loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ναι, ναι...ενώ οι μέχρι τώρα περικοπές είχαν μεγαλύτερη ωφέλεια.
Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε.
ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.
Ποιο ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ φιλε Τεμαχιστη..???
Ναι, ναι...ενώ οι μέχρι τώρα περικοπές είχαν μεγαλύτερη ωφέλεια.
Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε.
ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.
Εγώ θέλω να κάθομαι και να πληρώνομαι,ψηλέ μου....................Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν δουλειές.
Αγρότης, εργάτης, κ.α.
Τι ξερεις για Herbalife φιλε Τασο μερικοι γνωστοι μου που'χουν ασχοληθει λενε οτι εβγαζαν πολλα λεφτα και πολυ γρηγορα..!!!
αν εννοεις οτι δεν ειναι σαν τους ελληνες ,ειναι καλο αυτο για μενα...
για πες ομως εσυ γτ δεν τους συμπαθεις?
Παρων...Υπαρχει κανενας ανεργος ελλ.επαγγελματιας στο site?
Αυτη τη μαλακια οτι θα περναμε επιδομα ανεργιας απο τον ΟΑΕΔ την εεχεις ακουσει?Παρων...
ναι ρε τυπε,αλλα παππαρια ακομη τιποτα,ειχα ρωτησει και στον οαεδ και ο τυπος μου ειπε οτι ακομη τιποτα...Αυτη τη μαλακια οτι θα περναμε επιδομα ανεργιας απο τον ΟΑΕΔ την εεχεις ακουσει?
Τελευται φορα πηγα τον Σεπτεμβρη και μου ειπαν οτι δεν εχουν στειλει την εγκυκλιοναι ρε τυπε,αλλα παππαρια ακομη τιποτα,ειχα ρωτησει και στον οαεδ και ο τυπος μου ειπε οτι ακομη τιποτα...
Τελευται φορα πηγα τον Σεπτεμβρη και μου ειπαν οτι δεν εχουν στειλει την εγκυκλιο
Πχ. Κοιτα εδω ειχα παει σε μια παρουσιαση που ηταν οι περισσοτεροι απο εδω και εδειχναν τις μηνιαιες καταθεσεις στο ονομα τους απ'την εταιρεια και ηταν σε αυτα τα ποσα που λενε εδω... !!!!!
Καταρχας το κυριοτερο ρε παιδια δε φοβουνται να δειχνουν παντου τι φατσα τους με ονοματεπωνυμο σε απειρες διαφημισεις παντου στο ιντερνετ και να διατυμπανιζουν οτι βγαζουν 10 και εικοσι χιλιαρικα το μηνα και να κυκλοφορουν παντου μονοι με μια τσαντουλα δε φοβουνται ρε παιδες εδω αλλοι σε καθαριζουν για ψιχουλα για 100 ευρω σκοτωνουν ανθρωπους στο δρομο ή στα σπιτια τους και αυτοι διακυρητουν σε ολη την Ελλαδα οτι ειναι ματσωμενοι και μαλιστα ξερει που θα τους βρει κανεις καθως γυρνανε ολη την Ελλαδα για παρουσιασεις,συνεδρια,κτλ!!!!
Τι παιζει με αυτην την εταιρεια ρε παιδια ας μου απαντησει κανεις αν ξερει... ????
εγω βλεπω οτι καθημερινα απολυεται πολυς κοσμος.....!
αν γινει και αυτο που ακουγεται με τις απολυσεις στο δημοσιο........
απορω που θα πανε ολλοι αυτοι!!
οι καβατζες τελειωνουν! (τα ετοιμα τρωγονται γρηγορα)
Για αυτό λέω πως δεν έχετε αρχίδια.
Όποιος έχει αρχίδια, θα πάει για τα 3 χιλιάρικα. Όποιος θέλει λούφα θα πάει για τα 400 ευρώ.
Κάντε έναν κόπο και διαβάστε πιο πίσω τα σχόλιά μου. Έχω ήδη πει δύο δουλειές που μπορεί να κάνει κάποιος.
Χωρις μεγάλο κεφάλαιο, χωρις μεγάλα ρίσκα.
Μίλησα για κάποιον που έφτιαχνε σάντουιτς και τα πουλούσε. Αυτό έγινε πριν αρκετά χρόνια.
Προχτές πάλι είπα κάτι για αναπτήρες στα περίπτερα.
Αλλά για να πετύχεις, πρέπει να βάλεις το μυαλό να δουλέψει. Και να βγεις στον δρόμο να κυνηγήσεις τις δουλειές. Όχι να κάθεσαι και να κλαις τη μοίρα σου, περιμένοντας πότε κα΄νας γνωστός θα σε βολέψει στο δημόσιο.
με καλυψεςλοιπόν... Γερμανο-Ελβετοί ... άνθρωποι κλειστοί, δύσκολα κάνουν φιλίες και όταν κάνουν δεν είναι πραγματικές φιλίες αλλά απλή παρέα, ατεγκτοι, προσηλωμένοι στους τύπους μέχρι κεραίας...
καμμία διάθεση για ελιγμούς... ψυχροί... άνθρωποι οι οποίοι δεν δείχνουν ποτέ εμπιστοσύνη σε κανέναν..να σκεφτείς είχα πρίν χρόνια ένα πρότζεκτ σε μια ελβετική φαρμακευτική στην Ελλάδα .. κανόνιζα συνάντηση με κάποιον για να πάρω κάποιες πληροφορίες... πάντα στην συνάντηση ήταν μπροστά και κάποιος τρίτος από άλλο τμήμα της επιχείρησης...
του άγιου τους δεν δίνουν νερό που λένε... βέβαια νομοταγείς είναι ικανοί να κάνουν μήνυση και στον εαυτό τους ακόμη...
όταν πρωτοπήγα περπατούσα ένα απογευματάκι στην Limmatstrasse (δίπλα στο ποτάμι που διασχίζει την πόλη) στην οποία βρίσκονται όλο μπαράκια και κλάμπ.. περπατούσαν 4 πανκια ο κοντύτερος μου έριχνε 2-3 πόντους (είμαι 1.92)... ένας έτρωγε ένα σάντουιτς και πέταξε το χαρτί στον δρόμο.. ένας γέρος 85+ σηκώνεται από ένα παγκάκι και τους αρχίζει στα μπινελίκια (από ότι κατάλαβα από το ύφος του γιατί τα γερμανικά μου ήταν μηδενικά)... ωχ λέω από μέσα μου.. θα του χώσει καμμιά φάπα ο βουνός και θα σκορπίσει το γεροντάκι λέω μέσα μου και αντε να το σώσεις με αυτούς τους βουβαλους... και όμως ο βουνός γύρισε,έσκυψε το μάζεψε και το πέταξε στο καλάθι... καμμιά πενηνταριά μέτρα μακρυά ήταν ένας χωροφύλακας πενηνταπεντάρης κοιλαράς βέβαια αλλά δεν πίστεψα ότι τον φοβήθηκε..
τεσπα το βράδυ βρίσκω εναν ντόπιο έλληνα και του είπα την φάση και την απορία μου.. και μου είπε το εξής "φίλε εδώ η αστυνομία δεν παίζει.. θα του είχε ο χοντρός ανοίξει το κεφάλι με το γκλόμπ και θα έβαζε τους άλλους να τον κουβαλάνε μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και μετά να σκουπίσουνε τα αίματα... εδώ πρώτα σε βαράνε και μετά σε ρωτάνε"...
όταν λένε ότι η ΕΛβετία δεν χρειάζεται αστυνομία γιατί κάθε Ελβετός είναι αστυνομικός είναι αλήθεια.. υπάρχει περιστατικό που γείτονας κατήγγειλε τον γείτονα γιατί δεν μάζευε τα φύλλα που έπεφταν στην αυλή του από μια μηλιά του γείτονα, η οποία όμως μηλιά είχε και κλαδιά που μπαίναν στον δικό του κήπο και τα μήλα τα μάζευε ο καταγγέλων...
ενας γνωστος μου ενα καλοκαιρι πωλουσε σε παραλιες της μυκονου εμφιαλομενα νερα και καταφερε να βγαλει αρκετα χρηματα που τα χρησιμοποιησε για να ανοιξει καφετερια ενα παραδειγμα πως αν το ψαξεις κατι μπορει να κανεις το θεμα ειναι οτι πλεον οτιδηποτε εχει να κανει με εσωτερικη καταναλωση δηλαδη με καταναλωση απο μονιμους κατοικους της Ελλαδας τελειωσε τερμα δεν εχει μελλον.Αποψη μου οτι δυο πραγματα εχουν μελλον ο τουρισμος και εκει θα πρεπει να επικεντρωθει καποιος για δουλειες αλλα και ο τουρισμος θα εχει καμψη γιατι στηριζοταν πολυ στον εσωτερικο τουρισμο θα πρεπει να αυξηθουν οι αφιξεις απο εξωτερικο και η γεωργια, υπαρχουν καλλιεργεις που μπορουν να δωσουν αρκετα χρηματα ανα στρεμα θελει ψαξιμο και θελει να οργανωθουν οι αγροτες σε ομαδες και συναιτερισμους οχι τους γνωστους συναιτερισμους
δεν είναι ανάγκη υποχρεωτικά να αυξηθεί ο όγκος των αφίξεων τουριστών αλλά πρεπει οπωσδήποτε να βελτιωθεί η ποιότητα των τουριστών... αυτή την στιγμή η Ελλάδα μαζεύει την σάρα την μάρα και το κακό συναπάντημα των δυτικοευρωπαίων τουριστών (αλκοολικοί Εγγλέζοι που έρχονται στην Ελλάδα με δελτία κοινωνικού τουρισμού για να σουρώσουνε φτηνα, Γερμανοί εργάτες που πάνε στα all inclusive και δεν ξοδεύουν παραπάνω φράγκο κλπ)...
για να βελτιώσεις την ποιότητα των τουριστών πρέπει να βελτιώσεις υπηρεσίες... τα μουσεία να είναι ανοιχτά συνεχώς, οι αρχαιολογικοί χώροι το ίδιο, οι ταξιτζήδες άψογοι, τα ΜΜΕ σε καλή κατάσταση κλπ...
Τι σχέση έχουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης;
εχει δικιο οτι πρπει να βελτιωθει η ποιοτητα των τουριστων διαβασα καπου για παραδειγμα οτι ενας ρωσος τουριστας στην Ελλαδα ξοδευει οσο τρεις ευρωπαιοιδεν είναι ανάγκη υποχρεωτικά να αυξηθεί ο όγκος των αφίξεων τουριστών αλλά πρεπει οπωσδήποτε να βελτιωθεί η ποιότητα των τουριστών... αυτή την στιγμή η Ελλάδα μαζεύει την σάρα την μάρα και το κακό συναπάντημα των δυτικοευρωπαίων τουριστών (αλκοολικοί Εγγλέζοι που έρχονται στην Ελλάδα με δελτία κοινωνικού τουρισμού για να σουρώσουνε φτηνα, Γερμανοί εργάτες που πάνε στα all inclusive και δεν ξοδεύουν παραπάνω φράγκο κλπ)...
για να βελτιώσεις την ποιότητα των τουριστών πρέπει να βελτιώσεις υπηρεσίες... τα μουσεία να είναι ανοιχτά συνεχώς, οι αρχαιολογικοί χώροι το ίδιο, οι ταξιτζήδες άψογοι, τα ΜΜΕ σε καλή κατάσταση κλπ...