midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.485
- Πόντοι
- 3.656
ο τιτλος ειναι υπερβολικοτατος,σωσταΓιατί είναι η δίκη του αιώνα?
ο τιτλος ειναι υπερβολικοτατος,σωσταΓιατί είναι η δίκη του αιώνα?
ki εσυ ελπιζω αν ξαναδιαβασεις τα ποστ μου να καταλαβεις οτι ειμαι εναντιον της νεοφιλελευθερης πολιτικης ,αγορων κ λοιπες μπουρδες
επισης να ξαναδιαβασεις για να δεις οτι γραφω γαλλοι ολλανδοι κλπ αποικιοκρατες τους"λουζοντε" δικαιως
δεν ειμαι υπερ αυτης της "ενιαιας" ευρωπης των τραπεζων.αλλα υπερ του ευρωπαικου ιδεωδους κ ιδανικων οπως αυτο ειχε διαμορφωθει με θυσιες κι αγωνες το 19ο αιωνα κι οι συγχρονοι τραπεζοκυβερνητες καταστρεφουν ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥς ΣΚΟΠΙΜΑ
εαν ακομα δεν καταλαβες,εισαι (εκ του πονηρου) κουτος...
Είναι προφανές ό,τι το δικό μου μυαλό είναι φτωχό και θολωμένο.εκτος απο εξυπναδες το φτωχο κ θολομενο μυαλο σου μπορει να αναπαραγει κατι αλλο?
ναι συμφωνω γιατι δεν ειχαν δυνατοτητες
αν μπορουσαν θα τρωγαν κ τιποτα ισχυρους
απλα προσπαθησαν κατι να δειξουν σε επιπεδο συμβολισμου
δεν τους εχω σε καποια εκτιμηση,απλα δεν τους καταδικαζω κιολας..
δεν μιλαω για τα "λαθος"θυματα,μιλαω για τους στοχους,μην εξανιστασε
αν ειχαμε σημερα οργανομενη τρομοκρατια λιγοτερα μνημονια κ αντιλαικα μετρα θαχαν περασει
ολοι φοβουνται την φυσικοι εξοντωση,ενω με τα γιαουρτια δεν τρεχει τιποτα.. ;)
οι 2000 συνταξιουχοι που αυτοκτονησαν ειναι πολυ περισοτεροι απο τα θυματα αυτα που δικαια λες θα με πειραζε αν ηταν δικοι μου ανθρωποι..
χαχα ό,τι δεν καταλαβαίνει η κοινή λογική το βαφτίζει είτε ιδιοφυΐα είτε τρέλα με την ίδια ευκολία και το ίδιο αυθαίρεταΈχουμε και τον Κοσμά που μας το παίζει σταυροφόρος Τρελάρας λέμε
εσενα δεν καταλαβαίνει η κοινή λογικήχαχα ό,τι δεν καταλαβαίνει η κοινή λογική το βαφτίζει είτε ιδιοφυΐα είτε τρέλα με την ίδια ευκολία και το ίδιο αυθαίρετα
ε τότε θα είμαι ιδιοφυΐαεσενα δεν καταλαβαίνει η κοινή λογική
πακέτο πάμεε τότε θα είμαι ιδιοφυΐα
καμινο-κακλαμανης πισοκινητος εισαι κι εσυ μηπως, μπραδερ? ;) κ κανεις οτι δεν καταλαβαινεις?? ;) πιο απλα κ κατανοητα δεν γινεται να στα γραψουμεΕίναι προφανές ό,τι το δικό μου μυαλό είναι φτωχό και θολωμένο.
ολους τους αγωνες που δημιουργησαν το κκοινωνικο κρατος κλπ,κ που ξεχωριζαν εως κ την περασμενη δεκαετια την ευρωπη απο τις αλλες "προηγμενες" χωρες χωρες,πχ ΗΠΑπότε στο 19ο αιώνα διαμορφώθηκε αυτό το "ευρωπαϊκό ιδεώδες" ? ποιοι το διαμόρφωσαν ?
μήπως εννοείς το επαναστατικό μαρξιστικό ιδεώδες (κομμούνα του Παρισιού, επαναστάσεις του 1848 κλπ) ?
ταχει λυμενα αυτα η σκανδιναβια φιλε.. ;)Κανένα IBAN του Άντριου ξέρουμε ;;;;;;
ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.
ταχει λυμενα αυτα η σκανδιναβια φιλε.. ;)
στο γκρεκοπακισταν ,αν τοκανε,ισως θα χριαζοταν ο ερανος..
εμενα φλωρος κ μπουμπουκος μου φαινεται παντωςΕγώ γουστάρω να του στείλω φράγκα.
Ειλικρινά.
Και υποψιάζομαι πολύς κόσμος, απο κεντρική ευρώπη σίγουρα
και από αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ, σίγουρα θα θέλει το ίδιο.
εμενα φλωρος κ μπουμπουκος μου φαινεται παντως
απλα εχει δικιο οτι του καταστρεφουν την χωρα του κ την ευρωπη τα μουνοπανα του νεοφιλελευθερισμου κ της παγκοσμοιοποιησης,,
μονο γι αυτο του δινω καποια αξια
κατα τ αλλα,τον Αδωνη σε νορβηγικο μου θυμιζει..
η βασικη μας διαφορα στοπα κ χτες,ειναι οτι σκοτωσε παιδια κι εφηβουςΟ Μπουμπούκος τον γιαούρτωναν μπροστά στην κυρά του
και δεν έκανε τίποτε.Ξέρω πολλούς που αν ήταν στη θέση του,
την επόμενη θα γίνονταν 7-8 κηδείες.
Ο Νορβηγός , για να χτυπήσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ τη Βουλή
και να καθαρίσει 77 άτομα,
δεν θεωρώ ότι είναι ... φλώρος.
Για φαντάσου μία ομάδα από 100 τέτοιους!!!!
Εμένα μου θυμίζει έναν άλλο πατριώτη του,
αυθεντικό πατριώτη , τον οποίον εξετέλεσαν οι κομμουνιστές το 1945 ....
οπότε ο Κοεμτζής καλά ξηγήθηκε και έδωσε τ' άντερα στο χέρι στους μπάτσουςΟ Μπουμπούκος τον γιαούρτωναν μπροστά στην κυρά του
και δεν έκανε τίποτε.Ξέρω πολλούς που αν ήταν στη θέση του,
την επόμενη θα γίνονταν 7-8 κηδείες.
οπότε ο Κοεμτζής καλά ξηγήθηκε και έδωσε τ' άντερα στο χέρι στους μπάτσους
ειλικρινά τώρα, τι είναι η Κ.Ο.ΒΑ;Μπα ;;;;;;
Επανήλθες ;;;;
Τουμπεκάρα ;;;;;
Δεν μας είπες αν σου φέρνει εμετό μόνο η μαλακία που σου έδειξαν στην Κ.Ο.ΒΑ
ειλικρινά τώρα, τι είναι η Κ.Ο.ΒΑ;