alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.282
- Πόντοι
- 8.006
Παραπλανημενη.τι ειναι? δεξιο φασιστακι σαν εσενα? :S
Παραπλανημενη.τι ειναι? δεξιο φασιστακι σαν εσενα? :S
ριχτο τυπε, παιρνω θεση ξεροχυσιματος ουα ουαΤύπε Παρη Παπή, σημερα ειχα νεο περιστατικο πιρφορίας με κοπελίτσα στο δρόμο, αναλογο εκεινου του σουπερ μαρκετ, θελεις να το μαθεις?
Ειμαι σημερα διασταυρωση Γαλατσιου και Βείκου. Πλησιαζω στο φαναρι και εκατο μετρα πριν το φτασω, σβηνει.ριχτο τυπε, παιρνω θεση ξεροχυσιματος ουα ουα
Α
"Φοβαμαι".
"Περιμενε", της λεω.
Ανοιγω την πορτα, κατεβαινω, παω προς το μερος της, της λεω "ελα ομορφια μου, μαζι θα το κανουμε, θα σου λεω εγω ποσο να προχωρησεις".
Χαμογελαει, παταει λιγο γκαζι, αρχιζει και προχωραει, εγω ειμαι μπροστα στο αυτοκινητο της και της λεω ποσο να προχωρησει.
"Ωπα".
"Ενταξει"?
"Ενταξει, τωρα χωραω".
"Καλη σας μερα".
"Καλημερα, οριστε και η καρτα μου αν χρειαστεις ποτέ δικηγορο".
(Χαμογελο)
(Χαμογελο)
Ξέρεις ποσο πολυ τους αρεσει το "ομορφια μου"?Και αμα σε πάρει γράψε μου. Απλα κατάφερες να την ψωνισεις.
Ομορφια μου λεει. :S
ξεροχυνω ουα ουα (αν και δεν ειχε πολυ υποτελεια και δουλοπρεπεια σαν το σουπερμαρκετ)Ειμαι σημερα διασταυρωση Γαλατσιου και Βείκου. Πλησιαζω στο φαναρι και εκατο μετρα πριν το φτασω, σβηνει.
Πανικος.
Ειναι 8 το πρωι, εχει απεργια το μετρο, η κινηση ειναι απιστευτη. Μοιραια σε λιγα δευτερολεπτα σχηματιζεται ενας κομπος απο αυτοκινητα στο κεντρο της διασταυρωσης, που δεν παει ουτε μπρος ουτε πισω. Εγω ειμαι με κλιση ελαφρα προς τα αριστερα για να στριψω για τουρκοβουνια, για τα δικαστηρια.
Μπροστα μου και λιγο αριστερα μια κοπελιτσα με ενα φιεστα. Καμια 20αρια χρονων, λιγο αγχωμενη που ειναι μεσα στη μεση εγκλωβισμενη, μακρια μαυρα μαλλια, πολυ ομορφη.
Αντιλαμβανομαι οτι αν κανει μισο μετρο πιο μπροστα, μπορω να προχωρησω και να απεγκλωβισω την κινηση. Της κανω νοημα. Με κοιταει με απορια.
Κατεβαζει το τζαμι. Επακολουθει ο διαλογος.
"Ομορφια μου? Μπορεις να κανεις μισο μετρο μπροστα να περασω? Θα ξεκλειδωσουμε την κινηση και θα φυγεις κι εσυ."
"Δεν ξερω αν εχω μισο μετρο"...
Πεταγεται ενας αλλος οδηγος, "εχεις!!! κανε αυτο που σου λεει".
Με κοιταει.
"Φοβαμαι".
"Περιμενε", της λεω.
Ανοιγω την πορτα, κατεβαινω, παω προς το μερος της, της λεω "ελα ομορφια μου, μαζι θα το κανουμε, θα σου λεω εγω ποσο να προχωρησεις".
Χαμογελαει, παταει λιγο γκαζι, αρχιζει και προχωραει, εγω ειμαι μπροστα στο αυτοκινητο της και της λεω ποσο να προχωρησει.
"Ωπα".
"Ενταξει"?
"Ενταξει, τωρα χωραω".
"Καλη σας μερα".
(Χαμογελο)
(Χαμογελο)
Ξέρεις ποσο πολυ τους αρεσει το "ομορφια μου"?
Ειμαι σημερα διασταυρωση Γαλατσιου και Βείκου. Πλησιαζω στο φαναρι και εκατο μετρα πριν το φτασω, σβηνει.
Πανικος.
Ειναι 8 το πρωι, εχει απεργια το μετρο, η κινηση ειναι απιστευτη. Μοιραια σε λιγα δευτερολεπτα σχηματιζεται ενας κομπος απο αυτοκινητα στο κεντρο της διασταυρωσης, που δεν παει ουτε μπρος ουτε πισω. Εγω ειμαι με κλιση ελαφρα προς τα αριστερα για να στριψω για τουρκοβουνια, για τα δικαστηρια.
Μπροστα μου και λιγο αριστερα μια κοπελιτσα με ενα φιεστα. Καμια 20αρια χρονων, λιγο αγχωμενη που ειναι μεσα στη μεση εγκλωβισμενη, μακρια μαυρα μαλλια, πολυ ομορφη.
Αντιλαμβανομαι οτι αν κανει μισο μετρο πιο μπροστα, μπορω να προχωρησω και να απεγκλωβισω την κινηση. Της κανω νοημα. Με κοιταει με απορια.
"Ομορφια μου? Μπορεις να κανεις μισο μετρο μπροστα να περασω? Θα ξεκλειδωσουμε την κινηση και θα φυγεις κι εσυ."
Με κοιταει.
"Φοβαμαι".
"Περιμενε", της λεω.
"Ωπα".
"Ενταξει"?
"Ενταξει, τωρα χωραω".
"Καλη σας μερα".
(Χαμογελο)
(Χαμογελο)
Ρε Αλέξη , έχασsς ευκαιρία .Δεν λένε κάθε εμπόδιο γαι καλό;Kάνε τη γνωριμία σου εκεί επιτόπου!Η κάρτα δεν θα σε βοηθήσει!Ειμαι σημερα διασταυρωση Γαλατσιου και Βείκου. Πλησιαζω στο φαναρι και εκατο μετρα πριν το φτασω, σβηνει.
Πανικος.
Με κοιταει.
"Φοβαμαι".
"Περιμενε", της λεω.
"Ωπα".
"Ενταξει"?
"Ενταξει, τωρα χωραω".
"Καλη σας μερα".
(Χαμογελο)
(Χαμογελο)
επισης πιρφορε για να μαθαινεις, ποτε δε δινεις εσυ τηλεφωνο σε μουνακι γιατι δε θα σε παρει ποτε, ΠΑΝΤΑ παιρνεις τηλεφωνο! ΠΑΝΤΑ ;)ξεροχυνω ουα ουα (αν και δεν ειχε πολυ υποτελεια και δουλοπρεπεια σαν το σουπερμαρκετ)
απο οτι μας λες δλδ βγηκες απο το αμαξι χωρις να βαλεις χειροφρενο... δικο σου ηταν το αμαξι που εσκασε με την οπισθεν στα γκουντυ'ς?
επισης πιρφορε για να μαθαινεις, ποτε δε δινεις εσυ τηλεφωνο σε μουνακι γιατι δε θα σε παρει ποτε, ΠΑΝΤΑ παιρνεις τηλεφωνο! ΠΑΝΤΑ ;)
(απο το επομενο μαθημα θα αρχισω να σε χρεωνω να ξες)
Νομιζεις.είναι μερικοι τύποι που χαιρονται να κοπλιμεντάρουν γκομενες
πωπω μπηκες και γεμισε ομορφια , γλυκεια μου σλουρπ σλουρπ , τέτοια ομορφια δεν εχω ξαναδει μπλα μπλα
αναθεμα και αν γάμησαν καμια από αυτές ποτέ τους.
Τύπε αν ομως εχει αυριο καποια υποθεση δεν θα με προτιμησει?επισης πιρφορε για να μαθαινεις, ποτε δε δινεις εσυ τηλεφωνο σε μουνακι γιατι δε θα σε παρει ποτε, ΠΑΝΤΑ παιρνεις τηλεφωνο! ΠΑΝΤΑ ;)
Οοοοοοοοχι τύπε. Η εμπειρια μου λεει, οτι αυτες που καψουρευονται ασχημα ειναι οι μεγαλυτερες, ειδικα οι 45+.Το ΄ριξες το πιπίνι άτακτε...
προσοχή μόνο γιατί αυτά μουσκεύουν και καψουρεύονται εύκολα
επισης πιρφορε για να μαθαινεις, ποτε δε δινεις εσυ τηλεφωνο σε μουνακι γιατι δε θα σε παρει ποτε, ΠΑΝΤΑ παιρνεις τηλεφωνο! ΠΑΝΤΑ ;)
Νομιζεις.
Της το ειπε ενας ντελιβερας με μηχανακι που κουβαλαγε κατι καφεδες με το ενα χερι και προσπαθουσε να κανει ελιγμους με το αλλο, ηταν ωραιο δηλαδη αυτο?Εσυ πιστευεις ότι μια 20χρονη που μπλέχτηκε στη κινηση στην βεϊκου θα γαμηθει με έναν άγνωστο που την ειπε ομορφια μου;
βασικα δεν της μιλησες καλα. Έπρεπε να της πεις αντε βρε μαλακισμένη κουνα τα στραβα σου να ξεμπλοκάρουμε από δω χάμω