Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φιλε ,εδω αποκαλυπτεται ποσο ψευτης ειναι ο Περσονας.
Στο πιο πανω βιντεο ,ο παρουσιαστης στην  Ιτακα στην Οντεσσα ,μιλαει ρωσσικα και ο Περσονας που παριστανει τον ρωσσομαθη,λεει οτι ειναι...ουκρανικα !
Ψευτης, για πολλα γελια ειναι ο Περσονας .
Ενα μιρο παιδακι που παιζει με το πσ του ,για να διασκεδαζετε .
Εδω εχουμε μια δολοφονια μεθοδευμενη με τροπο που θελει να "παραδειγματιστουν " και καποιοι αλλοι .
Τους λεει ,οτι θα πανε να τους σκοτωσουν κιάυτους στο σπιτι τους ,παροτι αυτο ειναι ρισκο ,οπως αναφερουν τα συγγραμματα εγκληματολογιας.
Εδω ,αποκαλυπτεται τι εστι Περσονακος ,ο χαλουμοθρεμμενος !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ακομη και στα ποδηλατα ρε πουστη μου, το πιο φλωρικο πηγες και πηρες...

εκεινη την εποχη (κασιματης, που τον θυμηθηκε...) μεσουρανουσαν τα Mercier και τα Peugeot... ειχαν και κοντερ! αχαχαχαχα
είμανε φτωχομπινές.
μετά ο μπαμπάς επί χούντας πλούτισε και μου πήρε μερσιέ και χάλντεξ κοντέρι που έβαλα μόνος μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι γαμώ το σπίτι μου,στ αρχίδια μας ρε μαλάκα η καλύτερη ηλικία είναι
αααααααααχχαχααχαχχαχαχααχαχχαχαχαχα να πάμε τσάρκα με τα βελοσόλεξ και τον πλέζουρα στα παλούκια και τη φανερωμένη.
ρε τρύπα άσε το τανκ και γύρνα πίσω ρε αρχίδι γαμώ τις δροσερές γειτονίες σου γαμώ.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ΥΓ.
παίζει να είσαι και πιο βλάκας άπο όσο σε νόμιζα.
η είσοδος του σπιτιού του ήταν στο σπίτι τους. σε κάλυψα ή να στο κάνω πιο στρέιτ?
πιο ρίσκο είχε η εκτέλεση του ηλιάδη που έγινε και εκτός οικίας.
Περσονακο ,πηγαινε να κανεις καμακι σε καμμια τουριστρια .Ξεπερασε το φοβο σου να κανεις καμακι ,και μετα μιλας ...για οργανωμενο εγκλημα !
Εσυ φοβασαι και την σκια σου και το παιζεις...εγκληματολογος ?
Η ιδια η Αστυνομια αναφερει οτι ηταν ρισκο η δολοφονικη ενεργεια απο τους δραστες ,στην εισοδο του σπιτιου του θυματος και γενικα στην γειτονια του.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η ιδια η Αστυνομια αναφερει οτι ηταν ρισκο η δολοφονικη ενεργεια απο τους δραστες ,στην εισοδο του σπιτιου του θυματος και γενικα στην γειτονια του.

με κάλυψες.
με αποστόμωσες.
με γονάτισες με το επιχείρημά σου αυτό.
ααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πάνε να κάνεις παρέα με την κλώνα και αφήσετε τη δικαιοσύνη και την αστυνομία να κάνουν τη δουλειά τους...
ααααααααααααααααααααχχαχααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχααα

τρύπα ραντεβού στο Πέραμα σε 10 μέρες για Σαλαμίνα. δεν υπάρχει γιατρειά άλλη.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
γιατι ρε μαλακοπιτουρα???τον ηξερα & απο χτες???το ΣΚ πνιγηκαν 10 ατομα,σκοτωθηκαν σε τροχαιο καμια 20αρια & αλλοι τοσοι απο διαφορες αλλες αιτιες..
ανοιξατε θρεντ να τους συλληπηθειτε???
θα στεναχωρηθω γιατι ψοφησε αλλος ενας δημοσιορουφιανος,κολλητος του θεμου & του μακη???
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
στα παπαρια μου & δυο αυγα τουρκιας..
Υ.Γ ο γκαργκανης ποσταρε λιγα απο τα τελευταια εργατικα ατυχηματα..ανοιξατε θρεντ???
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ..

Ούτε για φτύσιμο δεν αξίζεις.
Το παίζεις κι ανθρωπιστής, ζώο όρθιο...  :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
..............μετα τον χωρισμο του με τον ταρζαν,ανελαβε ειδικος συμβουλος του "επιχειρηματια" ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ και αργοτερα τοποθετηθηκε ΓΕΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ στον ΘΕΜΑ 89,8...

άνθρωπος του μόχθου κι αυτός δλδ.

ακούς ρε τρύπα;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
οι δημοσιορουφιανοι ειναι ανθρωποι???
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

εσυ?
ααααααααχαχαχα χα χα χα χα χα χα
κλαψεεεεεεεε

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θεμο ζουμε ψοφιο να σε δουμε.
απλα ο σωκρατακος δεν ολοκληρωσε την πορεια...δημοσιογραφισκων που αφου εγλυψαν,ρουφιανεψαν,εξαπατησαν,διεστρεβλωσαν...βγηκαν σε ενα κωλοπαραθυρο,εστησαν μια βρωμο-φυλλαδα με στηριξη επιχειρηματια,πηραν κρατικη διαφημιση-φραγκα,εγιναν αυλικοι σε παρτι πρεσβειας,γιναν το "δημοκρατικο" αλλοθι ενος σαπιου συστηματος....δεκαδες τα παραδειγματα...τετοιας κοπης "μαχομενων" δημοσιογραφων...

Εγω παντως σημερις φορω μαυρα... :sunglasses:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Μπραβο Περσονακο !
Κανεις και σερτς στο Ιντερνετ!
Εξω απο το νετ ομως ,εισαι ενα παχουλο δειλο παιδακι ,με αρχες καραφλας που βλεπεις... τις τουριστριες να περνουν ! Και δεν καμακωνεις ,επειδη φοβασαι .
Φοβασαι και την σκια σου ,φοβασαι και την παντοφλα απο την Τζυμπρια ,φοβασαι τα παντα.
Και μιλας για ...οργανωμενο εγκλημα !

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
γιατι ρε μαλακοπιτουρα???τον ηξερα & απο χτες???το ΣΚ πνιγηκαν 10 ατομα,σκοτωθηκαν σε τροχαιο καμια 20αρια & αλλοι τοσοι απο διαφορες αλλες αιτιες..
ανοιξατε θρεντ να τους συλληπηθειτε???
θα στεναχωρηθω γιατι ψοφησε αλλος ενας δημοσιορουφιανος,κολλητος του θεμου & του μακη???
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
στα παπαρια μου & δυο αυγα τουρκιας..
Υ.Γ ο γκαργκανης ποσταρε λιγα απο τα τελευταια εργατικα ατυχηματα..ανοιξατε θρεντ???
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ..

Δεν ξέρω αν είμαι υποκριτής αλλά υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ απλού ατυχήματος, εργατικού ατυχήματος και δολοφονίας...
Αν τώρα κάποιοι δεν μπορούν να την αντιληφθούν, δεν μπορώ να κάνω κάτι...
Απλά τους εύχομαι να μην πέσουν θύμα εργατικού ατυχήματος όταν μπαίνοντας στο σπίτι τους πέσουν σε τίποτα ληστές ή κανάς ψυχοπαθής που ακούει φωνές τους βάλει στο μάτι...

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
....Ρε  μαγκες , για  ποιο  λογο οι  Μακης  και  Γκολιας   εγιναν απο  κολλητοι   τελικα   ασπονδοι   εχθροι ?   Διευκρινηστηκε ποτε  αυτο ??

Επισκέπτης
Δεν ξέρω αν είμαι υποκριτής αλλά υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ απλού ατυχήματος, εργατικού ατυχήματος και δολοφονίας...
Αν τώρα κάποιοι δεν μπορούν να την αντιληφθούν, δεν μπορώ να κάνω κάτι...
Απλά τους εύχομαι να μην πέσουν θύμα εργατικού ατυχήματος όταν μπαίνοντας στο σπίτι τους πέσουν σε τίποτα ληστές ή κανάς ψυχοπαθής που ακούει φωνές τους βάλει στο μάτι...
& επειδη υπαρχει διαφορα πρεπει να λυπηθω για τον ρουφιανο???
γλυτωσαμε απο εναν σκατοπουστα & θα τα βαψω μαυρα???
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τραβα παρακατω ρε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom