hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
οι γνωστοι μαλακες θα το μπαχαλεψουν παλι..
οι γνωστοι μαλακες θα το μπαχαλεψουν παλι..
παλι καλα που εβαλες και το γνωριμο αβαταρ.... ;)
Κανενα προβλημα,ουτε με νοιαζει και ουτε το ειπα για καμια σφηνα...απλως δεν εχω καταλαβει τι παιζεται εδω μεσα και γιατι υπαρχουν ανισες μεταχειρισεις στα μελη????? Μημπως καποια μελη ειναι σεβαστα και καποια οχι?? Μημπως συμβαινει τιποτα αλλο αγνωστε φιλε ''Τιμημενε''....και φυσικα μην το παρεις σε προσωπικο επιπεδο και ουτε αρμοδιος εισαι εσυ για να απαντησεις.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.με την απορια θα μεινεις...
πως να το παρω;αφου σε μενα απευθυνεσαι....Κανενα προβλημα,ουτε με νοιαζει και ουτε το ειπα για καμια σφηνα...απλως δεν εχω καταλαβει τι παιζεται εδω μεσα και γιατι υπαρχουν ανισες μεταχειρισεις στα μελη????? Μημπως καποια μελη ειναι σεβαστα και καποια οχι?? Μημπως συμβαινει τιποτα αλλο αγνωστε φιλε ''Τιμημενε''....και φυσικα μην το παρεις σε προσωπικο επιπεδο και ουτε αρμοδιος εισαι εσυ για να απαντησεις.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
γιατι το γαμησαμε τυπε.συζητηση κανουμε για την αρετη και την εννοια τις.απλα φεραμε και καποια παραδειγματα.δεν βριζομαστε.Ωραία. Το γαμίσαμε .... κάντε μια βόλτα παιδιά μέχρι να καθαρίσω λίγο και τα λέμε αργότερα.
δεν απαντας ομως στα ερωτηματα που σου θετω?πως να το παρω;αφου σε μενα απευθυνεσαι....
παιχτουρα ξερεις τι συμβαινει θα σου πω εγω να ξερεις.ολοι οι μοντ πλεον ξερουν ποιοι ειναι οι γλυφτες και ποιοι ειναι οι γνησιοι.εγω μπορει να εχω φαει 78 μπαν να με εχουν για μαλακα ολοι,αλλα ποτε δεν ρουφανιεψα και εγλυψα κανενα μοντ.ο γλυφτης επειδη συγχρονος ειναι και συλλεκτης ποστ,μολις φαει κανενα μιουτ αρχιζει και ρουφιανευει και γλυφει στελνοντας πμ στο μοντ που του εκανε το μιουτ.ο μοντ για μην το εχει στο κεφαλι του και ζαλιζει τα αρχιδια του ολη μερα με αυτον τον ξεμιουταρει,αλλα ξερει οτι εχει να κανει με μαλακα και ρουφιανο πλεον.Κανενα προβλημα,ουτε με νοιαζει και ουτε το ειπα για καμια σφηνα...απλως δεν εχω καταλαβει τι παιζεται εδω μεσα και γιατι υπαρχουν ανισες μεταχειρισεις στα μελη????? Μημπως καποια μελη ειναι σεβαστα και καποια οχι?? Μημπως συμβαινει τιποτα αλλο αγνωστε φιλε ''Τιμημενε''....και φυσικα μην το παρεις σε προσωπικο επιπεδο και ουτε αρμοδιος εισαι εσυ για να απαντησεις.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
τυπε και η εννοια τις αρετης πολυ συχνα ειναι το ιδιο με την ρουφιανια.χεχεχε....
σωστά δεν "βρίζεστε", ανταλλάσετε χαρακτηρισμούς απλά.
να μας λειπουν τα πμΩς ενδειξη Αρετης προτεινω τα δυο μελη να ζητησουν ιεραρχικως συγνωμη μεταξυ τους και συνεχιζουν αν επιθυμουν σε προσωπικα μηνυματα.... τον κοσμιο διαλογο και αντιλογο
μην κανεις και εσυ το κινεζο ρε μαλακα τωρα.αφου καταλαβαινεις τι γινετε.Ως ενδειξη Αρετης προτεινω τα δυο μελη να ζητησουν ιεραρχικως συγνωμη μεταξυ τους και συνεχιζουν αν επιθυμουν σε προσωπικα μηνυματα.... τον κοσμιο διαλογο και αντιλογο
Το ενα σκελος ειναι αυτο....σε καθε περιπτωση δεν υπαρχει λογος να αρπαζομαστε εδω μεσα και να σπανε πλακα αλλοι...εφοσον δεν εχουμε τιποτα να μοιρασουμε και δεν εξυπηρετουμε κανενα συμφερον .παιχτουρα ξερεις τι συμβαινει θα σου πω εγω να ξερεις.ολοι οι μοντ πλεον ξερουν ποιοι ειναι οι γλυφτες και ποιοι ειναι οι γνησιοι.εγω μπορει να εχω φαει 78 μπαν να με εχουν για μαλακα ολοι,αλλα ποτε δεν ρουφανιεψα και εγλυψα κανενα μοντ.ο γλυφτης επειδη συγχρονος ειναι και συλλεκτης ποστ,μολις φαει κανενα μιουτ αρχιζει και ρουφιανευει και γλυφει στελνοντας πμ στο μοντ που του εκανε το μιουτ.ο μοντ για μην το εχει στο κεφαλι του και ζαλιζει τα αρχιδια του ολη μερα με αυτον τον ξεμιουταρει,αλλα ξερει οτι εχει να κανει με μαλακα και ρουφιανο πλεον.
εχεις δικιο ρε φιλε.αλλα εχεις πολλους αρρωστους εδω μεσα να ξερεις.Το ενα σκελος ειναι αυτο....σε καθε περιπτωση δεν υπαρχει λογος να αρπαζομαστε εδω μεσα και να σπανε πλακα αλλοι...εφοσον δεν εχουμε τιποτα να μοιρασουμε και δεν εξυπηρετουμε κανενα συμφερον .
Σκοπος του καθε θρεντ ειναι να ανοιξει ενα φεγγιτη,για να περασει το φως,που τοση αναγκη το εχει η σημερινη ζωη- κοινωνια και η αμοραλιστικη εποχη μας.Εχουμε καθηκον να διακηρυξουμε την βεβαιοτητα οτι δεν ειναι μονοδρομος ο κατηφορος των καιρων μας,αλλα υπαρχει αισιοδοξια και Αρετη..Ποιο Ελληνικο..η..και ξενο site,μπορει να το απαγορεψει αυτο,οταν εδω μεσα ειμαστε μια μικρογραφια της κοινωνιας???Ανεξαρτητα απο την θεματολογια που εχει το καθε site?? Μετα τιμης ο Παιχτουρας.[move]το επομενο που θα ανοιχτει να ειναι για την μαλακια και την εννοιολογικη της πορεια....[/move]
[size=12pt]αν ανοιγα ομως εγω π.χ ενα εντελως ασχετο θεμα με την θεματολογια του σαιτ,το τι γαμησιατικα θα ακουγα δεν λεγεται....[/size]
γιατι δεν κοιτας να χαλαρωσεις και να μην προκαλεις αν δεν τους ξερεις και εξω.Σου το ξαναλεω εδω μεσα και ηλεκτρονικα δεν λεει για διχως λογους να ανεβαινουν τονοι...μετα σκεψου οτι αυριο μπορει να τα ξαναβρεις παλι και ολα μελι-γαλα.Σε καθε περιπτωση προσωπικα εγω δεν εχω λογους να σας απαντω(εκτος οτι και οι δυο σας μου γαματε το θρεντ)γιατι σας σεβομαι ολους καθοτι μου εισατε αγνωστοι.ο τζι ελ τουπεκιαστικιε εντελως.
δεν θελει να στεναχωρησει την πουτσα που εγλυψε.
ο ρωσσοποντιος κρυβετε για να μην βγει καρτα.
πιστευω να καταλαβανεις ποιες ειναι οι πραγματικες πουτανες τωρα.