα η ζωη συνεχιζεται...και οι εκετελεσεις το ιδιο.....στην αμερικη του μεσοπολεμου παντως γινοταν μια δυο καθε μερα...θεμα συνηθειας ειναι....

θα συνηθισουμε και μεις το λατινικο μας μελλον που λεει και ο περσονας γιατι ειμαστε τοσο αρρωστοι σαν κοινωνια που δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως...

το  χειροτερο δεν υπαρχει και πνευματικος κοσμος να μας δωσει το φιλι της ζωης.....τους τελευταιους τους βγαλαμε στην σεντρα ως γραφικους και τρελους....μοναδικη λυση η ομαδικη αυτοχειρια γιατι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας οπως τα καναμε και τα καταντησαμε .....

υγ. γαμιουνται τα μπλογκς....ζητω η ενημερωση του σταρ .....δωστε τσοντα στον λαο....

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
882
Πόντοι
6.755
  ειτε βρει,ειτε δεν βρει,ενα και το αυτο
  ο λαος δεν ξυπνα
  και κανεις δεν πληρωνει το μαρμαρο περαν των απλων ανθρωπων

ειναι να περασει κανα νονοσχεδιο στην βουλη,κανα παραξενο;
Nα ξυπνησει Ο ΛΑΟΣ?Συναγωνηστη σωστα ολα αυτα που γραφεις,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ,δεν αλλαζει ΑΥΤΟ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
O επικήδειος από τον Μάκη

Καλό ταξίδι

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010, 10:13

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Με δεκαεπτά σφαίρες (περίπου τόσοι κάλυκες βρέθηκαν δίπλα στο πτώμα του) κάποιοι έλυσαν τις διαφορές τους με τον Σωκράτη Γκιόλια, ακολουθώντας τον ανορθόδοξο δρόμο της επίλυσης των όποιων διαφορών τους με τον πρώην συνεργάτη μου.

Παιδί πολυμελούς οικογένειας, τον έφερε στο γραφείο μου πριν από 19 χρόνια ο προπονητής στίβου Σπήλιος Ζαχαρόπουλος.

«Είναι ξεχωριστό παιδί» μου είπε ο Σπήλιος, «σταμάτησε τον στίβο και εργάζεται στη λαϊκή μαζί με τη μητέρα του»…

Τον άφησε κι έφυγε. Έμεινε κοντά μου δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια, μέχρι που χώρισαν οι δρόμοι μας.

Δεν μπορώ και δεν χρειάζεται να πω σε κανέναν περισσότερα πράγματα για την τελευταία μας συνάντηση.

Ήταν τραυματική για όλους. Εμένα, τη σύζυγό μου, που ήταν παρούσα, και τους πολύ στενούς συνεργάτες μου που γνωρίζουν.

Έμελλε, όμως, να είναι η τελευταία και μία κουβέντα που την πήρε ο άνεμος έμελλε να επαληθευτεί με τον πιο άγριο τρόπο δύο χρόνια αργότερα.

Πικράθηκα, πήρα την απόφαση με βαθύ πόνο και με βαθύτερο τον αποχαιρετώ σήμερα.

Ο ξεχωριστός για μένα Σωκράτης, ο μοναχικός Σωκράτης, ο Σωκράτης της ηρεμίας και της φουρτούνας, ο δικός μου Σωκράτης πέρασε σε αντίπαλα στρατόπεδα, διαφορετικής φιλοσοφίας και πρακτικής. Χωρίς υπογραφή και πρόσωπο.

Το τελευταίο είναι το σημείο στο οποίο οφείλουν να σταθούν όσοι επιθυμούν να μάθουν την αλήθεια για ό,τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Σωκράτη.

Ακούγοντας τις γελοιότητες ορισμένων Μέσων και τις ανακρίβειες, με το Τμήμα… ανθρωποκτονιών να αναζητά τους δράστες, αντιλαμβάνομαι πόσο μακριά είναι νυχτωμένοι όλοι αυτοί, μέσα στη χειμερία νάρκη ή τη θερινή τους ραστώνη.

Πέρα από πικρίες και απογοητεύσεις, για όλους εμάς παραμένει ο δικός μας Σωκράτης, των δύσκολων καιρών. Με τις αγωνίες, τα προβλήματα, τις διώξεις, τα γέλια και τα κλάματα. Έτσι όπως είναι η ζωή, μία μικρή παρένθεση, με ακόμα πιο μικρά περιθώρια να επιστρέψεις, να συγχωρήσεις, να ξεπεράσεις και να διαγράψεις στενόχωρες καταστάσεις.

Κανένας από όσους σήμερα ολοφύρονται δεν θα θυμούνται μετά από λίγες ημέρες την εικόνα του.
Γιατί, εκτός από την οικογένειά του, εκείνοι που πραγματικά τον αγάπησαν και θα συνεχίσουν να υποφέρουν είναι λίγοι.

Σήμερα κάποιοι μας στέρησαν το δικαίωμα να ξαναβρεθούμε, να γελάσουμε ή να πικραθούμε, να διαφωνήσουμε και να εξηγηθούμε.

Καλό ταξίδι, δικέ μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom