γρηγορα κι απλα για πορναπαπο κι οποιο αλλο βλακα
1.οσοι ειχαν αποικιες πχ γαλλια ολλανδια τους λουζοντε ηδη κ για αυτο η ν,γαλλια πχ μασσαλια ειναι αδιαβιωτη
2.η ελλαδα η νορβηγια κι αλλες χωρες δεν ειχαν καμμια αποικια στο πακισταν μπαγκλαντες σομαλια κι οπου αλλου
3.ειμαι εναντιον των αποικιοκρατων,με την ευχη μου να πατε στην νιγηρια σομαλια ιρακ κι οπου αλλου εκμεταλευονται τους ντοπιους λαους,και να τους αποκεφαλισετε ΕΚΕΙ τους οποιους "χριστιανους" αποικιοκρατες
εγω ομως κι οσοι εχουν δυο δραμια μυαλο,ΕΔΩ,δεν επιθυμω κανεναν μουσουλμανο εποικο λαθρομεταναστη,για λογους εθνικους κι οικονομικους
ιταλοι γερμανοι ελβετοι,ας ερθουν οσοι θελουν
καλυτεροι θα γινουμε χειροτεροι οχι
4.το ευρωπαικο αναχωμα που χαργ σε κατι βλακομετρα σαν εσας θα χαθει,δεν ηταν ο λογος που ο μπρειντι εκανε τα εγκληματα αυτα,δεν ειπα αυτο
ειπα ομως οτι οι θεσεις του οτι το ισλαμ θα καταστρεψει την ευρωπη κ κατ επεκταση τον κοσμο,εχουν απολυτα λογικη βαση
κι ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟς ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ αντι να παει να γανησει τους βουλευετες,αλλα ηταν δειλος κ προτιμησε αυτη την λυση
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟς Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ,ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΛ..Ες ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗς ΕΥΡΩΠΗς
ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ
η μονη ελπιδα του πλαμητη ειναι αν οι γαλλοι ολλανδοι ιταλοι κλπ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ,κι οχι σομαλοι η καναδοι,αντισταθουν κι ανατρεψουν τον ζοφερο κοσμο της παγκοσμοιοποιησης που μετατρεπει ελεω τραπεζιτων την ευρωπη σε ινδια
θα θυμισω στα βλακομετρα εδω οτι Ο ΜΑΡΞ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟς ΠΟΛΕΜΙΟς ΤΗς ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗς γνωριζοντας οτι αδυνατιζει το εργατικο κινημα-χανεται η ταξικη συνειδηση κλπ κλλπ
αυτοι οι τριτοκοσμικοι οχι ταξικοι συνηδηση δεν εχουν,αλλα ειναι οι γλυψηματιες του πλανητη στα αφεντικα,,
αυτα για οσα ορθια ζωα νομιζουν οτι υποστηριζοντας τους ισλαμιστομεταναστες ειναι κι αριστεροι..
5,τελιωνω,θυμιζω σε ολους τους βλακρς εδω μεσα οτι εχω θεσει ενα ερωτημα
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΗς ΑΝΕΡΓΙΑς Κ ΤΗς ΚΡΙΣΗς,ΤΟΥς ΜΕΤΑΝΑΣΤΕς ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥς ΙΣΛΑΜΙΣΤΕς ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 5-10 ΠΑΙΔΙΑ Κ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩς ΤΟΥς ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕς ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ ΤΟΥς, ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟς ΣΕ ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΑΝΙΑ ΚΛΠ
αυτο μπορει καποιος παπαρας,σορρυ πορνοπαπος, να μου το απαντησει ,αντι να εξυπναδιζει?για πιο λογο να φερνουμε εδω κι αλλου τριτοκοσμικους ισλαμιστες μεταναστες
για να γινουμε νιγηρια?δηλ πλουσια χωρα με 650$ κατα κεφαλην κ να σκοτωνομαστε μεταξυ μας?