Νέα

Η Χρυσή Αυγή στο Δήμο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
τα εδειξαν, Να σου θυμησω τα 58περιπου σπιτια του χοντροπαγκαλου...,τα φτωχικα τους τελος παντων, τα λιγα που εχουν.
Μπερδεύεις ατομικές με συλλογικές ενέργειες... :headbang:

Αλλό πόθεν έσχες των βουλευτών άλλο αναλυτικά τα πάντα του κόμματος...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Την ίδια στιγμή που όλοι ασχολούνται με το μήνυμα,- αν το πήραν, ποιοι το πήραν, αν το διάβασαν και τι κατάλαβαν- οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα αναρωτιούνται πόσοι κατάλαβαν το δικό τους μήνυμα. Και το δικό τους μήνυμα ήταν κάτι παραπάνω από αντισυστημικό. Ενδεχομένως να είναι και επικίνδυνο, αλλά πάντως είναι ένα μήνυμα που δεν χρειάζεται αποκωδικοποίηση.

Δεν ζούμε σ’ αυτή την περιοχή της Αθήνας ώστε να κατανοήσουμε πλήρως τους λόγους που τους ώθησαν να δώσουν λόγο στα δημοτικά πράγματα στη «Χρυσή Αυγή». Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι και σίγουρος αν και η «Χρυσή Αυγή» κατάλαβε το νόημα της ψήφου που πήραν από αυτούς τους ανθρώπους. Ωστόσο το ποσοστό που απέσπασαν είναι μια πραγματικότητα την οποία οφείλουμε όλοι να αποδεχθούμε. Ο Άγιος Παντελεήμονας, όπως και άλλες περιοχές της Αθήνας, είναι στο έλεος διαφόρων συμμοριών. Ο νόμος έχει καταλυθεί και η περιοχή τελεί υπό καθεστώς βίας. Το κράτος εκεί δεν υπάρχει, και η προστασία των πολιτών επαφίεται στον «πατριωτισμό» των χρυσαυγιτών, οι οποίοι ανταμείφθηκαν κατά κάποιο τρόπο για τις υπηρεσίες τους.

Δεν είμαι αυτός που θα καταγγείλω τη συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων, αλλά και δεν σπεύδω να δαιμονοποιήσω τους ακροδεξιούς, οι οποίοι, μέσω του Αγίου Παντελεήμονα, θα έχουν παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό, οι ευθύνες της πολιτείας μεγάλες, και είναι η ώρα να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις. Διαφορετικά πολύ σύντομα θα γίνει και αλλού… του Αγίου
Παντελεήμονα.

αντε ρε συναγωνιστη.και τον καθε καμενο και ακυρο εδω ολη την ημερα να εχει παρει φωτια το πληκτρολογιο του και να γραφει για εργα και ημερες ακροδεξιων να τσακωνεται με αλλους γραφικους και για τους κατοικους της εκει περιοχης κανενας δεν εγραψε τιποτα.πιπι και παλι εγραψες.α συγχαρηττηρια στην χρυση αυγη που ητνα στον αγιο παντελεημονα εστω και αν ειναι ουτε αυτοι ισως να καταλαβαν το δραμα που υπαρχει εκει.γεια χαρα.

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
οχι εσεις να μου πειτε, τι καταλαβατε απο τα ποστ? (εαν καταλαβατε)
Ότι στην Ρωσία ο κοσμάκις καλοπερνάει τόσο που έρχονται εδώ για διακοπούλες κ οι Ρωσίδες για να κάνουνε τις ιερόδουλες...

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Μπερδεύεις ατομικές με συλλογικές ενέργειες... :headbang:

Αλλό πόθεν έσχες των βουλευτών άλλο αναλυτικά τα πάντα του κόμματος...

ναι αυτα. γιατι δεν τα δειξανε. δεν οφειλαν να το κανουν?

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
ναι αυτα. γιατι δεν τα δειξανε. δεν οφειλαν να το κανουν?
Αυτά τα δείξανε,έγραψες για την βίλα της Κανέλλη πίσω ο ίδιος...

Αυτό που δεν δείχνει το ΚΚΕ όπως κ όλα τα κόμματα είναι η αναλυτική διαχείριση της περιουσίας τους κ από που προκύπτει...

Επισκέπτης
αντε ρε συναγωνιστη.και τον καθε καμενο και ακυρο εδω ολη την ημερα να εχει παρει φωτια το πληκτρολογιο του και να γραφει για εργα και ημερες ακροδεξιων να τσακωνεται με αλλους γραφικους και για τους κατοικους της εκει περιοχης κανενας δεν εγραψε τιποτα.πιπι και παλι εγραψες.α συγχαρηττηρια στην χρυση αυγη που ητνα στον αγιο παντελεημονα εστω και αν ειναι ουτε αυτοι ισως να καταλαβαν το δραμα που υπαρχει εκει.γεια χαρα.

Οσο οι Ελληνες θά γινόμαστε μειοψηφία στήν ίδια μας τήν χώρα, τόσο η Χρυσή Αυγή θά μεγαλώνει.Τά Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης αυτό θέλουν νά προλάβουν.
Μέ τό υπαρκτό καθημερινό πρόβλημα τής ξενόφερτης εγκληματικότητας καί υποβάθμισης τών περιουσιών μας δέν ασχολείται καμμία κοινοβουλευτική κότα.

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οσο οι Ελληνες θά γινόμαστε μειοψηφία στήν ίδια μας τήν χώρα, τόσο η Χρυσή Αυγή θά μεγαλώνει.Τά Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης αυτό θέλουν νά προλάβουν.
Μέ τό υπαρκτό καθημερινό πρόβλημα τής ξενόφερτης εγκληματικότητας καί υποβάθμισης τών περιουσιών μας δέν ασχολείται καμμία κοινοβουλευτική κότα.
Να δω αλλοδαπό να ψηφίζει Χ.Α. κ τι στον κόσμο!!! :cheesy:

Αλλά εδώ ψήφισε ο κόσμος ξανά ΠΑΣΟΚ που τον γάμησε!!! :P

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και καλη συνεχεια. Μην ξεχασω να ευχαριστησω τους...
Άδεια επί Μακρονήσου Διαμένοντος!!!
Ευχαριστούμε τους "συμπολίτες" μας για το κύμα εγκληματικότητας που μας χαρίζουν! Τους ευχόμαστε καλές διακοπές!

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Επειδή το θέμα ξέφυγε και πριν 10 σελίδες έκανα κάποιο σχόλιο και δεν σχολιάστηκε, φαντάζομαι γιατί ήταν βαρύ για την παρεούλα πάρτε και αυτό το link.

ίσως σας λυθούν κάποιες απορίες. Όχι για να σας πείσω, αφού σε αυτό που ονομάζει ο κόσμος διάλογο, κανείς μας δεν πιστεύει. 

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
σημερα το πρωι στη νετ ειχαν τον κακλαμανη και τον ρωητσε αυτη η καριολα τον κακλαμανη τι γνωμη εχει που στο συμβουλιο θα υπαρχει εκπροσωπος φασιστων και αυτος καλα εκανε και διακριτικα δεν απαντησε γιατι καποιο ανθρωποι ψηφησαν . αλλα την ξεκωλιαρα δε την ρωτησε κανεις τι σημαινει φασιστας να δουμε τι ηξερε
γαμω της θειας της τον κωλο

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

+1...
Αν υπήρχε στοιχειώδης μεταναστευτική πολιτική και δεν στιγματιζόταν ως ρατσιστής όποιος φώναζε εδώ και 20 χρόνια για πρόβλημα εγκληματικότητας και γκετοποίησης, η ΧΑ δεν θα είχε ούτε 300 ψήφους...
Απλό είναι εκτός εάν έχεις γαλουχηθεί σε μαρξιστικά κατηχητικά ή/ και έχεις σπουδάσει κοινωνιολογία και πολιτικές επιστήμες στο παρίσι...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
σημερα το πρωι στη νετ ειχαν τον κακλαμανη και τον ρωητσε αυτη η καριολα τον κακλαμανη τι γνωμη εχει που στο συμβουλιο θα υπαρχει εκπροσωπος φασιστων και αυτος καλα εκανε και διακριτικα δεν απαντησε γιατι καποιο ανθρωποι ψηφησαν . αλλα την ξεκωλιαρα δε την ρωτησε κανεις τι σημαινει φασιστας να δουμε τι ηξερε
γαμω της θειας της τον κωλο

Για τι πράγμα ακριβώς την κατηγορείς αυτή την κυρία;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Για τι πράγμα ακριβώς την κατηγορείς αυτή την κυρία;
για ποιο πραγμα κατηγορω αυτη τη κυρια?
χμ να το σκεφτω λιγο
οτι την πληρωνω και δημοσιως εμενα και αυτη την ομαδα που τον ψηφησαν μας λεει φασιστες και νεοναζι γιατι λεει οτι ετσι χερετουν τα μελη της σου κανει???

να φανταστω οτι αν εσυ σαν αριστερος σε ελεγαν τρομοκρατη επειδη καποιοι με τα ιδια πιστευω με τα δικα σου ηταν τρομοκρατες δε θα εκανες τιποτα ε?
αν μου πεις οτι θα καθοσουν στα αυγα σου τοτε οκ παω πασο
και παω αλλου να πω τον πονο μου

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
για ποιο πραγμα κατηγορω αυτη τη κυρια?
χμ να το σκεφτω λιγο
οτι την πληρωνω και δημοσιως εμενα και αυτη την ομαδα που τον ψηφησαν μας λεει φασιστες και νεοναζι γιατι λεει οτι ετσι χερετουν τα μελη της σου κανει???

να φανταστω οτι αν εσυ σαν αριστερος σε ελεγαν τρομοκρατη επειδη καποιοι με τα ιδια πιστευω με τα δικα σου ηταν τρομοκρατες δε θα εκανες τιποτα ε?
αν μου πεις οτι θα καθοσουν στα αυγα σου τοτε οκ παω πασο
και παω αλλου να πω τον πονο μου

ΔΕΝ είναι φασίστες οι Χρυσαυγίτες δηλαδή;
Πως αλλιώς να τους πει όταν χαιρετάνε χιτλερικά με υψωμένα τα χέρια;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ΔΕΝ είναι φασίστες οι Χρυσαυγίτες δηλαδή;
Πως αλλιώς να τους πει όταν χαιρετάνε χιτλερικά με υψωμένα τα χέρια;
ακου να σου πω κατι φιλε μου για να καταλαβεις καποια πραματα οτι και αν πιστευεις ειναι το ιδιο παραδειγμα.
εσυ πιστευεις στο συριζα επειδη αυτα που εχει σαν ''προγραμμα''σε εκφραζουν οκ?
οτι ο διπλανος σου με τα ιδια πιστευω με σενα περνει ενα καλασνικοφ και γαζωνει το κοσμο δε κανει εσενα δολοφονο. κανω λαθος????
ακραιες καταστασεις υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ μη τρελαθουμε. απο κει και περα αν εσυ δεχτεις οτι απο τη στιγμη που στη μαρφιν ηταν αριστεροι οι δολοφονοι εισαι και συ δολοφονος.αν το περιθοιοπιοησεις τοτε ειναι διαφορετικα. η χρυση αυγη καλυπτει καποια πιστευω μου . δε θα κατσω ουτε να βγω στο δρομο και να μαχαιρωσω τον πρωτο αριστερο που θα βγει στο διαβα μου

αυτο ειναι ενα πραμα που κανετε ''εσεις'' οι αριστεροι και κατι το οποιο δε δεχεστε οταν ειναι για σας

δε ξερω αν σε καλυπτω η αν μπορω να σε καλυψω

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ακου να σου πω κατι φιλε μου για να καταλαβεις καποια πραματα οτι και αν πιστευεις ειναι το ιδιο παραδειγμα.
εσυ πιστευεις στο συριζα επειδη αυτα που εχει σαν ''προγραμμα''σε εκφραζουν οκ?
οτι ο διπλανος σου με τα ιδια πιστευω με σενα περνει ενα καλασνικοφ και γαζωνει το κοσμο δε κανει εσενα δολοφονο. κανω λαθος????
ακραιες καταστασεις υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ μη τρελαθουμε. απο κει και περα αν εσυ δεχτεις οτι απο τη στιγμη που στη μαρφιν ηταν αριστεροι οι δολοφονοι εισαι και συ δολοφονος.αν το περιθοιοπιοησεις τοτε ειναι διαφορετικα. η χρυση αυγη καλυπτει καποια πιστευω μου . δε θα κατσω ουτε να βγω στο δρομο και να μαχαιρωσω τον πρωτο αριστερο που θα βγει στο διαβα μου

αυτο ειναι ενα πραμα που κανετε ''εσεις'' οι αριστεροι και κατι το οποιο δε δεχεστε οταν ειναι για σας

δε ξερω αν σε καλυπτω η αν μπορω να σε καλυψω

Δεν έχω καμμιά διάθεση να τσακωθώ μαζί σου, είτε το πιστεύεις είτε όχι.
Σε ρώτησα όμως κάτι και δεν μου απάντησες.
Έβρισες την κυρία της ΝΕΤ ως "καριόλα" επειδή ρώτησε τον Κακλαμάνη για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Εσύ δηλαδή, αν ήσουν δημοσιογράφος, θα θεωρούσες "φυσιολογική" αυτή την εξέλιξη και δεν θα ρωτούσες;

Άσε που δεν μου απάντησες πως πρέπει να χαρακτηρίζεται μια πολιτική οργάνωση που ΟΛΑ τα μέλη της χαιρετιούνται μεταξύ τους με χιτλερικούς χαιρετισμούς.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Δεν έχω καμμιά διάθεση να τσακωθώ μαζί σου, είτε το πιστεύεις είτε όχι.
Σε ρώτησα όμως κάτι και δεν μου απάντησες.
Έβρισες την κυρία της ΝΕΤ ως "καριόλα" επειδή ρώτησε τον Κακλαμάνη για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Εσύ δηλαδή, αν ήσουν δημοσιογράφος, θα θεωρούσες "φυσιολογική" αυτή την εξέλιξη και δεν θα ρωτούσες;

Άσε που δεν μου απάντησες πως πρέπει να χαρακτηρίζεται μια πολιτική οργάνωση που τα μέλη της χαιρετιούνται μεταξύ τους με χιτλερικούς χαιρετισμούς.
ακου το απο που προερχετε αυτος ο χερετισμος ειναι μια συζητηση που δε προκειτε να σε πεισω και δεν εχω και τη διαθεση

αλλα να στο ξαναπω οτι ναι οτι απορειες εχεις κυρια μου(για την καριολα μιλω :grin:)μπορεις να τις θεσεις αλλωστε για αυτο το λογο σε πληρωνω. αλλα οχι να λες οτι κοιτα πως γινετε το 5% της αθηνας να ειναι νεοναζι επειδη χερετουν ετσι τα μελη της.

κοιτα δε περιμενω να βρουμε κοινη γραμμη αλλα ακομα και μονος σου σκεψου πως θα εφτανες στα αυτια σου να ελεγαν 30.000 ανθρωποι που ψηφησαν τον αλαβανο ειναι δολοφονοι... γιατι ?????
μα γιατι κυριε μου καποιοι απο αυτους ειναι δολοφονοι

δες το λιγο πιο σφαιρικα και οχι μονοπατα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom