Νέα

Η ανεργία και η εκμετάλλευση θερίζουν τη νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια η επαγγελματικη σας κατασταση αυτη τη περιοδο ?

• Άνεργος ψάχνομαι

Ψήφοι: 6 50,0%
  • Δουλευω κανονικα (700-1200ευρω το μήνα)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Δουλευω φουλ (1200 ευρω και βαλε το μήνα)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ψευτοδουλευω (700 ευρω και κάτω το μήνα)

Ψήφοι: 2 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παμε ξανα με τα νουμερα. Επι 10 000 000 εχουμε 2 000 000 συνταξιουχους, 1,5 ανεργους, περιπου τοσο κοπριτες του δημοσιου και καμια 3αρα αλλοδαπους απο καθε γωνια της γης.
Οι υπολοιπο κατα 90 ειναι κακοπληρωμενοι, διχως δικαιωματα η μισο-ανεργοι φουκαραδες του ιδιωτικου τομεα που σηκωνουν ολο το βαρος. Απο αυτους δλδ τον πραγματικα υποτιθεται παραγωτικο ιστο, αν βαλεις τους κατω των 30 ειναι σε κατασταση αθλιοτατη οι περισσοτεροι. Τυχεροι οσοι σιτιζονται- ακομη- απο γονεις, μεχρι να σωθει το λαδι και εκει.
Το θεμα ποιο ειναι τωρα? Οι κατω των 30 αυτη τη στιγμη ειναι σε αθλια κατασταση κανενας δε μπορει να στεριωσει κανονικη νορμαλ δουλεια με σταθεροτητα και βιωσιμες αποδοχες, για δε να κανει οικογενεια κλπ ουτε καν σκεψη. Ουτε φυσικα μπορει να αγορασει το δικο του σπιτι - ενοικιο και με το ζορι, αυτοκινητο κλπ.
Αλλα σε δεκα χρονια αυτοι οι 30- θα ειναι οι 40- . Θα αποτελουν πλεον τη ραχοκοκαλια της κοινωνιας. Μονο που αυτη θα ειναι εντελως σαπια.
Αρα το σκηνικο στηνεται ως εξης. Την ελληνικη κοινωνια θα αποτελουν καποιες απροσωπες πολυεθνικες που ελεω ΔΝΤ θα εγκατασταθουν στη χωρα για να " επενδυσουν" αφου περασουν οι καταιγιδες των μετρων και της διαλυσης και απο εκει και υστερα ο λαος θα αποτελειται απο εναν πολυεθνικο- αεθνικο χυλο κακομοιρηδων χωρις κουλτουρα , μορφωση, παιδεια, ιδεολογια, συνειδηση που θα μιλανε κατι σα greeklish και απλως θα δουλευουν με συνθηκες φεουδαρχιας.
Οι λεφταδες θα μενουν σε νησιδες ευημεριας μαντρωμενοι με μπαρες και φραχτες , απο εκει και περα καποιοι ελληνικης καταγωγης πολιτες- οσοι εχουν απομεινει, ενδεχομενως να βγαζουν το ψωμι τους ως μαντροσκυλα αυτωνων ειτε ως σεκιουριταδες ειτε ως μπατσοι- σε μια αστυνομια security και εξω απο της νησιδες θα υπαρχει μια θαλασσα μιζεριας, φτωχειας, παρανομιας και ζουγκλας.
Η αγια χωρα των πελασγων θα γινει ενα ωραιοτατο αμαλγαμα των πιο διαλεχτων τριτοκοσμικων κολαστηριων του πλανητη : κατι μεταξυ μεσης ανατολης, καυκασου, λατινικης αμερικης και αφρικης. Και φυσικα το πρεζεμποριο, οι πουτανες κλπ θα ανθισουν τοσο πολυ που θα καταστησουν την χωρα διεθνες κεντρο αυτων των δραστηριοτητων.
Καντε μια προβολη στο μελλον των τωρινων συνθηκων και αν δε δειτε μια τετοια κατασταση, εδω θα μαστε να δουμε να γινουν δια ζωσης...
Α, η μονη περιπτωση να μη γινουν ετσι, θα ειναι αν στο μεταξυ μεσολαβησει κανας πολεμος η κανας τζερτζελος γενικοτερα οποτε να γινουν και ακομη χειροτερα.

satrianis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
να σου κανω το δικηγορο του διαβολου ... γιατι να κανουν καλυτερες τιμες ? για να τακτοποιησει την παρανομια του ο οποιοσδηποτε με το μικροτερο κοστος ? .... να μην την εκανε...και αν το αγορασε ετσι να φροντιζε να ρωτησει πρωτα μηχανικο και οχι μονο δικηγορο για το ποσο θα του πανε τα συμβολαιογραφικα

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ξεροχυνω με αναλυση του σεβαστου moderator

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
να σου κανω το δικηγορο του διαβολου ... γιατι να κανουν καλυτερες τιμες ? για να τακτοποιησει την παρανομια του ο οποιοσδηποτε με το μικροτερο κοστος ? .... να μην την εκανε...και αν το αγορασε ετσι να φροντιζε να ρωτησει πρωτα μηχανικο και οχι μονο δικηγορο για το ποσο θα του πανε τα συμβολαιογραφικα

να σου πω.. πολλάκις έχω γράψει εναντίον της νομοθετικής ρύθμισης των αυθαιρέτων και των ημιυπαιθρίων και την κατά την γνώμη μου ανάγκη επιβολής υψηλών προστίμων στους αυθαιρετούχους και την κατεδάφιση ΟΛΩΝ των αυθαιρέτων....

από την άλλη πλευρά και μιλώντας αποκλειστικά σαν επαγγελματίας με δεδομένο το νομοθετικό πλαίσιο και εφόσον όλοι της τάξης των μηχανικών φωνάζουν ότι πεινάνε το πρώτο πράγμα που θα έκανα ήταν προκειμένου να αυξήσω τον κύκλο εργασιών μου να κυνηγήσω περισσότερες δουλειές από αυτές που διατίθενται έστω και σε χαμηλώτερες τιμές... εν τη καταναλώσει το κέρδος...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
 Τις έξυπνες δουλειές τις κάνουν μόνο τύποι σαν κι εμένα.

Για τύπους σαν εσένα μόνο αυτές μένουν. Έστω κι αν είναι εκτός τόπου και χρόνου, δίνουν λεφτά για να ζήσεις αξιοπρεπώς.

Μη φας πολύ χρόνο στο ψάξιμο των χαμένων σου αρχιδιών. Σε λίγο δεν θα έχεις ούτε να φας.
αφου εισαι τοσο εξυπνος χαραμιζεσαι στο μπουρδελα.κομ...μη γραφεις ,κριμα ειναι....πηγαινε να διδαξεις στο ΜΙΤ...
Δεν φταιω εγω αν σε ολο το θρεντ γραφεις ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ... :headbang: :headbang:
θιχτηκες που ειπα οτι εισαι εκτος τοπου κ χρονου (sad but truth) κ το μονο που ξερεις να κανεις ειναι να με αξιολογεις απο ενα θρεντ,του ποιος ειμαι κ τι κανω στην ζωη μου...κλασικος μαλακας νεοελληνας ...σαλτα κ ξερεις την συνεχεια...
α! btw η επαρχια ποτε δεν πειναει,το προνομιο αυτο το εχουν συνηθως στην Αθηνα...μαλλον εσυ θα φας τα αρχιδια σου μεγαλε. :birdman: :birdman:

satrianis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
να σου πω.. πολλάκις έχω γράψει εναντίον της νομοθετικής ρύθμισης των αυθαιρέτων και των ημιυπαιθρίων και την κατά την γνώμη μου ανάγκη επιβολής υψηλών προστίμων στους αυθαιρετούχους και την κατεδάφιση ΟΛΩΝ των αυθαιρέτων....

από την άλλη πλευρά και μιλώντας αποκλειστικά σαν επαγγελματίας με δεδομένο το νομοθετικό πλαίσιο και εφόσον όλοι της τάξης των μηχανικών φωνάζουν ότι πεινάνε το πρώτο πράγμα που θα έκανα ήταν προκειμένου να αυξήσω τον κύκλο εργασιών μου να κυνηγήσω περισσότερες δουλειές από αυτές που διατίθενται έστω και σε χαμηλώτερες τιμές... εν τη καταναλώσει το κέρδος...

σωστο μεχρις του σημειου που η υπηρεσια του μηχανικου παυει να αποτελει προιον ... γιατι στα αυθαιρετα η επεκταση για τον ιδιοκτητη εχει να κανει και με το αυτο καθεαυτο προστιμο .... εννοω πως το να κοψει ενας μηχανικος 100 - 150 - 200 ευρω δεν κανει την διαφορα που ξαφνικα θα γινει πατης με πατως σε στο γραφειο του ....

ασε που το μηχανιλικι φανταζει στο μεσο ελληνα αχρειαστο...γιαυτο και η διαμαρτιρια για τις τιμες....απεναντιας σε συμβολαιογραφους - γιατρους - δικηγορους κ.α. ποιος τολμαει να πει κοψε κατι ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σωστο μεχρις του σημειου που η υπηρεσια του μηχανικου παυει να αποτελει προιον ... γιατι στα αυθαιρετα η επεκταση για τον ιδιοκτητη εχει να κανει και με το αυτο καθεαυτο προστιμο .... εννοω πως το να κοψει ενας μηχανικος 100 - 150 - 200 ευρω δεν κανει την διαφορα που ξαφνικα θα γινει πατης με πατως σε στο γραφειο του ....

ασε που το μηχανιλικι φανταζει στο μεσο ελληνα αχρειαστο...γιαυτο και η διαμαρτιρια για τις τιμες....απεναντιας σε συμβολαιογραφους - γιατρους - δικηγορους κ.α. ποιος τολμαει να πει κοψε κατι ?

οι ουρές έξω από τα γραφεία αποτελούν πλέον urban legend και δεν πρόκειται να ξαναυπάρξουν...

αν πρόσεξες έγραψα "να κυνηγήσει"¨.... με ότι αυτό σημαίνει... (πχ βγαίνει στην εξοχή, βλέπει και ένας μηχανικός ξέρει να ξεχωρίσει το αυθαίρετο, χτυπά την πόρτα, δίνει καρτα, κανει προσφορά...)

και πάμε τώρα στους άλλους...

συμβολαιογράφοι.. κόψανε ήδη αλλά θα πρέπει να απελευθερωθεί το επάγγελμα τους
γιατροί.. αν δεν κάνω λάθος είναι ελέυθερο επάγγελμα και ο καθένας ζητά ότι γουστάρει...
δικηγόροι.. εδώ δεν γνωρίζω να σου πώ.. πάντως η αμοιβή και εδώ είναι ελεύθερη εκτός από το παράβολο που πρέπει να καταργηθεί...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.115
Πόντοι
25.467
ο τρόπος με τον οποίο οι νόμοι εφαρμοζόντουσαν στην Ελλάδα δεν αποτελεί άλλοθι .. είναι καιρός να ενεργοποιηθεί ο νόμος που επιβάλλει την τήρισιν των νόμων και η κρίσις αυτή αποτελεί μια καλή ευκαιρία

Δεν με βρίσκετε αντίθετο σε αυτό που γράφετε.

Απλώς πιστεύω, ότι αν και εφόσον  εφαρμοστούν επιτέλους στο ακέραιο οι υπάρχοντες νόμοι (που μεταξύ μας φτάνουν και περισσεύουν) ίσως και να μην χρειαστούν επιπλέον ρυθμίσεις.

Ας τους δούμε πρώτα να "δουλεύουν", και αν δεν μας ικανοποιούν προχωράμε σε νέους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν με βρίσκετε αντίθετο σε αυτό που γράφετε.

Απλώς πιστεύω, ότι αν και εφόσον  εφαρμοστούν επιτέλους στο ακέραιο οι υπάρχοντες νόμοι (που μεταξύ μας φτάνουν και περισσεύουν) ίσως και να μην χρειαστούν επιπλέον ρυθμίσεις.

Ας τους δούμε πρώτα να "δουλεύουν", και αν δεν μας ικανοποιούν προχωράμε σε νέους.

αφού ρε συμφωνείς τι με πρήζεις  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Οι λεφταδες θα μενουν σε νησιδες ευημεριας μαντρωμενοι με μπαρες και φραχτες , απο εκει και περα καποιοι ελληνικης καταγωγης πολιτες- οσοι εχουν απομεινει, ενδεχομενως να βγαζουν το ψωμι τους ως μαντροσκυλα αυτωνων ειτε ως σεκιουριταδες ειτε ως μπατσοι- σε μια αστυνομια security και εξω απο της νησιδες θα υπαρχει μια θαλασσα μιζεριας, φτωχειας, παρανομιας και ζουγκλας.
Νεες θεσεις εργασιας...

www.kemea.gr/]http://www.kemea.gr/[/url]

Οι Εξετάσεις Πιστοποίησης επαγγελματιών οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» σύμφωνα με τις διατάξεις της  ΚΥΑ 4892/ 1/ 76-γ/ 2010, όπως αυτή τροποποιήθηκε με την ΚΥΑ 1016/ 109/ 183/ 2012 – ΦΕΚ Β΄ 606/ 05.03.2012 και ισχύει, ξεκινούν την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012.

Οι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των Εξετάσεων Πιστοποίησης της Τρίτης 20 Νοεμβρίου 2012 παρακαλούνται να επισκέπτονται συχνά τους ιστότοπους του ΚΕΜΕΑ και του ΕΟΠΠΕΠ, καθώς στο εξής θα ανακοινώνονται εξετάσεις σε τακτική βάση.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν τόσο σε Θεωρητικό (γραπτό) Μέρος, όσο και σε Πρακτικό (προφορικό) Μέρος. Η διάρκεια του Θεωρητικού Μέρους είναι 2,5 ώρες και η διάρκεια του Πρακτικού Μέρους περίπου 20 λεπτά ανά υποψήφιο.

Αναλυτικό πρόγραμμα των Εξετάσεων Πιστοποίησης της Τρίτης 20 Νοεμβρίου 2012, αναλυτικές οδηγίες για την κατάθεση των εξετάστρων, την προετοιμασία των υποψηφίων, καθώς και οδηγίες πρόσβασης στο Εξεταστικό Κέντρο βρίσκονται αναρτημένες ΕΔΩ.

ΤΡΕΞΤΕ, ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ... :bounce-glasses:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για να σας κρτάω σε φόρμα, εν τη απουσία των γνωστών αγνώστων....  :2funny:
ΚΑΘΑΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

στείλε μου ρε κανένα πιπίνι πακέτο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

satrianis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
οι ουρές έξω από τα γραφεία αποτελούν πλέον urban legend και δεν πρόκειται να ξαναυπάρξουν...

αν πρόσεξες έγραψα "να κυνηγήσει"¨.... με ότι αυτό σημαίνει... (πχ βγαίνει στην εξοχή, βλέπει και ένας μηχανικός ξέρει να ξεχωρίσει το αυθαίρετο, χτυπά την πόρτα, δίνει καρτα, κανει προσφορά...)

και πάμε τώρα στους άλλους...

συμβολαιογράφοι.. κόψανε ήδη αλλά θα πρέπει να απελευθερωθεί το επάγγελμα τους
γιατροί.. αν δεν κάνω λάθος είναι ελέυθερο επάγγελμα και ο καθένας ζητά ότι γουστάρει...
δικηγόροι.. εδώ δεν γνωρίζω να σου πώ.. πάντως η αμοιβή και εδώ είναι ελεύθερη εκτός από το παράβολο που πρέπει να καταργηθεί...

παντως απο παραδειγματα του εξωτερικου ...οπου απελευθερωθηκε το επαγγελμα στην αρχη πεσανε καπως οι τιμες και μετα επανηλθε ισορροποια στο τι χρεωνανε παλι ...ατυπα υπηρξε πλαφον και μετα αυτο που λες οτι γουσταρει ζηταει καθεις ... χαρακτιριστικα παραδειγματα πχ μηχανικοι μιας και πιαστηκαμε κυριως σε αυτους σε χωρες οπως Ισπανια, Ιταλια, Ρουναμια, Τσεχια κλπ

Επισκέπτης
Παμε ξανα με τα νουμερα. Επι 10 000 000 εχουμε 2 000 000 συνταξιουχους, 1,5 ανεργους, περιπου τοσο κοπριτες του δημοσιου και καμια 3αρα αλλοδαπους απο καθε γωνια της γης.
Οι υπολοιπο κατα 90 ειναι κακοπληρωμενοι, διχως δικαιωματα η μισο-ανεργοι φουκαραδες του ιδιωτικου τομεα που σηκωνουν ολο το βαρος. Απο αυτους δλδ τον πραγματικα υποτιθεται παραγωτικο ιστο, αν βαλεις τους κατω των 30 ειναι σε κατασταση αθλιοτατη οι περισσοτεροι. Τυχεροι οσοι σιτιζονται- ακομη- απο γονεις, μεχρι να σωθει το λαδι και εκει.
Το θεμα ποιο ειναι τωρα? Οι κατω των 30 αυτη τη στιγμη ειναι σε αθλια κατασταση κανενας δε μπορει να στεριωσει κανονικη νορμαλ δουλεια με σταθεροτητα και βιωσιμες αποδοχες, για δε να κανει οικογενεια κλπ ουτε καν σκεψη. Ουτε φυσικα μπορει να αγορασει το δικο του σπιτι - ενοικιο και με το ζορι, αυτοκινητο κλπ.
Αλλα σε δεκα χρονια αυτοι οι 30- θα ειναι οι 40- . Θα αποτελουν πλεον τη ραχοκοκαλια της κοινωνιας. Μονο που αυτη θα ειναι εντελως σαπια.
Αρα το σκηνικο στηνεται ως εξης. Την ελληνικη κοινωνια θα αποτελουν καποιες απροσωπες πολυεθνικες που ελεω ΔΝΤ θα εγκατασταθουν στη χωρα για να " επενδυσουν" αφου περασουν οι καταιγιδες των μετρων και της διαλυσης και απο εκει και υστερα ο λαος θα αποτελειται απο εναν πολυεθνικο- αεθνικο χυλο κακομοιρηδων χωρις κουλτουρα , μορφωση, παιδεια, ιδεολογια, συνειδηση που θα μιλανε κατι σα greeklish και απλως θα δουλευουν με συνθηκες φεουδαρχιας.
Η αγια χωρα των πελασγων θα γινει ενα ωραιοτατο αμαλγαμα των πιο διαλεχτων τριτοκοσμικων κολαστηριων του πλανητη : κατι μεταξυ μεσης ανατολης, καυκασου, λατινικης αμερικης και αφρικης. Και φυσικα το πρεζεμποριο, οι πουτανες κλπ θα ανθισουν τοσο πολυ που θα καταστησουν την χωρα διεθνες κεντρο αυτων των δραστηριοτητων.
Καντε μια προβολη στο μελλον των τωρινων συνθηκων και αν δε δειτε μια τετοια κατασταση, εδω θα μαστε να δουμε να γινουν δια ζωσης...
Α, η μονη περιπτωση να μη γινουν ετσι, θα ειναι αν στο μεταξυ μεσολαβησει κανας πολεμος η κανας τζερτζελος γενικοτερα οποτε να γινουν και ακομη χειροτερα.
Καπως ετσι,σε φαση λατινικη αμερικη,Μεξικο ειδικα...εκτος απο το τελευταιο που λες με το οποιο και ψιλοδιαφωνω...Παρακαλανε για πολεμο οι κρατουντες,οχι βεβαια και να κατσει κανα '41,μη τρελαθουμε,αλλα γενικα ΒΟΛΕΥΕΙ να γινει κανα μπαμ ξεγυρισμενο τριγυρω και η Ελλαδαρα να ματσουλιζει λογω της θεσης του οικοπεδου.

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
αυτο και αν ειναι νεκρανασταση ενος θεματος  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αφου εισαι τοσο εξυπνος χαραμιζεσαι στο μπουρδελα.κομ...μη γραφεις ,κριμα ειναι....πηγαινε να διδαξεις στο ΜΙΤ...
Δεν φταιω εγω αν σε ολο το θρεντ γραφεις ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ... :headbang: :headbang:
θιχτηκες που ειπα οτι εισαι εκτος τοπου κ χρονου (sad but truth) κ το μονο που ξερεις να κανεις ειναι να με αξιολογεις απο ενα θρεντ,του ποιος ειμαι κ τι κανω στην ζωη μου...κλασικος μαλακας νεοελληνας ...σαλτα κ ξερεις την συνεχεια...
α! btw η επαρχια ποτε δεν πειναει,το προνομιο αυτο το εχουν συνηθως στην Αθηνα...μαλλον εσυ θα φας τα αρχιδια σου μεγαλε. :birdman: :birdman:

1. Γιατί να μη γράφω; Τσαμπα είναι... Ό,τι γουστάρω θα κάνω....
2. Για ποιον λόγο να διδάξω;  Μου φτάνει που περασα ως φοιτητής.
3. Γουσταρω να γράφω αρλούμπες.... Κάποιοι με αυτά που γράφω βγάζουν και λεφτά.
4. Ηρθε και η ώρα της επαρχίας να πεινάσει. Στρωσε κώλο κι έρχομαι μαλακοπίτουρα. Τα δάνεια που έχετε πάρει θα σας τα πάρουν οι τράπεζες, που κάποιοι σαν κι εμένα τις ελέγχουν.
5. Προτιμώ το χαβιάρι. Ετοιμάσου να τα μασήσεις τα αρχιδάκια σου. Σε λίγο δεν θα έχεις ούτε να φας παπάρα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ανεργια ανεργια, αλλα στο the mall που πηγα προχτες τιγκα.. τα λεφτα που τα βρισκουν  :birdman:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
1. Γιατί να μη γράφω; Τσαμπα είναι... Ό,τι γουστάρω θα κάνω....
2. Για ποιον λόγο να διδάξω;  Μου φτάνει που περασα ως φοιτητής.
3. Γουσταρω να γράφω αρλούμπες.... Κάποιοι με αυτά που γράφω βγάζουν και λεφτά.
4. Ηρθε και η ώρα της επαρχίας να πεινάσει. Στρωσε κώλο κι έρχομαι μαλακοπίτουρα. Τα δάνεια που έχετε πάρει θα σας τα πάρουν οι τράπεζες, που κάποιοι σαν κι εμένα τις ελέγχουν.
5. Προτιμώ το χαβιάρι. Ετοιμάσου να τα μασήσεις τα αρχιδάκια σου. Σε λίγο δεν θα έχεις ούτε να φας παπάρα.
ελεγχεις τις τραπεζες και πηγες υποτιθεται με την γιαγια των 50 ευρω; :S

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ελεγχεις τις τραπεζες και πηγες υποτιθεται με την γιαγια των 50 ευρω; :S

Ναι και δεν υποτίθεται. Ώρες  ώρες γίνομαι πολύ παρακμιακός. Πριν από λίγο γύρισα και από μπουρδελότσαρκα στη Φυλής μαζί μέ κάτι φιλους.

Είχα πολύ καιρό να το κάνω και μου χε λείψει.

Και δεν είπα πως ελέγχω εγώ τις τράπεζες. Κάποιοι σαν κι εμένα όμως το κάνουν.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
λοιπόν... Γερμανο-Ελβετοί ... άνθρωποι κλειστοί, δύσκολα κάνουν φιλίες και όταν κάνουν δεν είναι πραγματικές φιλίες αλλά απλή παρέα, ατεγκτοι, προσηλωμένοι στους τύπους μέχρι κεραίας...

καμμία διάθεση για ελιγμούς... ψυχροί... άνθρωποι οι οποίοι δεν δείχνουν ποτέ εμπιστοσύνη σε κανέναν..να σκεφτείς είχα πρίν χρόνια ένα πρότζεκτ σε μια ελβετική φαρμακευτική στην Ελλάδα .. κανόνιζα συνάντηση με κάποιον για να πάρω κάποιες πληροφορίες... πάντα στην συνάντηση ήταν μπροστά και κάποιος τρίτος από άλλο τμήμα της επιχείρησης...

του άγιου τους δεν δίνουν νερό που λένε... βέβαια νομοταγείς είναι ικανοί να κάνουν μήνυση και στον εαυτό τους ακόμη...

όταν πρωτοπήγα περπατούσα ένα απογευματάκι στην Limmatstrasse (δίπλα στο ποτάμι που διασχίζει την πόλη) στην οποία βρίσκονται όλο μπαράκια και κλάμπ.. περπατούσαν 4 πανκια ο κοντύτερος μου έριχνε 2-3 πόντους (είμαι 1.92)... ένας έτρωγε ένα σάντουιτς και πέταξε το χαρτί στον δρόμο.. ένας γέρος 85+ σηκώνεται από ένα παγκάκι και τους αρχίζει στα μπινελίκια (από ότι κατάλαβα από το ύφος του γιατί τα γερμανικά μου ήταν μηδενικά)... ωχ λέω από μέσα μου.. θα του χώσει καμμιά φάπα ο βουνός και θα σκορπίσει το γεροντάκι λέω μέσα μου και αντε να το σώσεις με αυτούς τους βουβαλους... και όμως ο βουνός γύρισε,έσκυψε το μάζεψε και το πέταξε στο καλάθι... καμμιά πενηνταριά μέτρα μακρυά ήταν ένας χωροφύλακας πενηνταπεντάρης κοιλαράς βέβαια αλλά δεν πίστεψα ότι τον φοβήθηκε..

τεσπα το βράδυ βρίσκω εναν ντόπιο έλληνα και του είπα την φάση και την απορία μου.. και μου είπε το εξής "φίλε εδώ η αστυνομία δεν παίζει.. θα του είχε ο χοντρός ανοίξει το κεφάλι με το γκλόμπ και θα έβαζε τους άλλους να τον κουβαλάνε μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και μετά να σκουπίσουνε τα αίματα... εδώ πρώτα σε βαράνε και μετά σε ρωτάνε"...

όταν λένε ότι η ΕΛβετία δεν χρειάζεται αστυνομία γιατί κάθε Ελβετός είναι αστυνομικός είναι αλήθεια.. υπάρχει περιστατικό που γείτονας κατήγγειλε τον γείτονα γιατί δεν μάζευε τα φύλλα που έπεφταν στην αυλή του από μια μηλιά του γείτονα, η οποία όμως μηλιά είχε και κλαδιά που μπαίναν στον δικό του κήπο και τα μήλα τα μάζευε ο καταγγέλων...

Γι'αυτο φιλε τραμουντανα ειναι ελαχιστοι οι Ελληνες που μενουν για χρονια και πραγματικα κανουν καρριερα εξωτερικο χωρις να χουν γερους δεσμους εκει..γονεις,συγγενεις,σχεση,φιλους,κτλ.. ολοι εκει θελουν ''και καλα'' να πανε αλλα οι περισσότεροι δεν το αποτολμουν ποτε ή επιστρεφουν Ελλαδα συντομα ή αργοτερα..αν δεις τις στατιστικες του αεροδρομιου το τελευταιο καιρο περισσοτεροι νεοι επιστρεφουν απ'το εξωτερικο παρα ξενιτευονται..!!! Επομενως το μονο που μενει ειναι να σταματησουμε να τρωγοματε μεταξυ μας και να φτιαξουμε την χωρα μας!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom