jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Να σε κατι που συμφωνουμε. Πως κ βγηκες εκτος γραμμης της ΝΔ? Εβαλες μυαλο?
παει παρεα με το κατερινιω
Να σε κατι που συμφωνουμε. Πως κ βγηκες εκτος γραμμης της ΝΔ? Εβαλες μυαλο?
παει παρεα με το κατερινιω
Το προγραμμα τύπε, τελειωνει Αυγουστο του 2018. Ο Τσιπρας εχει ακομη θητεια ενα χρονο περισσοτερο. Αρα ειτε θα φερει τεταρτο μνημονιο είτε θα κάνει εκλογες για να το φερει αλλος. Μακαρι παντως να μας προσφερει καποιος τεταρτο προγραμμα, γιατι δεν βλεπω καμια τετοια προθυμια.τυπε η νδ που θα βγει μετα θα φέρει και κανενα ακομα.
Κατσε ακομα έχουμε μέλλον εδώ με αυτους τους βλάκες που έχουμε για πολιτικους.
Εγω ειπα κατι αλλο. Οτι θα παραδεχομουν το γιατρο να ελεγε στον Χατζηαβατη που του κουναγε το χερι στα μουτρα, "θα μου κλασεις μια μαντρα αρχιδια".alex με τέτοιες απειλες απο το Ρουβικωνα αμα εβγαζε κανα κρυμμένο κουμπουρι
ο γιατρουδακος θα την γλιτωνε ?
Η ΝΔ να ακολουθει την γραμμη μου.Να σε κατι που συμφωνουμε. Πως κ βγηκες εκτος γραμμης της ΝΔ? Εβαλες μυαλο?
Ποιο ειναι το Κατερινιώ?παει παρεα με το κατερινιω
H Kλωνος εισαι η η ρακι επεσε πολυ βαρια αποψε κ με γελουν τα ματια μου...!Η ΝΔ να ακολουθει την γραμμη μου.
Εγω πότε περασα γραμμη ΝΔ? Σε κανεναν δεν χαριζομαι.H Kλωνος εισαι η η ρακι επεσε πολυ βαρια αποψε κ με γελουν τα ματια μου...!
Εγω πότε περασα γραμμη ΝΔ? Σε κανεναν δεν χαριζομαι.
τυπε αλεξ, αμα ερχοτανε επισκεψη σε σενα μια διμοιρια ρουβικβωνες που ηταν ολες μουναρες σαν την ιωαννα, εσυ θα τους ελεγες στα αρχιδια μου ή θα τις πεθαινες στα σαλια?Εγω πότε περασα γραμμη ΝΔ? Σε κανεναν δεν χαριζομαι.
Τύπε αυτο δεν ειναι τραμπουκισμος, αυτο ειναι φαντασιωση. Να ερθουν στο γραφειο μια διμοιρια Ιωάννες?τυπε αλεξ, αμα ερχοτανε επισκεψη σε σενα μια διμοιρια ρουβικβωνες που ηταν ολες μουναρες σαν την ιωαννα, εσυ θα τους ελεγες στα αρχιδια μου ή θα τις πεθαινες στα σαλια?
Τι πεταγεσαι εσυ σαν την πουτσα?ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ
ναι αλλα θα επρεπε να γινεις κουμουνιστης για να τις ακουμπησεις, αυτο ειναι εφιαλτης :SΤύπε αυτο δεν ειναι τραμπουκισμος, αυτο ειναι φαντασιωση. Να ερθουν στο γραφειο μια διμοιρια Ιωάννες?
Θα εκλεινα το γραφειο με αυτες μεσα και θα πεταγα το κλειδι.
Εμενα? Μπερδευεσαι. Ποτέ δεν μου πηγαιναν καλυτερα. Και οι δουλειες στα πολυ πανω τους.εχεις τα νευρα σου τυπε σε καταλαβαινω ολα στραβα πανε
Δεν ειναι κομμουνιστρια η Ιωαννα τύπε, την αδικεις.ναι αλλα θα επρεπε να γινεις κουμουνιστης για να τις ακουμπησεις, αυτο ειναι εφιαλτης :S
τι ειναι? δεξιο φασιστακι σαν εσενα? :SΔεν ειναι κομμουνιστρια η Ιωαννα τύπε, την αδικεις.