Νέα

Η ΔΟΕ της μίζας, απέκλεισε τη Θάνου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.536
Πόντοι
216
ολοι?μα ολοι?τι λες βρε παιδι μου!ναι ειναι πολυ απλα τα πραγματα,εσφαλε πληρωσε,η ιστορια τελειωνει εκει,το πληρωσε αρκετα ειναι η γνωμη μου,απτην στιγμη που σε 19 αντιντοπινγκ βγηκε καθαρη την αδικουνε,το θεμα που πρεπει να μας προβληματιζει ειναι το γιατι

Το γιατί στο έγραψα ήδη:
α) τα έβαλε με τους "χοντρούς" (στο ότι το παράκανε και τους ενόχλησε μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο Τζέκος)
β) τέρμα η ασυλία.
Πως αλλοιώς να το πω?!
Το αν έπρεπε να πάει? Σιγά όλοι εκεί είναι τίγκα στο αναβολικό, ένας παραπάνω ή παρακάτω δεν τρέχει και τίποτα.

goldmember

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
επειδη μαλλον ειμαστε 'ελληναραδες' και θυμομαστε μονο οτι γουσταρουμε (δεν αναφερομαι προσωπικα σ εσενα) να θυμισω οτι στη λωζανη η θανου παραδεχτηκε οτι ηταν ντοπε σε αλλες 3 διοργανωσεις. διαβαστε-ακουστε παρεπιπτοντως και λιγο συριγο (αμφιλεγομενος μεν, στηριζομενος σε πραγματικα περιστατικα μη αμφισβητισιμα δε) και θα εχετε περι αθλητισμου πιο σφαιρικη αποψη.

ναι και η θανου εκφραζει τον ελληνικο εθνικισμο και φασισμο  :grin:,δεν εχουν σχεση εθνικα θεματα με αυτο,αγωνες ειναι απλα,το ιδιο θα ελεγα και για μια τουρκαλα η αλβανιδα,εσφαλε πληρωσε δεν θα την κυνηγαει αυτο σε ολη της ζωη,αν ειστε ιδεολογοι να ζητησετε ψηφισμα να μην συμμετεχει η χωρα σε αγωνες και φυσικα να μην πανυγηριζετε αθλητικες επιτυχιες,αν θελετε να το κανατε εθνικο ζητημα

Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μάλλον τα 'χεις κάνει λίγο αχταρμά φίλε. Η Μάριον Τζόουνς παραδέχτηκε ότι ήταν ντοπέ σε 3 διοργανώσεις. Η Θάνου δεν παραδέχτηκε τίποτε.

Όσο αυτό για τον Συρίγο, φαντάζομαι το 'πες για να ευθυμήσουμε.
κανεις λαθος. το παραδεχτηκε. ψαξτο λιγο.

το αλλο με το συριγο το ειπα για να σκασει λιγο το χειλακι σου γιατι σε ειδα στη γωνια αμιλητο να εχεις το νταλκα σου.

Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι και η θανου εκφραζει τον ελληνικο εθνικισμο και φασισμο  :grin:,δεν εχουν σχεση εθνικα θεματα με αυτο,αγωνες ειναι απλα,το ιδιο θα ελεγα και για μια τουρκαλα η αλβανιδα,εσφαλε πληρωσε δεν θα την κυνηγαει αυτο σε ολη της ζωη,αν ειστε ιδεολογοι να ζητησετε ψηφισμα να μην συμμετεχει η χωρα σε αγωνες και φυσικα να μην πανυγηριζετε αθλητικες επιτυχιες,αν θελετε να το κανατε εθνικο ζητημα
βαλε και καμια τελεια μηπως και καταλαβουμε τι εγραψες.

Επισκέπτης
4 χρονια το πληρωσε αρκετα,ειναι σαν να αποφυλακιζεις εναν που εχει εκτισει την ποινη του και να συνεχισεις να τον κυνηγας η να μην του προσφερεις ισες ευκαιριες,σιγουρα γινεται οχι οτι συμφωνουμε κιολας

Για εμένα ομως ειναι προκλητικο να θελει η Θανου να παρει μερος σε αγωνες με την ελληνικη σημαια. Ωραια, ας πουμε οτι εχει εκτισει την ποινη της. Συμφωνω, λογω επιχειρηματος.  Οπως κανεις δεν θα επερνε για ταμια στην επιχειρηση του καποιον καταδικασθενα και εχοντα εκτισει ποινη για `κλοπη-υπεξαίρεση`, ετσι και η Θανου πρεπει να κατσει σπιτι της.

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.536
Πόντοι
216
Υπενθυμίζω σε κάποιους φίλους που μου απαντούν οτι δεν γνωρίζω τι γίνεται στον αθλητισμό παγκοσμίως, οτι το θέμα του θρέντ δεν αναφέρεται στο ντόπινγκ αυτό κάθε αυτό, αλλά στο γεγονός οτι λέει ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα... Στην προκείμενη περίπτωση, οι μιζαδόροι της ΔΟΕ τιμωρούν συνεχόμενα μια αθλήτρια για κάτι που "πιθανότατα" έκανε...

...και οτι αυτό είναι άδικο και θλιβερό συνάμα... κάντε μία παραβολή της αυτής ιστορίας στην εγκληματολογία και πείτε μου μετά αν θέλει κρεμάλα ένας τέτοιος δικαστής ή όχι

Ελπίζω να με καταλάβατε :dancing: 

Η παρατήρησή μου ήταν στο "γύρισε καθαρή" που ανέφερες σε προηγούμενο post σου.
Και έγινε για να μην κοροϊδευόμαστε.
Αν δεν πάρεις ντόπα δεν σε αφήνουν οι ίδιοι οι προπονητές να προχωρήσεις, δε θα επεκταθώ, γιατί θα ξεφύγουμε. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.
Ελπίζω να μην σου χαλάω το thread.

goldmember

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για εμένα ομως ειναι προκλητικο να θελει η Θανου να παρει μερος σε αγωνες με την ελληνικη σημαια. Ωραια, ας πουμε οτι εχει εκτισει την ποινη της. Συμφωνω, λογω επιχειρηματος.  Οπως κανεις δεν θα επερνε για ταμια στην επιχειρηση του καποιον καταδικασθενα και εχοντα εκτισει ποινη για `κλοπη-υπεξαίρεση`, ετσι και η Θανου πρεπει να κατσει σπιτι της.

:grin: :grin:
αστειο το παραδειγμα,εκτος αν εννοεις οτι η θανου θα επηρεασει αρνητικα την υπολοιπη ελληνικη αποστολη,τωρα να το πιστευεις αυτο το να πω

Επισκέπτης
:grin: :grin:
αστειο το παραδειγμα,εκτος αν εννοεις οτι η θανου θα επηρεασει αρνητικα την υπολοιπη ελληνικη αποστολη,τωρα να το πιστευεις αυτο το να πω

δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι. μπορει και οι αλλοι να κλεβουνε. Αυτην πιασανε ομως, ή φανηκε οτι τους ξεφευγει για να μην την πιασουν. χαιρετε

goldmember

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι. μπορει και οι αλλοι να κλεβουνε. Αυτην πιασανε ομως, ή φανηκε οτι τους ξεφευγει για να μην την πιασουν. χαιρετε

ναι δεν απαντησες ομως σε αυτο που ειπα
τελος παντων καλο βραδυ

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Οπως και στην "κανονική" δικαιοσύνη, έτσι και εδώ τα χάλασαν στα λεφτά.

Εχεις σπόνσορα; Προχωρας. Δεν έχεις; Φυλακή. Ε εδω την έστειλαν σπιτι της

Ναι ρε συ enfo, αλλά η κωμωδία δεν έχει τέλος... Ήμαρτον

Μου θυμίζει τον μπάτσο που πάει σε αποφυλακισμένους και τους εκφοβίζει ότι θα τους ξαναστείλει μέσα...

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Να διευκρινίσουμε κάτι ,η Μαριον Τζοουνς δεν πιάστηκε ποτέ ντοπε ,σε κανενα τεστ αλλα οταν οι ΗΠΑ που ειναι σοβαρο κρατος και οχι οπως εμείς μπ......λο εξαρθρωσαν το κυκλωμα αναγκαστηκε να προβει σε συμβιβασμό και να ομολογησει για να γλιτωσει τα χειροτερα.Ενω οι δικοι μας τους εχουμε ηρωες και χρυσοπληρωμενους ενώ η τζσοουνς τα εχασε ολα και εμεις αντι να τους στειλουμε φυλακη για την μεγιστη ντροπη που μας εκαναν παραμονες κορυφαίου εθνικου συμβαντος δλδ τους ολυμπιακους τους χαιδευουμε.Αλλα δεν φταινε αυτοι ,εξυπνοι ανθρωποι ειναι και προφανως εχουν καταλαβει σε ποια χωρα ζουνε

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Η παρατήρησή μου ήταν στο "γύρισε καθαρή" που ανέφερες σε προηγούμενο post σου.
Και έγινε για να μην κοροϊδευόμαστε.
Αν δεν πάρεις ντόπα δεν σε αφήνουν οι ίδιοι οι προπονητές να προχωρήσεις, δε θα επεκταθώ, γιατί θα ξεφύγουμε. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.
Ελπίζω να μην σου χαλάω το thread.

Ποίο θρεντ μωρέ μου χαλάς ? Απόψεις ανταλλάσσουμε, αν είναι δυνατόν. Δεν ήθελα να σε θίξω...

Στο θέμα... Ωραία, θα το διορθώσω... Για τα "σημερινά" όρια για τα κοκτέϊλ αναβολικών είναι κάτω από το όριο η Αικατερίνη

Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν χρειάζεται να ψάξω φίλε. Τη γνωρίζω την υπόθεση πολύ καλά.
Ο συμβιβασμός με τη ΔΟΕ περιλάμβανε απλώς την παραδοχή ότι απέτυχε να εμφανιστεί σε έλεγχο ντόπινγκ.
Η Τζόουνς είναι εκείνη που παραδέχτηκε ότι ήταν ντοπέ στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 1999 και 2001, και στους Ολυμπιακούς του 2000. Γι'αυτό και διαγράφτηκαν όλες οι επιδόσεις τις εκείνες τις σεζόν.

Σ'ευχάριστω για το ενδιαφέρον σου. Θα προτιμούσα πάντως να έλεγες κάνα ανέκδοτο γιατί έχω βαρεθεί τις μαλακίες του μουσάτου. Ούτε οι μπασκετικοί δεν παίρνουν πλέον στα σοβαρά τις παπαρολογίες του.
η μιση αληθεια ισοδυναμει με ψεματα. αυτο κανεις. ο συμβιβασμος με τη ΔΟΕ περιελαμβανε και την παραδοχη και για αλλες τρεις διοργανωσεις καθως ειχε αποφυγει κι αλλους ελεγχους (οπως και ο κεντερης παρεπιπτοντως).
οταν πριν μιλησα για ελληναραδες αυτο ακριβως εννοουσα. εμεις μιλαμε για τη θανου και εσυ εμπλεκεις και την τζοουνς. τι σχεση εχει η ντοπα της τζοουνς με τη ντοπα της θανου ; γιατι να τα μπλεκουμε ;
ο μουσατος (που δεν ανηκει σε κανενα λομπι και καμια κλικα) τι σχεση εχει παλι με τη θανου ; την πρωτη μου αναφορα στο ονομα του την εκανα για να μιλησω περι γενικοτερης αντικειμενικης (κατα τη γνωμη μου) πληροφορησης. δεν ανεφερα οτι αυτα που λεω εδω για τη θανου τα ειπε ο μουσιας. μην δειχνεις το δασος για να χασουμε το δεντρο. το θεμα μας ειναι η θανου.

Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει φίλε, ότι πεις εσύ. Αφού έχεις φτιάξει ολόκληρη ιστορία για τη Θάνου με τις τρεις διοργανώσεις γιατί να στη χαλάσω έγώ αναφέροντας γεγονότα;'
Απλά εξήγησε μου κάτι: αφού παραδέχτηκε κάτι τέτοιο, γιατί δεν της αφαιρέθηκαν τα μετάλλια όπως έγινε με τη Τζόουνς;

Και μόνο το γεγονός πάντως ότι αναφέρεις τον αρχιμασόνο και αρχιγλείφτη του Βασιλακόπουλου ως υπόδειγμα αντικειμενικού δημοσιογράφου, μου δείχνει πόσο σχετικός (δεν) είσαι με τον χώρο. 

Απλώς να αναφέρω ότι η Τζόουνς δεν μπήκε φυλακή λόγω ντόπινγκ αλλά γιατί εξέδωσε ακάλυπτες επιταγές.
ενταξει. οπως καταλαβαινεις ο καθενας φτιαχνει την ιστορια του. να, εσυ για παραδειγμα εχεις τη δικια σου. αρχιμασωνος και τετοια ο μουσιας. οποτε τι να λεμε ; (δεν) εισαι και σχετικος με το χωρο.

υ.γ. ανεφερα εγω πουθενα οτι η τζοουνς μπηκε φυλακη ;  :think: τι μας το λες ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΠΑ ΤΗΣ ΘΑΝΟΥ ;

Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι, έλα πες σε εμένα που είχα την ατυχία να δουλέψω δύο χρόνια με τον Συρίγο τι είναι! :jerking:

Αφού δεν ξέρεις αγόρι μου τι επαγγέλομαι γιατί δεν σταματάς να μιλάς;

Επειδή είσαι και γκαβός, απαντούσα στον φίλο averkio.
πληγωμενος κι ετσι ; εσυ αγορινα μου ξερεις τι επαγγελομαι και συνεχιζεις να μιλας ;
και στον averkio που απαντουσες, τι σχεση εχει η ντοπα-φυλακη της τζοουνς με τη ντοπα και την υποθεση της θανου ;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι σημασια εχει τι δουλεια κανει ο καθενας?
το θεμα ειναι αν η δος την απεκλεισε σωστα η ηταν λαθος
προσωπικα νομιζω οτι ηταν λαθος

Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τι σημασια εχει τι δουλεια κανει ο καθενας?
το θεμα ειναι αν η δος την απεκλεισε σωστα η ηταν λαθος
προσωπικα νομιζω οτι ηταν λαθος
σωστα. δεν εχει καμια σημασια το επαγγελμα του καθενος. αλλα ο px75 σε λιγο θα θελει να βγαλουμε εξω και τις πουτσες μας για να τις μετρησουμε και οποιος εχει την πιο μεγαλη θα χασει. αρα κερδιζω εγω.  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Mα εγώ ξέρω τι επαγγέλεσαι.  :jerking:

Το έχει κάνεις επάγγελμα.

Παρεμπιπτόντως, δεν αλλάζεις και το nick σου; Καραγκιόζης θα σου πηγαίνει καλύτερα.
καρφωθηκα ο μαλακς για να κυκλοφορω με την ψωλη στο χερι και να σε κυνηγαω.
το καραγκιοζης ειπα να το αφησω για τον αρχηγο μας. ψηνεσαι ;
και επειδη σε κοβω για πικραμενο αρα και απελπισμενο απο τωρα τραγουδας μονος σου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σωστα. δεν εχει καμια σημασια το επαγγελμα του καθενος. αλλα ο px75 σε λιγο θα θελει να βγαλουμε εξω και τις πουτσες μας για να τις μετρησουμε και οποιος εχει την πιο μεγαλη θα χασει. αρα κερδιζω εγω.  :2funny: :2funny:

αποτι ειδα στα προηγουμενα ποστ σου
λες οτι η θανου πρεπει να αποκλειστει για παντα
να αποκλειστει και ολη η ελληνικη αποστολη γιατι φταινε οι ελληναραδες?
τι εννοεις δλδ?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom