Νέα

Η ατάκα της ημέρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
446
Πόντοι
166
Καλησπέρα. Απλά μου ήρθε σαν θέμα < Η ατακα της ημέρας>. Δεν το είδα κάπου.
Σίγουρα θα έχουμε ακούσει κάτι στην διάρκεια της ημέρας που θα μας έχει κάνει εντύπωση. Θα μας κάνει να (χαμο)γελάσουμε, να το σχολιάσουμε κοκ

Ξεκινώ..

Το είπε μία φίλη πρωϊνάτικα και με έφτιαξε..  :2funny:

"‎Παρατηρώντας το facebook τελευταία δύο πράγματα διαπιστώνεις. Ή ο Οικονομόπουλος πάει για πλατινένιος ή έχει γεμίσει ο κόσμος πουτάνες."  :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Σίγουρα θα έχουμε ακούσει κάτι στην διάρκεια της ημέρας που θα μας έχει κάνει εντύπωση. Θα μας κάνει να (χαμο)γελάσουμε, να το σχολιάσουμε κοκ

Ξεκινώ..

έχει γεμίσει ο κόσμος πουτάνες."  :2funny: :2funny:

old news! :)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το δευτερο ειναι σιγουρο παντως !!!!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Ξεκινώ..

"‎Παρατηρώντας το facebook τελευταία δύο πράγματα διαπιστώνεις. Ή ο Οικονομόπουλος πάει για πλατινένιος ή έχει γεμίσει ο κόσμος πουτάνες."  :2funny: :2funny:
Το δεύτερο είναι τα καλά νέα πάντως. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ο Γκλετσος ειναι γαματος και μπραβο του γιατι ειναι αρχιδατος και ενδιαφερεται για τον τοπο του.Μακαρι και τα αλλα αρχιδια να ενδιαφερονταν ετσι...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ναι..μαχητικος αρκετα..εαν οι προθεσεις του ειναι αγνες τοτε μπραβο του..παραδειγμα

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ετσι φαινεται γιατι χθες που τον ειδα δηλωσε οτι δεν τον ενδιαφερει να γινει βουλευτης.Μολις τελειωσει τη θητεια του κ αν δεν ξαναβγει θα κατσει εκει,στον τοπο του.Δε θελει να ξαναρθει στην Αθηνα,λεει...

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
ημουν στο γυμναστηριο ενα μεσημερι προς απογευματακι τωρα πριν μερικες μερες και σκαει ενας τυπος τον οποιο τον βλεπω τακτικα να προπονειται εκει κατευθυνεται προς τα οργανα αφηνει πετσετες ετοιμαζεται κτλ να ξεκινησει γερα με κοιταει και μου κανει "πωπω φιλε μου σαν να βαριεμαι μου φενεται σημερα μου ρθε υπνος αντε παω πισω σπιτι να την πεσω" :rockon: :rockon:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ημουν στο γυμναστηριο ενα μεσημερι προς απογευματακι τωρα πριν μερικες μερες και σκαει ενας τυπος τον οποιο τον βλεπω τακτικα να προπονειται εκει κατευθυνεται προς τα οργανα αφηνει πετσετες ετοιμαζεται κτλ να ξεκινησει γερα με κοιταει και μου κανει "πωπω φιλε μου σαν να βαριεμαι μου φενεται σημερα μου ρθε υπνος αντε παω πισω σπιτι να την πεσω" :rockon: :rockon:
Κ σηκώθηκε κ έφυγε όντως?

OP
OP
Τρυποκάρυδος

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
446
Πόντοι
166

:2funny: :2funny:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Σε ΔΟΥ δεν θυμαμαι σε ποια στην Θεσσαλονικη πισω απο το ταμειο εχει ενα παραθυρο που φαινεται ενας τοιχος ο οποιος γραφει "ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...."

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
"Δεν θα σε γαμήσω......αλλά ένα τσιμπουκάκι θα μου κάνεις!"
Ατάκα φίλου μου σε ένα πορνίδιο που πήγε σπίτι του και που όταν αρχίσε να την χαμουρεύει του είπε ότι δεν θα τον αφήσει να την γαμήσει από την πρώτη τους συνάντηση για να μην την περάσει για καμιά εύκολη! Ειπώθηκε λοιπόν η ατάκα αυτή πρωτού το φιλαράκι μου την πετάξει έξω σε χρόνο dt.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom