axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Καλυτερα βλακεια παρα μαλακια οπως εσυ ηλιθιε.........Ενταξει τωρα εχουμε απαρτια αστειρευτης βλακειας.
Σταμ, λαλακης, αχαχουχας, παπατρολης.
Καλυτερα βλακεια παρα μαλακια οπως εσυ ηλιθιε.........Ενταξει τωρα εχουμε απαρτια αστειρευτης βλακειας.
Σταμ, λαλακης, αχαχουχας, παπατρολης.
Τώρα θες απάντηση σε αυτό;Πες ότι σου ξέφυγε μια βλακεία και λήξτο.Σ'όλους μας έχει συμβεί.Kαλά...δες τα θύματα της 17Ν κ του Μπρέηβικ.
Αμά θεωρούσα πως μου ξέφυγε μια βλακεία θα το παραδεχόμουν...εσύ/εις μπορείτε να κρίνετε όπως νομίζετε,δεν πρέπει κ να συμφωνήσω.Τώρα θες απάντηση σε αυτό;Πες ότι σου ξέφυγε μια βλακεία και λήξτο.Σ'όλους μας έχει συμβεί.
Δε φταις εσυ ρε κερατα,Καλυτερα βλακεια παρα μαλακια οπως εσυ ηλιθιε.........
Ρε τυπε, με τον Παπατρολη μιλας. Οχι με ενα μεσο σκεπτομενο σπονδυλωτο.Τώρα θες απάντηση σε αυτό;Πες ότι σου ξέφυγε μια βλακεία και λήξτο.Σ'όλους μας έχει συμβεί.
Έχεις φάει χοντρό κόλλημα...Ρε τυπε, με τον Παπατρολη μιλας. Οχι με ενα μεσο σκεπτομενο σπονδυλωτο.
Ασ'το να παει στο διαολο...
Αμά θεωρούσα πως μου ξέφυγε μια βλακεία θα το παραδεχόμουν...εσύ/εις μπορείτε να κρίνετε όπως νομίζετε δεν πρέπει κ να συμφωνήσω.
Ο Κουφοντίνας δεν έφαγε παιδάκια...ξεβρώμιζε απλά την κοινωνία.
Ρε μουνοπανο του κερατα.... για ποιο αναπηρικο επιδομα μιλας ?Δε φταις εσυ ρε κερατα,
αλλα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που σου εδιναν αναπηρικο επιδομα για να εχεις να αγοραζεις pc και ipad...
Αυτα ειναι τα κακα της Δημοκρατιας.Ρε μουνοπανο του κερατα.... για ποιο αναπηρικο επιδομα μιλας ?
Αι στα γαμηδια εσυ και το επιδομα σου
Να αναπηριασει το κεφαλι σου μαλακα που θα με πεις αναπηροΑυτα ειναι τα κακα της Δημοκρατιας.
Ο καθε αναπηρος να εχει αποψη για παντος επιστητου...
Αντε γαμισου κι εσυ μαλακα ξυλο ξυλοξυλο
ξυλο
Ηρεμησε μονο Τιγρη.Να αναπηριασει το κεφαλι σου μαλακα που θα με πεις αναπηρο
Αλλα τι καθομαι και μιλω με εγκεφαλικα αναπηρο ατομο ?
δεν ειναι τιγρης τυπεΗρεμησε μονο Τιγρη.
Δε θελω να την πληρωσει κανας ασχετος προφυλακτηρας, τα νευρα που εχεις.
Ναι σωστα.δεν ειναι τιγρης τυπε
λυκος ειναι
ξυλο
ξυλο
Αγορι μου γλυκο, δεν παιρνω κανενα επιδομα αναπηριας, διοτι ΔΕΝ ειμαι αναπηρος !!!!!!!!!Ναι σωστα.
Θελω να μαθω τι μαλακιες θα πει στην επιτροπη που επανεξεταζει τα αναπηρικα επιδοματα/συνταξεις...
σιγα ρε τυπεΝαι σωστα.
Θελω να μαθω τι μαλακιες θα πει στην επιτροπη που επανεξεταζει τα αναπηρικα επιδοματα/συνταξεις...