Νέα

Η Αμερική «φλέγεται» για τη δολοφονία -Τζορτζ Φλόιντ - «I Can't Breathe»:

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.610
Κριτικές
31
Like
4.202
Πόντοι
5.595
Την επόμενη φορά που θα καεί η Αθήνα, μην είστε τίποτα μαλάκες και σας φάνε τα καλά κομμάτια άλλοι σύντροφοι.......μαρκάρετε τα καλά μαγαζιά να πάτε πρώτοι όπως εδώ οι σύντροφοι στη Rolex......


Συντροφε εχεις πολυ χιουμορ.Εισαι πολυ εξυπνος. Μπραβο σου.
Μολις ξεσκεπασες μια παγκοσμια συνωμοσια, οι ΗΠΑ , η κοιτιδα του παγκοσμιου καπιταλισμου ειναι ακροαριστερη χωρα και ο κοσμος κανει πλιατσικο στη Ρολεξ, παρολο που ο γαματος καπιταλισμος τον εχει να κολυμπαει μεσα στην καλοπεραση, ετσι για την πλακα του.
 

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Μηνύματα
1.705
Κριτικές
15
Like
361
Πόντοι
326
Ο μέσος Αμερικάνος είναι πλιατσικολόγος και αγράμματος.
Ο πολιτισμός του δε , παντελώς άγνωστος
 

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Μηνύματα
1.898
Like
1.780
Πόντοι
216
παπαρια, οι μαυροι στην αμερικη ειναι οπως οι γυφτοι στην ελλαδα το 99,9% ζει με κλεψιες,ναρκωτικα,επιδοματα κλπ κλπ και μια ζωη το παιζουν θυματα

Δε μπορώ να φανταστώ σε ποιό σύμπαν αυτή η δήλωση υποδεικνύει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Δε μπορώ να φανταστώ καν πως αυτή η δήλωση έχει την οιαδήποτε επαφή με την πραγματικότητα. Άνοιξε λίγο τα μάτια σου και διάβασε τίποτα μπας και ξεστραβωθείς. Έρευνα του Χάρβαρντ (Sampson, Robert J., and Janet L. Lauritsen. 1997. Racial and ethnic disparities in crime and criminal justice in the United States. Crime and Justice 21: 311-374) έχει δείξει πως 1 στις 3 εγκληματικές πράξεις είναι από έγχρωμο, σε μια κοινωνία με αναλογία κατοίκων 8:1 (εγχρωμοι/λευκοί). Αυτό το 1990. Σε αντίστοιχη έρευνα του 2015, μόνο 1 στις 6 πράξεις ήταν από εγχρωμο.
Αυτό φυσικά αποδίδεται στις φυλετικές διακρίσεις και στη διαφοροποίηση της δυσκολίας που εχουν εγχρωμοι για προσβαση σε εκπαίδευση.

Αυτά που λες προφανώς και είναι του κεφαλιού σου και ντρέπομαι που το 2020 υπάρχει ακόμη κοσμος που σκεφτεται έτσι.
 

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Μηνύματα
9.433
Κριτικές
3
Like
3.396
Πόντοι
786
Ο μέσος Αμερικάνος είναι πλιατσικολόγος και αγράμματος.
Ο πολιτισμός του δε , παντελώς άγνωστος

Αυτοί στους δρόμους σήμερα δεν είναι άνθρωποι οργανωμένοι για διαμαρτυρία να αλλάξουν κάτι αλλά απλά για να φωνάξουν και οι πονηροί εξ αυτών χώνονται να αρπάξουν πάνω στην βαβούρα. Γιατί σου λέει οργή λαού κλπ για λίγο δεν θα μας σταματήσουν, χάος ευκαιρία.

Σαν να λένε είμαστε οι από κάτω οι μια ζωή για τον πούτσο, που και πού άμα μας γαμάνε προκλητικά επίσημοι κρατικοί θα σας ορμάμε. Δεν υπάρχει ουσιαστική πολιτική σκέψη στον κόσμο αυτό.

Πάντως είναι γεγονός έχουν πολλά καθάρματα στις υπηρεσίες που δίνουν δικαιώματα κάθε τόσο και πρέπει κάτι να κάνουν για αυτό.
Όπως και  με τους οπλισμένους παλαβούς μαθητές που καθαρίζουν σχολεία κλπ. Γενικά πολύ λούμπεν και βίαιος λαός. Και δεν είναι μόνο οι γκέτο τύποι των πόλεων. Βίαια ποζάρουν και οι επαρχιώτες με τις οπλάρες και οι Μπιλζέριαν πλούσιοι πάλι με οπλάρες. Αντίφαση μεγάλη με το γεγονός ότι είναι οικονομική μορφωτική τεχνολογική υπερδύναμη.

Βέβαια αυτό είναι το αποτέλεσμα του απόλυτου ατομισμού ως οικονομικό/κοινωνικό σύστημα. Είναι βασική ιδρυτική επιλογή της Αμερικής αυτό.
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Της Τ. Γ


[URL unfurl="true"]http://tsak-giorgis.blogspot.com/2020/06/blog-post_83.html[/url]

"Μας φαίνονται μεγάλοι, γιατί είμαστε σκυφτοί, σηκώστε το κεφάλι, να σκύψουνε αυτοί", λέει ένα όμορφο σύνθημα, που συχνά ακούγεται στις πορείες και διαμαρτυρίες του δρόμου.

Και τούτο το 'νοιωσε για καλά, ο "πανίσχυρος" άνθρωπος του πλανήτη. Ντόναλντ Τραμπ, που αναγκάστηκε να μεταφερθεί με την οικογένεια του, στο υπόγειο καταφύγιο της προεδρικής κατοικίας - σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του CCN και New York Times- όταν πλίθος διαδηλωτών, συγκεντρώθηκε στο Λευκό Οίκο, φωνάζοντας συνθήματα, κρατώντας πλακάτ, βάζοντας φωτιές, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας που υπήρχε στην αμερικάνικη πρωτεύουσα.

Ο γίγαντας λαός τούτη τη στιγμή στην Αμερική σήκωσε ανάστημα. Η κοινωνική έκρηξη που συντελείται, είναι τεράστια.

Κανεις δεν γνωρίζει αν η λαϊκή πυρκαγιά θα κάψει "κάθε παλιό, σάπιο και μαύρο" που τη ζωή υποβιβάζει, η σιγά- σιγά θα σβηστεί απ το όργιο βίας και καταστολής των μπατσάδικων σκυλιών.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε αγώνας καταλύει τον φόβο, γεννά συνειδήσεις, και πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον γίνεται...
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Νεκροί, ταραχές, φωτιές, δακρυγόνα, πλαστικές σφαίρες και βίαιες συγκρούσεις μαίνονται στις πόλεις των ΗΠΑ. Η οργή ξεχείλισε άλλη μία φορά στη μαύρη κοινότητα, για να αγκαλιάσει ευρύτερα στρώματα φτωχοποιημένων.
Σχεδόν 40 εκατ. οι άνεργοι λόγω του lockdown. Οι πιο εξαθλιωμένοι, χωρίς ασφάλιση και στα όρια της ανέχειας είναι αυτοί που έχουν πληγεί περισσότερο από τον νέο κορονοϊό στις ΗΠΑ.
Κι ήρθαν αυτοί οι τέσσερις αστυνομικοί για να δείξουν κυνικά πόσο δεν έχει αξία η ζωή ενός ανθρώπου.

Από μια ασήμαντη αφορμή ξεπήδησε ένα τσουνάμι διαμαρτυρίας και αγανάκτησης. Ο αστυνομικός είναι φτυστός ο Μελίστας, ο Κορκονέας και οι άγνωστοι ροπαλοφόροι που σκότωσαν Κουμή και Κανελλοπούλου. Είναι το πρόσωπο της εξουσίας που θέλει να δείξει την πυγμή της. Ενώ αναμένει αντιρρήσεις, θέλει να τις πατάξει για να ξεμπερδεύει με τα ατίθασα κεφάλια.

Αρχικά οι διαμαρτυρίες στράφηκαν στην καταστολή, ωστόσο με το καζάνι να βράζει ακούστηκαν κι άλλα συνθήματα. Καταλαβαίνουν πιθανόν ότι όλη η ζωή τους είναι λάθος με την κυβέρνηση Τραμπ. Γι’ αυτό ο Αμερικανός πρόεδρος έσπευσε να πει, όπως λένε κι οι δικοί μας, ότι τα επεισόδια τα κάνει η... ριζοσπαστική αριστερά (ή αναρχικοί ή αντιεξουσιαστές ή «γνωστοί άγνωστοι» ή προβοκάτορες, όπως έλεγαν παλιότερα).
Η πολιτική που ακολουθεί η εκάστοτε εξουσία γεννά τέτοιες εξεγέρσεις.

Θυμάμαι ότι παρακολουθούσα την έκρηξη των Αφροαμερικανών στο Λος Άντζελες το 1992. Πυρπολημένες περιοχές, οδοφράγματα, λεηλασίες και 31 νεκροί μαζί με 1.200 τραυματίες. Αφορμή η αθώωση αστυνομικών που εκτέλεσαν έναν Αφροαμερικανό. Ίδιο σκηνικό. Και τώρα η δικαιοσύνη απήγγειλε κατηγορίες στον φονιά του Τζορτζ Φλόιντ, αλλά εξ αμελείας (με το θύμα να παρακαλάει να φύγουν από πάνω του, να μην τον πατάνε, επειδή δεν μπορούσε να αναπνεύσει). Βαριά αμέλεια ή πρόθεση; Επιχείρηση να χαϊδέψουν τους «εκπροσώπους» του νόμου μιας και τα δυσκολότερα έρχονται;

Αυτή τη στιγμή οι ΗΠΑ μοιάζουν χωρισμένες στα δύο. Και η πόλωση κάπου θα οδηγήσει. Δεν φαίνεται να υπάρχουν οι συνθήκες του 1992 και σε άλλες περιπτώσεις αργότερα που έριξαν στάχτη στα μάτια και ενσωμάτωσαν με όποιον τρόπο (λεφτά, δόξα, αποχαύνωση, ναρκωτικά ή θέσεις εξουσίας κ.ά.) τους διαμαρτυρόμενους στις φυλετικές ταραχές.
Εδώ η νεολαία του Occupy και της πιο φιλελεύθερης και ριζοσπαστικής πτέρυγας των Δημοκρατικών βγήκε στο δρόμο, στα οδοφράγματα.

Η απάντηση του Τραμπ ήταν ο στρατός. Το απόλυτο σωσίβιο για το σύστημα. Σαν να λέμε τα τανκς, για εμάς που ξέρουμε από στρατιωτικά κινήματα. Να δούμε τι και πώς θα ενσωματώσει μετά το σύστημα από τη λάβα των εξεγερμένων.

Τίποτα δεν είναι ίδιο και τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Είναι δύσκολο να μιλάμε για πολιτική αναταραχή, αλλά ακόμα και οι απολιτίκ και ανώριμοι πολιτικά Αμερικανοί έχουν τα όριά τους.
Το μόνο που περιμένουμε με ενδιαφέρον είναι οι κοινωνικές διεργασίες που συντελούνται πώς θα μορφοποιηθούν πολιτικά.

Ίδωμεν...

Πηγή: Θανάσης Καραμπάτσος - newsletter, Documento
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
image002.jpg



 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
101158385_10219619409174722_2229851474240733184_n.jpg


:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:


κλειστηκε στο καταφυγιο

ενιωσε λιγο στο γερικο πετσι του το φοβο ο αληταρας

οπως οι τελευταιοι τσαροι στη ρωσια και η αντουανεττα λιγο πριν της παρουν στο κεφαλι

σαν το λαγο κρυφτηκε


ρε εκεινος ο κιμ γιονκ ουν τελικα ειναι δικτατορας ???εκεινος ο καστρο ο μαδουρο??????

:heavymetalbig: :heavymetalbig:

 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
100 χιλιαδς νεκροι απο κρονοιο εξ αιτιας του τραμπ

40 εκατομυρια ανεργοι αυτη τη στιγμη


μια διαιρεμενη χωρα στα προθυρα εμφυλιου

αιντε να παει στο γεροδιαολο ο αληταρας στο λευκο οικο


καιρος να ξυπνησει ο λαος
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
2121.jpg


Σωστή και απόλυτα επιδοκιμαστέα η απόφαση της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας να απευθύνει κάλεσμα στους τους νέους και τις νέες, ώστε αύριο, στις 7 το απόγευμα να συμμετάσχουν σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Αμερικανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

αντε και στα δικα μας

:heavymetalbig:
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Στο «φως» νέα καταγγελία για τον δολοφόνο του Φλόιντ: Είχε τραβήξει όπλο ακόμα και σε μαθητές
Συνολικά οι αρχές έχουν συλλέξει 18 καταγγελίες εις βάρος του. Μια από αυτές ήταν και από τον Κρίστοφερ Μπεργκ το 2013, όταν ο ίδιος ήταν 17 ετών. 

www.in.gr/2020/06/01/world/sto-fos-nea-kataggelia-gia-ton-dolofono-tou-floint-eixe-traviksei-oplo-akoma-kai-se-mathites/]https://www.in.gr/2020/06/01/world/sto-fos-nea-kataggelia-gia-ton-dolofono-tou-floint-eixe-traviksei-oplo-akoma-kai-se-mathites/[/url]

«Αν δεν ήμασταν λευκοί, θα έκαναν χειρότερα»

Η αστυνομία είπε στην μητέρα του Bergh ότι τα παιδιά προσπάθησαν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς οι οποίοι ούτε καταδίωξη έκανε ούτε τίποτα.

«Αν δεν ήμασταν λευκοί, θα έκαναν χειρότερα. Όταν βγήκα από το αυτοκίνητο και αφού υποτίθεται είχα προσπαθήσει να τους ξεφύγω ότι έκανα θα το έβλεπαν ως απειλή. Και το αφήγημά τους θα ήταν διαφορετικό και όλοι θα πίστευαν πως ό,τι έκαναν ήταν δικαιολογημένο», λέει ο νεαρός.

Ο Bergh δήλωσε ότι τρομοκρατήθηκε όταν έμαθε ποιος ήταν ο αστυνομικός που σκότωσε τον Τζορτζ Φλόιντ.

«Το μόνο πράγμα μπορούσα να σκεφτώ oτι θα συνέβαινε διαφορετικά αν οι φίλοι μου και εγώ δεν ήμασταν όλοι λευκοί, πώς ο Τσόβιν και ο συνάδελφός του να κλιμακώσουν αυτήν την κατάσταση ακόμη περισσότερο, ενδεχομένως θανατηφόρα;».




οι φασιστες δολοφονουν αυτη τη στιγμη

ο λαος ειναι στα προθυρα της εξαθλιωσης


η πλειψηφια των μη λευκων ειναι ανθρωποι β διαλογης

τα ποδια της υπερδυναμης τριζουν


αν υπηρχε ενα οργανωμενο κομμα κινημα να καθοδηγησει το λαο τωρα θα ειχε ξεσπασει ενοπλη επανασταση μιλαμε

δυστυχως δεν υπαρχει τετοιο κινημα και το μονο που θα δουμε θα ειναι καποιες φωτεινες νυχτες και καποιες συνειδησεις μιας μεγαλης πλειοψηφιας του δημοκρατικου κομματος να οργανωνεται και να περνει μαθηματα για τους αυριανους αγωνες


αυτη τη στιγμη  η αριστερη πτερυγα των δημοκρατικων ειναι στο δρομο και συντονιζει

οι υπερασπιστες τουυ τριτου δρομου του μπερνι σαντερς της αλεσια κορτεζ το κινημα occupy walt street και οι μαυροι ακτιβιστες ειναι στο δρομο


οι αριστεροι καναν επιθεση στο cnn κατι που μεχρι τοτε ειχε το προνομιο να κανει μονο η ακροδεξια και ο τραμπ


κατι δειχνει να αλλαζει
 

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Μηνύματα
6.158
Like
4.706
Πόντοι
1.756
100 χιλιαδς νεκροι απο κρονοιο εξ αιτιας του τραμπ

40 εκατομυρια ανεργοι αυτη τη στιγμη


μια διαιρεμενη χωρα στα προθυρα εμφυλιου

αιντε να παει στο γεροδιαολο ο αληταρας στο λευκο οικο


καιρος να ξυπνησει ο λαος
ναι...να ερθουν οι αλλοι που θελουν να χτυπησουν με αμεσο πληγμα την Ρωσσια...
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ναι...να ερθουν οι αλλοι που θελουν να χτυπησουν με αμεσο πληγμα την Ρωσσια...

οι αλλοι ποιοι ειναι??

ο μπαιντεν ο γερακος ??


ποιος σου ειπε οτι υποστηριζει την επανασταση το κατεστημενο των λευκων δημοκρατικων

 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
17.302
Κριτικές
167
Like
27.443
Πόντοι
34.538
Στο «φως» νέα καταγγελία για τον δολοφόνο του Φλόιντ: Είχε τραβήξει όπλο ακόμα και σε μαθητές
Συνολικά οι αρχές έχουν συλλέξει 18 καταγγελίες εις βάρος του. Μια από αυτές ήταν και από τον Κρίστοφερ Μπεργκ το 2013, όταν ο ίδιος ήταν 17 ετών.  

www.in.gr/2020/06/01/world/sto-fos-nea-kataggelia-gia-ton-dolofono-tou-floint-eixe-traviksei-oplo-akoma-kai-se-mathites/]https://www.in.gr/2020/06/01/world/sto-fos-nea-kataggelia-gia-ton-dolofono-tou-floint-eixe-traviksei-oplo-akoma-kai-se-mathites/[/url]

«Αν δεν ήμασταν λευκοί, θα έκαναν χειρότερα»

Η αστυνομία είπε στην μητέρα του Bergh ότι τα παιδιά προσπάθησαν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς οι οποίοι ούτε καταδίωξη έκανε ούτε τίποτα.

«Αν δεν ήμασταν λευκοί, θα έκαναν χειρότερα. Όταν βγήκα από το αυτοκίνητο και αφού υποτίθεται είχα προσπαθήσει να τους ξεφύγω ότι έκανα θα το έβλεπαν ως απειλή. Και το αφήγημά τους θα ήταν διαφορετικό και όλοι θα πίστευαν πως ό,τι έκαναν ήταν δικαιολογημένο», λέει ο νεαρός.

Ο Bergh δήλωσε ότι τρομοκρατήθηκε όταν έμαθε ποιος ήταν ο αστυνομικός που σκότωσε τον Τζορτζ Φλόιντ.

«Το μόνο πράγμα μπορούσα να σκεφτώ oτι θα συνέβαινε διαφορετικά αν οι φίλοι μου και εγώ δεν ήμασταν όλοι λευκοί, πώς ο Τσόβιν και ο συνάδελφός του να κλιμακώσουν αυτήν την κατάσταση ακόμη περισσότερο, ενδεχομένως θανατηφόρα;».




οι φασιστες δολοφονουν αυτη τη στιγμη

ο λαος ειναι στα προθυρα της εξαθλιωσης


η πλειψηφια των μη λευκων ειναι ανθρωποι β διαλογης

τα ποδια της υπερδυναμης τριζουν


αν υπηρχε ενα οργανωμενο κομμα κινημα να καθοδηγησει το λαο τωρα θα ειχε ξεσπασει ενοπλη επανασταση μιλαμε

δυστυχως δεν υπαρχει τετοιο κινημα και το μονο που θα δουμε θα ειναι καποιες φωτεινες νυχτες και καποιες συνειδησεις μιας μεγαλης πλειοψηφιας του δημοκρατικου κομματος να οργανωνεται και να περνει μαθηματα για τους αυριανους αγωνες


αυτη τη στιγμη  η αριστερη πτερυγα των δημοκρατικων ειναι στο δρομο και συντονιζει

οι υπερασπιστες τουυ τριτου δρομου του μπερνι σαντερς της αλεσια κορτεζ το κινημα occupy walt street και οι μαυροι ακτιβιστες ειναι στο δρομο


οι αριστεροι καναν επιθεση στο cnn κατι που μεχρι τοτε ειχε το προνομιο να κανει μονο η ακροδεξια και ο τραμπ


κατι δειχνει να αλλαζει
Το παρακατω ρεπορταζ δειχνει οτι δεν εγινε κανενα ρατσιστικο εγκλημα η φυλετικη διακριση,
αλλα αλλη μια περιπτωση υπερμετρης αστυνομικης βιας..
Ο νεαρος που απειληθηκε απο τον δραστη ειναι λευκος,
αρα απλα οι σημερινοι τραμπουκοι εκμεταλλευονται ενα δραματικο γεγονος
για πλιατσικο και καταστροφες..
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Το παρακατω ρεπορταζ δειχνει οτι δεν εγινε κανενα ρατσιστικο εγκλημα η φυλετικη διακριση,
αλλα αλλη μια περιπτωση υπερμετρης αστυνομικης βιας..
Ο νεαρος που απειληθηκε απο τον δραστη ειναι λευκος,
αρα απλα οι σημερινοι τραμπουκοι εκμεταλλευονται ενα δραματικο γεγονος
για πλιατσικο και καταστροφες..


αυτη τη στιγμη στην αμερικη εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πεθανεις απο την αστυνομια εξ αιτιας του χρωματος σου

οι μερες που θα ζησουμε θα ειναι προφητικες


η ταινια τζοκερ ξυπνησε συνειδησεις

ακομα και να μην οργανωθει η εξεγερση σε πολιτικο κινημα με αντικειμενικα χαρακτηριστικα καταληψης εξουσιας η οργανωσης στοχων

το συστημα τριζει

ο τραμπα ειπε πως εχει σκυλια για τους διαδηλωτες και τελικα τον φυγαδευσανε σε καταφυγιο


ειναι η πρωτη φορα στην ιστορια που ο λαος πηρε στο κηνυγι τον προεδρο

ασε θα δεις και αλλα
 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
17.302
Κριτικές
167
Like
27.443
Πόντοι
34.538
αυτη τη στιγμη στην αμερικη εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πεθανεις απο την αστυνομια εξ αιτιας του χρωματος σου

οι μερες που θα ζησουμε θα ειναι προφητικες


η ταινια τζοκερ ξυπνησε συνειδησεις

ακομα και να μην οργανωθει η εξεγερση σε πολιτικο κινημα με αντικειμενικα χαρακτηριστικα καταληψης εξουσιας η οργανωσης στοχων

το συστημα τριζει

ο τραμπα ειπε πως εχει σκυλια για τους διαδηλωτες και τελικα τον φυγαδευσανε σε καταφυγιο


ειναι η πρωτη φορα στην ιστορια που ο λαος πηρε στο κηνυγι τον προεδρο

ασε θα δεις και αλλα
Παπαριες εις το τετραγωνο..
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom