Νέα

Η ανεργία και η εκμετάλλευση θερίζουν τη νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια η επαγγελματικη σας κατασταση αυτη τη περιοδο ?

• Άνεργος ψάχνομαι

Ψήφοι: 6 50,0%
  • Δουλευω κανονικα (700-1200ευρω το μήνα)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Δουλευω φουλ (1200 ευρω και βαλε το μήνα)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ψευτοδουλευω (700 ευρω και κάτω το μήνα)

Ψήφοι: 2 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
δικτυακό μάρκετινγκ = MLM = πυραμίδα ( σχημα Ponzi ) = μακρυα
δεν τους ξερω απλα όταν βλέπω αυτες τις λεξεις δικτυακό μάρκετινγκ κανω αυτον τον συνειρμο

thanks για την απαντηση φιλε Ric Flair (Θεος με καρριερα 40 χρονων φιλε ειμαι κι'εγω αρρωστος με WWF :rockon: :rockon:!!!
To Ponzi scheme ειναι ιστορικη τεχνικη con artist αλλα το Multi Level Marketing ειναι νομιμο παντου.. :think: :think: :think:
Αρα δεν μπορει να προκειται για απατη νομικα τουλαχιστον αφου αυτη η εταιρεια δραστηριοποιειται διεθνως με τεραστιο τζιρο οποτε σιγουρα δε κανει κατι παρανομο..τωρα το αν εχεις το παραμικρο η ανυπαρκτο κερδος ειναι υπο αμφισβητηση..αυτο που αναρωτιεμαι εγω αν προκειται περι απατης ειναι το αν πραγματικα τα συγκεκριμενα προσωπα που υπαρχει παντου η φατσα τους επωνυμα σε ολη την Ελλαδα αν πραγματικα βγαζουν αυτα τα ποσα..(20+30.000 το μηνα..!!!) και αν βγαζουν τα μισα εστω πως δε φοβοντε να το ξερει ολη η Ελλαδα ειδικα οταν ειναι ολη μερα στο δρομο και αλλοι σκοτωνουν για 100 ψωροευρω... :think: :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ναι το βλέπω...

Incident-deadturtle-paralia-P1010271.jpg

τι απατεωνια και φτηνη δημιουργια εντυπωσεων ειναι αυτη ρε καταρχας η φωτο αυτη δεν ειναι απο Ελλαδα ρε... :jerking: :jerking:!!! Κοιταξτε τα φωτα του δρομου και το σπιτι με τη τζαμαρια εχετε δει πολλα τετοια φωτα δρομου και σπιτια στην ελλαδα..;;; ασε που η κυρια αυτη εκ πρωτης οψεως απο το πλαι εστω δε φερνει με τιποτα για ελληνιδα...προς νοτιοκεντρικη αμερικη,ή ινδονησιες,κτλ μου φερνει περισσοτερο ρε ξυπνατε ρεεεεε... :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Παμε ξανα με τα νουμερα. Επι 10 000 000 εχουμε 2 000 000 συνταξιουχους, 1,5 ανεργους, περιπου τοσο κοπριτες του δημοσιου και καμια 3αρα αλλοδαπους απο καθε γωνια της γης.
Οι υπολοιπο κατα 90 ειναι κακοπληρωμενοι, διχως δικαιωματα η μισο-ανεργοι φουκαραδες του ιδιωτικου τομεα που σηκωνουν ολο το βαρος. Απο αυτους δλδ τον πραγματικα υποτιθεται παραγωτικο ιστο, αν βαλεις τους κατω των 30 ειναι σε κατασταση αθλιοτατη οι περισσοτεροι. Τυχεροι οσοι σιτιζονται- ακομη- απο γονεις, μεχρι να σωθει το λαδι και εκει.
Το θεμα ποιο ειναι τωρα? Οι κατω των 30 αυτη τη στιγμη ειναι σε αθλια κατασταση κανενας δε μπορει να στεριωσει κανονικη νορμαλ δουλεια με σταθεροτητα και βιωσιμες αποδοχες, για δε να κανει οικογενεια κλπ ουτε καν σκεψη. Ουτε φυσικα μπορει να αγορασει το δικο του σπιτι - ενοικιο και με το ζορι, αυτοκινητο κλπ.
Αλλα σε δεκα χρονια αυτοι οι 30- θα ειναι οι 40- . Θα αποτελουν πλεον τη ραχοκοκαλια της κοινωνιας. Μονο που αυτη θα ειναι εντελως σαπια.
Αρα το σκηνικο στηνεται ως εξης. Την ελληνικη κοινωνια θα αποτελουν καποιες απροσωπες πολυεθνικες που ελεω ΔΝΤ θα εγκατασταθουν στη χωρα για να " επενδυσουν" αφου περασουν οι καταιγιδες των μετρων και της διαλυσης και απο εκει και υστερα ο λαος θα αποτελειται απο εναν πολυεθνικο- αεθνικο χυλο κακομοιρηδων χωρις κουλτουρα , μορφωση, παιδεια, ιδεολογια, συνειδηση που θα μιλανε κατι σα greeklish και απλως θα δουλευουν με συνθηκες φεουδαρχιας.
Οι λεφταδες θα μενουν σε νησιδες ευημεριας μαντρωμενοι με μπαρες και φραχτες , απο εκει και περα καποιοι ελληνικης καταγωγης πολιτες- οσοι εχουν απομεινει, ενδεχομενως να βγαζουν το ψωμι τους ως μαντροσκυλα αυτωνων ειτε ως σεκιουριταδες ειτε ως μπατσοι- σε μια αστυνομια security και εξω απο της νησιδες θα υπαρχει μια θαλασσα μιζεριας, φτωχειας, παρανομιας και ζουγκλας.
Η αγια χωρα των πελασγων θα γινει ενα ωραιοτατο αμαλγαμα των πιο διαλεχτων τριτοκοσμικων κολαστηριων του πλανητη : κατι μεταξυ μεσης ανατολης, καυκασου, λατινικης αμερικης και αφρικης. Και φυσικα το πρεζεμποριο, οι πουτανες κλπ θα ανθισουν τοσο πολυ που θα καταστησουν την χωρα διεθνες κεντρο αυτων των δραστηριοτητων.
Καντε μια προβολη στο μελλον των τωρινων συνθηκων και αν δε δειτε μια τετοια κατασταση, εδω θα μαστε να δουμε να γινουν δια ζωσης...
Α, η μονη περιπτωση να μη γινουν ετσι, θα ειναι αν στο μεταξυ μεσολαβησει κανας πολεμος η κανας τζερτζελος γενικοτερα οποτε να γινουν και ακομη χειροτερα.

Τι απελπισια ειναι αυτη φιλτατε Chevalier Fidèle δεν υπαρχει κανενα φως στο τουνελ.. :( :'(???
Ας αυτοκτονησουμε τοτε ομαδικα απο τωρα να τελειωνουμε πριν γινουμε... :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:!!!!!

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για μένα 2 είναι οι κύριοι λόγοι της ανεργίας
1. Σε σχέση μετα πιο παλιά χρόνια, η γυναίκα βγήκε στη δουλειά . Και καταλαμβάνει θέσεις εργασίας που θα μπορούσαν να έχουν άντρες
2. όλοι οι νεοέλληνες , θέλησαν να γίνουν επιστήμονες. Οι πολιτικοί έβαζαν αβέρτα κόσμο στα πανεπιστήμια , γιατί αλλιώς θα σπουδάσουν έξω και θα βγει συνάλλαγμα (η καραμέλα της εποχής) με αποτέλεσμα να έχουμε υπερπληθώρα επιστημόνων
Δεν είναι κακό να θες να σπουδάσεις, και εγώ σπούδασα . Απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτή η χώρα δεν μπορεί να δώσει δουλειά σε 10.000.000 επιστήμονες. Δεν έχει το brandname για να συναγωνιστεί άλλες χώρες που έχουν το επίπεδο ζωής που θέλουμε να φτάσουμε (θα πάρεις ποτέ αμάξι ή υπολογιστή που θα κατασκευαστεί στην Ελλάδα ή έναν που θα κατασκευαστεί στη Γερμανία, ΗΠΑ, Γαλλία κλπ. ?) και που απορροφούν επιστήμονες
Οι έλληνες επί αιώνες απασχολούνταν στην γεωργία, την αλιεία, την κτηνοτροφία , μπάρκαραν.
Έτσι έβρισκαν δουλειά για χρόνια
Ελάχιστοι ήταν οι επιστήμονες
Αυτή ειναι η γνώμη μου

Σωστός εισαι φίλε μήπως υπάρχει κανένας απο εδω μεσα να κάνει τέτοιες δουλειές??
Οι ολοι μάθανε στο γραφείο με την κυριλα και να πουλάνε μετοχές? απο το καλωδιομενο iphone?

alieutiko.jpg

ergaths_oikodomh.jpg

URL]]

Επισκέπτης
Σωστός εισαι φίλε μήπως υπάρχει κανένας απο εδω μεσα να κάνει τέτοιες δουλειές??
Οι ολοι μάθανε στο γραφείο με την κυριλα και να πουλάνε μετοχές? απο το καλωδιομενο iphone?

alieutiko.jpg

ergaths_oikodomh.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.nocomments.gr/wp-content/uploads/2012/07/Agrotis.jpg[/img[/URL]]

[/quote]Αυτη τη μαλακια που λενε ολοι εδω μεσα δεν μπορω να την καταλαβω.
Η καταγωγη μου ειναι απο νησι και ξερω πολλους νεους που ειναι ψαραδες επισης εγω κολλητο εδω Αθηνα που δουλευει οικοδομη,δεν εχουν ολοι ονειρο να γινουν χαρτογιακαδες γραφιαδες.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πάντε να γίνετε οικοδόμοι όλοι ρε, μιας που ανθεί η οικοδομή  :jerking:

Επισκέπτης
O οικοδομος πνιγει τον πονο του στο γειτονικο μινι μαρκετ πινοντας Αμστελ πανω σε καφασι,ο αρχιτεκτονας-πολιτικος μηχανικος στο Γρηγορη-μικρογευματα πινοντας φρεντο καπουτσινο σε προσφορα 1,30

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
O οικοδομος πνιγει τον πονο του στο γειτονικο μινι μαρκετ πινοντας Αμστελ πανω σε καφασι,ο αρχιτεκτονας-πολιτικος μηχανικος στο Γρηγορη-μικρογευματα πινοντας φρεντο καπουτσινο σε προσφορα 1,30

οργανομενες νεες καλιεργιες μηπως , νεα προιοντα και δουλεια μηπως
ο fidele καποια στιγμη που τα γραφω εδω και 2 χρονια μου ειπε οτι επαναλαμβανω την ιδια μαλακια προς
τιμη του τωρα την επαναλαμβανει και αυτος.
ψαξτε λιγο παλουκαρια δεν ειναι αναγκη η σπουδη σε πρωτη φαση να εχει και γραφειο με μανσετες
καθε νεα φρεσκια ιδεα αφηνει λεφτα
τα κοριτσακια και δη ομορφουλικα δεν εχουν θεμα τα προσλαμβανω παρτ ταιμ

Επισκέπτης
1. Γιατί να μη γράφω; Τσαμπα είναι... Ό,τι γουστάρω θα κάνω....
2. Για ποιον λόγο να διδάξω;  Μου φτάνει που περασα ως φοιτητής.
3. Γουσταρω να γράφω αρλούμπες.... Κάποιοι με αυτά που γράφω βγάζουν και λεφτά.
4. Ηρθε και η ώρα της επαρχίας να πεινάσει. Στρωσε κώλο κι έρχομαι μαλακοπίτουρα. Τα δάνεια που έχετε πάρει θα σας τα πάρουν οι τράπεζες, που κάποιοι σαν κι εμένα τις ελέγχουν.
5. Προτιμώ το χαβιάρι. Ετοιμάσου να τα μασήσεις τα αρχιδάκια σου. Σε λίγο δεν θα έχεις ούτε να φας παπάρα.

μπουαααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Άκυρο..

Ποιος λάκης ρε μαλάκες??
Έχουμε νέο πουλέν..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τι απατεωνια και φτηνη δημιουργια εντυπωσεων ειναι αυτη ρε καταρχας η φωτο αυτη δεν ειναι απο Ελλαδα ρε... :jerking: :jerking:!!! Κοιταξτε τα φωτα του δρομου και το σπιτι με τη τζαμαρια εχετε δει πολλα τετοια φωτα δρομου και σπιτια στην ελλαδα..;;; ασε που η κυρια αυτη εκ πρωτης οψεως απο το πλαι εστω δε φερνει με τιποτα για ελληνιδα...προς νοτιοκεντρικη αμερικη,ή ινδονησιες,κτλ μου φερνει περισσοτερο ρε ξυπνατε ρεεεεε... :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:

είσαι λοξός σαν το νικ σου...

αλλά έχω και άλλες αν θέλεις... από ελεύθερες για τον λαό που αγαπάει και προστατεύει την φύση και τις ακτές και που θα τις διατηρήσει καθαρές

http://[URL unfurl="true"]www.skaipatras.gr/media/k2/items/cache/1d09d2fd23f5090f422fcba1853d96c2_XL.jpg[/img[/URL]]
[img]http://3.bp.blogspot.com/-f0VoRHY6IPY/T_heOgEcdQI/AAAAAAAAacg/18F9X36lbjc/s1600/gatzoli+n.png
_skoupidia_akth.png

θέλεις και άλλες ???

αυτά για τις ελέυθερες παραλίες τις οποίες σέβονται όσοι πηγαίνουν και τις διατηρούν καθαρές...

αει ρε πάενε παραπέρα...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.skaipatras.gr/media/k2/items/cache/1d09d2fd23f5090f422fcba1853d96c2_XL.jpg[/img[/URL]]

δεν είναι βρωμιές αυτά....
είναι απλά ένα ονειρικό industrial σκηνικό...
αμάν ούτε λίγη τέχνη δεν μπορεί να κάνει ποια αυτός ο λαός!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δεν είναι βρωμιές αυτά....
είναι απλά ένα ονειρικό industrial σκηνικό...
αμάν ούτε λίγη τέχνη δεν μπορεί να κάνει ποια αυτός ο λαός!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

ααααα αυτό λοιπόν θέλει να πεί ο ποιητής  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τωρα κατάλαβα έργο τέχνης είναι....

Επισκέπτης

Αυτά ρε νούμερο, είναι ότι ξέβρασε το χειμέριο κύμα.
Δεν είναι ακαθαρσίες λουόμενων.
Άιντε, πήραμε τη μαλακία σχοινί κορδόνι εδώ μέσα..

εντιτ.

Άσε που βλέπω κάτι τενεκέδες της βιβεχρωμ.
Οπότε παίζει να τα πέταξε και κανας τραμουντάνας που έβαφε το εξοχικό του..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
1. Γιατί να μη γράφω; Τσαμπα είναι... Ό,τι γουστάρω θα κάνω....
2. Για ποιον λόγο να διδάξω;  Μου φτάνει που περασα ως φοιτητής.
3. Γουσταρω να γράφω αρλούμπες.... Κάποιοι με αυτά που γράφω βγάζουν και λεφτά.
4. Ηρθε και η ώρα της επαρχίας να πεινάσει. Στρωσε κώλο κι έρχομαι μαλακοπίτουρα. Τα δάνεια που έχετε πάρει θα σας τα πάρουν οι τράπεζες, που κάποιοι σαν κι εμένα τις ελέγχουν.
5. Προτιμώ το χαβιάρι. Ετοιμάσου να τα μασήσεις τα αρχιδάκια σου. Σε λίγο δεν θα έχεις ούτε να φας παπάρα.
AY CARAMBA!  :o :o θα καταντησουμε να μην τολμαμε να το κλεισουμε το ρημαδι ουτε για κατουρημα....Τετοια "αλανια" δεν γινετε να μην διαβαζονται φρεσκα!Κανας γκομπιουτερας (ας πουμε ο ανεργος αλλα ταλαντουχος βολδεμορτης )δεν μπορει να γραψει καμια εφαρμογη- "ΠΟΥΛΕΝ ΑΛΕΡΤ"- για το αι φον(εχω ενα κλεμμενο),να μας ειδοποιει με σμς οταν σκανε τετοια ποστ αμεσως?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτά ρε νούμερο, είναι ότι ξέβρασε το χειμέριο κύμα.
Δεν είναι ακαθαρσίες λουόμενων.
Άιντε, πήραμε τη μαλακία σχοινί κορδόνι εδώ μέσα..

εντιτ.

Άσε που βλέπω κάτι τενεκέδες της βιβεχρωμ.
Οπότε παίζει να τα πέταξε και κανας τραμουντάνας που έβαφε το εξοχικό του..

μάλιστα... το κύμα τα ξεβράζει και συσκευασμένα φρέσκα φρέσκα

%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1_329146.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τραβάει και κάτι φούμες ρε παιδάκι μου αυτό το κύμα

clipboard01-93-thumb-large.jpg