Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4

Συνημμένα

• Img109_Games.jpg
    Img109_Games.jpg
    117,6 KB · Εμφανίσεις: 32

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μου κανεις λιγο απο Εθνικο... και λιγο Λιλα.... τωρα Αννα δεν θα σε πω.... γιατι δεν εχεις καμια σχεση με αυτα.......

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εχω ενα φιλαρακι Πακιστανο!!!! ωραιο παιδι και μελαψουλη..... γαμιεται με κατι φιλους του Πακιστανους ....και του αρεσει πολυ το γαμησακι, σκεφτομαι λοιπον να το παρω το παιδι και να του βαλουμε και αυτου μια περουκιτσα, καστανομελαχροινη, να του βαψω και τα νυχακια, κατακοκκινα , λιγο μακιγιαζ (για πιο νατουρελ) και να του ανοιξω ενα θρεντ εδω ΑΝΝΑ 2 (του αρεσει και το ονομα αυτο) ετσι τον λεμε.... και να σας τον πεταξω εδω μεσα .......!!! και κατασπαραξτετον......!!! αφου γαματε τετοια

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Να υποδεχτω κι εγω με κατανοηση το (ακακο) ξεσπασμα του πολυ γλυκου αυτου παιδιου!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
η μηπως να σας τον πλασαρω πλατινε????

οτι θελεται εσεις και θα του βγαλω και φωτογραφιουλες να τον δειτε!!!!

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αννουλα πες μας για σενα... Που συχναζεις; Εκτος απο τον υπολογιστη... Να παμε ολες μαζι για ποτακι... Μην κομπλαρεις... Καθε αρχη και δυσκολη... Το πρωι δουλευεις καπου; Στο γραφειο σου εισαι τωρα;

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν τον βαζεις στον πισινο σου καλυτερα να τελειωνουμε

Εδω βρε ειναι το θρεντ των αγοριων που ντυνονται γυναικες......τι δουλεια εχω να βαλω φωτο μου......θα βαλω του Πακιστανου μου

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αλικη με συγχωρεις αλλα θα τα ακουσεις τωρα!

Δεν μπορεις να λες οτι οι κροσντρεσερ ειναι αγορακια! Πως μειωνεις ετσι;;; Υπαρχουν και σοβαροι ανθρωποι, μεγαλης ηλικιας, ακομη και οικογενειαρχες-πατεραδες που εχουν αυτο το βιτσιο, να ντυνονται δηλαδη γυναικες μονοι τους στο δωματιο τους. Να προσεχουμε τι λεμε. Οχι μονο αγορακια. Μπορει να ειναι και ο μαναβης σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom