ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Καὶ σὰν τὸν κ. Asia_fun! Forex μετὰ μοχλεύσεως 100:1!
ΜΠΑΚΆΛΗ Ρούφα το αυγό σου μπούλη.... Ακόμα λονγκ είσαι;
Καὶ σὰν τὸν κ. Asia_fun! Forex μετὰ μοχλεύσεως 100:1!
και εγώ ήθελα να παίξω, έλεγα να βάλω κάτι πιο βαρβάτο όπως singleton class αλλά έχω και δουλειά παράλληλαθέλω να παίτσω!
Για αυτό λέω πως δεν έχετε αρχίδια.
Όποιος έχει αρχίδια, θα πάει για τα 3 χιλιάρικα. Όποιος θέλει λούφα θα πάει για τα 400 ευρώ.
Κάντε έναν κόπο και διαβάστε πιο πίσω τα σχόλιά μου. Έχω ήδη πει δύο δουλειές που μπορεί να κάνει κάποιος.
Χωρις μεγάλο κεφάλαιο, χωρις μεγάλα ρίσκα.
Μίλησα για κάποιον που έφτιαχνε σάντουιτς και τα πουλούσε. Αυτό έγινε πριν αρκετά χρόνια.
Προχτές πάλι είπα κάτι για αναπτήρες στα περίπτερα.
Αλλά για να πετύχεις, πρέπει να βάλεις το μυαλό να δουλέψει. Και να βγεις στον δρόμο να κυνηγήσεις τις δουλειές. Όχι να κάθεσαι και να κλαις τη μοίρα σου, περιμένοντας πότε κα΄νας γνωστός θα σε βολέψει στο δημόσιο.
Το πως τάζεις 3Κ εισόδημα χωρίς μισθό δε μας εξήγησες
Kαλά αρχηγέ κατάλαβα.
Να'χαμε να λέγαμε για να'χουμε να λέμε..
Το πως τάζεις 3Κ εισόδημα χωρίς μισθό δε μας εξήγησες αλλά δε γαμιέται?? Μαλακία θα'γραφες έτσι κι αλλιώς..
Ὄχι αὐτός! Εἷς φίλος του!
Δουλειες θέλετε;
Να σας πω 500.
Όχι έξυπνες. Δουλειές με πολύ τρέξιμο να πρηστούν τα πόδια σας.
Ρε το κάθε νούμερο που απέκτησε οντότητα μέσα απ'το μπου, και παραδίδει και μαθήματα επιχειρηματικότητας
Είδες εμείς τα άτιμα τα νούμερα τι έχουμε κάνει;
θέλαμε το ΜΠΟΥ για να αποκτήσουμε οντότητα....
λαγνε ειμαι τιγκαρισμενος-καραμοχλευμενος στο ελβετικο λονγκ στο 1,20350-400 στο 1,20600 βγαζω 45%+ τα πιο ευκολα λεφτα που εβγαλα το τελευταιο διμηνο ειναι απ αυτο το ζευγαρι λιγα 10-20-30 πιπς αλλα με ασφαλεια, τι λες μπορει να ξανακοιμηθει για 3-4 μηνες? δε το πολυπιστευω, διαφορετικα θα μας φαει το σγουαπ
Τι δουλεια κανεις ρε μαν
λαγνε ειμαι τιγκαρισμενος-καραμοχλευμενος στο ελβετικο λονγκ στο 1,20350-400 στο 1,20600 βγαζω 45%+ τα πιο ευκολα λεφτα που εβγαλα το τελευταιο διμηνο ειναι απ αυτο το ζευγαρι λιγα 10-20-30 πιπς αλλα με ασφαλεια, τι λες μπορει να ξανακοιμηθει για 3-4 μηνες? δε το πολυπιστευω, διαφορετικα θα μας φαει το σγουαπ
τα χρηματηστηρια τα ξερεις εσυ (αν και παντα παρακολουθω) εγω ειμαι στο συναλλαγμα τι να μη μοχλευσω, το ελβετικο κατω απο 1,20100 δε παει ειναι πεγκαρισμενο μια χαρα ειναι οι περισσοτερες πλατφορμες μτ4 αλλα με τετοια σπρεντ 2-3 (σαχομπανκ) δε γινετε (ειμαι κυριως σκαλπερ) οι περισσοτερες ειναι μαρκετ μεικερς εχουν χρονοβορο slippage και σου κυνηγανε τα στοπ λος, καλητερες πλατφορμες αποκλειστικα για φορεξ exness, dukascopy, oanda και 2 που εχω τωρα, μακρια απο κυπριακες αργες του κεραταΑΣΙΑ
Ζευγάρι είναι μόνο ενα . ΕΥΡΩΔΟΛΑΡΙΟ.
Κι από δείκτες ΣΠΙΚΟΣ και Ντάξιος.
Μετοχές τίποτα στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.
Και μη μοχλεύεις πολύ. Οι OTC πλατφόρμες θα σε πηδήξουν. Αν έχεις κάνα δεκάρικο πήγαινε στη SAXOBANK.
Εγω...Ρε παιδιά υπάρχει κανείς εδώ μέσα που πιστεύει ότι η ανεργία στην Ελλάδα είναι μόνο 24%;;;;;;
τα χρηματηστηρια τα ξερεις εσυ (αν και παντα παρακολουθω) εγω ειμαι στο συναλλαγμα τι να μη μοχλευσω, το ελβετικο κατω απο 1,20100 δε παει ειναι πεγκαρισμενο μια χαρα ειναι οι περισσοτερες πλατφορμες μτ4 αλλα με τετοια σπρεντ 2-3 (σαχομπανκ) δε γινετε (ειμαι κυριως σκαλπερ) οι περισσοτερες ειναι μαρκετ μεικερς εχουν χρονοβορο slippage και σου κυνηγανε τα στοπ λος, καλητερες πλατφορμες αποκλειστικα για φορεξ exness, dukascopy, oanda και 2 που εχω τωρα, μακρια απο κυπριακες αργες του κερατα
ΣωστόςΕγω...
Η πραγματικη ανεργια με τους ελευθερους επαγγελματιες που εχουν κλεισει τα μαγαζια τους, τους υποαπασχολουμενους (2-3 μεροκαματα το μηνα), τους μισθωτους που εχασαν την εργασια τους, τους νεους που ακομα δεν εχουν βρει δουλεια για πρωτη φορα και δεν καταγραφονται ως ανεργοι και τους 50ρηδες-60ρηδες μακροχρονια ανεργους που δεν μπορουν να βρουν δουλεια με τιποτα πρεπει να αγγιζει το 45%. Μπορει να ειναι και πιο χαλια αλλα εγω περνω την αισιοδοξη εκτιμηση.