Νέα

Η Χρυσή Αυγή στο Δήμο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ακου το απο που προερχετε αυτος ο χερετισμος ειναι μια συζητηση που δε προκειτε να σε πεισω και δεν εχω και τη διαθεση

αλλα να στο ξαναπω οτι ναι οτι απορειες εχεις κυρια μου(για την καριολα μιλω :grin:)μπορεις να τις θεσεις αλλωστε για αυτο το λογο σε πληρωνω. αλλα οχι να λες οτι κοιτα πως γινετε το 5% της αθηνας να ειναι νεοναζι επειδη χερετουν ετσι τα μελη της.

κοιτα δε περιμενω να βρουμε κοινη γραμμη αλλα ακομα και μονος σου σκεψου πως θα εφτανες στα αυτια σου να ελεγαν 30.000 ανθρωποι που ψηφησαν τον αλαβανο ειναι δολοφονοι... γιατι ?????
μα γιατι κυριε μου καποιοι απο αυτους ειναι δολοφονοι

δες το λιγο πιο σφαιρικα και οχι μονοπατα

Σφαιρικά νομίζω οτι το βλέπω.
Αλλά μπορούν να συγκριθούν οι Χρυσαυγίτες με οποιαδήποτε άλλη ελληνική οργάνωση;
Είτε δεξιά, είτε αριστερή.
Εσύ δηλαδή, πέραν των επιθέσεων με τα καδρόνια, τι άλλο την έχεις δει να κάνει;
Μη με τρελαίνεις βραδιάτικα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Αλλά μπορούν να συγκριθούν οι Χρυσαυγίτες με οποιαδήποτε άλλη ελληνική οργάνωση;
δεν εχω σκοπο να σε τρελανω φιλε μου
αν θεωρεις οτι το μοναδικο πραμα ειναι αυτο τοτε
θα σου πω οτι και το μοναδικο που μπορει να κανει το συριζα ειναι να στελνει το τσιπρα στη γαδα καθε φορα που θα του πειραξουν το παιδι οτι και να εχει κανει και να απιτει την απελευθερωση του και μεχρι το πρωι δε θα βγαζουμε ακρη. εγω δε ψαχνω να συμφωνησω με αριστερο γιατι ξερω οτι δεν θα γινει
απαιτω ομως απο ΚΡΑΤΙΚΟ καναλι που το πληρωνω και εγω να μην με αποκαλουν φασιστα και νεοναζι επειδη (αν θες να στο πω διαφορετικα)το προγραμμα που μου παρουσιασε ενας υποψηφιος με καλυπτει και τον ψηφησα.

ζηταω πολλα μηπως?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δεν εχω σκοπο να σε τρελανω φιλε μου
αν θεωρεις οτι το μοναδικο πραμα ειναι αυτο τοτε
θα σου πω οτι και το μοναδικο που μπορει να κανει το συριζα ειναι να στελνει το τσιπρα στη γαδα καθε φορα που θα του πειραξουν το παιδι οτι και να εχει κανει και να απιτει την απελευθερωση του και μεχρι το πρωι δε θα βγαζουμε ακρη. εγω δε ψαχνω να συμφωνησω με αριστερο γιατι ξερω οτι δεν θα γινει
απαιτω ομως απο ΚΡΑΤΙΚΟ καναλι που το πληρωνω και εγω να μην με αποκαλουν φασιστα και νεοναζι επειδη (αν θες να στο πω διαφορετικα)το προγραμμα που μου παρουσιασε ενας υποψηφιος με καλυπτει και τον ψηφησα.

ζηταω πολλα μηπως?

Βρε παιδί μου, πως να μην τον αποκαλέσει φασίστα και νεοναζί τον Μιχαλολιάκο η κυρία της ΝΕΤ όταν ο ίδιος εκπαιδεύει τα μέλη του να χαιρετάνε φασιστικά;
Αν δεν ήθελε να τον λένε φασίστα, προφανώς θα απέφευγε αυτές τις ...χειρονομίες.
Άρα, δεν τον πειράζει.
Καταλαβαίνω οτι εσένα σε πειραζει να σε λένε φασίστα.
Και απο τα λεγόμενά σου δεν πιστεύω ντε και καλά οτι έισαι τέτοιος, οι original φασίστες δεν συζητάνε, απλώς τραμπουκίζουν.
Αλλά όταν έχεις ψηφίσει μια τετοια οργάνωση, πολύ φοβάμαι οτι δεν γίνεται να το αποφύγεις (να σε λένε έτσι).
Δεν γίνεται λοιπόν να τα έχουμε όλα.
Εφόσον -για όποιους λόγους, δεν το συζητώ- επελεξες να τους ψηφίσεις, θα υπάρχουν και οι ανάλογες συνέπειες.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Βρε παιδί μου, πως να μην τον αποκαλέσει φασίστα και νεοναζί τον Μιχαλολιάκο η κυρία της ΝΕΤ όταν ο ίδιος εκπαιδεύει τα μέλη του να χαιρετάνε φασιστικά;
Αν δεν ήθελε να τον λένε φασίστα, προφανώς θα απέφευγε αυτές τις ...χειρονομίες.
Άρα, δεν τον πειράζει.
Καταλαβαίνω οτι εσένα σε πειραζει να σε λένε φασίστα.
Και απο τα λεγόμενά σου δεν πιστεύω ντε και καλά οτι έισαι τέτοιος, οι original φασίστες δεν συζητάνε, απλώς τραμπουκίζουν.
Αλλά όταν έχεις ψηφίσει μια τετοια οργάνωση, πολύ φοβάμαι οτι δεν γίνεται να το αποφύγεις (να σε λένε έτσι).
Δεν γίνεται λοιπόν να τα έχουμε όλα.
Εφόσον -για όποιους λόγους, δεν το συζητώ- επελεξες να τους ψηφίσεις, θα υπάρχουν και οι ανάλογες συνέπειες.
στο ξαναλεω φιλε μου γιατι πρεπει να κοιμηθω κιολλας οτι αν εσυ με πεις φασιστα μπορει να σε βρισω μπορει να σε γραψω στα αρχιδια μου μπορει να μη σου δωσω σημασια γιατι στην ουσια εισαι ενας φεθρυ στο μπουρδελα.κομ

αλλα απο δημοσιογρφο του κρατικου καναλιου ΑΠΑΙΤΩ να μη μεχαρακτηριζει φιλε μου

αντε καληνυχτα γιατι δε θα κοιμηθουμε σημερα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
στο ξαναλεω φιλε μου γιατι πρεπει να κοιμηθω κιολλας οτι αν εσυ με πεις φασιστα μπορει να σε βρισω μπορει να σε γραψω στα αρχιδια μου μπορει να μη σου δωσω σημασια γιατι στην ουσια εισαι ενας φεθρυ στο μπουρδελα.κομ

αλλα απο δημοσιογρφο του κρατικου καναλιου ΑΠΑΙΤΩ να μη μεχαρακτηριζει φιλε μου

αντε καληνυχτα γιατι δε θα κοιμηθουμε σημερα

Στο ξαναλέω:
Δεν χαρακτηρίζει εσένα αλλά αυτόν που ψήφισες.
Ο οποίος ΕΙΝΑΙ φασίστας.
ΤΟΣΟ απλό.

Κατά τα άλλα, καληνύχτα, τα λέμε αύριο.    :)

Επισκέπτης
σημερα το πρωι στη νετ ειχαν τον κακλαμανη και τον ρωητσε αυτη η καριολα τον κακλαμανη τι γνωμη εχει που στο συμβουλιο θα υπαρχει εκπροσωπος φασιστων και αυτος καλα εκανε και διακριτικα δεν απαντησε γιατι καποιο ανθρωποι ψηφησαν . αλλα την ξεκωλιαρα δε την ρωτησε κανεις τι σημαινει φασιστας να δουμε τι ηξερε
γαμω της θειας της τον κωλο
αααααα παλι καλα που δεν ηταν δημοσιογραφος ο κ.Πορνοπαπος!

θα ρωτουσε τι δουλεια εχει μια συμορια εγκληματιων στο δημ.συμβούλιο!  :2funny: :2funny: :2funny:

Ακόμη τον περιμένω να λογοδοτήσει για τις αηδίες και τις υβρεις που εξαπέλυσε εναντίων δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που δεν γνωρίζει! Θα τον πηγαίνω όπως ο κ.fethry! πιπα-κώλο μέχρι να παραδεχθεί την απρέπεια του και να ζητήσει συγνώμη!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εντωματαξυ ο αλλος ο αρβανιτης μετα ετσι με χαμογελο παγωμαρας και του στυλ(πως να το φτιαξω τωρα)ελεγε οτι βεβαια τον κυριο μιχαλολιακο που τον ψηφησαν 5000 συμπολιτες μας δεν λεμε κατι για εκεινους και αυτοι που μενουν αγ παντελεημωνα μπορει να εχουν τα δικια τους και ενα σωρο μαλακιες.
καληνυχτα κυριοι

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Πρόσεξε μην το δεις και στον κύβο και μετά την ψάχνεις σε κυβικά  :cheesy:
και στο ξαφνικό δεις την Πορταλιου 4 κυβικά και τρομάξεις  :uglystupid:

ρε βλακάκο

δεν είναι φυσιολογικό κατά το μυαλουδάκι σου (το λιωμένο) να πάρει η Χρυσή Αυγή
20% στον Άγιο Παντελεήμονα..

εεε ;;

σε λίγο θα μας πεις ότι δεν ήταν φυσιολογικό να φάει ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ο Αλαβάνος
στον Άγιο Παντελεήμονα..

και πάμε τραγουδάκι λοιπόν  :uglystupid:

Με ατόφιο Γιαουρτάκι
του Αλαβανου το μουτράκι
εγινε άσπρο σαν το χιονακι
και δεν έμοιαζε ΑΛΒΑΝΑΚΙ  :uglystupid:

ο Αλαβανος έχει χάρη
και το έχει σε καμάρι
με γιαούρτι να ποζάρει  :uglystupid:
και τα πάκια να αβαντάρει

Ο Αλαβανος έχει αξίες
και επιλεκτικές ευαισθησίες  :uglystupid:
για τους Έλληνες μιλάει
μα τα πακια αγαπάει  :uglystupid:

ΑΦΙΡΩΜΕΝΟ στην Ελληνική γενιά των 500 Ευρώ (που ο Αλαβανος υποστηρίζει)  :uglystupid: που δεν έχει δουλειά και είναι άνεργοι
και πρέπει να καταντήσει σαν τον πακιστανό (που ο Αλαβανος υποστηρίζει) για να έχει δουλειά..

Η θα πρέπει να μεταναστεύσει επειδή κάποιοι ΑΛΑΒΑΝΟΙ έχουν (επιλεκτικές ευαισθησίες)

Σκατά στα μούτρα σας ρε ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΑΤΖΕΣ :cheesy:

[size=20pt]ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ[/size]

[size=20pt]ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ[/size]

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ραφμανάκοοοοοοο!
τι κάνεις παλικάρι μου?

καλά έχουν πάθει χοντρό ταράκουλο τα τσιριζόνια με τη ΧΑ.
το φυσάν και δεν κρυώνει που μπήκε στο μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδας !
Εν τω μεταξύ από χθες ρωτάω αν κανένας τσιριζέος βγήκε δημοτικός σύμβουλος (με του δημάρχου την πλευρά βέβαια, όχι αντιπολίτευση) και απάντηση δεν παίρνω!

αυτό σημαίνει λες ότι πανελλαδικά δεν έβγαλαν ούτε έναν?
γι αυτό αφρίζουν έτσι?

αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ραφμανάκοοοοοοο!
τι κάνεις παλικάρι μου?

καλά έχουν πάθει χοντρό ταράκουλο τα τσιριζόνια με τη ΧΑ.
το φυσάν και δεν κρυώνει που μπήκε στο μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδας !
Εν τω μεταξύ από χθες ρωτάω αν κανένας τσιριζέος βγήκε δημοτικός σύμβουλος (με του δημάρχου την πλευρά βέβαια, όχι αντιπολίτευση) και απάντηση δεν παίρνω!

αυτό σημαίνει λες ότι πανελλαδικά δεν έβγαλαν ούτε έναν?
γι αυτό αφρίζουν έτσι?

αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα

Αστα να αφριζουν..

Εδω οποιος ειναι πατριωτης ειναι "φασιστας"

καταλαβες

κατα τα αλλα οι αλλοδαποι εργατες βλαπτουν το κεφαλαιο  :uglystupid:
και οι αριστεροι ειναι εναντια στο κεφαλαιο  :uglystupid:
αλλα υποστηριζουν τα ΠΑΚΙΑ (γιατι ειναι ανθρωπιστες)

Πρεπει να καταντήσουμε σαν τους Πακιστανούς για να το καταλάβουν

ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΛΕΜΕ :uglystupid:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αστα να αφριζουν..

Εδω οποιος ειναι πατριωτης ειναι "φασιστας"

καταλαβες

κατα τα αλλα οι αλλοδαποι εργατες βλαπτουν το κεφαλαιο  :uglystupid:
και οι αριστεροι ειναι εναντια στο κεφαλαιο  :uglystupid:
αλλα υποστηριζουν τα ΠΑΚΙΑ (γιατι ειναι ανθρωπιστες)

Πρεπει να καταντήσουμε σαν τους Πακιστανούς για να το καταλάβουν

ρε συ!
εγώ ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει τόσο καιρό! :rolleyes:

Η αριστερά γενικά είναι με την εργατιά (υποτίθεται)
και με τα δικαιώματα των εργατών κτλ.
και εναντίον της εκμετάλευσης,της μαύρης εργασίας κοκ ;)

Είναι οφθαλμοφανές ότι αν σε μια κοινωνική ομάδα, αυξηθεί η προσφορά εργατικού δυναμικού, η εκμετάλευση, η μαύρη εργασία, η ανασφάλιστη και επικίνδυνη δουλειά κοκ θα αυξηθούν κι αυτά με τη σειρά τους!

Δεν νομίζω ότι το αμφισβητεί κανένας αυτό. :grin:

Απ την άλλη υπάρχει ο "πόνος" για τα ίσα δικαιώματα προς όλους! :cheesy:
Δηλ και ο πάκης και ο αφγανός και ο μαυρούκος, έχουν ίσα εργασιακά (και όχι μόνο) δικαιώματα με μας!

Δεν μπορούν να αντιληφθούν λοιπόν ότι όλο αυτό το σκηνικό που δημιουργείται, έχει σαν αποτέλεσμα την συστηματική εξαθλίωση όλης της εργατικής τάξης (ελλήνω και ξένων) που τόσο αγαπάνε? :uglystupid:
Ναι, φταίει το κεφάλαιο που προωθεί αυτήν την εξαθλίωση, αλλά αυτοί γιατί γίνονται χωρίς να το θέλουν σύμμαχοι του  κεφαλαίου τελικά?
κώτσους τους πιάσανε? :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
URL]]

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ρε συ!
εγώ ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει τόσο καιρό! :rolleyes:

Η αριστερά γενικά είναι με την εργατιά (υποτίθεται)
και με τα δικαιώματα των εργατών κτλ.
και εναντίον της εκμετάλευσης,της μαύρης εργασίας κοκ ;)

Είναι οφθαλμοφανές ότι αν σε μια κοινωνική ομάδα, αυξηθεί η προσφορά εργατικού δυναμικού, η εκμετάλευση, η μαύρη εργασία, η ανασφάλιστη και επικίνδυνη δουλειά κοκ θα αυξηθούν κι αυτά με τη σειρά τους!

Δεν νομίζω ότι το αμφισβητεί κανένας αυτό. :grin:

Απ την άλλη υπάρχει ο "πόνος" για τα ίσα δικαιώματα προς όλους! :cheesy:
Δηλ και ο πάκης και ο αφγανός και ο μαυρούκος, έχουν ίσα εργασιακά (και όχι μόνο) δικαιώματα με μας!

Δεν μπορούν να αντιληφθούν λοιπόν ότι όλο αυτό το σκηνικό που δημιουργείται, έχει σαν αποτέλεσμα την συστηματική εξαθλίωση όλης της εργατικής τάξης (ελλήνω και ξένων) που τόσο αγαπάνε? :uglystupid:
Ναι, φταίει το κεφάλαιο που προωθεί αυτήν την εξαθλίωση, αλλά αυτοί γιατί γίνονται χωρίς να το θέλουν σύμμαχοι του  κεφαλαίου τελικά?
κώτσους τους πιάσανε? :2funny: :2funny: :2funny:

Έτσι ακριβώς :cheesy:

αυτοί ρε είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ από κούνια λέμε  :uglystupid:

αλλά θα φάνε πολύ γιαουρτάκι και όχι μόνο  :cheesy:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

Έτσι ακριβώς :cheesy:

αυτοί ρε είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ από κούνια λέμε  :uglystupid:

αλλά θα φάνε πολύ γιαουρτάκι και όχι μόνο  :cheesy:
Ρε συ, είσαι σίγουρος ότι είναι προδοτάκια?
εγώ αρχίζω και πιστεύω ότι είναι απλά βλάκες!

τους βρήκαν μαλάκες και τους εκμεταλεύονται για να κάνουν τη δουλειά τους! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ρε συ, είσαι σίγουρος ότι είναι προδοτάκια?
εγώ αρχίζω και πιστεύω ότι είναι απλά βλάκες!

τους βρήκαν μαλάκες και τους εκμεταλεύονται για να κάνουν τη δουλειά τους! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Τόσο μαλάκες, και πουλημένα κρέατα είναι ;)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Πάντως ράφη μου, αυτό ήταν τριπλή ήττα για τον Αλαβάνο!
1.και γιαουρτάκι έφαγε στη μάπα :cheesy:
2.Και η ΧΑ πήρε 5% και μπήκε στο δήμο (με 20% απ την περιοχή που τον γιαούρτωσε) :cheesy: :cheesy:
3.Και ο ίδιος πήρε το ασύληπτο 2% που τον καταξίωσε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε συ ανησυχώ για την ΠάΠια μας!
θα πέσει σε κατάθλιψη!
και όχι τίποτ΄άλλο...αλλά, θα της την κάνει κι ο Μητσάρας, που ως γνωστόν είναι και μπερμπαντούλης και έχει να του κάτσει απ το βράδι των εκλογών που έβλεπε τους χρυσαυγίτες να ξεσαλώνουν! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom