CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
παντως, τωρα τελευταια μου το κανουν πολλοι ...Την μυτη οχι, δεν θα την πνιξω κι'ολας
μοδα θα ναι ....
παντως, τωρα τελευταια μου το κανουν πολλοι ...Την μυτη οχι, δεν θα την πνιξω κι'ολας
Οτι θελη ας κανει, βρεχει χιονιζη ηλιος η γουνα δεν καταλαβενηγιατι καλέ κωλοκαιρος? φοβασαι μη σου βρεξει τη γουνιτσα?
καλησπερα καυλαρε ολων των εποχωννννννννκλαησπερεςςςςς καλησπερα καυλιαρα...
μεσημεριατικα? μαλλον θα κοιμαμαι ... βραδυ κερναω ποτακι παντωςχαχαχα σιγα...αυριο την κανεις κατω αννα ?μεσημερι ?
εγω δε φευγω αυριο ...ιουλιο θα παω χανια βρε ... αυριο αθηνα θα μαι...ο κολλητος σου που κολλαει?βραδυ φευγεις δλδ?μεσημερι παει χανια ο κολλητος μου
καλα ,....τι θες? να τον εκδικηθεις? να τον ειχα οσο διαρκει το ταξιδι στη ... 10 ωρες? ... θα πηεγαινε κατω και θα χανε 2 μερες διακοπες απο την κουρασηφευγει αυριο κατω...νομιζα εφυγες και εσυ...
αχαχαχα εγω θα κατεβω 15αυγουστο οπως ολος ο λαος μεχρι τελος αυγουστου...
εχεις πολυ καιρο βρε μουργο ? απο χθες? ......καλα ..αμα σ αρπαξω θα σου πω εγω ....Καλησπερα Αννουλα.μπηκα στα πολυ γρηγορα και σου στελνω.τι κανεισ βρε ψυχη,εχω καιρο να μπω εδω...τις καλησπερες μου στον Γιωργο ....θα σε παρω τηλ καποια στιγμη καυλιτσα να τα πουμε..
ανάψανε τα αίματα χθες είδα....Καλημερα Αννα
Ε μα θα τον εχω με τις μαλακιες του συνεχειαανάψανε τα αίματα χθες είδα....
με τοση τεστοστερονη εδω μεσα λογικο ειναι...