mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
...Μουνίτσα, τι αναλογίες έχεις??
ιδανικες...
...Μουνίτσα, τι αναλογίες έχεις??
δανεικες...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαΑααα δεν ειναι οι δικεs σου δλδ????
100-90-120;χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τα νουμερα σκετα δεν λενε την αληθεια100-90-120;
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΤα νουμερα σκετα δεν λενε την αληθεια
Ακου λοιπον....5αρι στην Εκαλη, εξοχικο στα Σουρμενα και δυο μαγαζια στο Παγκρατι...Και χωριs να φοραει γοβα
Στο ειπα ...ειναι γυναικαρα...χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
και φοραω και γυαλια αυτο που το πας?
ειστε χυδαιοι και τεντυμποϋδες εχω να πω μονο....
Τωρα μουριξεs την χαριστικη................Φοραs γυαλια κι εχειs και κοτσο το μαλλι???και φοραω και γυαλια αυτο που το πας?
[size=40pt]και φοραω και γυαλια [/size]αυτο που το πας?
Τωρα μουριξεs την χαριστικη................Φοραs γυαλια κι εχειs και κοτσο το μαλλι???
μανα μου, μανα μου !!!!!!!!!
θες να σου κανω μαθηματα γαλλικων?
Αμε!!!!!!!!!! μεχρι...Σουαχιλι θα σου κατσω...
Θα με βοηθησουνε....Σε Γαλλοπουλικη εταιρεια δουλευω αλλα νο κοπρεβω ναδα
μου ξυπνας την ελλεηνιδα μεσα μου λεμε....
Τα νουμερα σκετα δεν λενε την αληθεια
Ακου λοιπον....5αρι στην Εκαλη, εξοχικο στα Σουρμενα και δυο μαγαζια στο Παγκρατι...Και χωριs να φοραει γοβα
...Καλά, αυτή έλεγε ότι είναι νεόπτωχη...Τώρα εξηγείται πώς πλήρωσε τα διπλά δίδακτρα στο Cambridge...
για μενα λετε...?γιατι ειναι αρρενωπος, εχει σκληρα χαρακτηριστικα και συμβαδιζει με τον αρχετυπικο τυπο αντρα....επισης δεν αρεσει σε ολες...ο μπραντ πιτ γιατι αρεσει σε αρκετες γυναικες? αυτο μπορεις να μου το επεξηγησεις που δεν το καταλαβαινω
(την φωτογραφία την είχε ποστάρει συναγωνιστής σε άλλο θρεντι)Τι το ομορφο εχε μια γυναικα της οποιας το σωμα σαν γραμμωση θυμιζει εστω και ελαφρως το αντρικο? μπορειτε να μου το εξηγησετε?
δε λεω να ειναι λαπας, ξιγκια κτλ αλλα δε βρισκω τιποτα απολυτω αισθησιακο σε κοιλιακους, V, μπρατσα σφιχτα, πλατες ανοιχτες σε μια γυναικα....
για μενα λετε...?
(την φωτογραφία την είχε ποστάρει συναγωνιστής σε άλλο θρεντι)