Νέα

Η αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Για να αλλάξει πραγματικά η κατάσταση δεν χρειάζονται απλά φιλότιμες, διορθωτικές προσπάθειες αλλά βαθιές τομές στην οικονομιά της χώρας. Χαρακτηριστικά αναφέρω την αναδιανομή εισοδήματος (πράγμα τουλάχιστον ουτοπικό) αλλά και την αλλαγή στο καθεστώς προσλήψεων και στο ασφαλιστικό.Και μην μου πείτε ότι δεν είναι δύνατον.Θα σας αναφέρω ένα πολύ απλό παράδειγμα Όσοι δημόσιοι υπάλληλοι μπήκανε με τον συγκεκριμένο μισθό + επιδόματα έχει καλώς...ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ο μισθός του δημοσίου υπαλλήλου θα είναι 600 ευρώ + bonus εξυπηρέτησης (όποιος δεν θέλει να πάει στον ιδιωτικό τομέα και να στρώσει την κωλάρα του κάτω για να βγάλει τα διπλάσια). 2 βάρδιες στον δημόσιο τομέα...όλες οι δημόσιες υπηρεσίες λειτουργούν για το κοινό μέχρι τις 13:00 και εγώ αναγκάζομαι να παρατάω την δουλειά μου για να τρέχω από νομαρχία σε νομαρχία.Όχι κύριοι ως εδώ...Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα δουλεύουν και τα απογεύματα με βάρδιες όπως οι μεγάλες εταιρείες...Όποιος δεν θέλει να μην κάνει τα χαρτιά του για το δημόσιο, να στρώσει την κωλάρα του και να πάει στον ιδιωτικό τομέα...Κατα συνέπεια αντί ένας υπάλληλος να παίρνει 1600 ευρώ τον μήνα και να τα ξύνει απο τις 9 έως της 1 κάθε μέρα, σπάω τον μισθό στη μέση, δίνω bonus εξυπηρέτησης, διπλασιάζω την απασχόληση μιας και δημιουργώ 2 βάρδιες και παράλληλα δημιουργώ αντικίνητρα στον νέο να έχει ως όνειρο ζωής να μπει στο δημόσιο. Μην μου πείτε λοιπόν ότι δεν υπάρχουν λύσεις...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ

Αυτά που λες δεν ισχύουν.Και δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος...
Ποιος δημόσιος υπάλληλος παίρνει βασικό μισθό 1600€;Και δεν αναφέρομαι σε τυχόν επιδόματα που μπορεί να υπάρχουν και στον ιδιωτικό τομέα,αλλά παρανόμως δε δίδονται.Θέλεις να εξυπηρετείσαι και το απόγευμα.Σωστά,να προσλάβουν προσωπικό,για να δουλεύουν με βάρδιες,αλλιώς οι υπάλληλοι που θα κάθονται το απόγευμα πρέπει να πληρώνονται υπερωρίες.Και είναι μεγαλύτερο το κόστος.Εκτός αν ακολουθήσει και το κράτος την τακτική των ιδιωτών και να μην πληρώνει υπερωρίες.Για την ακρίβεια,δεν ευθύνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι.Ότι μειώνεται η αγοραστική δύναμη του Έλληνα,ευθύνεται κυρίως ο ιδιώτης χαραμοφάης επιχειρηματίας.Ότι δεν αποδίδεται ο ΦΠΑ,ευθύνεται μόνο ο ελεύθερος επαγγελματίας,που τον εισπράττει από τον πελάτη.Ότι τα προϊόντα είναι χαμηλής ποιότητας,δεν ευθύνεται ο αγοραστής-υπάλληλος.Οι τράπεζες που έχουν τεράστια κέρδη,δεν έκαναν καμία σοβαρή αύξηση στους εργαζομένους τους.Δε θα έπρεπε πιστεύεις να δώσουν κάτι παραπάνω;Αυτό δε θα ήταν μια αναδιανομή του πλούτου;Ας λειτουργούν και αυτές όλη την ημέρα.Αλλά ας προσλάβουν προσωπικό,όχι ο υπάλληλος να δουλεύει 12 ώρες την ημέρα για 750€.Δε νομίζεις ότι θα ήταν πιο δίκαιο;Αντί λοιπόν να θέλουμε να μειώσουμε τους μισθούς μιας μερίδας εργαζομένων,καλύτερα θα ήταν να αυξηθούν οι μισθοί σε όλους όσους παίρνουν λίγα,σε επιχειρήσεις που είναι κερδοφόρες.

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μα αν μειωθούνε οι μισθοί τότε αυτό θα είναι αντικίνητρο για να τρέχει μέχρι και η κουτσή Μαρία να μπει στο δημόσιο...τότε θα φύγει η παράνοια του "Σπουδάζω για να μπω στο Δημόσιο" "θέλω να γίνω Δημόσιος υπάλληλος, είναι το όνειρο μου" και άλλα τέτοια κουλά. Τότε θα φύγει και το χρώμα...Πράσινο, μπλέ, κόκκινο και εγώ δεν ξέρω τι άλλο...Θα σου λέει ο νέος "Τι λες ρε θείο, τι να τα κάνω τα 600 ευρώ του δημοσίου, εγώ θα πάω στην εταιρεία τάδε με 1000 ευρώ"Με αυτήν την έννοια μίλησα για μείωση επιδόμάτων κλπ καιπαράλληλα bonus εξυπηρέτησης...Τι είναι το bonus εξυπηρέτησης;Όση καλύτερη ποιότητα υπηρεσίας προσφέρεις στον πελάτη - καταναλωτη, όσο περισσότερους εξυπηρετείς κλπ τόσο περισσότερο bonus έχεις στο μισθό σου

Και μετά ποιος θα τους ψηφίζει βρε; θα βάλουν τα χέρια τους να βγάλουν τα μάτια τους; Λαμόγια είναι, όχι βλάκες.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ξέρεις εσύ πολλούς που έχουν βύσμα και δεν το χρησιμοποιούν; οι περισσότεροι που παραπονιούνται για τα στραβά κι ανάποδα του δημοσίου κι όχι μόνο, είναι αυτοί που κατά βάθος (μη σου πω και φάρδος) θα ήθελαν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι κάθε φορά πάνε και ψηφίζουνε τους 300 ίδιους μαλάκες.

Γκρίνια, φαγούρα, φωνές και μπροστά στην κάλπη το ρίχνουν δαγκωτό. Άι σιχτήρ.

+10000000
:thumbsup:

Γι'αυτο σε κάθε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ γίνεται ο χαμός από υποψηφίους.Από την αβεβαιότητα του ιδιωτικού τομέα,καλύτερα στο δημόσιο.Για να μην έχει ο καθένας την απειλή και το φόβο μήπως και ένα βράδυ δεν γαμήσει σωστά το αφεντικό και τον στείλει στον ΟΑΕΔ.Και δεν απολύονται επειδή δεν είναι καλοί,στον ιδιωτικό τομέα,αλλά χωρίς λόγο.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Μα αν μειωθούνε οι μισθοί τότε αυτό θα είναι αντικίνητρο για να τρέχει μέχρι και η κουτσή Μαρία να μπει στο δημόσιο...τότε θα φύγει η παράνοια του "Σπουδάζω για να μπω στο Δημόσιο" "θέλω να γίνω Δημόσιος υπάλληλος, είναι το όνειρο μου" και άλλα τέτοια κουλά. Τότε θα φύγει και το χρώμα...Πράσινο, μπλέ, κόκκινο και εγώ δεν ξέρω τι άλλο...Θα σου λέει ο νέος "Τι λες ρε θείο, τι να τα κάνω τα 600 ευρώ του δημοσίου, εγώ θα πάω στην εταιρεία τάδε με 1000 ευρώ"Με αυτήν την έννοια μίλησα για μείωση επιδόμάτων κλπ καιπαράλληλα bonus εξυπηρέτησης...Τι είναι το bonus εξυπηρέτησης;Όση καλύτερη ποιότητα υπηρεσίας προσφέρεις στον πελάτη - καταναλωτη, όσο περισσότερους εξυπηρετείς κλπ τόσο περισσότερο bonus έχεις στο μισθό σου. Να δεις πως θα σκίζονται να σε εξυπηρετήσουν τότε...

Αν έδιναν καλά λεφτά οι ιδιώτες,πολλοί θα έτρεχαν να πάνε σε μια καλή ιδιωτική επιχείρηση να πάρουν χρήματα,και όχι στο δημόσιο.Όμως δίνουν τα ίδια ή και λιγότερα,οπότε ο άλλος προτιμά την ασφάλεια του δημοσίου.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Και όμως αυτά που σας λέω ισχύουν...τα παίρνουν αν όχι τα 1600, τα 1300 σίγουρα...θέλετε με΄σω επιτροπών , θέλετε με πλασματικά έξοδα μετακίνησης και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε...Ακριβώς αν έδιναν καλύτερα λεφτά οι ιδιώτες, δεν θα είχαμε το πρόβλημα του δημοσίου...Άρα τι πρέπει να γίνει;Αύξηση μισθών στον ιδωτικό τομέα, μέιωση μισθών στο δημόσιο...Πως;Δίνοντας κίνητρα στους μεν, αντικίνητρα στους δε

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Και όμως αυτά που σας λέω ισχύουν...τα παίρνουν αν όχι τα 1600, τα 1300 σίγουρα...θέλετε με΄σω επιτροπών , θέλετε με πλασματικά έξοδα μετακίνησης και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε...Ακριβώς αν έδιναν καλύτερα λεφτά οι ιδιώτες, δεν θα είχαμε το πρόβλημα του δημοσίου...Άρα τι πρέπει να γίνει;Αύξηση μισθών στον ιδωτικό τομέα, μέιωση μισθών στο δημόσιο...Πως;Δίνοντας κίνητρα στους μεν, αντικίνητρα στους δε

Μπορεί να γίνει με κατάργηση της ασυδοσίας των ιδιωτών.Αλλά πώς θα γίνει όταν ακόμα και η Ε.Τ.Ε που ανήκει στο κράτος δεν υπογράφει Σ.Σ.Ε με τους εργαζομένους,και θέλει ατομικές;

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Για αυτό χρειάζονται ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ και ΌΧΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Να πάνε να γαμηθούν.
Πληρώνω τέλη κυκλόφορίας για να έχω ασφαλείς αυτοκινητόδρομους.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πληρώνω τέλη κυκλοφορίας αλλά δεν με χρεώνει κανείς διόδια.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Πληρώνω τέλη κυκλοφορίας για να κλείνουν οι λακούβες στο δρόμο.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πληρώνω τέλη κυκλοφορίας γιατί άλλοι τα χαλάνε στο τζόγο, άλλοι στις πουτάνες κι έγω στον Αλογοσκούφι. :jerking:

Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Θρησκεία, γ.... τη Ν.Δ.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αναρωτιεμαι τι ψηφιζετε ολοι εσεις η τι εχετε ψηφισει μεχρι τωρα και μεσα απο ενα forum γινεστε εθνοσωτηρες...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πιο λιανα δεν γινοταν ρε φιλε

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
η αύξηση των έμμεσων φόρων ήταν πάντα η πιο άδικη φορολογία και ο πιο εύκολος τρόπος για να καταλάβεις τα εξής:
1.
η οικονομική ανάπτυξη έχει παρει την κάτω βόλτα
2.
το χρέος μεγαλώνει
3.
η κυβέρνηση ξύνει τ αρχίδια της και όταν έρθει η ώρα να πληρώσει αρχίζει τις κλοπές.
4.
η κοινωνική ταξική αδικία κάνει πάρτυ.

έρχονται και άλλα...........
τσιγάρα και ποτά θ εξισωθούν με ΕΕ
ΦΠΑ 21%......
Και πάλι στις επόμενες εκλογές ξέρετε ποιόν θα ψηφίσετε.....

Ο Υπουργός Οικονομικών, αντί να κυβερνήσει κάνει αγωγές σε άλλους βουλευτές για συκοφαντική δυσφήμιση....

Ο νεοελληνας είναι και πολύ μαλάκας.
Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω ότι στις επόμενες εκλογές είναι προδιαγεγραμμένο το αποτέλεσμα, όσοι και όσο και να γκρινιάξουν, να βρίσουν και να βλαστημήσουν τους ίδιους θα επανεκλέξουν.
Δεν διαφωνώ, και απλά θα συμπληρώσω ότι ο Υπουργός Οικονομικών δεν είναι μόνος του, έχει διοριστεί και απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού. Ο πρωθυπουργός είναι απόλυτα υπεύθυνος για τις επιλογές του υπουργού του, αφού τις εγκρίνει σιωπηρά. Το ότι δεν βγαίνει να κάνει δηλώσεις υπέρ του Αλογοσκούφη, δεν σημαίνει ότι δεν ευθύνεται για τον Αλογοσκούφη, για να μην τρελαθούμε τελείως σε αυτήν την χώρα όπου πάει να πλασαριστεί η εικόνα του ''ανεύθυνου'' πρωθυπουργού όπου όλοι οι άλλοι ευθύνονται εκτός από τον ίδιο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω ότι στις επόμενες εκλογές είναι προδιαγεγραμμένο το αποτέλεσμα, όσοι και όσο και να γκρινιάξουν, να βρίσουν και να βλαστημήσουν τους ίδιους θα επανεκλέξουν.
Δεν διαφωνώ, και απλά θα συμπληρώσω ότι ο Υπουργός Οικονομικών δεν είναι μόνος του, έχει διοριστεί και απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού. Ο πρωθυπουργός είναι απόλυτα υπεύθυνος για τις επιλογές του υπουργού του, αφού τις εγκρίνει σιωπηρά. Το ότι δεν βγαίνει να κάνει δηλώσεις υπέρ του Αλογοσκούφη, δεν σημαίνει ότι δεν ευθύνεται για τον Αλογοσκούφη, για να μην τρελαθούμε τελείως σε αυτήν την χώρα όπου πάει να πλασαριστεί η εικόνα του ''ανεύθυνου'' πρωθυπουργού όπου όλοι οι άλλοι ευθύνονται εκτός από τον ίδιο.

έτσι ακριβώς Λέοντα.....
έτσι ακριβώς....  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Το τι ψηφιζουν τα μελη του bourdela.com νομιζω εχει ξανα-παιξει σε καποιο thread, και δεν εχει και τοση σημασια. Εγω παντως αν και προερχομαι απο οικογενεια ΠΑΣΟΚων δεν περιμενω τιποτα απο κανενα πολιτικο. Και σπανια παω να ψηφισω. Γιατι δεν ειναι οτι χρειαζομαστε πολιτικους με αρχιδια, αλλα ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ. Οποιος και να βγει τη παρτη του θα κοιταξει. Αλλος λιγοτερο και αλλος περισοτερο. Τι κανουμε εμεις ειναι το θεμα.

Εγω παντως ειναι σιγουρος οτι θα τη βρω την ακρη, να τους δινω οσο λιγοτερα μπορω.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
έτσι ακριβώς Λέοντα.....
έτσι ακριβώς....  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Ανεπιθύμητο πρόσωπο, είμαστε σαν λαός για κλωτσιές!!!Ο προϊστάμενος του ΙΚΑ Καρδιτσομαγούλας, έτσι και ο κλητήρας του υποκαταστήματός του κάνει μία λαμογιά, βρίσκει πρώτος τον μπελά του. Στην παρούσα πολιτική συγκυρία υπάρχει και πλασάρεται το ''ανεύθυνο'' του πρωθυπουργού, κάτι το οποίο και συνταγματολόγους να ρωτήσεις θα σου πουν ότι δεν ισχύει. ΄Και όχι μόνο δεν ισχύει, μα η κυβέρνηση είναι συλλογικά υπεύθυνη για την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική. Το θέμα δεν είναι τι πλασάρεται αλλά τι γίνεται δεκτό από εμάς τους ευκολόπιστους.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Το τι ψηφιζουν τα μελη του bourdela.com νομιζω εχει ξανα-παιξει σε καποιο thread, και δεν εχει και τοση σημασια. Εγω παντως αν και προερχομαι απο οικογενεια ΠΑΣΟΚων δεν περιμενω τιποτα απο κανενα πολιτικο. Και σπανια παω να ψηφισω. Γιατι δεν ειναι οτι χρειαζομαστε πολιτικους με αρχιδια, αλλα ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ. Οποιος και να βγει τη παρτη του θα κοιταξει. Αλλος λιγοτερο και αλλος περισοτερο. Τι κανουμε εμεις ειναι το θεμα.

Εγω παντως ειναι σιγουρος οτι θα τη βρω την ακρη, να τους δινω οσο λιγοτερα μπορω.
Φίλε μου δεν κάναμε συζήτηση για το τι ψηφίζουν τα μέλη του site, εγώ έκανα μία γενική και αόριστη πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος. Και είναι σαφώς δικαίωμά σου να απέχεις από την πολιτική, αν και αυτή η αποχή πάντα ευνοεί αυτόν ο οποίος κυβερνά και κανέναν άλλο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ανεπιθύμητο πρόσωπο, είμαστε σαν λαός για κλωτσιές!!!Ο προϊστάμενος του ΙΚΑ Καρδιτσομαγούλας, έτσι και ο κλητήρας του υποκαταστήματός του κάνει μία λαμογιά, βρίσκει πρώτος τον μπελά του. Στην παρούσα πολιτική συγκυρία υπάρχει και πλασάρεται το ''ανεύθυνο'' του πρωθυπουργού, κάτι το οποίο και συνταγματολόγους να ρωτήσεις θα σου πουν ότι δεν ισχύει. ΄Και όχι μόνο δεν ισχύει, μα η κυβέρνηση είναι συλλογικά υπεύθυνη για την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική. Το θέμα δεν είναι τι πλασάρεται αλλά τι γίνεται δεκτό από εμάς τους ευκολόπιστους.

έτσι είναι.....
Με μια υποσημείωση....
Οταν το κράτος είναι κλέφτης στυγνός (ρε καριόλη ανακοινώνεις αύξηση 20% για το επόμενο δίμηνο χωρίς καμμιά πρόβλεψη) δε νομίζω να έχει κανένας από τα γαμιόλια που κυβερνάει την αίσθηση ότι ο πολίτης θα σεβαστεί αυτον που τον γδύνει κανονικά.......
Και γαμώ το φελέκι τους...
Τρώνε τα λεφτά της ΕΕ για το Κτηματολόγιο και βάζουν το μαλάκα να πληρώσει κερατόσημο. Και τρέχει ο μαλάκας και κάθεται ώρες ολόκληρες στην εφορία να το δηλώσει για να πληρώσει.........
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Γαμώ τον εγκέφαλό σου ρε ραγιά καταστραμμένε.

Επισκέπτης
Φίλε μου δεν κάναμε συζήτηση για το τι ψηφίζουν τα μέλη του site, εγώ έκανα μία γενική και αόριστη πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος. Και είναι σαφώς δικαίωμά σου να απέχεις από την πολιτική, αν και αυτή η αποχή πάντα ευνοεί αυτόν ο οποίος κυβερνά και κανέναν άλλο.

Φιλε οταν λεω οτι οτι δεν περιμενω τιποτα απο κανεναν να εισαι σιγουρος οτι το εχω φιλοσοφισει το θεμα. Δεν ειμαι κανα παιδακι που γαλουχηθηκα με Κλικ και Νιτρο. Εχω ζησει στο δρομο. Και τωρα στο βουνο. Το 2004 μου ταξανε θεση συνοριοφυλακα και την αποριψα γιατι γουσταρω να ειμαι ελευθερος. Οσο μπορω και με αφηνουν να ειμαι.. Για αυτο παλευω να περιορισω οσο πιο πολυ μπορω τις αναγκες μου και να μην εχω αναγκη κανενα πουστη. Μονο αυτους που εχω διπλα μου, τους "δικους" μου.
Και με τον καιρο βλεπω πολλους να βλεπουν τη ζηω οπως εγω.
Ξερεις ποσοι ερχονται στο χωριο μου και αραζουν με σκηνες και μαγειρευουν μονοι τους και ζουν στη φυση? Μονο που εγω το κανω χρονια αυτο. 6 μηνες διασχησα την Ελλαδα με μηχανη και εμενα σε σκηνη Οκτωμβρη μηνα. Σου λεει κατι ?

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Φιλε οταν λεω οτι οτι δεν περιμενω τιποτα απο κανεναν να εισαι σιγουρος οτι το εχω φιλοσοφισει το θεμα. Δεν ειμαι κανα παιδακι που γαλουχηθηκα με Κλικ και Νιτρο. Εχω ζησει στο δρομο. Και τωρα στο βουνο. Το 2004 μου ταξανε θεση συνοριοφυλακα και την αποριψα γιατι γουσταρω να ειμαι ελευθερος. Οσο μπορω και με αφηνουν να ειμαι.. Για αυτο παλευω να περιορισω οσο πιο πολυ μπορω τις αναγκες μου και να μην εχω αναγκη κανενα πουστη. Μονο αυτους που εχω διπλα μου, τους "δικους" μου.
Και με τον καιρο βλεπω πολλους να βλεπουν τη ζηω οπως εγω.
Ξερεις ποσοι ερχονται στο χωριο μου και αραζουν με σκηνες και μαγειρευουν μονοι τους και ζουν στη φυση? Μονο που εγω το κανω χρονια αυτο. 6 μηνες διασχησα την Ελλαδα με μηχανη και εμενα σε σκηνη Οκτωμβρη μηνα. Σου λεει κατι ?
Φίλε μου είναι απόλυτα σεβαστές οι επιλογές σου, όπως και κάθε ατόμου. Παρεμπιπτόντως πάντως σου λέω πως ούτε εγώ έχω γαλουχηθεί με το Κλικ και το Νίτρο.

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
για τα δίλιτρα δεν λέτε πόσο πάνε :P λολ αφού απο πέρσι ξέρουμε ότι θα ανέβουνε. αλλά μου αρέσει το 202.. κάντο ρε λακαμά 200 τουλάχιστον..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom