καλο μουνι ειναι.....
Οου μαϊ γκαντ!!!!!
καλο μουνι ειναι.....
για τις γυναικες πρεπει να ειναι -10 κιλα
με αυτές δεν θα πήγαινα ούτε με σφαίρεςΟμορφο προσωπο αλλα η επιτομη της ανορεξιας. Τη λυπαμαι να την πηδηξω, θα την τραυματισω.
Οου μαϊ γκαντ!!!!!
αυτό είναι ρώγα, όχι αστεία :o :o
Το χειροτερο ειναι οτι βλεπεις κ τις ιδιες τις γυναικες να κραζονται μεταξυ τους. Δεν τους φτανουμε εμεις, κρινονται και μεταξυ τους. Οσο πιο κοκαλω ειναι μια τοσο τη ζηλευουν.
Ξυπνηστε ρε κοριτσια. Δε σας φτανουμε εμεις (καλα οχι εγω, οι υπολοιποι) κανετε τη ζωη σας δυσκολη και μεταξυ σας.
Κάποτε είχα πει σε μία γυναίκα "Γιατί αδυνάτισες τόσο πολύ; Δεν σου πάει! Να πάρεις πίσω μερικά τουλάχιστον από τα κιλά που έχεις χάσει!"
Τί μου απάντησε;
"Α! Σε ευχαριστώ πολύ που πρόσεξες πως αδυνάτισα!!"
Εγώ απτόητος. "Ναι αλλά σου είπα πως δεν σου πάει!"
Αυτή ακόμη πιο απτόητη. "Το άκουσα αυτό, αλλά εγώ ήθελα πολύ να αδυνατίσω..."
το γυρισαμε στις γυναικες τώρα!!γ μενα ενα σωμα το χαλανε και το φτιαχνουν τα ποδια.
θελω ωραια ποδια και μετα κωλο.
1.70 και 55 κιλα .πχ..
αδυνατες!!!
ελαχιστες γυναικες με πιασιματα ειναι μουναρες.
οι χοντρες γαμπες και οι μεγαλοι κωλοι με χαλανε.
εσενα μπορει....τους αντρες ευτυχως για σας τις γυναικες παντως οχι....γ μενα ενα σωμα το χαλανε και το φτιαχνουν τα ποδια.
θελω ωραια ποδια και μετα κωλο.
1.70 και 55 κιλα .πχ..
αδυνατες!!!
ελαχιστες γυναικες με πιασιματα ειναι μουναρες.
οι χοντρες γαμπες και οι μεγαλοι κωλοι με χαλανε.
+1000Οι αρκετα εως πολυ γυμνασμενες γυναικες κατα την αποψη μου ειναι αντιαισθητικες....δεν βρισκω θηλυκο μια γυναικα να εχει κοιλιακους φετες ή μπρατσο για μπρα ντε φερ....
[/quote[/URL]]
Πιστεύω ότι αυτή η εικόνα είναι πολύ χαρακτηριστική... Η 1η κοπέλα είναι αδύνατη (κάτω από το κανονικητική, αλλά όχι αντιαισθητική όπως η κα Νανά Καραγιάννη πρώην Στάση που πόσταρε η Αλι), η 2η κανονική(και τέλεια) και η 3η 3-4 κιλάκια πάνω από το κανονικό... ΑΛΛΑ, υπάρχει ένα μεγάλο αλλά...
Θα χαράμιζες τα γεμάτα βυζάκια της 3ης, την απαλή κοιλίτσα, την έμφυτη τάση των γεμάτων γυναικών για σεξουαλικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, για το τέλειο κορμί της 2ης (και την πιθανή εγωκενεντρικότητα της). Θα χαραμίσεις προς τέρψη των οφθαλμών την τέρψη της ΑΦΗΣ (δεν υπάρχει πιο τρυφερό πράγμα στον κόσμο από 2 λαχταριστα φουσκουνάκια / μαξιλαράκια) της ΨΥΧΗΣ (δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγχολυτικό) και και και...
Εγώ προσωπικά τη τελειότητα δεν την αντέχω... γίνεται φορτική και καταντά αντισεξουαλική... Αν μου την έπεφτε η Drew Barrymore και η Megan Fox, δε θα είχα κανένα ενδοιασμό... You get the point
Την άλλη πλευρά (που θα διάλεγε την Megan Fox) δεν την κατηγορώ που δεν συμμερίζεται τα δικά μου φετίχ...
Εκεί που τρελαίνομαι εντελώς είναι με αυτούς που θα διάλεγαν την 1η από την 3η. Είναι οι τύποι "Εγω έχω γαμήσει τα καλύτερα μουνιά", "αυτή είναι χοντρή" (ρε καραμήτρο δες και το πρόσωπο της και σύγκρινε με το δικό σου), "αυτή δεν τη γαμάω με τπτ" κλπ, κρίνουν τα πάντα με ένα μέτρο τελειότητας που συμβαδίζει με την άποψη για το εγώ τους, υπερτιμημένο και δήθεν...
Ε όχι ρε κιρίζια, η Τζένη Μπότση και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι πιο καΒλες από την Καγιά και κάθε ανορεκτικό κοκκαϊνομανές απολειφάδι