loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εγω παιζει να ειναι κ η μονη διασημη που εχω δει να εχει...κι εμένα
λίγες έχουν όμως καθαρό
εγω παιζει να ειναι κ η μονη διασημη που εχω δει να εχει...κι εμένα
λίγες έχουν όμως καθαρό
εγω παιζει να ειναι κ η μονη διασημη που εχω δει να εχει...
δε σκαμπαζω απο γυμναστικες αλλα μηπως ειχαν παλια κ παχυναν?όχι ρε
Εν τω μεταξύ βλέπεις μερικές που ενώ, όχι μόνο δεν έχουν κοιλιακούς αλλά έχουν μικρή κοιλίτσα, βλέπεις να έχουν ψιλοσχηματισμένο V και μένεις νώντας :o
στην ναταλια που εβαλα με το "βε"που λεμε δε βλεπω κατι αντρικο....ισα ισα...Τι το ομορφο εχε μια γυναικα της οποιας το σωμα σαν γραμμωση θυμιζει εστω και ελαφρως το αντρικο? μπορειτε να μου το εξηγησετε?
δε λεω να ειναι λαπας, ξιγκια κτλ αλλα δε βρισκω τιποτα απολυτω αισθησιακο σε κοιλιακους, V, μπρατσα σφιχτα, πλατες ανοιχτες σε μια γυναικα....
Τι το ομορφο εχε μια γυναικα της οποιας το σωμα σαν γραμμωση θυμιζει εστω και ελαφρως το αντρικο? μπορειτε να μου το εξηγησετε?
δε λεω να ειναι λαπας, ξιγκια κτλ αλλα δε βρισκω τιποτα απολυτω αισθησιακο σε κοιλιακους, V, μπρατσα σφιχτα, πλατες ανοιχτες σε μια γυναικα....
αν ανοίξεις λεξικό κάπου στο γάμα (πιο μετά το γαμώ, αμέσως εκεί να πέσει το μάτι σου) θα βρεις την λέξη γούστο, επίσης θα δεις να γράφει: οι προσωπικές επιλογές και προτιμήσεις.
δε σκαμπαζω απο γυμναστικες αλλα μηπως ειχαν παλια κ παχυναν?
το γουστο δεν δεχεται επεξηγηση δηλαδη? εμενα μου αρεσει το τζατζικι γιατι η εντονη γευση του σκορδου συνδυαζεται αψογα κατα την αποψη μου με το χοιρινο γυρο....εσενα δε σου αρεσει επειδη σου πεφτει βαρυ στο στομαχι και βρωμαει το στομα σου...
το οτι σου αρεσει κατι δεν σημαινει οτι δε μπορεις να επεξηγησεις το ΓΙΑΤΙ...
εχεις καποια απαντηση στο ερωτημα μου λοιπον?
σου επεξηγησα γιατι δε μου αρεσει εμενα....εσενα γιατι σου αρεσει? εχω απορια ειλικρινεστατη
εκανα λαθος πρινμπραβο μουνιτσα ωραια μουνια εβαλες
όχι, για πράματα που κάνουν ιδιαίτερο κούκου σε κάποιον ΔΕ χωράει επεξήγηση. Απλά γιατί έτσι.
Εσάς πχ γιατί σας αρέσει ο άντρας της Μπελούτσι ενω όπως και να το δεις είναι ασχημος;
μερσιεκανα λαθος πριν
Nα κρατησουμε την τελευταια για....αποθεμα
Μια χαρά παλικάρι είναι ο Βενσάν Κασέλ.
γιατι ειναι αρρενωπος, εχει σκληρα χαρακτηριστικα και συμβαδιζει με τον αρχετυπικο τυπο αντρα....επισης δεν αρεσει σε ολες...ο μπραντ πιτ γιατι αρεσει σε αρκετες γυναικες? αυτο μπορεις να μου το επεξηγησεις που δεν το καταλαβαινω
Ετσι ετσι......Αταιριαστοι παιδι μου....Εσειs δεν καταλαβαινετε εμαs...εμειs εσαs.......
Αν προσπαθούν να σας περάσουν κάτι γράψτε το στο μουνι σας.Όποιος σας το υγραίνει είναι μια χαρά.Αυτό ξέρω εγώ.θεος ειναι
ετσι πρεπει να ειναι οι αντρες....οχι σαν αυτους που προσπαθουν να μας κατακλυσουν....