Νέα

Η ανεργία και η εκμετάλλευση θερίζουν τη νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η επαγγελματικη σας κατασταση αυτη τη περιοδο ?

• Άνεργος ψάχνομαι

Ψήφοι: 6 50,0%
  • Δουλευω κανονικα (700-1200ευρω το μήνα)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Δουλευω φουλ (1200 ευρω και βαλε το μήνα)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ψευτοδουλευω (700 ευρω και κάτω το μήνα)

Ψήφοι: 2 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
-χαλια οδηγος και ο λακης μαν?
τυπε ο λακης οδηγει σαν να παιζει το carmageddon,την εκδοση για μεταναστες ομως :grin:
1.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
με κουφανες ρε παιχτη. βλεπω τον καπιταλισμο με αλλο ματι πλεον  :2funny:

αλλιώς δεν είχε ελπίδες επιβίωσης....  ;)

και επειδή σαν σύστημα έχει τα χαρακτηριστικά της προσαρμοστικότητας διδάχθηκε από τα λάθη των άλλων συστημάτων  ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.495
Πόντοι
2.606
αλλιώς δεν είχε ελπίδες επιβίωσης....  ;)

και επειδή σαν σύστημα έχει τα χαρακτηριστικά της προσαρμοστικότητας διδάχθηκε από τα λάθη των άλλων συστημάτων  ;)
-καπως ετσι πρεπει να να εισαι οταν τα γραφεις αυτα!  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
-ΝΑ μην πει κανεις για το ποσα και τι,αλλωστε αυτο λεω τοση ωρα,δεν εχω καμια κοντρα με τους μισθωτους στην τελικη....παπαρια σου που ειπες οτι τα 950ε ειναι λιγα-απο κει ξεκινησε η φαση!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ....ΜΑΣ ΤΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ....Τελος!
λοιπόν επειδή είσαι μαγκάκος και επιχειρηματίας...

δίνεις λοιπόν 950 ευρώπουλα το δίμηνο ασφάλεια ΟΑΕΕ που περιλαμβάνει σύνταξη (για σένα και την χήρα σου αν τύχει χτύπα ξύλο να πεθάνεις πρωτος), ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για σένα και την γυναίκα σου εφ όρου ζωής και για τα παιδιά σου μέχρι 18 χρόνων...

αν δουλέψεις 40 χρόνια θα δώσεις συνολικά 152.000 ευρώ σε 160 δόσεις των 950 ευρώ
το επιτόκιο αυτήν την στιγμή στις τράπεζες είναι άστα να πάνε αλλά θα σου βάλω το εγγυημένο επιτόκιο των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών που είναι 3,5% τον χρόνο ...

μετά από 40 χρόνια αν τα βάλεις κάνει να πάρεις 250.000 ευρώ (και κάτι ψιλά αλλά δεν χαλάει η συνταγή)...

αυτά είναι... θες σύνταξη λοιπόν για πόσα χρόνια μετά τα 65 ? ας πούμε ζεις μέχρι τα 85 δηλαδή για 20 χρόνια...
κάνει να παίρνεις τον χρόνο 12.500 ευρώ... αυτά είναι

και μιλάμε χωρίς να έχεις περίθαλψη για σένα και την κυρά και τα παιδιά μέχρι 18 (ή μέχρι 24 αν σπουδάζουν)... ευχαριστημένος τώρα ???

αιντε παπάρες που μάθατε όλοι ότι δίνετε πολλά και δεν παίρνετε πίσω τίποτε...

ακόμη και να υπολογίσεις και πληθωρισμούς και αυξήσεις επιτοκίων κλπ κλπ κλπ στα ίδια νούμερα θα καταλήξεις σε μονάδες αγοραστικής δύναμης...

και δεν βάζω μέσα τυχόν καθυστερήσεις στις πληρωμές που κάνετε όλοι και οι οποίες απομειώνουν τους τόκους, τυχόν αναγνωρίσεις πλασματικών ετών οι οποίες καταβάλλονται μεν αλλά δεν αποφέρουν τόσους τόκους, τυχόν δαπάνες που έχουν γίνει όλα τα χρόναι για φάρμακα τα οποία αφαιρούνται από τους ανατοκισμούς κλπ κλπ κλπ κλπ...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
να οδηγεις και συ τετοιο για να τα βλεπεις αυτα  :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.apothema.gr/files/productImages/04-066-586-ZERO8%20400x400.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Αυτό είναι πιο τούμπανο............. :2funny: :2funny: :2funny:

[img]http://[URL unfurl="true"]www.qugo.nl/wp-content/uploads/Qugo_left_darkblue.jpg[/img[/URL]]

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.495
Πόντοι
2.606
λοιπόν επειδή είσαι μαγκάκος και επιχειρηματίας...

δίνεις λοιπόν 950 ευρώπουλα το δίμηνο ασφάλεια ΟΑΕΕ που περιλαμβάνει σύνταξη (για σένα και την χήρα σου αν τύχει χτύπα ξύλο να πεθάνεις πρωτος)λογικο οι γυναικες θα μας στειλουν πρωτους,παπαρια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για σένα και την γυναίκα σου-αλλα τοσα αυτη εφ όρου ζωής και για τα παιδιά σου μέχρι 18 χρόνων...-αυτο ελειπε!

αν δουλέψεις 40 χρόνια θα δώσεις συνολικά 152.000 ευρώ σε 160 δόσεις των 950 ευρώ
το επιτόκιο αυτήν την στιγμή στις τράπεζες είναι άστα να πάνε 5%αλλά θα σου βάλω το εγγυημένο επιτόκιο των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών που είναι 3,5% τον χρόνο ...γιατι ειμαι τρομπας!

μετά από 40 χρόνια αν τα βάλεις κάνει να πάρεις 250.000 ευρώ (και κάτι ψιλά αλλά δεν χαλάει η συνταγή)... αλλα θα παρεις τα αρχιδια μου!

αυτά είναι... θες σύνταξη λοιπόν για πόσα χρόνια μετά τα 65 ? ας πούμε ζεις μέχρι τα 85 δηλαδή για 20 χρόνια...
κάνει να παίρνεις τον χρόνο 12.500 ευρώ... αυτά είναι και 12.500 η γυναικα!=25.000

και μιλάμε χωρίς να έχεις περίθαλψη για σένα και την κυρά και τα παιδιά μέχρι 18 (ή μέχρι 24 αν σπουδάζουν)... ευχαριστημένος τώρα ???

αιντε παπάρες που μάθατε όλοι ότι δίνετε πολλά και δεν παίρνετε πίσω τίποτε... σκετο ΜΑΛΑΚΕΣ,ΑΡΚΕΙ!

ακόμη και να υπολογίσεις και πληθωρισμούς και αυξήσεις επιτοκίων κλπ κλπ κλπ στα ίδια νούμερα θα καταλήξεις σε μονάδες αγοραστικής δύναμης...

και δεν βάζω μέσα τυχόν καθυστερήσεις στις πληρωμές που κάνετε όλοι και οι οποίες απομειώνουν τους τόκους, τυχόν αναγνωρίσεις πλασματικών ετών οι οποίες καταβάλλονται μεν αλλά δεν αποφέρουν τόσους τόκους, τυχόν δαπάνες που έχουν γίνει όλα τα χρόναι για φάρμακα τα οποία αφαιρούνται από τους ανατοκισμούς κλπ κλπ κλπ κλπ...
:2funny: :2funny: :2funny: ΚΑΤΑΛΑΒΑ και σημερα ετσι θα παει η μερα,θα ξεσκιστουμε στη δουλεια παλι......  :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:2funny: :2funny: :2funny: ΚΑΤΑΛΑΒΑ και σημερα ετσι θα παει η μερα,θα ξεσκιστουμε στη δουλεια παλι......  :birdman:

εγώ τελείωσα... ξεκίνησα στις 2.45 την νύχτα... αναβάθμιση σε έναν πελάτη στην Σουηδία  ;)

αμα μου βρείς επιτόκιο 5% σε τράπεζα γράψε μου...

ρε μακάκα φάρμακα με 25% συμμετοχή δεν παίρνεις ??

για να μην σε στείλει η κυρά νωρίτερα λένε ότι υπάρχουν δύο συνταγές

(1) να την γαμάς πολύ
(2) να μην την γαμάς καθόλου

και οι δύο κατά την γνώμη μου έχουν πρόβλημα... η πρώτη γιατί τις τρέφει το πήδημα, η δεύτερη γιατί και κερατάς θα είσαι και πάλι θα κάνει πήδημα-θέραπι...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.495
Πόντοι
2.606
εγώ τελείωσα... ξεκίνησα στις 2.45 την νύχτα... αναβάθμιση σε έναν πελάτη στην Σουηδία  ;)

αμα μου βρείς επιτόκιο 5% σε τράπεζα γράψε μου...

ρε μακάκα φάρμακα με 25% συμμετοχή δεν παίρνεις ??

για να μην σε στείλει η κυρά νωρίτερα λένε ότι υπάρχουν δύο συνταγές

(1) να την γαμάς πολύ
(2) να μην την γαμάς καθόλου

και οι δύο κατά την γνώμη μου έχουν πρόβλημα... η πρώτη γιατί τις τρέφει το πήδημα, η δεύτερη γιατί και κερατάς θα είσαι και πάλι θα κάνει πήδημα-θέραπι...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
-φαε τη γλωσσα σου πρωινιατικα,δεν εχω παρει ουτε ασπιρινη ΠΟΤΕ!ΤΟ δε βιβλιαριο ειναι ασπρο ακομα -20 χρονια τωρα....
-ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ και μαλιστα δεν ειναι και το υψηλοτερο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
-φαε τη γλωσσα σου πρωινιατικα,δεν εχω παρει ουτε ασπιρινη ΠΟΤΕ!ΤΟ δε βιβλιαριο ειναι ασπρο ακομα -20 χρονια τωρα....
-ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ και μαλιστα δεν ειναι και το υψηλοτερο...

ναι ρε μαλάκα έχει και 6 και 7% αλλά για πόσα λεφτά μαζεμένα μιλάμε ???

και σου ευχομαι να μην χρειαστείς ποτέ... αλλά τι να γίνει κάποτε θα χρειαστείς...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
χμμμ....!
ειναι τοσο δυσκολο θεμα που πολλοι εχουνε δικιο!! (αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο) !!
Εκτος απο τα λεφτα που φαγανε τοσα χρονια τα καθικια... δεν μπορεσανε ΑΥΤΟΙ να βρουνε μια λυση (μπορει και να μην θελαν) θα βρουμε εμεις?
Εγω πλεον εχω καταλαβει-συνηδητοποιησει οτι ζουμε μια νεα μορφη κατοχης! (και η πλακα ειναι οτι ακομη βουλιαζουμε,αν ειχαμε πιασει πατο καλα θα ηταν,δεν τον πιασαμε ομως)
Καποιος ειπε οτι η ανεργια ειναι 29% !! (και λιγο παραπανω, αν βαλεις και ολλους αυτους που ειναι πιτσιρικαδες ,αδηλωτοι στον ΟΑΕΔ και δουλευουνε <μαυρα> οσως ειναι 32%)

Καθομαστε και τσακωνομαστε εδω μεσα και εξω σε παρεες,εν μερη με τα δικια μας,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ να τσακωνομαστε μεταξυ μας!
ποσα παιρνεις ΕΣΥ?
γιατι τοσα πολλα????? και τι τελειωσες? και τι εκανες και ετι ερανες?
Αξιοκρατια ΔΥΣΤΥΧΩΣ στην ελλαδιτσα δεν υπαρχει! το χω πει πολλες φορες και εχει μαλιασει η γλωσσα μου! ειναι παραλογο Γιατρος να παιρνει 1.000 (σε νοσοκομειο ειδικευομενος) και με μισο μηνα εφημεριες 1.400 max (οι οποιες πληρωνονται στο 6μηνο και ΑΝ)
και ΕΠ.ΟΠ να παιρνει 100-150 Ε πιο λιγα....Αξιωματικος Ανθ/γος 100Ε διαφορα με ΕΠ.ΟΠ διοτι ο ΕΠ.ΟΠ εχει 4-5 χρονακια παραπανω!!
Δ.Υ. ?? επιδοματα? απο που να το πιασεις? ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΕΣ!! απ οπου και να το πιασεις το θεμα θα λερωθεις!!

τσακωνεστε μερικοι για Τ.Ε.Ι - Α.Ε.Ι. !!! ο καθενας εχει τελειωσει αυτο που μπορει-αξιζει και ο καθε τομεας εχει τα + και τα - !!

επειδη διαβασα απο καποιον οτι τα δικα μας πανεπιστημια δεν ειναι καλα,(παρολο που χω τελειωσει εξω) θα πω οτι ειναι παρα πολυ καλα!!
ειδα και της Αγγλιας τα πανεπιστημια της 3ετιας!! που ολλοι στην 5ετια εχουν πτυχιο και 2 μαστερ!!
ετσι βγαινουν τα πτυχια και τα μαστερ???
οσον αφορα το εξωτερικο που λενε καποιοι για δουλειες και ανεργια, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ....!
και η Γερμανια υποφερει (οχι οπως η ΕΛΛΑΔΑ) αλλα δεν ειναι οπως παλια αλλα τα ντοκτορια χτυπανε στην ειδικοτητα 3.500 με εφημεριες!
μηχανικοι?(πολυτεχνιου) 2.500 και γνωστος μου Γερμανια με Αγγλικα basic + μαστερ 3.900!!!!
ενας φυσικος αν δεν κανει π.χ. 1 μεταπτυχιακο δεν εχει μελλον στο εξωτεριο...τι θα κανει θα διδαξει Φυσικη στην Γερμανια σε σχολιο χωρις απταιστα γερμανικα! το ιδιο κατι κοινωνιολογιες-οινολογιες-νηπιαγωγοι κλπ κλπ κλπ !!!
Δεν ειναι ευκολο να φυγεις Εξωτερικο αλλα ΟΧΙ και ακατορθωτο! αναλογως το ΠΟΥ...ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ?
επειτα καποιοι που εχουν γονεις αρωστους,δουλειες δικες τους ή γυναικα με παιδι μικρο ...δεν ειναι το ιδιο με 1 ψωλαρα 22 εως 30 που τυχον δεν εχει υποχρεωσεις!!!!
Αυστραλια που διαβασα καπου ειναι ακομη χειροτερα και απο ΚΑΝΑΔΑ!!! δεν ειναι μονο η ΒΙΖΑ....! αλλο εργατης αλλο ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ! (μην τα μπερδευουμε) με αλλη ευκολια θα βγαλεις βιζα σαν εργατης-ιδ. υπαλ. με αλλη σαν πτυχιουχος!!
η Αυστραλια μετα (και ο Καναδας) ειναι τα 2 ακρα) (Καναδας πιο κοντα) !!! κλιμα?ωρα? τροπο ζωης? ειναι παρα πολλα....!
Η Ευρωπη κατ εμε ειναι μικρη! παλια κατεβαιναν με τα καντετ απο Γερμανια..... :cheesy:
Πλεον τα αεροπλανα ειναι φτηνα , με ενα καλο προγραματισμο κρατησης εισιτηριου και αδειας, την <κοπανας> !!!
και για 4ημερο που λεει ο λογος......Αυστραλια οπου εχει το εισιτηριο 1,5-2.0 χιλ + ποσες μερες ταξιδι (4ημερο πηγαινε ελα)
την κοπανας μια φορα τα 5 χρονακια...!

Οσον αφορα τα ασφαλιστικα που λενε καποιοι,επειδη δεν εχω και τρελη εμπειρια και ξερω οτι ειναι θεμα το οποιο εχει μια Χ,Ψ αιμοραγια στην ελλαδα!
τσαμπα τα βαζετε καποιοι κατω με νουμερα και χαρτι και μολυβι...!
εχω φιλο που χει μαγαζι (δικο του) (τεραστιο προνομοιο) και του φενονται πολλα τα 440 (αν δεν κανω λαθος) ΤΕΒΕ που δινει το 2 μηνο!! Μπορει να του φενονται πολλα γιατι το μαγαζι δεν βγαζει οτι ΕΒΓΑΖΕ παλια, αν το παρουμε αναλογικα καποιοι εχουνε δικιο!! 440-2μηνο (νεος επαγγ)
και μου λεγε οτι του φενονται πολλα!! του λεω μαλακα...εμ συνεχιζετε και κλεβετε εστω και λιγο με αποδειξεις-λογιστη κλπ κλπ  εμ θες να μην πληρωνεις και ΤΕΒΕ κανα χρονακι σαν νεος επαγγελματιας!!
αυτα ειναι παραλογα! ειναι η ΑΣΦΑΛΙΣΗ σου αν παθεις κατι....τα φαρμακα σου, του λεω πληρωνεται το νοσοκομειο (χτυπα ξυλο) αν παθεις 1 ατυχημα και εισαι ανασφαλιστος???? (καλυτερα μεινε σε 5***** ξενοδοχειο) + οτι θα παρεις συνταξη + τα παιδια σου ασφαλισμενα + γυναικα σου (οπως ειπε καποιος παραπανω ) (μειωμενη συνταξη αν πεθανεις) κλπ κλπ....!
το οτι βαζει καποια <μαυρα> ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ !! αλλα εχει και ΔΙΚΙΟ!!!
τα κοπροσκυλα φαγαν με χρυσα κουταλια ΧΡΟΟΝΙΑΑΑ τωρα.....λεφτα ασυληπτα....οχι πενταροδεκαρες που βγαζει ο κολητος μου <μαυρα> για θεμα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!!!!

ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!

Εχουμε γινει Βουλγαρια-Ρουμανια (γενικα αν μπλοκ) που καποτε γελουσαμε...!! με μια μεγαλη διαφορα! οτι σ αυτα τα κρατη τα 400 Ε εχουν αλλη αξια (παρολο που ανεβηκε και κει το κοστοσ παρα πολυ τα τελευταια 10 χρονια)!!! τρελη διαφορα!!! + οτι ειναι πιο μαθημενοι απο κουμουνισμο φτωχεια-πεινα κλπ κλπ!! αλλες τιμες εκει αλλες εδω ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

Οπως σ αυτους τους λαους ειναι ΔΥΣΚΟΛΟ να αποβαλουν την ΡΕΤΣΙΝΙΑ του αν. μπλοκ για την γυφτια-κλεψια-πουτανια-απατεωνια και οτι αλλο συνεπαγεται ΕΤΣΙ και στην Ελλαδα ειναι δυσκολο να ΑΛΛΑΞΕΙ αυτη η νοοτροπια, απλα το γαμησι που τρωμε και θα συνεχιζουμε να τρωμε,θα μεινει στην ιστορια,να τα βλεπουν οι νεοι να μην τα κανουν αργοτερα και να θυμουνται οι παλιοι να τα διηγουνται επειτα στα εγγονια τους......! (και παει λεγοντας) !

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οσοι ειναι άνεργοι να λενε και ποσο καιρο...

οσοι δουλευουν να λενε και που ... ελευθεροι επαγγελματιες ? επιχειρησεις????ή σταθερη καραβανα του δημοσιου? Πως βρηκαν τη δουλεια και ποιες οι συμβουλες τους στους ηδη ανεργους...?

Ψηφιστε... ΤΩΡΑ!

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
δουλευω ιδ.υπαλληλος αλλα παιζει να με απολυσουν λογω περικοπων σε κανα μηνα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
απεχω της ψηφοφοριας

ειμαι αγανακτισμενος της πανω πλατειας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θελω να δω απο περιεργεια ακομη τα πραγματα πως ειναι.... αμα ψηφισουν εδω μεσα 500 ατομα τοτε μπορουμε να εχουμε μια ευρυτερη εικονα συνεχιζω να πιστευω οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο φαινονται...

Με 200 ευρω εννοουσα οτι την βγαζεις ως προς το χαρτζηλικι και μονο αν μενεις σε σπιτι γονιων σου και εχοντας σχέση με ενα γκομενακι που δεν ειναι πολυ απαιτητικο και ακομη ειναι παραδοσιακο  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom