gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εχετε καμια συγγενεια με τον ψωλεξ;βλακας ειναι μην ασχολησε. ολημερις κι ολονυχτις στο σαιτ προσπαθει να πεισει τον εαυτο του οτι ειναι μαγκας.
εχετε καμια συγγενεια με τον ψωλεξ;βλακας ειναι μην ασχολησε. ολημερις κι ολονυχτις στο σαιτ προσπαθει να πεισει τον εαυτο του οτι ειναι μαγκας.
τι ρισκαραν ρε;προβατο επι σφαγη πηγε......ειχε κανα σαρανταπενταρι πανω του μηπως;Ο Περσονας δεν εχει γυναικα ,αν ειχε δεν θα εγραφε τοσα ποστ στο μπου.τβ.Ουτε καμακι μπορει να κανει ,γιατι κωλωνει .Στα λογια μενει οπως η παροιμια "Ο Μανωλης με τυα λογια κτιζει ανωγεια και κατωγεια".
Μην ασχολεισαι και πολυ μαζι του ,εκτος απο το να το διασκεδαζεις.
Εδω εχουμε μια δολοφονια ,πολυ μελετημενη αλλα και ριψοκινδυνη.Και αυτο ειναι το βασικο ,περα απο τον θανατο ενος νεου ανθρωπου.Οι δραστες ΡΙΣΚΑΡΑΝ .
Κιάυτο δημιουργει πολλα ερωτηματικα...
εχετε καμια συγγενεια με τον ψωλεξ;
οι "επαναστατες" αναρχικοι, καθαρισαν "επαναστατικα" εναν "αδεσμευτο" "επαναστατη" δημοσιογραφο που εκανε την δικη του "επανασταση" μεσα απο ενα "επαναστατικο" μπλογκ που χτυπουσε τη "διαπλοκη" και την "αδιαφανεια" με "επαναστατικο" τροπο....
εχουν χασει οι λεξεις το νοημα τους πια....
Οι δραστες ΡΙΣΚΑΡΑΝ .
κ οι μεταγραφες του ολυμπιακου θα προσθετα εγω..........η τρομοκρατια, το οργανωμενο εγκλημα, οι λαθρομεταναστες, οι διεφθαρμενοι πολιτικοι και η ακριβεια οδηγουν την χωρα μας στην ολοκληρωτικη καταστροφη. η Ελλας πλεον φανταζει τριτοκοσμικη χωρα στα ματια των ξενων. υπαρχει μελλον για τους ελληνες?
ετσι ρε παιδι μου....εγω εχω κατι ξαδελφια εδω στο σαιτ και λεω......τι σε κανει να ρωτας?
να υποθεσω οτι την ιδια αποψη εχεις και για αυτους που ανοιξαν θρεντ για τον γρηγοροπουλο αδιαφορωντας παλι για τα τροχαια και τα εργατικα ατυχηματα, ε?γιατι ρε μαλακοπιτουρα???τον ηξερα & απο χτες???το ΣΚ πνιγηκαν 10 ατομα,σκοτωθηκαν σε τροχαιο καμια 20αρια & αλλοι τοσοι απο διαφορες αλλες αιτιες..
ανοιξατε θρεντ να τους συλληπηθειτε???
θα στεναχωρηθω γιατι ψοφησε αλλος ενας δημοσιορουφιανος,κολλητος του θεμου & του μακη???
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
στα παπαρια μου & δυο αυγα τουρκιας..
Υ.Γ ο γκαργκανης ποσταρε λιγα απο τα τελευταια εργατικα ατυχηματα..ανοιξατε θρεντ???
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ..
αααααααααααααααααχαχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα
τελικά ρε μαλακισμένα άμα πάψει να ποστάρει ο περσόνας θα αυτοκτονήσετε;
Ολες οι δολοφονιες μπροστα στην εισοδο της κατοικιας του θυματος εχουν ρισκο.Αυτο κρινουν ολοι οι εγκληματολογοι διεθνως.τι ρισκαραν ρε;προβατο επι σφαγη πηγε......ειχε κανα σαρανταπενταρι πανω του μηπως;
εσένα σε συμπαθώ γιατί το πρώτο ποδήλατο που έκανα ήτανε βελοσόλεξΆμα πάψει να ποστάρει ο περσόνας ο πρώτος που θα αυτοκτονήσει θα είναι και ο περσόνας
αυτο αφορα κρατη με αστυνομια....οχι εδω που ξυνουν τα παπαρια τους ....οποτε ακυρο το ρισκο....Ολες οι δολοφονιες μπροστα στην εισοδο της κατοικιας του θυματος εχουν ρισκο.Αυτο κρινουν ολοι οι εγκληματολογοι διεθνως.
"Ασφαλη" δολοφονια εκτελουν οι πληρωμενοι δολοφονοι μακρια απο την κατοικια του θυματος .
Αυτο αναφερεται σε ολα τα συγγραμματα εγκληματολογιας .
μουνοπανιδη ο καθεις κλαιει για οτι & οποιον γουσταρει..να υποθεσω οτι την ιδια αποψη εχεις και για αυτους που ανοιξαν θρεντ για τον γρηγοροπουλο αδιαφορωντας παλι για τα τροχαια και τα εργατικα ατυχηματα, ε?
Ολες οι δολοφονιες μπροστα στην εισοδο της κατοικιας του θυματος εχουν ρισκο.Αυτο κρινουν ολοι οι εγκληματολογοι διεθνως.
"Ασφαλη" δολοφονια εκτελουν οι πληρωμενοι δολοφονοι μακρια απο την κατοικια του θυματος .
Αυτο αναφερεται σε ολα τα συγγραμματα εγκληματολογιας .
κασιματης???το πρώτο ποδήλατο που έκανα ήτανε βελοσόλεξ
να υποθεσω οτι την ιδια αποψη εχεις και για αυτους που ανοιξαν θρεντ για τον γρηγοροπουλο αδιαφορωντας παλι για τα τροχαια και τα εργατικα ατυχηματα, ε?
τοτε μην κλαψομουνιαζεις οταν οι αλλοι κλαινε για αυτους που γουσταρουν εκεινοι!μουνοπανιδη ο καθεις κλαιει για οτι & οποιον γουσταρει..
τραβα & γαμησου με τον ΠΠ τωρα..
σε επανασυνδεω με το καυλι μου..