Νέα

Η δίκη του αιώνα: ΑντερςΜρέηβικ, Σύγχρονος σταυροφόρος ,τρελός, ή απλά μακελάρης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikostratos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τελός, απλά μακελάρης ή σταυροφόρος;

• τρελός;

Ψήφοι: 14 45,2%
  • απλά μακελάρης;

Ψήφοι: 10 32,3%
  • Σταυροφόρος;

Ψήφοι: 7 22,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.411
Πόντοι
3.656
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ????????
ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ Κ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΓΑΝΕ ΤΥΧΑΙΑ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ???????
ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΕ
δεν μιλαω για τα  "λαθος"θυματα,μιλαω για τους στοχους,μην εξανιστασε
αν ειχαμε σημερα οργανομενη τρομοκρατια λιγοτερα μνημονια κ αντιλαικα μετρα θαχαν περασει
ολοι φοβουνται την φυσικοι εξοντωση,ενω με  τα γιαουρτια δεν τρεχει τιποτα.. ;)
οι 2000 συνταξιουχοι που αυτοκτονησαν ειναι πολυ περισοτεροι απο τα θυματα αυτα που δικαια λες θα με πειραζε αν ηταν δικοι μου ανθρωποι..

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.886
Πόντοι
3.715
ωχ πλακώσαν οι σταυροφόροι!

βάλε δημοψήφισμα με 2 επιλογές:

α. Ήρωας

β. Για ψυχιατρείο/ κρεμάλα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.411
Πόντοι
3.656
Κάνεις ερωτήματα σε σιχάματα που είναι ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ;;;;;;
Η απάντηση είναι αυτονόητη.

ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ , ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ,
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

ΟΠΟΤΕ ΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.
ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΠΕΙΛΗ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥΣ.
αυτοι δεν ειναι αριστεροι φιλε
αυτα ειναι ζωα  με μυαλο κουρκουτι που νομιζουν οτι ειναι αριστεροι γιατι ετσι τους ειαν στο συριζα κ το κκε
ιδεα δεν εχουν τι κ πως συμβαινει μεσα στα ιδια τους τα κομματα

Επισκέπτης
επειδη ευτυχως,μεγαλο μερος του χρονου ζω σε β ευρωπη,δυστυχως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ
ειναι ευνουχισμενοιοι β.ευρωπαιοι,ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΛΕΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑς,φοβουνται μην τους πουν ρατσιστες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟς..

Μην κρίνεις από ελάχιστο δείγμα.
Κι εγώ έχω φίλους σε πολλά μέρη της Ευρώπης
και υπάρχει ελπίδα.
Δες και τα ποσοστά εθνικιστικών κινημάτων σε Νορβηγία, Αυστρία, Ολλανδία , Γερμανία , Ελβετία.Σύντομα θα δεις και στη Γαλλία τι έχει να γίνει.

Το ξεκίνημα είναι δύσκολο.
Μετά θα πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
δεν μιλαω για τα  "λαθος"θυματα,μιλαω για τους στοχους,μην εξανιστασε
αν ειχαμε σημερα οργανομενη τρομοκρατια λιγοτερα μνημονια κ αντιλαικα μετρα θαχαν περασει
ολοι φοβουνται την φυσικοι εξοντωση,ενω με  τα γιαουρτια δεν τρεχει τιποτα.. ;)
Και οι στοχοι μουφες ητανε.
Η 17Ν ηταν ακομη μια συμμορια του απλου ποινικου δικαιου.
Οταν κλεβεις τραπεζες και σκοτωνεις αθωους πισωπλατα, αυτο δε λεγεται πολεμος εναντια στο κατεστημενο. Λεγεται "ο,τι φαμε κ ο, τι πιουμε κ ο, τι αρπαξει ο κωλος μας".
10 τομαρια ηταν που τους δωσανε τα οπλα και τους εκαναν πλυση εγκεφαλου.
Κ αφου εξοντωσαν πρωτα τους στοχους των εντολοδοχων τους, συνεχισαν να σκοτωνουν για το χρημα.
Και οταν αρχισαν να ξεφευγουν, απλα τους μαζεψαν, με συνοπτικες διαδικασιες.
Οι ιδιοι που τους δημιουργησαν, οι ιδιοι τους μαζεψαν.
Και ηταν και τοσο γενναιοι που δεν παραδεχτηκαν και τιποτα οι κοτες.
Μια μουφα, ενα ψεμα ειναι ολη η ιστορια τους.
Οι ιδιοι που εφεραν τη χουντα, οι ιδιοι εφτιαξαν και τη 17Ν.
Το ιδιο χερι τους πληρωνει ολους, ας μη γελιομαστε.
Οι ιδιοι που πληρωνουν το μιχαλολιακο και τη ΧΑ, οι ιδιοι πληρωνουν και τους αναρχικους, ανταρσυα, ΚΚΕ, κλπ.
Ολα τα κομματα ενα χερι τα πληρωνει, ετσι ωστε να νομιζεις οτι εσυ επιλεγεις αυτον που θα σε κυβερνησει..
Κ ομως, εξαρχης ειναι ολοι πουλημενοι και τοποθετημενοι..

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.886
Πόντοι
3.715
δεν το λέω σε σένα, στον εκκινητή το έβαλα.

το β τι και λοιπόν;

ενδιαφέρον θα είναι να ψηφίσει η ομήγυρις.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.886
Πόντοι
3.715
Οταν κλεβεις τραπεζες και σκοτωνεις αθωους πισωπλατα, αυτο δε λεγεται πολεμος εναντια στο κατεστημενο. Λεγεται "ο,τι φαμε κ ο, τι πιουμε κ ο, τι αρπαξει ο κωλος μας".
Κ αφου εξοντωσαν πρωτα τους στοχους των εντολοδοχων τους, συνεχισαν να σκοτωνουν για το χρημα.
Οι ιδιοι που πληρωνουν το μιχαλολιακο και τη ΧΑ, οι ιδιοι πληρωνουν και τους αναρχικους, ανταρσυα, ΚΚΕ, κλπ.
Ολα τα κομματα ενα χερι τα πληρωνει, ετσι ωστε να νομιζεις οτι εσυ επιλεγεις αυτον που θα σε κυβερνησει..

αυτό το χέρι που πληρώνει πρέπει να το δαγκώσω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ποιοι ειναι αυτοί που πληρωνουν τοσο πολυ ρε Δημητρη, να παω κι εγω να ζητησω τιποτα?

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
γρηγορα κι απλα για πορναπαπο κι οποιο αλλο βλακα
1.οσοι ειχαν αποικιες πχ γαλλια ολλανδια τους λουζοντε ηδη κ για αυτο η ν,γαλλια πχ μασσαλια ειναι αδιαβιωτη
2.η ελλαδα η νορβηγια κι αλλες χωρες δεν ειχαν καμμια αποικια στο πακισταν μπαγκλαντες σομαλια κι οπου αλλου
3.ειμαι εναντιον των αποικιοκρατων,με την ευχη μου να πατε στην νιγηρια σομαλια ιρακ  κι οπου αλλου εκμεταλευονται τους ντοπιους λαους,και να τους αποκεφαλισετε ΕΚΕΙ τους οποιους "χριστιανους" αποικιοκρατες
εγω ομως κι οσοι εχουν δυο δραμια μυαλο,ΕΔΩ,δεν επιθυμω κανεναν μουσουλμανο εποικο λαθρομεταναστη,για λογους εθνικους κι οικονομικους
ιταλοι γερμανοι ελβετοι,ας ερθουν οσοι θελουν
καλυτεροι θα γινουμε χειροτεροι οχι
4.το ευρωπαικο αναχωμα που χαργ σε κατι βλακομετρα σαν εσας θα χαθει,δεν ηταν ο λογος που ο μπρειντι εκανε τα εγκληματα αυτα,δεν ειπα αυτο
ειπα ομως οτι οι θεσεις του οτι το ισλαμ θα καταστρεψει την ευρωπη κ κατ επεκταση τον κοσμο,εχουν απολυτα λογικη βαση

κι ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟς ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ αντι να παει να γανησει τους βουλευετες,αλλα ηταν δειλος κ προτιμησε αυτη την λυση

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟς Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ,ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΛ..Ες ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗς ΕΥΡΩΠΗς
ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ
η μονη ελπιδα του πλαμητη ειναι αν οι γαλλοι ολλανδοι ιταλοι κλπ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ,κι οχι σομαλοι η καναδοι,αντισταθουν κι ανατρεψουν τον ζοφερο κοσμο της παγκοσμοιοποιησης που μετατρεπει ελεω τραπεζιτων την ευρωπη σε ινδια
θα θυμισω στα βλακομετρα εδω οτι Ο ΜΑΡΞ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟς ΠΟΛΕΜΙΟς ΤΗς ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗς γνωριζοντας οτι αδυνατιζει το εργατικο κινημα-χανεται η ταξικη συνειδηση κλπ κλλπ
αυτοι οι τριτοκοσμικοι οχι ταξικοι συνηδηση δεν εχουν,αλλα ειναι οι γλυψηματιες του πλανητη στα αφεντικα,,
αυτα για οσα ορθια ζωα νομιζουν οτι υποστηριζοντας τους ισλαμιστομεταναστες ειναι κι αριστεροι..
5,τελιωνω,θυμιζω σε ολους τους βλακρς εδω μεσα οτι εχω θεσει ενα ερωτημα
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΗς ΑΝΕΡΓΙΑς Κ ΤΗς ΚΡΙΣΗς,ΤΟΥς  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕς ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥς ΙΣΛΑΜΙΣΤΕς ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 5-10 ΠΑΙΔΙΑ Κ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩς ΤΟΥς ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕς ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ ΤΟΥς, ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟς ΣΕ ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΑΝΙΑ ΚΛΠ
αυτο μπορει καποιος παπαρας,σορρυ πορνοπαπος, να μου το απαντησει ,αντι να εξυπναδιζει?για πιο λογο να φερνουμε εδω κι αλλου τριτοκοσμικους ισλαμιστες μεταναστες
για να γινουμε νιγηρια?δηλ πλουσια χωρα με 650$ κατα κεφαλην κ να σκοτωνομαστε μεταξυ μας?

"Ενωμένη Ευρώπη" δεν είμαστε; Προφανώς και θα λουστείς κι εσύ τις συνέπειες της πολιτικής των Γάλλων, Γερμανών κτλ. Είναι και πολιτικά δίκαιο αλλά και αναπόφευκτο (λόγω της γεωγραφικής σου θέσης). Δε γίνεται ο Άγγλος να ξεζουμίζει τα πετρέλαια της Νιγηρίας, ο Γάλλος τα πετρέλαια της Λιβυης, ο Γερμανός να χει φυτέψει στο Πακιστάν δεν ξέρω κι εγώ πόσα εργοστάσια παραγωγής προϊόντων (με μισθούς 1 ευρώ τη μέρα) κι εσύ να νομίζεις ότι όλοι αυτοί έρχονται εδώ από καιροσκοπισμό. Είναι φυσικό επακόλουθο, δεν το βλέπεις;
Αυτά που ευαγγελίζεσαι, τα περί νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης (τρομάρα σου), αυτά λούζεσαι!

Το "εγω δε φταίω, πηγαινετε να σφάξετε τον γερμανό καπιταλιστή" δε στέκει, ελπίζω να το καταλαβαίνεις...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Σήμερα  το μεσημερι,  πηγαίνοντας  δυτικά  σε συγγενή -- έκανα  επίτηδες μια  ενδιάμεση σταση   στην Ομόνοια    για να τσεκαρω  κάτι.
Περπατούσα   επίτηδες επί  μισή ώρα  σε ολη  την περιοχη  δεξια  απο την  Αγ Κωνσταντίνου  και  Πλατεία  Λαυρίου-- ως  πριν την πλατεία Βαθης- και  δεν με   ενδιαφέρουν οι πιάτσες.
Σημερα  λοιπον , δευτερη μέρα  του Πάσχα, στο Κέντρο  της  Αθήνας,
υπήρχαν μόνο Ασιατες  και Αφρικανοι κυρίως / και  μερικες  γριες Σλάβες  και  Κινεζες,  και  οι γύφτισσες  που εκαναν πιάτσα .  Ελληνες πουθενά
Aκριβέστερα:  Oι μόνοι  και ελάχιστοι  Ελληνες  σε ολην αυτην την περιοχή  ήταν ζακια  που σερνόντουσαν και εκλιπαρούσαν  τους Αφρικανους   για πρέζα.....
______
Παύση  /  ξαναδιαβάζω και  εγώ τα  ανωτέρω-- Ιδίως   την τελευταία  πρόταση...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σήμερα  το μεσημερι,  πηγαίνοντας  δυτικά  σε συγγενή -- έκανα  επίτηδες μια  ενδιάμεση σταση   στην Ομόνοια    για να τσεκαρω  κάτι.
Περπατούσα   επίτηδες επί  μισή ώρα  σε ολη  την περιοχη  δεξια  απο την  Αγ Κωνσταντίνου  και  Πλατεία  Λαυρίου-- ως  πριν την πλατεία Βαθης- και  δεν με   ενδιαφέρουν οι πιάτσες.
υπήρχαν μόνο Ασιατες  και Αφρικανοι κυρίως / και  μερικες  γριες Σλάβες  και  Κινεζες,  και  οι γύφτισσες  που εκαναν πιάτσα .  Ελληνες πουθενά
Aκριβέστερα:  Oι μόνοι  και ελάχιστοι  Ελληνες  σε ολην αυτην την περιοχή  ήταν ζακια  που σερνόντουσαν και εκλιπαρούσαν  τους Αφρικανους   για πρέζα.....
______
και χτες ετσι και χειροτερα ηταν τυπε

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
______
τυπε κοιτα τι συναντησε και παραπονιεται! :headbang: :headbang:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Γιατί είναι η δίκη του αιώνα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
E προφανώς  μέσα από την υπερβολή , προσπαθεί να μας κινήσει το ενδιαφέρον.

Γενικά όλος ο τίτλος είναι άκυρος.

Επειδη ο αλλος θα παρεξηγηθει στο αλλο θρεντ

εσβησα τα μηνυματα αλλα θα σου απαντησω εδω

ευχαριστω για τις ευχες ρε ροξακι  :rockon: :rockon: :rockon:

χαχαχαχα  :grin:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Επειδη ο αλλος θα παρεξηγηθει στο αλλο θρεντ

εσβησα τα μηνυματα αλλα θα σου απαντησω εδω

ευχαριστω για τις ευχες ρε ροξακι  :rockon: :rockon: :rockon:

χαχαχαχα  :grin:

Ποιός άλλος θα παρεξηγηθεί ρε , πας καλά? να μη μου ξαναμιλήσεις αχαχούχαλάβερ  :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποιός άλλος θα παρεξηγηθεί ρε , πας καλά? να μη μου ξαναμιλήσεις αχαχούχαλάβερ  :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny:

νταξει λεει δεν ειναι ολα τα θεματα για πλακα  :grin:

με συγκινησε το εθεσε ανθρωπινα  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.411
Πόντοι
3.656
"Ενωμένη Ευρώπη" δεν είμαστε; Προφανώς και θα λουστείς κι εσύ τις συνέπειες της πολιτικής των Γάλλων, Γερμανών κτλ. Είναι και πολιτικά δίκαιο αλλά και αναπόφευκτο (λόγω της γεωγραφικής σου θέσης). Δε γίνεται ο Άγγλος να ξεζουμίζει τα πετρέλαια της Νιγηρίας, ο Γάλλος τα πετρέλαια της Λιβυης, ο Γερμανός να χει φυτέψει στο Πακιστάν δεν ξέρω κι εγώ πόσα εργοστάσια παραγωγής προϊόντων (με μισθούς 1 ευρώ τη μέρα) κι εσύ να νομίζεις ότι όλοι αυτοί έρχονται εδώ από καιροσκοπισμό. Είναι φυσικό επακόλουθο, δεν το βλέπεις;
Αυτά που ευαγγελίζεσαι, τα περί νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης (τρομάρα σου), αυτά λούζεσαι!

Το "εγω δε φταίω, πηγαινετε να σφάξετε τον γερμανό καπιταλιστή" δε στέκει, ελπίζω να το καταλαβαίνεις...
ki εσυ ελπιζω αν ξαναδιαβασεις τα ποστ μου να καταλαβεις οτι ειμαι εναντιον της νεοφιλελευθερης πολιτικης ,αγορων κ λοιπες μπουρδες
επισης να ξαναδιαβασεις για να δεις οτι γραφω γαλλοι ολλανδοι κλπ αποικιοκρατες τους"λουζοντε" δικαιως
δεν ειμαι υπερ αυτης της "ενιαιας" ευρωπης των τραπεζων.αλλα υπερ του ευρωπαικου ιδεωδους κ ιδανικων οπως αυτο ειχε διαμορφωθει με θυσιες κι αγωνες το 19ο αιωνα κι οι συγχρονοι τραπεζοκυβερνητες καταστρεφουν ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥς ΣΚΟΠΙΜΑ
εαν ακομα δεν καταλαβες,εισαι (εκ του πονηρου) κουτος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom