Νέα

Η ΔΟΕ της μίζας, απέκλεισε τη Θάνου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τωρά κι εσύ ρε φίλε, παλιός στο φόρουμ πάς να κάνεις διάλογο με αυτό το άτομο;

Αφού είναι φανερό από τα τελευταία ποστ ότι ή πρόκειται για κάνα πιτσιρίκι που μπήκε να κάνει χαβαλέ ή για κάναν κακομοίρη που ξέχασε να πάρει τα zyprexa και τα xanax του.

απλα δεν καταλαβα που το παει και τι θελει να πει

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Να πάει να γαμηθεί που ζητάει και τα ρέστα. Μας έκανε ρεζίλη σε όλο τον κόσμο, και έχει τα μούτρα να μιλάει από πάνω. Εγώ αν έπιανα κάποιον να πάει να κλέψει στο μαγαζί μου, δεν θα τον ξανάβαζα ποτέ μέσα.

Δεν μου καίγεται καρφί αν θα πάρει μετάλλια η Ελλάδα, μην σώσει και πάρει. Ανάγκη να νιώσω υπερήφανος δεν έχω. Αυτά είναι κομπλεξισμοί κακομοίρηδων. Το μόνο που ζητάω είναι να έχει αξιοπρέπεια η χώρα μου και όποιος την εκπροσωπεί. Την πρώτη μέρα των αγώνων άκουσα από το cnn κιόλας συμπτωματικά, ότι έπιασαν Έλληνα ντοπαρισμένο και μου γύρισαν πάλι τα αρχίδια. Και μη μ’ αρχίσετε «ντοπάρονται όλοι», και «μόνο εμάς ελέγχουν», και «μας ζηλεύουν εμάς του Έλληνες», και «αυτοί τα παίρνουν άρα να μην κρίνουν τους δικούς μας που ντοπάρονται» και άλλες τέτοιες μιζέριες σας παρακαλώ πολύ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να πάει να γαμηθεί που ζητάει και τα ρέστα. Μας έκανε ρεζίλη σε όλο τον κόσμο, και έχει τα μούτρα να μιλάει από πάνω. Εγώ αν έπιανα κάποιον να πάει να κλέψει στο μαγαζί μου, δεν θα τον ξανάβαζα ποτέ μέσα.

Δεν μου καίγεται καρφί αν θα πάρει μετάλλια η Ελλάδα, μην σώσει και πάρει. Ανάγκη να νιώσω υπερήφανος δεν έχω. Αυτά είναι κομπλεξισμοί κακομοίρηδων. Το μόνο που ζητάω είναι να έχει αξιοπρέπεια η χώρα μου και όποιος την εκπροσωπεί. Την πρώτη μέρα των αγώνων άκουσα από το cnn κιόλας συμπτωματικά, ότι έπιασαν Έλληνα ντοπαρισμένο και μου γύρισαν πάλι τα αρχίδια. Και μη μ’ αρχίσετε «ντοπάρονται όλοι», και «μόνο εμάς ελέγχουν», και «μας ζηλεύουν εμάς του Έλληνες», και «αυτοί τα παίρνουν άρα να μην κρίνουν τους δικούς μας που ντοπάρονται» και άλλες τέτοιες μιζέριες σας παρακαλώ πολύ.

απο την μια λες Δεν μου καίγεται καρφί αν θα πάρει μετάλλια η Ελλάδα, μην σώσει και πάρει. Ανάγκη να νιώσω υπερήφανος δεν έχω. Αυτά είναι κομπλεξισμοί κακομοίρηδων.
απτην αλλη Μας έκανε ρεζίλη σε όλο τον κόσμο
τελικα ειναι μεγαλο πραγμα το να παρεις μεταλλιο σε ολυμπιακους η οχι?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
απο την μια λες Δεν μου καίγεται καρφί αν θα πάρει μετάλλια η Ελλάδα, μην σώσει και πάρει. Ανάγκη να νιώσω υπερήφανος δεν έχω. Αυτά είναι κομπλεξισμοί κακομοίρηδων.
απτην αλλη Μας έκανε ρεζίλη σε όλο τον κόσμο
τελικα ειναι μεγαλο πραγμα το να παρεις μεταλλιο σε ολυμπιακους η οχι?

Νομίζω ότι αυτό που λέω είναι ξεκάθαρο φίλε apolyto_arseniko.
Όχι, να πάρουμε μετάλλια δεν είναι επιτακτική ανάγκη. Χέστηκα στη κυριολεξία. Είναι απαραίτητο και μη-διαπραγματεύσιμο όμως να είμαστε αξιοπρεπείς. Όχι κλέψιμο, όχι κρυφτούλι, όχι κουτοπονηριές, όχι ντοπάρισμα. Αν η Ελλάδα διασύρεται από τέτοιες πρακτικές, απλά ξεφτιλιζόμαστε.

Και να είσαι σίγουρος ότι αν η Ελλάδα πάρει 8 μετάλλια αντί για 2, πίστεψέ με, χέστηκε η φοράδα μες το αλώνι, αυτά είναι για εσωτερική κατανάλωση.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Νομίζω ότι αυτό που λέω είναι ξεκάθαρο φίλε apolyto_arseniko.
Όχι, να πάρουμε μετάλλια δεν είναι επιτακτική ανάγκη. Χέστηκα στη κυριολεξία. Είναι απαραίτητο και μη-διαπραγματεύσιμο όμως να είμαστε αξιοπρεπείς. Όχι κλέψιμο, όχι κρυφτούλι, όχι κουτοπονηριές, όχι ντοπάρισμα. Αν η Ελλάδα διασύρεται από τέτοιες πρακτικές, απλά ξεφτιλιζόμαστε.

Και να είσαι σίγουρος ότι αν η Ελλάδα πάρει 8 μετάλλια αντί για 2, πίστεψέ με, χέστηκε η φοράδα μες το αλώνι, αυτά είναι για εσωτερική κατανάλωση.

τοτε γιατι το κανεις θεμα εθνικης σημασιας?ναι σιγα μην ξεφτιλιστει η χωρα επειδη καποιος αθλητης ειναι ντοπε η οχι
αυτα ειναι αστεια πραγματα

δλδ εσενα την εθνικη σου αξιοπρεπεια την εκφραζει η θανου? :2funny: :2funny: :2funny:
η ο καθε αθλητης?μην τρελαθουμε κιολας

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Οι μαλακίες πληρώνονται όμως. Και τίποτα δεν είναι δανεικό και αγύριστο. Τότε κοροϊδέψανε πολύ κόσμο της Ολυμπιακής επιτροπής αυτοί οι 2. Ο καιρός όπως φαίνεται, έχει γυρίσματα.
Μάλλον τώρα πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα...
Εγώ αυτό έλεγα.. :rolleyes:
Ρε παιδια όλοι οι Αμερικάνοι είναι ντοπέ και κανείς εεν κάνει τίποτα και μιλάνε για την θάνου. Όλοι να πάνε σπίτια τους τότε

mancino71

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δεν μου λετε που βρισκεται και ο φιλος μασ ο κεντερης?

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Συμφωνω απολυτα με τον αποκλεισμο της συγκεκριμενης αθλητριας,για το λογο καιμονο οτι τα τελευταια χρονια(προτου ξεφτιλιστουν το 2004),κρυβοντουσαν συνεχεια αποφευγοντας ελεγχους,δηλωνοντας οτι βρισκονταν για προετοιμασια σε ασχετα μερη απο αυτα που ηταν(γνωστο ειναι και το επεισοδιο του αλλου λαμογιου του Τζεκου με δειγματοληπτη της WADA),με αποκορυφωμα το "τροχαιο"στην παραλιακη.Δεν μπαινω στη λογικη καποιων φιλων που συγκρινουν αναλογα περιστατικα με αθλητες αλλων χωρων,γιατι με νοιαζει το τι γινεται στη χωρα μου

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
δεν αποκλειεται να δικαιωθει η θανου αν προσφυγει στα δικαστηρια.Ο αποκλεισμος της απ'τους αγωνες δεν εχει κανενα νομικο στηριγμαΕγινε,λεει η δοε,επειδη η συμπεριφορα της αθλητριας αντικειται στα ολυμπιακα ιδεωδη  :jerking: :jerking:Τριχες κατσαρες,δηλαδη.Ουσιαστικα,η καριερα της εδω τελειωνει και με αδοξο τροπο...

goldmember

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αποκλεισμός της Κατερίνας Θάνου με μια πρωτοφανή για τα χρονικά απόφαση της ΔΟΕ

Εκτός Αγώνων η Θάνου
Contra.gr - Στείλτε e-mail στον συντάκτη
Δημοσίευση : 10/08/2008 07:28 - Τελ. ανανέωση : 10/08/2008 11:56

Όπως αναμενόταν βάσει των πρόσφατων εξελίξεων, η Κατερίνα Θάνου δεν θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Σχετικά links
Ολυμπιακοί Αγώνες - Πεκίνο 2008
Ο λόγος της αποκλεισμού της Θάνου κατά την Ζιλ Ντέιβις
Η ΔΟΕ ανακοίνωσε την Κυριακή (10/08) την απόφαση της να μην επιτρέψει στην Ελληνίδα σπρίντερ να τρέξει στο αγώνισμα που είχε προκριθεί, τα 100μ., συνεχίζοντας να «πληρώνει» τα όσα έγιναν πριν τέσσερα χρόνια, την παραμονή των Αγώνων της Αθήνας.

Τώρα αναμένεται η αντίδραση της Θάνου, η οποία είχε ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση που δεν της επιτρεπόταν να λάβει μέρος στη διοργάνωση, θα προσέφευγε στα αρμόδια δικαστήρια.

Σωτήρης Τριανταφύλλου - Στείλτε e-mail στον συντάκτη
Δημοσίευση : 10/08/2008 11:50 - Τελ. ανανέωση : 10/08/2008 17:08

Η δυσφήμηση του Ολυμπιακού κινήματος με όλα όσα είχαν γίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας ήταν κατά τη Ζιλ Ντέιβις ο λόγος του προσωρινού αποκλεισμού της Κατερίνας Θάνου από τους Αγώνες του Πεκίνου.

H εκπρόσωπος της ΔΟΕ δήλωσε ότι «το 2004 με όλα όσα είχαν γίνει με την Θάνου, δυσφημίστηκε το Ολυμπιακό κίνημα, γι’ αυτό προχωρήσαμε στην απόφαση του αποκλεισμού».

H απάντηση της Θάνου στη ΔΟΕ
Δημοσίευση : 10/08/2008 17:05 - Τελ. ανανέωση : 10/08/2008 20:40
Η απάντηση της Κατερίνας Θάνου για τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήρθε το μεσημέρι της Κυριακής.

Η Ελληνίδα σπρίντερ εξέδωσε ανακοίνωση η οποία είναι ιδιαίτερα αιχμηρή εναντίον της ΔΟΕ.
Aναλυτικά

«Ηταν η τελευταία πράξη μίας προαναγγελθείσας ειλημμένης απόφασης, μίας μεθοδευμένης προσπάθειας να μην αγωνιστώ, να μην διεκδικήσω και να μην κερδίσω άλλο ένα μετάλλιο για την πατρίδα μου. Από τη στιγμή που δεν κατάφεραν όλα αυτά τα χρόνια να με κάμψουν αγωνιστικά και ηθικά, να με κάνουν να υποκύψω στις πιέσεις να μη συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, έπεσαν οι μάσκες και φτάσαμε σε αυτή την αυθαίρετη και παράνομη απόφαση που προσβάλλει βάναυσα κάθε έννοια ισονομίας, ισότητας και δικαίου στον πολιτισμένο κόσμο».

«Τέτοιες ολοκληρωτικής αντίληψης πρακτικές και αποφάσεις είναι που προσβάλλουν το αθλητικό πνεύμα και το Ολυμπιακό Ιδεώδες που γεννήθηκαν στην πατρίδα μου. Αγωνίστηκα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στους στίβους αλλά και έξω από αυτούς με πείσμα και υπερηφάνεια, με τιμή και ελεύθερο πνεύμα και αυτό τουλάχιστον είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μου το στερήσουν τέτοιες ή παρόμοιες αποφάσεις παρωδία».

Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει φίλε, ότι πεις εσύ. Αφού έχεις φτιάξει ολόκληρη ιστορία για τη Θάνου με τις τρεις διοργανώσεις γιατί να στη χαλάσω έγώ αναφέροντας γεγονότα;'
Απλά εξήγησε μου κάτι: αφού παραδέχτηκε κάτι τέτοιο, γιατί δεν της αφαιρέθηκαν τα μετάλλια όπως έγινε με τη Τζόουνς;
ελα καλημερα. να γιατι δεν της αφαιρεθηκαν τα μεταλια. βασει της παρακατω συμφωνιας

την οποια βεβαια μετα και αμφισβητησε

εντυπωση προκαλει βεβαια το γεγονος οτι την αμφισβητησε μονο η θανου και οχι ο κεντερης ο οποιος δειχνει να εχει μεγαλυτερη αξιοπρεπεια.

ειπαμε η μιση αληθεια ισοδυναμει πολλες φορες με ψεμα. μη λεμε οτι μαλακια μας κατεβει στο κεφαλι ή οτι γουσταρουμε επειδη ειμαστε πικραμενοι.

Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τωρά κι εσύ ρε φίλε, παλιός στο φόρουμ πάς να κάνεις διάλογο με αυτό το άτομο;

Αφού είναι φανερό από τα τελευταία ποστ ότι ή πρόκειται για κάνα πιτσιρίκι που μπήκε να κάνει χαβαλέ ή για κάναν κακομοίρη που ξέχασε να πάρει τα zyprexa και τα xanax του.
οσο για αυτα σου τα σχολια αν το κριτηριο σου για την αξιοπιστια των λεγομενων καποιου σε ενα forum ειναι το αν ειναι παλιο ή νεο μελος εισαι αξιολυπητος. και οσο αφορα τις πρεζες που ανεφερες κατι παραπανω θα ξερεις απο μενα.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
αποκλεισμός της Κατερίνας Θάνου με μια πρωτοφανή για τα χρονικά απόφαση της ΔΟΕ

Εκτός Αγώνων η Θάνου
Δημοσίευση : 10/08/2008 07:28 - Τελ. ανανέωση : 10/08/2008 11:56

Όπως αναμενόταν βάσει των πρόσφατων εξελίξεων, η Κατερίνα Θάνου δεν θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Σχετικά links
Ολυμπιακοί Αγώνες - Πεκίνο 2008
Η ΔΟΕ ανακοίνωσε την Κυριακή (10/08) την απόφαση της να μην επιτρέψει στην Ελληνίδα σπρίντερ να τρέξει στο αγώνισμα που είχε προκριθεί, τα 100μ., συνεχίζοντας να «πληρώνει» τα όσα έγιναν πριν τέσσερα χρόνια, την παραμονή των Αγώνων της Αθήνας.

Τώρα αναμένεται η αντίδραση της Θάνου, η οποία είχε ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση που δεν της επιτρεπόταν να λάβει μέρος στη διοργάνωση, θα προσέφευγε στα αρμόδια δικαστήρια.

Σωτήρης Τριανταφύλλου - Στείλτε e-mail στον συντάκτη
Δημοσίευση : 10/08/2008 11:50 - Τελ. ανανέωση : 10/08/2008 17:08

Η δυσφήμηση του Ολυμπιακού κινήματος με όλα όσα είχαν γίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας ήταν κατά τη Ζιλ Ντέιβις ο λόγος του προσωρινού αποκλεισμού της Κατερίνας Θάνου από τους Αγώνες του Πεκίνου.

H εκπρόσωπος της ΔΟΕ δήλωσε ότι «το 2004 με όλα όσα είχαν γίνει με την Θάνου, δυσφημίστηκε το Ολυμπιακό κίνημα, γι’ αυτό προχωρήσαμε στην απόφαση του αποκλεισμού».

H απάντηση της Θάνου στη ΔΟΕ
Δημοσίευση : 10/08/2008 17:05 - Τελ. ανανέωση : 10/08/2008 20:40
Η απάντηση της Κατερίνας Θάνου για τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήρθε το μεσημέρι της Κυριακής.

Η Ελληνίδα σπρίντερ εξέδωσε ανακοίνωση η οποία είναι ιδιαίτερα αιχμηρή εναντίον της ΔΟΕ.
Aναλυτικά

«Ηταν η τελευταία πράξη μίας προαναγγελθείσας ειλημμένης απόφασης, μίας μεθοδευμένης προσπάθειας να μην αγωνιστώ, να μην διεκδικήσω και να μην κερδίσω άλλο ένα μετάλλιο για την πατρίδα μου. Από τη στιγμή που δεν κατάφεραν όλα αυτά τα χρόνια να με κάμψουν αγωνιστικά και ηθικά, να με κάνουν να υποκύψω στις πιέσεις να μη συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, έπεσαν οι μάσκες και φτάσαμε σε αυτή την αυθαίρετη και παράνομη απόφαση που προσβάλλει βάναυσα κάθε έννοια ισονομίας, ισότητας και δικαίου στον πολιτισμένο κόσμο».

«Τέτοιες ολοκληρωτικής αντίληψης πρακτικές και αποφάσεις είναι που προσβάλλουν το αθλητικό πνεύμα και το Ολυμπιακό Ιδεώδες που γεννήθηκαν στην πατρίδα μου. Αγωνίστηκα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στους στίβους αλλά και έξω από αυτούς με πείσμα και υπερηφάνεια, με τιμή και ελεύθερο πνεύμα και αυτό τουλάχιστον είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μου το στερήσουν τέτοιες ή παρόμοιες αποφάσεις παρωδία».

οταν σκηνοθετουσες πτωσεις απο μηχανακια και την κοπαναγες απο τ ολυμπιακο χωριο για να μην κατουρησεις και ξεφτιλισες τη χωρα σου στην ολυμπιαδα που φιλοξενουσε ποιο ολυμπιακο πνευμα ειχες κυρα μου?????????

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Στο καλό κα Θάνου
και να μας γράφετε

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
οταν σκηνοθετουσες πτωσεις απο μηχανακια και την κοπαναγες απο τ ολυμπιακο χωριο για να μην κατουρησεις και ξεφτιλισες τη χωρα σου στην ολυμπιαδα που φιλοξενουσε ποιο ολυμπιακο πνευμα ειχες κυρα μου?????????

Αρκετά ασχοληθήκαμε με την Κυρία...

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ :bigdick:

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Τελικά ήταν ή δεν ήταν ντοπέ;  :think:

goldmember

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μην ειστε κακοι βρε παιδια μια ντοπα πηρε η κοπελα

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
μια ντοπα πηρε η κοπελα

Έχω την εντύπωση ότι η κοπέλα έχει υποπέσει σε πλείστες παραβάσεις του ποινικού κώδικα.
Απ' το φιάσκο με το "ατύχημα" και εξαπάτησης των νομίμων ελεγκτικών οργάνων μέχρι ντοπάρισμα κ.α.

Αν δεν κάνω λάθος βέβαια

goldmember

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έχω την εντύπωση ότι η κοπέλα έχει υποπέσει σε πλείστες παραβάσεις του ποινικού κώδικα.
Απ' το φιάσκο με το "ατύχημα" και εξαπάτησης των νομίμων ελεγκτικών οργάνων μέχρι ντοπάρισμα κ.α.

Αν δεν κάνω λάθος βέβαια

μια φορα την πιασανε ομως,ολοι κανουμε παρανομιες καθημερινα,γιαυτο ειπα ενα λαθος εκανε μια φορα την πιασανε μονο :cheesy:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom