Νέα

Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Παντα λεμε οτι η γυναικα που και που  θελει να φαει και την σφαλιαρα της για να ερθει στα ισια της..Ειναι πολλες

γυναικες αλλα και αντρες που μια τετοια χειρονομια την καταδικαζουν.. Ακομα ομως ρε πουστη μου και δικιο να εχεις, αν σηκωσεις χερι ,επανω της το χανεις. Μα

οταν ενα πραμα το λες 100 φορες και δεν λεει να βαλει μυαλο, δεν την γουσταρει την σφαλιαρα της? Οχι πεστε μου δεν το

σηκωνει ο οργανισμος της? Σε σκυλι να μιλουσες 100 φορες να το ελεγες θα το καταλαβαινε...........

Αλλιως τη νοημα θα ειχε η δε γυνη να φοβαται τον αντρα η το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο.

Βρε κατι ηξεραν και τα ελεγαν οι παλιοι αυτα....Σουζα της ειχαν τις γυναικες,,Οχι τωρα αυτο το χαλι που

υπαρχει....Σουζααααα καγκελο..Και δεν θελω τσιμουδια...

Ποσο σεβασμος υπηρχε παλια και τι υπαρχει τωρα? Παντως εγω νομιζω ενας αντρας δεν θα σηκωνε χερι χωρις λογο, και ουτε

θελει κανενας να χτυπαει...Αρα καταληγουμε η πηγη του κακου ειναι η γυναικα με την σταση της.Και δεν

ξερει ποτε να κανει πισω....

Σωστααα ??????????

Τελικα η γυναικα πρεπει να φοβατε τον αντρα ναι η οχι?

[youtube=425,350]JVC1gdlWikU[/youtube]

ολα τα λεφτα ειναι ο "ταριφας"! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εσύ φιλάρα πάρε σκυλάκι και βολέψου  :boobies:

Επισκέπτης
Καλα τα λες φιλε.Τωρα δες πως εχουν καταντησει ολες.Ελεινιδες αυθαδεστατα μπαζα  :birdman: :birdman: :birdman:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Η γυναίκα πρέπει να σέβεται και να εξυψώνει τον άνδρα. Τελεία και παύλα.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Καλα τα λες φιλε.Τωρα δες πως εχουν καταντησει ολες.Ελεινιδες αυθαδεστατα μπαζα  :birdman: :birdman: :birdman:
Πάντως εδώ στο ξενοδοχείο που είμαι έχουν έρθει 10 κοπέλες Ελλεεινίδες που έτσι μου έρχεται να τον βγάλω έξω και να τους πω μου τον παίζετε λιγάκι;;;; :o :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Την γυναικα δεν πρεπει να την χτυπας ουτε με τριανταφυλλο, οπως ελεγε και ενας φιλος!  :grin:

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Η γυναίκα πρέπει να σέβεται και να εξυψώνει τον άνδρα. Τελεία και παύλα.

ειναι μερικες φορες που τοσες λιγες λεξεις εχουν τοσο μεγαλο και "μεστο" περιεχομενο

αν και δεν σε γνωριζω οφειλω να σου πω μπραβο για τις αποψεις σου!

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΓΕΝ γ.16

Προς δε την γυναίκα είπε, Θέλω υπερπληθύνει τας λύπας σου και τους πόνους της κυοφορίας σου· με λύπας θέλεις γεννά τέκνα· και προς τον άνδρα σου θέλει είσθαι η επιθυμία σου, και αυτός θέλει σε εξουσιάζει.

ΕΦΕΣ ε.22

Αι γυναίκες υποτάσσεσθε εις τους άνδρας σας, ως εις τον Κύριον· 23 διότι ο ανήρ είναι κεφαλή της γυναικός, καθώς και ο Χριστός κεφαλή της εκκλησίας, και αυτός είναι σωτήρ του σώματος. 24 Αλλά καθώς η εκκλησία υποτάσσεται εις τον Χριστόν, ούτω και αι γυναίκες ας υποτάσσωνται εις τους άνδρας αυτών κατά πάντα. ...

ΔΕΥΤ κβ.5

Η γυνή δεν θέλει φορέσει το ανήκον εις άνδρα, ουδέ ο ανήρ θέλει ενθυθή στολήν γυναικός· επειδή πάντες οι πράττοντες ούτως, είναι βδέλυγμα εις Κύριον τον Θεόν σου.

Α'ΤΙΜ γ.11

Αι γυναίκες ωσαύτως σεμναί, ουχί κατάλαλοι, εγκρατείς, πισταί κατά πάντα. ...

ΠΑΡ κα.19

Καλήτερον να κατοική τις εν γή ερήμω, παρά μετά γυναικός φιλέριδος και θυμώδους.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ειναι μερικες φορες που τοσες λιγες λεξεις εχουν τοσο μεγαλο και "μεστο" περιεχομενο

αν και δεν σε γνωριζω οφειλω να σου πω μπραβο για τις αποψεις σου!

Η γυναίκα σήμερα έχει "ξεχάσει" να αγαπάει το αρσενικό.
Αγαπάει μόνο τον εαυτό της πια και αυτό είναι κρίμα.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ειμαι κατα της βιας, αλλα το να την βαζει στην θεση της οταν πρεπει και πραγματικα δεν εχει δικιο η γυναικα, τοτε ναι συνφωνω, οπως επισης και το αναποδο πρεπει να γινεται αν και ειναι πολυ πιο σπανιο ασε που εκλαμβανεται ως γκρινια. τεσπα. αμα η αλλη το εχει παραξυλωσει πρεπει να την βαλει στην θεση της ο αντρας γτ αλλιως δεν θα τον εκτιμα κιολας!!! αυτο θελουν οι γυναικες κατα βαθος κι ας μην το λενε. ενα αντρα που θα τους βαλει καποια ορια. αυτος που τα δεχεται ολα τον εχουν για μαλακα, και μαλλον εχουν και δικιο στην τελικη που τον θεωρουν μαλακα. φυσικα ολα αυτα πρεπει να γινονται με γνωμονα την λογικη και μονο κι οχι την αδικιλογιτη ζηλια παραδειγματος χαρην, και φυσικα να υπαρχουν τα σωστα επιχειρηματα οχι μονο δλδ μην κανεις αυτο και τελος, αλλα μην κανεις αυτο γτ ετσι κι ετσι

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Η γυναίκα σήμερα έχει "ξεχάσει" να αγαπάει το αρσενικό.
Αγαπάει μόνο τον εαυτό της πια και αυτό είναι κρίμα.

απ΄τη στιγμη που σταματαει να συμπληρωνει ο ενας τον αλλον "εσπασε" το γυαλι

ισως το καλυτερο που θα εκαναν για να βοηθησουν ο ενας τον

κατα την γνωμη μου ειναι η αποχωρηση με ΟΛΑ τα μειον που θα ειχε μια τετοια κινηση

αλλα τουλαχιστον θα γλυτωνε το ζευγαρι απο "ανεξελεγκτες" καταστασεις.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟ......με βρεμένη σανίδα επιτρέπεται?..... :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

Με οτι διαθετει ο καθενας!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

192057979f05b0b5b3oev9.jpg

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
απ΄τη στιγμη που σταματαει να συμπληρωνει ο ενας τον αλλον "εσπασε" το γυαλι

ισως το καλυτερο που θα εκαναν για να βοηθησουν ο ενας τον

κατα την γνωμη μου ειναι η αποχωρηση με ΟΛΑ τα μειον που θα ειχε μια τετοια κινηση

αλλα τουλαχιστον θα γλυτωνε το ζευγαρι απο "ανεξελεγκτες" καταστασεις.

Οι άνθρωποι σήμερα ενδιαφέρονται πρωτίστως για τον εαυτό τους.
Έτσι τους μάθανε; Έτσι είναι πιο εύκολο; Δεν ξέρω, αλλά αυτό έχει ολοφάνερες επιπτώσεις σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις. Ούτε οι σχέσεις των δύο φύλων θα γλίτωναν.

Εμένα η γνώμη μου είναι πως η γυναίκα πρέπει να κάνει μία κίνηση παραπάνω (υποχώρησης)...
Αλλά εμένα με νοιάζει ο άντρας που θα έχω επιλέξει να είμαι μαζί του να εισπράττει τον αληθινό θαυμασμό & σεβασμό μου για κείνον και ως εκ τούτου πορεύομαι.

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Οι άνθρωποι σήμερα ενδιαφέρονται πρωτίστως για τον εαυτό τους.
Έτσι τους μάθανε; Έτσι είναι πιο εύκολο; Δεν ξέρω, αλλά αυτό έχει ολοφάνερες επιπτώσεις σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις. Ούτε οι σχέσεις των δύο φύλων θα γλίτωναν.

Εμένα η γνώμη μου είναι πως η γυναίκα πρέπει να κάνει μία κίνηση παραπάνω (υποχώρησης)...
Αλλά εμένα με νοιάζει ο άντρας που θα έχω επιλέξει να είμαι μαζί του να εισπράττει τον αληθινό θαυμασμό & σεβασμό μου για κείνον και ως εκ τούτου πορεύομαι.

το ολο θεμα ειναι πια οτι απ' τη στιγμη που ειμαστε "νοημων" οντα

και ΟΧΙ ζωα θα επρεπε τα ζευγαρια να συζητανε μεταξυ τους

τα προβληματα τους απο την στιγμη που ουτε αυτο "καταφερνουν" να κανουν

γιατι υπαρχουν χιλια δυο προβληματα γιατι δεν ξερω εγω τι αλλο

τοτε οι πραξεις βιας-φοβου και καθε τι αλλο αναχρονιστικο οδηγουν

στην πληρη αποξενωση μεταξυ του αντρα και της γυναικας!

Επισκέπτης
Τη γυναίκα πρέπει να την ανεβάζεις όταν πρέπει και να την κατεβάζεις εκεί που πρέπει
Πάθος για τη γυναίκα

Υ.Γ. Δεν είναι ανάγκη να σε φοβάται για να καταλάβει ότι έχει δίπλα της ένα γνήσιο αρσενικό, ο σωστός ο άντρας το κάνει με τον τρόπο του  ;)

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Παντα λεμε οτι η γυναικα που και που  θελει να φαει και την σφαλιαρα της για να ερθει στα ισια της..Ειναι πολλες

γυναικες αλλα και αντρες που μια τετοια χειρονομια την καταδικαζουν.. Ακομα ομως ρε πουστη μου και δικιο να εχεις, αν σηκωσεις χερι ,επανω της το χανεις. Μα

οταν ενα πραμα το λες 100 φορες και δεν λεει να βαλει μυαλο, δεν την γουσταρει την σφαλιαρα της? Οχι πεστε μου δεν το

σηκωνει ο οργανισμος της? Σε σκυλι να μιλουσες 100 φορες να το ελεγες θα το καταλαβαινε...........

Αλλιως τη νοημα θα ειχε η δε γυνη να φοβαται τον αντρα η το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο.

Βρε κατι ηξεραν και τα ελεγαν οι παλιοι αυτα....Σουζα της ειχαν τις γυναικες,,Οχι τωρα αυτο το χαλι που

υπαρχει....Σουζααααα καγκελο..Και δεν θελω τσιμουδια...

Ποσο σεβασμος υπηρχε παλια και τι υπαρχει τωρα? Παντως εγω νομιζω ενας αντρας δεν θα σηκωνε χερι χωρις λογο, και ουτε

θελει κανενας να χτυπαει...Αρα καταληγουμε η πηγη του κακου ειναι η γυναικα με την σταση της.Και δεν

ξερει ποτε να κανει πισω....

Σωστααα ??????????

Τελικα η γυναικα πρεπει να φοβατε τον αντρα ναι η οχι?

[youtube=425,350]JVC1gdlWikU[/youtube]

ολα τα λεφτα ειναι ο "ταριφας"! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
πηγαινε σε μια αραβικη χωρα και θα εισαι μια χαρα..)
Η γνωμη μου ειναι οτι η γυναικα δεν πρεπει να φοβαται τον αντρα αλλα πρεπει να τον σεβεται....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom