You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η διαφορά μιας γυναικάρας με τα πιασίματα της απο μια χοντρή...Απόψεις.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 856
- Εμφανίσεις 61K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Velvy μου ποτέ δε θα καταλάβεις τι σημαίνει να βλέπεις ένα μεγάλο μπούστο... ακόμα και αν σεξουαλικά έλκεσαι από γυναίκες. Ο ΣΩΣΤΟΣ Άντρας (και όχι ο επηρεασμένος από την προπαγάνδα για καχεκτικά στερεότυπα) ανασύρει τα αρχέτυπα γονιμότητας, όπως η γυναίκα όταν βλέπει ανοιχτές πλάτες στον άντρα.
γουστα ειναι αυτα παιδι μου, δεν ειναι ο κανονας. δεν υπαρχει σωστο κ λαθος. μια χαρα ειναι η προπαγανδα πφφφ
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
άσε που οι γυναίκες σκέφτονται ότι με τόσο βυζί που έχουν αυτές που θέτε, στα 45 τους θα έχουν μείον δύο δίσκους στη μέση :S
ναι ρε συ. οι περισσοτερες πανε για μειωση. δεν κουβαλιεται ολο αυτο αμα γερασεις.
μπρουμυτα πως κοιμουνται? μασαζ πως τους κανουν?
τα βαζουνε στη μπαντα και κρεμονται απο το μασαζοκρεβατομασαζ πως τους κανουν?
ασε που εχω δει και μασαζοκρεββατο με τρυπες και για τα βυζια, εκτος της κλασικης φατσοτρυπας
Velvy μου ποτέ δε θα καταλάβεις τι σημαίνει να βλέπεις ένα μεγάλο μπούστο... ακόμα και αν σεξουαλικά έλκεσαι από γυναίκες. Ο ΣΩΣΤΟΣ Άντρας (και όχι ο επηρεασμένος από την προπαγάνδα για καχεκτικά στερεότυπα) ανασύρει τα αρχέτυπα γονιμότητας, όπως η γυναίκα όταν βλέπει ανοιχτές πλάτες στον άντρα.
ανοιχτες ομως,ε?
αν χωραει να ζωγραφισεις γεωγραφικο χαρτη επανω αστο καλυτερα!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εξαρταται την ηπειρο που θα ζωγραφισεις.....
ανοιχτες ομως,ε?
αν χωραει να ζωγραφισεις γεωγραφικο χαρτη επανω αστο καλυτερα!!!
παιχτες, δεν ξερετε τι ανακουφιση μου δινετε με τη συμμετοχη κ τις αποψεις σας.
νομιζα ειχαμε μεινει μετρημενοι στα δαχτυλα εκει εξω.
η πλυση εγκεφαλου δεν εχει ισοπεδωσει τα παντα! η αντρικη φυση καλα κρατει, ακομη!
για να ειμαι honest δεν πιστευα οτι θα εχει ανταποκριση το τοπικ, ακομη και στο νετ κρυβονται οι περισσοτεροι, ενω μπορει να γουσταρουν γυναικαρες με τα ουλα τους, φοβουνται μην τους πουν οτι του αρεσουν και καλα! οι χοντρες και δεν ξερω εγω τι οποτε κανουν οτι γουσταρουν φροκαλα κι αυτοι!
εμπρος στον αγωνα για γυναικαρες!!!!!!!!!!!!!!!! κατω τα οστεοφυλακια(τυπε εγραψες!) τα σκιαχτρα και οι πενηνταπεντακιλες γκομενες! Δωστε καμπυλες κι αφρατα κορμια στο λαο!!!!!!!!!!!!!! Γυναικες ρε πουστη!!!! Οχι δειγματα γυναικας. Δε με ενδιαφερει να φαινεται σουπερ το γκομενακι με ενα σατεν φορεμα (κι ενα γραμμαριο περιττο να εχει η αλλη, το δειχνει το ατιμο), με ενδιαφερει να εχω ΓΥΝΑΙΚΑ διπλα μου!
Ανεβαστε κι αλλες φωτο απο γυναικαρες να στανιαρουμε!!!!!!!!!!
Και σταματηστε να μιλατε τοσο υποτιμιτικα ρε μαλακες καποιοι καθε που βλεπετε ενα αληθινο μουνι και καλα οτι ειναι χοντρη... Κρατηστε το χαρακτηρισμο χοντρη για πραγματικες καταστασεις παχυσαρκιας. Ελεος, δηλαδη.
νομιζα ειχαμε μεινει μετρημενοι στα δαχτυλα εκει εξω.
η πλυση εγκεφαλου δεν εχει ισοπεδωσει τα παντα! η αντρικη φυση καλα κρατει, ακομη!
για να ειμαι honest δεν πιστευα οτι θα εχει ανταποκριση το τοπικ, ακομη και στο νετ κρυβονται οι περισσοτεροι, ενω μπορει να γουσταρουν γυναικαρες με τα ουλα τους, φοβουνται μην τους πουν οτι του αρεσουν και καλα! οι χοντρες και δεν ξερω εγω τι οποτε κανουν οτι γουσταρουν φροκαλα κι αυτοι!
εμπρος στον αγωνα για γυναικαρες!!!!!!!!!!!!!!!! κατω τα οστεοφυλακια(τυπε εγραψες!) τα σκιαχτρα και οι πενηνταπεντακιλες γκομενες! Δωστε καμπυλες κι αφρατα κορμια στο λαο!!!!!!!!!!!!!! Γυναικες ρε πουστη!!!! Οχι δειγματα γυναικας. Δε με ενδιαφερει να φαινεται σουπερ το γκομενακι με ενα σατεν φορεμα (κι ενα γραμμαριο περιττο να εχει η αλλη, το δειχνει το ατιμο), με ενδιαφερει να εχω ΓΥΝΑΙΚΑ διπλα μου!
Ανεβαστε κι αλλες φωτο απο γυναικαρες να στανιαρουμε!!!!!!!!!!
Και σταματηστε να μιλατε τοσο υποτιμιτικα ρε μαλακες καποιοι καθε που βλεπετε ενα αληθινο μουνι και καλα οτι ειναι χοντρη... Κρατηστε το χαρακτηρισμο χοντρη για πραγματικες καταστασεις παχυσαρκιας. Ελεος, δηλαδη.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ζήτω οι 50άκιλες λέμε
καταλαβα. για να μη σ αρεσουν οι μεγαλες πλατες σ ενα αρσενικο, μαλλον ξενερωτο και νεροβραστο γκομενακι εισαι, με το συμπαθειο κιολας.δεν μ'αρεσουν οι ανοιχτες πλατες, γτ αμα ειναι αδυνατος, ειναι πολυ δυσαναλογο το σωμα
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
καταλαβα. για να μη σ αρεσουν οι μεγαλες πλατες σ ενα αρσενικο, μαλλον ξενερωτο και νεροβραστο γκομενακι εισαι, με το συμπαθειο κιολας.
ετσι, σκιαγραφησε με
χαρισμα σου φιλε! ΟΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ!Ζήτω οι 50άκιλες λέμε
ουτε κοκαλακι δε θελω
με το συμπαθειο,ντε!ετσι, σκιαγραφησε με
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Tα κόκκαλα δικά μου τα ξύγκια δικά σου,όλα οκχαρισμα σου φιλε! ΟΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ!
ουτε κοκαλακι δε θελω
τα ξυγκια του διαιτολογου,του ενδοκρινολογου και του γυμναστηριου,φιλε.Tα κόκκαλα δικά μου τα ξύγκια δικά σου,όλα οκ
ενα αξιοπρεπες ποσοστο λιπους σε ενα γυναικειο κορμι ειναι υγεια και γονιμοτητα.
οι πενηντακιλες που σ αρεσουν εσενα πανε κοντρα στη φυση. γι αυτο και θα χουν οστεοπορωση στα 40 τους.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ρε παιδιά μισό γιατί έχετε ξεφύγει λίγο
βάζετε κανονικές γκόμενες με βύζους τζάμπο και τις λέτε παχουλές ή με πιασίματα :S
έλεος, όταν έχει η άλλη κανονικό σώμα και σε πνίγει με το βύζο λέγεται busty, άντε νταρντάνα γιατί τέτοιο βυζί δε βαστιέται σε λιγνό σώμα.
αλλά άλλο βυζαρού άλλο χοντρή/παχουλή/στρουμπουλή
πολλές φορές συμπίπτουν, αλλά αυτές που βάλατε στις τελευταίες σλίδες μόνο αυτά δεν είναι
δε σας αρέσουν οι παχουλές, σας αρέσουν οι υπερφυσικοί βύζοι, μην μπερδευόμαστε
βάζετε κανονικές γκόμενες με βύζους τζάμπο και τις λέτε παχουλές ή με πιασίματα :S
έλεος, όταν έχει η άλλη κανονικό σώμα και σε πνίγει με το βύζο λέγεται busty, άντε νταρντάνα γιατί τέτοιο βυζί δε βαστιέται σε λιγνό σώμα.
αλλά άλλο βυζαρού άλλο χοντρή/παχουλή/στρουμπουλή
πολλές φορές συμπίπτουν, αλλά αυτές που βάλατε στις τελευταίες σλίδες μόνο αυτά δεν είναι
δε σας αρέσουν οι παχουλές, σας αρέσουν οι υπερφυσικοί βύζοι, μην μπερδευόμαστε
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ποιος σου είπε πως γαμάω 40άρες ρε συ?τα ξυγκια του διαιτολογου,του ενδοκρινολογου και του γυμναστηριου,φιλε.
ενα αξιοπρεπες ποσοστο λιπους σε ενα γυναικειο κορμι ειναι υγεια και γονιμοτητα.
οι πενηντακιλες που σ αρεσουν εσενα πανε κοντρα στη φυση. γι αυτο και θα χουν οστεοπορωση στα 40 τους.