Νέα

Η ΔΟΕ της μίζας, απέκλεισε τη Θάνου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_10/08/2008_243751]http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_10/08/2008_243751[/url]

Άποψή μου είναι πως ότι και να έχει κάνει αυτή η κοπέλα, είτε αποδείχθηκε είτε όχι, αυτό που ζει τα τελευταία χρόνια είναι αν μη τι άλλο απαράδεκτο, με αποκορύφωμα τον τελικό αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς αγώνες πριν λίγο.

Τέσσερα χρόνια μετά, εμφανίστηκε πάλι η γνωστή ρουφιάνα της ΔΟΕ... Ανακοινώνοντας με το γνωστό χαιρέκακο ειρωνικό γελάκι τον αποκλεισμό...

Συνημμένα

• katerina.jpg
    katerina.jpg
    18,9 KB · Εμφανίσεις: 20

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_10/08/2008_243751]http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_10/08/2008_243751[/url]

Άποψή μου είναι πως ότι και να έχει κάνει αυτή η κοπέλα, είτε αποδείχθηκε είτε όχι, αυτό που ζει τα τελευταία χρόνια είναι αν μη τι άλλο απαράδεκτο, με αποκορύφωμα τον τελικό αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς αγώνες πριν λίγο.

Τέσσερα χρόνια μετά, εμφανίστηκε πάλι η γνωστή ρουφιάνα της ΔΟΕ... Ανακοινώνοντας με το γνωστό χαιρέκακο ειρωνικό γελάκι τον αποκλεισμό...

Για μισό λεπτό ρε αίσθηση, γιατί λες "ό,τι και να έχει κάνει"??? Επειδή κάποτε πήρε κάποιο μετάλλιο;
Είναι λογική αυτή για να δεχτούμε αβίαστα ό,τι κάνει και ό,τι πει από τούδε και στο εξής;;;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

αισθηση σορρυ που στο λεω αλλα η θανου χαπακωνεται κανονικα. τοσο πολυ που ξυριζεται καθημερινα (στο προσωπο) και στο λεω απο σιγουρη πηγη

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Για μισό λεπτό ρε αίσθηση, γιατί λες "ό,τι και να έχει κάνει"??? Επειδή κάποτε πήρε κάποιο μετάλλιο;
Είναι λογική αυτή για να δεχτούμε αβίαστα ό,τι κάνει και ό,τι πει από τούδε και στο εξής;;;

Λέω πως ακόμα κι αν ντοπαρίστηκε, ακόμα κι αν "σκηνοθέτησε" εκείνο το ατύχημα με την μοτοσυκλέτα, τιμωρήθηκε αρκετά. Γύρισε καθαρή, έπιασε το χρόνο και έπρεπε να είναι στους αγώνες.

Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει τέτοιος πόλεμος νεύρων

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Λέω πως ακόμα κι αν ντοπαρίστηκε, ακόμα κι αν "σκηνοθέτησε" εκείνο το ατύχημα με την μοτοσυκλέτα, τιμωρήθηκε αρκετά. Γύρισε καθαρή, έπιασε το χρόνο και έπρεπε να είναι στους αγώνες.

Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει τέτοιος πόλεμος νεύρων

Οι μαλακίες πληρώνονται όμως. Και τίποτα δεν είναι δανεικό και αγύριστο. Τότε κοροϊδέψανε πολύ κόσμο της Ολυμπιακής επιτροπής αυτοί οι 2. Ο καιρός όπως φαίνεται, έχει γυρίσματα.
Μάλλον τώρα πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα...
Εγώ αυτό έλεγα.. :rolleyes:

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
αισθηση σορρυ που στο λεω αλλα η θανου χαπακωνεται κανονικα. τοσο πολυ που ξυριζεται καθημερινα (στο προσωπο) και στο λεω απο σιγουρη πηγη

Μπορεί...

Αλλά...

Ο "Αθάνατος" της ΔΟΕ που παίρνει μίζα για να δώσει την ψήφο του δεν σε ενοχλεί ρε Εύα ?

Κατάλαβες τι με ενοχλεί ? Το ποιόν του "κριτή"

goldmember

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για τον ντοπινγκ τιμωρηθηκε,τον τελευταια καιρο περασε 19 αντιντοπινγκ καθαρη,καποτε το θεμα πρεπει να ληξει,και επιτελους ας περασουν και τους αμερικανους σε ντοπινγκ που ειναι η wada?

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Οι μαλακίες πληρώνονται όμως. Και τίποτα δεν είναι δανεικό και αγύριστο. Τότε κοροϊδέψανε πολύ κόσμο της Ολυμπιακής επιτροπής αυτοί οι 2. Ο καιρός όπως φαίνεται, έχει γυρίσματα.

Οι τιμωρίες έχουν όρια και ημερομηνία λήξης. Δεν μπορεί να τιμωρείται διαχρονικά ένας άνθρωπος, πόσο μάλλον όταν το αδίκημά του δεν αποδείχθηκε ΠΟΤΕ.

Είναι σαν να μου λες οτι πρέπει να τρώει ισόβια κάθειρξη ένας που έκανε μια ληστεία... Είναι δυνατόν ?

Υπενθυμίζω ότι πέρασε 20 ελέγχους φέτος, (σε αντίθεση με τα Αμερικανο-Αγγλάκια που είναι στα "πούπουλα") ήταν "καθαρή" και έπιασε το όριο για την Ολυμπιάδα...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Ποιούς κοροϊδέψανε; Αστειεύεσαι μάλλον. Για τόσο αφελείς τους έχεις; Αυτοί είναι απολύτως διεφθαρμένοι.
Ποιος ωθεί τους αθλητές στα αναβολικά; Μήπως το σύστημα που εκ των υστέρων τους κυνηγάει;

Στην υπόθεση της Θάνου, η υποκρισία περισσεύει. Εξιλαστήριο θύμα έγινε η Θάνου.

Αν υπάρχει κανείς εδώ που να πιστεύει ότι υπάρχει αθλητής ολυμπιακών αγώνων, και δει του στίβου, που ΔΕΝ παίρνει φάρμακα, να ξέρει ότι είναι αφελής.  

goldmember

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οι τιμωρίες έχουν όρια και ημερομηνία λήξης. Δεν μπορεί να τιμωρείται διαχρονικά ένας άνθρωπος, πόσο μάλλον όταν το αδίκημά του δεν αποδείχθηκε ΠΟΤΕ.

Είναι σαν να μου λες οτι πρέπει να τρώει ισόβια κάθειρξη ένας που έκανε μια ληστεία... Είναι δυνατόν ?

Υπενθυμίζω ότι πέρασε 20 ελέγχους φέτος, (σε αντίθεση με τα Αμερικανο-Αγγλάκια που είναι στα "πούπουλα") ήταν "καθαρή" και έπιασε το όριο για την Ολυμπιάδα...

δεν εχει σημασια αν εγινε η οχι το εγκλημα,το <<δικαστηριο>> αποφασισε οτι εγινε και η τιμωρια ηταν συγκεκριμενη,επιτελους να σταματησει η τιμωρια της,δεν θα την κυνηγαει ως τον ταφο της,4 χρονια τιμωριας για ενα αργυρο που πηρε απτο αμερικανες φτανει νομιζω,ο κεντερης που πηρε χρυσο απο αμερικανο τον τελειωσανε

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.536
Πόντοι
216
Γύρισε καθαρή, έπιασε το χρόνο και έπρεπε να είναι στους αγώνες.

Γυρισε καθαρή?
Συγνώμη φίλε μου, αλλά νομίζω ότι δεν έχεις καμμία ιδέα το τι γίνεται με τους αθλητές.
Κανείς δε θα έπρεπε να είναι στους αγώνες, γιατί είναι όλοι τίγκα στη ντόπα. Όχι μόνο αυτοί που ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό, αλλά και πολλοί "χομπίστες" αθλητές.
Η Θάνου επέστρεψε, γιατί αποδέχτηκε (όπως και ο Κεντέρης) συμφωνία αποκλεισμού, για να λήξει το θέμα και να πέσει κουκούλωμα, αλλοιώς ακόμα θα καθότανε στον καναπέ.
Τέσπα για να μη μακρυγορώ και η ΔΟΕ μια από τα ίδια είναι, χρήμα uber alles. Αλλά να μη βγάζουμε την ουρίτσα μας απ' έξω επειδή η Θάνου φοράει τα γαλανόλευκα, αν είχαν τα ούμπαλα να στέλνανε καθαρούς αθλητές κι ας βγαίνανε τελευταίοι.

goldmember

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γυρισε καθαρή?
Συγνώμη φίλε μου, αλλά νομίζω ότι δεν έχεις καμμία ιδέα το τι γίνεται με τους αθλητές.
Κανείς δε θα έπρεπε να είναι στους αγώνες, γιατί είναι όλοι τίγκα στη ντόπα. Όχι μόνο αυτοί που ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό, αλλά και πολλοί "χομπίστες" αθλητές.
Η Θάνου επέστρεψε, γιατί αποδέχτηκε (όπως και ο Κεντέρης) συμφωνία αποκλεισμού, για να λήξει το θέμα και να πέσει κουκούλωμα, αλλοιώς ακόμα θα καθότανε στον καναπέ.
Τέσπα για να μη μακρυγορώ και η ΔΟΕ μια από τα ίδια είναι, χρήμα uber alles. Αλλά να μη βγάζουμε την ουρίτσα μας απ' έξω επειδή η Θάνου φοράει τα γαλανόλευκα, αν είχαν τα ούμπαλα να στέλνανε καθαρούς αθλητές κι ας βγαίνανε τελευταίοι.

απο τα 19 τελευταια αντιντοπινγκ καθαρη φανηκε,το θεμα δεν ειναι αν πρεπει να υπαρχει επαγγελματικος αθλητισμος αλλα αν η θανου αποκλειστηκε αδικα

Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
απο τα 19 τελευταια αντιντοπινγκ καθαρη φανηκε,το θεμα δεν ειναι αν πρεπει να υπαρχει επαγγελματικος αθλητισμος αλλα αν η θανου αποκλειστηκε αδικα
παιδια το σημερινο 'καθαρο' ντοπινγκ τεστ ειναι το 'βρωμικο' του αυριο. ετσι παιζεται σημερα το παιχνιδι και ειναι γνωστο. η θανου και η καθε θανου παιζει την τυχη της στο αν θα βρεθει ντοπε, στις γνωριμιες που εχει στην ντοπο-ναρκω-βιομηχανια και στο ποσο και αν 'προχωρημενη' ειναι η ουσια που χρησιμοποιει την εκαστοτε χρονικη στιγμη.
η ουσια που σημερα ειναι οκ ειναι αυριο ειναι στην απαγορευμενη λιστα. εκει παιζεται ολο το παιχνιδι. στον αν δηλαδη ο καθε αθλητης θα εχει τις καλες γνωριμιες την καθε στιγμη στα πιο 'προχωρημενα' εργαστηρια καθως και στο ποσο θα αντεξει το συκωτι του.
οποτε μαλακιες του τυπου 'η θανου' και η καθε θανου 'ειναι καθαρη' ή 'καθαρισε πλεον' κλπ κλπ ειναι παπαριες μετα συγχωρησεως.

παρτε το χαμπαρι. ολοι οι αθλητες επιπεδου ολυμπιακων για παραδειγμα, στην ουσια ζακια ειναι. χωρις τη δοση τους δεν κλανουν ουτε πατατες.

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.536
Πόντοι
216

Λοιπόν θα το γράψω άλλη μια φορά και όποιος δεν το πιστέψει πλανάται πλάνην οικτρά που λένε:
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι επαγγελματίες αθλητές ντοπάρονται (επίσης ντοπάρονται και πολλοί αθλητές οι οποίοι δεν κάνουν πρωταθλητισμό, αλλά ασχολούνται ερασιτεχνικά).
Η Θάνου (η οποία είναι πραγματικά καλό άτομο) έκανε μακακία και την πληρώνει χοντρά, αλλά ήταν επιλογή της και του Τζέκου να τα βάλουν με τους μεγάλους.
Επίσης μετά το 2004 τελείωσε και μια άτυπη "ασυλία" για τους αθλητές μας και γι αυτό έχουν γίνει εδώ και κάποιο διάστημα αρκετές "εκκαθαρίσεις". Ας προσέχαμε!

goldmember

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν θα το γράψω άλλη μια φορά και όποιος δεν το πιστέψει πλανάται πλάνην οικτρά που λένε:
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι επαγγελματίες αθλητές ντοπάρονται (επίσης ντοπάρονται και πολλοί αθλητές οι οποίοι δεν κάνουν πρωταθλητισμό, αλλά ασχολούνται ερασιτεχνικά).
Η Θάνου (η οποία είναι πραγματικά καλό άτομο) έκανε μακακία και την πληρώνει χοντρά, αλλά ήταν επιλογή της και του Τζέκου να τα βάλουν με τους μεγάλους.
Επίσης μετά το 2004 τελείωσε και μια άτυπη "ασυλία" για τους αθλητές μας και γι αυτό έχουν γίνει εδώ και κάποιο διάστημα αρκετές "εκκαθαρίσεις". Ας προσέχαμε!

ολοι?μα ολοι?τι λες βρε παιδι μου!ναι ειναι πολυ απλα τα πραγματα,εσφαλε πληρωσε,η ιστορια τελειωνει εκει,το πληρωσε αρκετα ειναι η γνωμη μου,απτην στιγμη που σε 19 αντιντοπινγκ βγηκε καθαρη την αδικουνε,το θεμα που πρεπει να μας προβληματιζει ειναι το γιατι

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Υπενθυμίζω σε κάποιους φίλους που μου απαντούν οτι δεν γνωρίζω τι γίνεται στον αθλητισμό παγκοσμίως, οτι το θέμα του θρέντ δεν αναφέρεται στο ντόπινγκ αυτό κάθε αυτό, αλλά στο γεγονός οτι λέει ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα... Στην προκείμενη περίπτωση, οι μιζαδόροι της ΔΟΕ τιμωρούν συνεχόμενα μια αθλήτρια για κάτι που "πιθανότατα" έκανε...

...και οτι αυτό είναι άδικο και θλιβερό συνάμα... κάντε μία παραβολή της αυτής ιστορίας στην εγκληματολογία και πείτε μου μετά αν θέλει κρεμάλα ένας τέτοιος δικαστής ή όχι

Ελπίζω να με καταλάβατε :dancing: 

goldmember

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Υπενθυμίζω σε κάποιους φίλους που μου απαντούν οτι δεν γνωρίζω τι γίνεται στον αθλητισμό παγκοσμίως, οτι το θέμα του θρέντ δεν αναφέρεται στο ντόπινγκ αυτό κάθε αυτό, αλλά στο γεγονός οτι λέει ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα... Στην προκείμενη περίπτωση, οι μιζαδόροι της ΔΟΕ τιμωρούν συνεχόμενα μια αθλήτρια για κάτι που "πιθανότατα" έκανε...

...και οτι αυτό είναι άδικο και θλιβερό συνάμα... κάντε μία παραβολή της αυτής ιστορίας στην εγκληματολογία και πείτε μου μετά αν θέλει κρεμάλα ένας τέτοιος δικαστής ή όχι

4 χρονια το πληρωσε αρκετα,ειναι σαν να αποφυλακιζεις εναν που εχει εκτισει την ποινη του και να συνεχισεις να τον κυνηγας η να μην του προσφερεις ισες ευκαιριες,σιγουρα γινεται οχι οτι συμφωνουμε κιολας

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Οπως και στην "κανονική" δικαιοσύνη, έτσι και εδώ τα χάλασαν στα λεφτά.

Εχεις σπόνσορα; Προχωρας. Δεν έχεις; Φυλακή. Ε εδω την έστειλαν σπιτι της

Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

επειδη μαλλον ειμαστε 'ελληναραδες' και θυμομαστε μονο οτι γουσταρουμε (δεν αναφερομαι προσωπικα σ εσενα) να θυμισω οτι στη λωζανη η θανου παραδεχτηκε οτι ηταν ντοπε σε αλλες 3 διοργανωσεις. διαβαστε-ακουστε παρεπιπτοντως και λιγο συριγο (αμφιλεγομενος μεν, στηριζομενος σε πραγματικα περιστατικα μη αμφισβητισιμα δε) και θα εχετε περι αθλητισμου πιο σφαιρικη αποψη.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Παγκοσμιες μασονιες με αφεντικα-αθανατους μεχρι το 84 ετος της ηλικιας τους.

Πουτανας γιοι με λιγα λογια.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom