nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
απλά σπούδαζαν ακόμα και γίνανε παιδάκια.Και τα θύματα του ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΗΤΑΝ.
απλά σπούδαζαν ακόμα και γίνανε παιδάκια.Και τα θύματα του ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΗΤΑΝ.
Λες μαλακια τωρα τυπε.σοβαρά τώρα για αυτό το λόγο κόλησα το στραυροφόρος λίγο εφέ δεν έβλαψε κανέναν
Aαα,από που κ ως που να ξέρω το μικρό του ρε αρχίδι...Ο Αξαρλιαν γαμω την αγωγη που σου δωσανε αρχιδι...
απλά σπούδαζαν ακόμα και γίνανε παιδάκια.
Φαντάζομαι σίγουρα δεν θα διάλεγε την Τουρκία κανείς.
Εκτός από τον ... Αβράμη ίσως ...
πλάκα πλάκα πρέπει να του στείλουμε μία πανοπλία σταυροφόρου πραγματική να φοράει, κανείς ξέρει τις διαστάσεις του να τυ κάνουμε παραγγελία;Λογαριασμό έχει ο νορβηγός ;;;;;;;;
Θα του στέλνω 500€ το μήνα.
ατυχημα εισαι εσυ γαμω τον πατο σου.Aαα,από που κ ως που να ξέρω το μικρό του ρε αρχίδι...
Ατύχημα ήταν,άλλωστε η 17Ν ζήτησε κ συγγνώμη κ μετανιωμένη....
Ο Μπρέηβικ δηλώνει αμετανόητος.
Ατύχημα ήταν,άλλωστε η 17Ν ζήτησε κ συγγνώμη κ μετανιωμένη....
Ο Μπρέηβικ δηλώνει αμετανόητος.
ατυχημα εισαι εσυ γαμω τον πατο σου.
Συγγνώμη Κουφοντίνα για το θάνατο Αξαρλιάν στην απόπειρα δολοφονίας κατά Παλαιοκρασσά
τυπε εισαι μορφη λεμε
τυπε εισαι μορφη λεμε
τι μου παραθετεις βρε γιωτά ,
Σόρρυ ούτε είδα το λινκ που έβαλες...τι μου παραθετεις βρε γιωτά ,
το λινκ που εβαλα πριν?
Τραγικό μήνυμα.Η βλακεία έχει υπερκομματικούς φορείςΟ Κουφοντίνας δεν έφαγε παιδάκια...ξεβρώμιζε απλά την κοινωνία.
Τί σόι ερώτημα είναι αυτό;Σε κανά πιτσιρικά μιλάς ρε;Για τον ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ υποστηρίζεις το ίδιο ;;;
Λογαριασμό έχει ο νορβηγός ;;;;;;;;
Kαλά...δες τα θύματα της 17Ν κ του Μπρέηβικ.Τραγικό μήνυμα.Η βλακεία έχει υπερκομματικούς φορείς.
Αλλα κολπα !!!!!δηλαδη αν κριθει λογικος θα φαει μεχρι 21 χρονια
αλλα αν κριθει τρελος ισοβια?
τι κολπα ειναι αυτα
Ενταξει τωρα εχουμε απαρτια αστειρευτης βλακειας.Αλλα κολπα !!!!!
αυτό το είχα διαβάσει από ξένο σάιτ: άμα πάει για φόνο θα φάει 21 χρόνια το πολύ, θέλουν να τον βάλουν μέσα όμως για τρομοκρατία για να φάει ισόβια αυτά άμα κριθεί ψυχικά υγιείς, αν όχ ψυχιατρείο, για άγνωστο χρόνο...Ενταξει τωρα εχουμε απαρτια αστειρευτης βλακειας.
Σταμ, λαλακης, αχαχουπας, παπατρολης.
Στειλτα σε μενα και γινομαι νορβηγος εγω !!!!!Λογαριασμό έχει ο νορβηγός ;;;;;;;;