Νέα

Η ανεργία και η εκμετάλλευση θερίζουν τη νεολαία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια η επαγγελματικη σας κατασταση αυτη τη περιοδο ?

• Άνεργος ψάχνομαι

Ψήφοι: 6 50,0%
  • Δουλευω κανονικα (700-1200ευρω το μήνα)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Δουλευω φουλ (1200 ευρω και βαλε το μήνα)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ψευτοδουλευω (700 ευρω και κάτω το μήνα)

Ψήφοι: 2 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπα δεν χρειαζεται Τσολια.... και αυτο το σημειο που διαλεξα μια χαρα tricky ειναι.

Αν λαβεις υποψιν σου οτι δεν το ξεκαθαριζει ουτε το ιδιο το προτυπο της C.

Αν δηλαδη ο a ειναι διπλος ή μονος.

Εγω θεωρω οτι ειναι δείκτης σε πίνακα #στοιχειων και οχι διπλος.

Επισκέπτης
 Για αυτό λέω πως δεν έχετε αρχίδια.

Όποιος έχει αρχίδια, θα πάει για τα 3 χιλιάρικα. Όποιος θέλει λούφα θα πάει για τα 400 ευρώ.

Κάντε έναν κόπο και διαβάστε πιο πίσω τα σχόλιά μου. Έχω ήδη πει δύο δουλειές που μπορεί να κάνει κάποιος.

Χωρις μεγάλο κεφάλαιο, χωρις μεγάλα ρίσκα.

Μίλησα για κάποιον που έφτιαχνε σάντουιτς και τα πουλούσε. Αυτό έγινε πριν αρκετά χρόνια.

Προχτές πάλι είπα κάτι για αναπτήρες στα περίπτερα.

Αλλά για να πετύχεις, πρέπει να βάλεις το μυαλό να δουλέψει.  Και να βγεις στον δρόμο να κυνηγήσεις τις δουλειές. Όχι να κάθεσαι και να κλαις τη μοίρα σου, περιμένοντας πότε κα΄νας γνωστός θα σε βολέψει στο δημόσιο.

Kαλά αρχηγέ κατάλαβα.
Να'χαμε να λέγαμε για να'χουμε να λέμε..
Το πως τάζεις 3Κ εισόδημα χωρίς μισθό δε μας εξήγησες αλλά δε γαμιέται?? Μαλακία θα'γραφες έτσι κι αλλιώς..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Kαλά αρχηγέ κατάλαβα.
Να'χαμε να λέγαμε για να'χουμε να λέμε..
Το πως τάζεις 3Κ εισόδημα χωρίς μισθό δε μας εξήγησες αλλά δε γαμιέται?? Μαλακία θα'γραφες έτσι κι αλλιώς..

Ναι μωρέ μαλακία θα γραφα.... Και σωστό να ήταν μαλακία θα το βγαζες....

Κάτσε να ψάχνεις τα χαμένα αρχίδια σου εσύ και μη στεναχωριέσαι για τίποτα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
 Δουλειες θέλετε;

Να σας πω 500.

Όχι έξυπνες. Δουλειές με πολύ τρέξιμο να πρηστούν τα πόδια σας.

αυτό τώρα πρόσεξε το γιατί στερείς το αγαπημένο αντικείμενο του πόθου και την φαντασίωση από κάποιους άλλους ποδολάγνους.

αδικία παίκτη.

Επισκέπτης
Ρε το κάθε νούμερο που απέκτησε οντότητα μέσα απ'το μπου, και παραδίδει και μαθήματα επιχειρηματικότητας  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ρε το κάθε νούμερο που απέκτησε οντότητα μέσα απ'το μπου, και παραδίδει και μαθήματα επιχειρηματικότητας  :2funny: :2funny:

Είδες εμείς τα άτιμα τα νούμερα τι έχουμε κάνει;

θέλαμε το ΜΠΟΥ για να αποκτήσουμε οντότητα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
λαγνε ειμαι τιγκαρισμενος-καραμοχλευμενος στο ελβετικο λονγκ στο 1,20350-400 :uglystupid:  στο 1,20600 βγαζω  45%+ :idiot:   τα πιο ευκολα λεφτα που εβγαλα το τελευταιο διμηνο ειναι απ αυτο το ζευγαρι :dancing: λιγα 10-20-30 πιπς αλλα με ασφαλεια, τι λες μπορει να ξανακοιμηθει για 3-4 μηνες? δε το πολυπιστευω, διαφορετικα θα μας φαει το σγουαπ :helpplea:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τι δουλεια κανεις ρε μαν

Είπαμε ρε Μπόλντι... TRADER.

Και κάνω κι άλλη μία δουλειά ακόμα η οποία είναι εποχιακή κι έχει να κάνει με ειδικές διαπραγματεύσεις.

Κι έχω στα σκαριά ακόμα μία δουλειά με τρόφιμα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
λαγνε ειμαι τιγκαρισμενος-καραμοχλευμενος στο ελβετικο λονγκ στο 1,20350-400 :uglystupid:  στο 1,20600 βγαζω  45%+ :idiot:   τα πιο ευκολα λεφτα που εβγαλα το τελευταιο διμηνο ειναι απ αυτο το ζευγαρι :dancing: λιγα 10-20-30 πιπς αλλα με ασφαλεια, τι λες μπορει να ξανακοιμηθει για 3-4 μηνες? δε το πολυπιστευω, διαφορετικα θα μας φαει το σγουαπ :helpplea:

ΑΣΙΑ

Ζευγάρι είναι μόνο ενα . ΕΥΡΩΔΟΛΑΡΙΟ.

Κι από δείκτες ΣΠΙΚΟΣ και Ντάξιος.

Μετοχές τίποτα στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

Και μη μοχλεύεις πολύ. Οι OTC πλατφόρμες θα σε πηδήξουν. Αν έχεις κάνα δεκάρικο πήγαινε στη SAXOBANK.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ρε παιδιά υπάρχει κανείς εδώ μέσα που πιστεύει ότι η ανεργία στην Ελλάδα είναι μόνο 24%;;;;;;

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
  ΑΣΙΑ

Ζευγάρι είναι μόνο ενα . ΕΥΡΩΔΟΛΑΡΙΟ.

Κι από δείκτες ΣΠΙΚΟΣ και Ντάξιος.

Μετοχές τίποτα στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

Και μη μοχλεύεις πολύ. Οι OTC πλατφόρμες θα σε πηδήξουν. Αν έχεις κάνα δεκάρικο πήγαινε στη SAXOBANK.
τα χρηματηστηρια τα ξερεις εσυ (αν και παντα παρακολουθω) εγω ειμαι στο συναλλαγμα :grin:  τι να μη μοχλευσω, το ελβετικο κατω απο 1,20100 δε παει :idiot:  ειναι πεγκαρισμενο :idiot:  μια χαρα ειναι οι περισσοτερες πλατφορμες μτ4  αλλα με τετοια σπρεντ 2-3 :helpplea:(σαχομπανκ) δε γινετε (ειμαι κυριως σκαλπερ)  οι περισσοτερες ειναι μαρκετ μεικερς εχουν χρονοβορο slippage και σου κυνηγανε τα στοπ λος, καλητερες πλατφορμες αποκλειστικα για φορεξ exness, dukascopy, oanda  και 2 που εχω τωρα, μακρια απο κυπριακες  αργες του κερατα

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Ρε παιδιά υπάρχει κανείς εδώ μέσα που πιστεύει ότι η ανεργία στην Ελλάδα είναι μόνο 24%;;;;;;
Εγω... :2funny: :2funny: :2funny:
Η πραγματικη ανεργια με τους ελευθερους επαγγελματιες που εχουν κλεισει τα μαγαζια τους, τους υποαπασχολουμενους (2-3 μεροκαματα το μηνα), τους μισθωτους που εχασαν την εργασια τους, τους νεους που ακομα δεν εχουν βρει δουλεια για πρωτη φορα και δεν καταγραφονται ως ανεργοι και τους 50ρηδες-60ρηδες μακροχρονια ανεργους που δεν μπορουν να βρουν δουλεια με τιποτα πρεπει να αγγιζει το 45%. Μπορει να ειναι και πιο χαλια αλλα εγω περνω την αισιοδοξη εκτιμηση. :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
τα χρηματηστηρια τα ξερεις εσυ (αν και παντα παρακολουθω) εγω ειμαι στο συναλλαγμα :grin:  τι να μη μοχλευσω, το ελβετικο κατω απο 1,20100 δε παει :idiot:  ειναι πεγκαρισμενο :idiot:   μια χαρα ειναι οι περισσοτερες πλατφορμες μτ4   αλλα με τετοια σπρεντ 2-3 :helpplea:(σαχομπανκ) δε γινετε (ειμαι κυριως σκαλπερ)  οι περισσοτερες ειναι μαρκετ μεικερς εχουν χρονοβορο slippage και σου κυνηγανε τα στοπ λος, καλητερες πλατφορμες αποκλειστικα για φορεξ exness, dukascopy, oanda   και 2 που εχω τωρα, μακρια απο κυπριακες  αργες του κερατα

Το πεγκαρισμένο στο ελβετικό μπορεί να αλλάξει σε μια βραδιά. μην το πολυεμπιστεύεσαι. γενικά μην εμπιστευεσαι τους Ελβετούς. Είναι μεγαλα αρχίδια.

Όλοι βρίζουν την ΣΑΞΟ και μόλις κλείνει μια OTC κλαίνε τα λεφτά τους κι ερχονται εκεί. Δεν σου λέω να μη βάλεις. Κι εγώ έχω. Αλλά όχι πολλά λεφτά κι όχι μεγάλες μοχλεύσεις.  20% μόχλευση είναι μία χαρά. παίζεις με το πενταπλάσιο από το κεφάλαιό σου.

Τις πλατφόρμες που λες ούτε που τις έχω ακούσει...

Πω πω... της πουτάνας γίνεται.... Εχουν να φάνε λεφτά από τον κοσμάκη...

Άντε καληνύχτα. Πάω για νάνι. Οι αγορες ανοιξαν ήσυχα. Το ευρώ στο 2740. Όλα μένουν ως έχουν. 65 σορτ - 35 λονγκ.

Αύριο τα σπουδαία.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Εγω... :2funny: :2funny: :2funny:
Η πραγματικη ανεργια με τους ελευθερους επαγγελματιες που εχουν κλεισει τα μαγαζια τους, τους υποαπασχολουμενους (2-3 μεροκαματα το μηνα), τους μισθωτους που εχασαν την εργασια τους, τους νεους που ακομα δεν εχουν βρει δουλεια για πρωτη φορα και δεν καταγραφονται ως ανεργοι και τους 50ρηδες-60ρηδες μακροχρονια ανεργους που δεν μπορουν να βρουν δουλεια με τιποτα πρεπει να αγγιζει το 45%. Μπορει να ειναι και πιο χαλια αλλα εγω περνω την αισιοδοξη εκτιμηση. :grin:
Σωστός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom