Νέα

Η διαφορά μιας γυναικάρας με τα πιασίματα της απο μια χοντρή...Απόψεις.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 856
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TitMan

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ ποστάρω μια γυναίκα της διπλανής πόρτας, με ''the right curves at the right places''  :boobies: Γλυκό πρόσωπο, αφράτο κορμάκι, γεμάτα βυζάκια... τι άλλο θες ρε τύπε?

Συνημμένα

• dcp1230.jpg
    dcp1230.jpg
    96,7 KB · Εμφανίσεις: 26

TitMan

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και μια φωτογραφία αφιερωμένη στους yeahsure, malamadre, stabit, gianevan, Φυλήςυχος Πολίτης και όλους όσους σταυροφόρους έχουν ταχθεί ενάντιοι στα ανορεξικα στερεότυπα που προμοτάρει το Next top Model.

Συνημμένα

• dcp0428.jpg
    dcp0428.jpg
    131,4 KB · Εμφανίσεις: 21

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Velvy μου ποτέ δε θα καταλάβεις τι σημαίνει να βλέπεις ένα μεγάλο μπούστο... ακόμα και αν σεξουαλικά έλκεσαι από γυναίκες. Ο ΣΩΣΤΟΣ Άντρας (και όχι ο επηρεασμένος από την προπαγάνδα για καχεκτικά στερεότυπα) ανασύρει τα αρχέτυπα γονιμότητας, όπως η γυναίκα όταν βλέπει ανοιχτές πλάτες στον άντρα.

γουστα ειναι αυτα παιδι μου, δεν ειναι ο κανονας. δεν υπαρχει σωστο κ λαθος. μια χαρα ειναι η προπαγανδα πφφφ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
άσε που οι γυναίκες σκέφτονται ότι με τόσο βυζί που έχουν αυτές που θέτε, στα 45 τους θα έχουν μείον δύο δίσκους στη μέση  :S

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
άσε που οι γυναίκες σκέφτονται ότι με τόσο βυζί που έχουν αυτές που θέτε, στα 45 τους θα έχουν μείον δύο δίσκους στη μέση  :S

ναι ρε συ. οι περισσοτερες πανε για μειωση. δεν κουβαλιεται ολο αυτο αμα γερασεις.
μπρουμυτα πως κοιμουνται? μασαζ πως τους κανουν?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
μασαζ πως τους κανουν?
τα βαζουνε στη μπαντα και κρεμονται απο το μασαζοκρεβατο  :grin: :grin: :grin:

ασε που εχω δει και μασαζοκρεββατο με τρυπες και για τα βυζια, εκτος της κλασικης φατσοτρυπας  :grin: :grin: :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Velvy μου ποτέ δε θα καταλάβεις τι σημαίνει να βλέπεις ένα μεγάλο μπούστο... ακόμα και αν σεξουαλικά έλκεσαι από γυναίκες. Ο ΣΩΣΤΟΣ Άντρας (και όχι ο επηρεασμένος από την προπαγάνδα για καχεκτικά στερεότυπα) ανασύρει τα αρχέτυπα γονιμότητας, όπως η γυναίκα όταν βλέπει ανοιχτές πλάτες στον άντρα.

:rockon: :rockon: :rockon:
ανοιχτες ομως,ε?
αν χωραει να ζωγραφισεις γεωγραφικο χαρτη επανω αστο καλυτερα!!! :grin: :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δεν μ'αρεσουν οι ανοιχτες πλατες, γτ αμα ειναι αδυνατος, ειναι πολυ δυσαναλογο το σωμα :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗ  :grin:

ΠΛΗΘΩΡΙΚΗ ΜΕ ΠΙΑΣΗΜΑΤΑ

Συνημμένα

• 984_1000.jpg
    984_1000.jpg
    68,9 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 268_1000.jpg
    268_1000.jpg
    199,7 KB · Εμφανίσεις: 46
OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παιχτες, δεν ξερετε τι ανακουφιση μου δινετε με τη συμμετοχη κ τις αποψεις σας.
νομιζα ειχαμε μεινει μετρημενοι στα δαχτυλα εκει εξω.
η πλυση εγκεφαλου δεν εχει ισοπεδωσει τα παντα! η αντρικη φυση καλα κρατει, ακομη!
για να ειμαι honest δεν πιστευα οτι θα εχει ανταποκριση το τοπικ, ακομη και στο νετ κρυβονται οι περισσοτεροι, ενω μπορει να γουσταρουν γυναικαρες με τα ουλα τους, φοβουνται μην τους πουν οτι του αρεσουν και καλα! οι χοντρες και δεν ξερω εγω τι οποτε κανουν οτι γουσταρουν φροκαλα κι αυτοι! :cheesy:
εμπρος στον αγωνα για γυναικαρες!!!!!!!!!!!!!!!! κατω τα οστεοφυλακια(τυπε εγραψες!) τα σκιαχτρα και οι πενηνταπεντακιλες γκομενες! Δωστε καμπυλες κι αφρατα κορμια στο λαο!!!!!!!!!!!!!! Γυναικες ρε πουστη!!!! Οχι δειγματα γυναικας. Δε με ενδιαφερει να φαινεται σουπερ το γκομενακι με ενα σατεν φορεμα (κι ενα γραμμαριο περιττο να εχει η αλλη, το δειχνει το ατιμο), με ενδιαφερει να εχω ΓΥΝΑΙΚΑ διπλα μου!
Ανεβαστε κι αλλες φωτο απο γυναικαρες να στανιαρουμε!!!!!!!!!!
Και σταματηστε να μιλατε τοσο υποτιμιτικα ρε μαλακες καποιοι καθε που βλεπετε ενα αληθινο μουνι και καλα οτι ειναι χοντρη... Κρατηστε το χαρακτηρισμο χοντρη για πραγματικες καταστασεις παχυσαρκιας. Ελεος, δηλαδη.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ζήτω οι 50άκιλες λέμε  :rockon:

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δεν μ'αρεσουν οι ανοιχτες πλατες, γτ αμα ειναι αδυνατος, ειναι πολυ δυσαναλογο το σωμα :think:
καταλαβα. για να μη σ αρεσουν οι μεγαλες πλατες σ ενα αρσενικο, μαλλον ξενερωτο και νεροβραστο γκομενακι εισαι, με το συμπαθειο κιολας.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
καταλαβα. για να μη σ αρεσουν οι μεγαλες πλατες σ ενα αρσενικο, μαλλον ξενερωτο και νεροβραστο γκομενακι εισαι, με το συμπαθειο κιολας.

ετσι, σκιαγραφησε με :rockon:

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Tα κόκκαλα δικά μου τα ξύγκια δικά σου,όλα οκ  :grin:
τα ξυγκια του διαιτολογου,του ενδοκρινολογου και του γυμναστηριου,φιλε.

ενα αξιοπρεπες ποσοστο λιπους σε ενα γυναικειο κορμι ειναι υγεια και γονιμοτητα.

οι πενηντακιλες που σ αρεσουν εσενα πανε κοντρα στη φυση. γι αυτο και θα χουν οστεοπορωση στα 40 τους.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ρε παιδιά μισό γιατί έχετε ξεφύγει λίγο

βάζετε κανονικές γκόμενες με βύζους τζάμπο και τις λέτε παχουλές ή με πιασίματα  :S
έλεος, όταν έχει η άλλη κανονικό σώμα και σε πνίγει με το βύζο λέγεται busty, άντε νταρντάνα γιατί τέτοιο βυζί δε βαστιέται σε λιγνό σώμα.

αλλά άλλο βυζαρού άλλο χοντρή/παχουλή/στρουμπουλή
πολλές φορές συμπίπτουν, αλλά αυτές που βάλατε στις τελευταίες σλίδες μόνο αυτά δεν είναι  :headbang:

δε σας αρέσουν οι παχουλές, σας αρέσουν οι υπερφυσικοί βύζοι, μην μπερδευόμαστε  :s&m_3:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
τα ξυγκια του διαιτολογου,του ενδοκρινολογου και του γυμναστηριου,φιλε.
ενα αξιοπρεπες ποσοστο λιπους σε ενα γυναικειο κορμι ειναι υγεια και γονιμοτητα.
οι πενηντακιλες που σ αρεσουν εσενα πανε κοντρα στη φυση. γι αυτο και θα χουν οστεοπορωση στα 40 τους.
Ποιος σου είπε πως γαμάω 40άρες ρε συ? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom