shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
μην λες τετοια για το παλικάρι μας ειναι ευαίσθητοςΕίναι ξερακιανος και ατριχος, σαν Μπάρμπι
μην λες τετοια για το παλικάρι μας ειναι ευαίσθητοςΕίναι ξερακιανος και ατριχος, σαν Μπάρμπι
? το ξέχασα, και κλαψιαρης..σωστά..μην λες τετοια για το παλικάρι μας ειναι ευαίσθητος
μπαρμπαπηδουλας 1.01 το δινει !100% μελος του bou καπου παει το μυαλο μου!!
Metallica: Enter Sandman100% μελος του bou καπου παει το μυαλο μου!!
Με VR κάμερα.Το χουφτωμα διαδικτυακα πως το καταφερνει;
Ένας τέτοιος δεν είχε συλληφθεί επειδή κρατούσε όμηρο και βίαζε μια κοπέλα;;;Τρίχα, προσόντα καλά, διακρίνω και κοιλίτσα, το τρίπτυχο που μ εξιτάρει, να μου τον κάνετε πακέτο για το σπίτι..?
Λοιπόν πέραν πλάκας, το άτομο αυτό βάζει αγγελίες στο fb ότι είναι μερικως τυφλός και αναζητά κοπέλα να τον προσέχει...Το θεωρώ λίγο κάπως να ψαρώσει μια κοπέλα να πάει για δουλειά και το τι θα γίνει ουδείς γνωρίζει καθότι το άτομο σίγουρα εχει θεματάκια..Τον θυμήθηκα απο τις φωτο που έχει και γιατί τον εκραζαν σε μια ομάδα που είμαι και εγώ μέλος .
Και; Πως λειτουργεί αυτό; Έχουν και οι δυο την ίδια κάμερα; Την αίσθηση χουφτωματος στα κωλομερια πως την πετυχαίνει η γυναίκα;Με VR κάμερα.
Μωρό..είναι όντος περίεργη φάση.. και σου λέω με το που είδα φάτσα θυμήθηκα στο fb αγγελία, γελούσαμε και τότε αλλά φυσικά αν το καλό σκεφτείς δεν είναι για γέλια..με πάει σε περίεργα σκηνικά.. Τεσπα,προσοχή σε κάτι τέτοια για τις κοπέλες εννοώΈνας τέτοιος δεν είχε συλληφθεί επειδή κρατούσε όμηρο και βίαζε μια κοπέλα;;;
Αυτός ηταν χοντρός, με κινητικα προβλήματα και μάλλον φορουσε σλιπαντ.Ένας τέτοιος δεν είχε συλληφθεί επειδή κρατούσε όμηρο και βίαζε μια κοπέλα;;;
O mpratan έχει αναλάβει την ευθύνη πολλές φορές... μήπως και τώρα?Ποιο μέλος μας είναι;
Χαχα Από τις αναρτήσεις του πάντως, έχω σχηματίσει την άποψη ότι ο @Mpratan είναι λίγο πιο....λακωνικόςO mpratan έχει αναλάβει την ευθύνη πολλές φορές... μήπως και τώρα?
σωστά..μάλλον δεν είναι..Χαχα Από τις αναρτήσεις του πάντως, έχω σχηματίσει την άποψη ότι ο @Mpratan είναι λίγο πιο....λακωνικός
Εκτός και αν έχεις εσωτερική πληροφόρησησωστά..μάλλον δεν είναι..
όχι .. από ένστικτο.. λόγω προιστορίας...Εκτός και αν έχεις εσωτερική πληροφόρηση
πάντως αν είναι τυφλός ο άνθρωπος μπορεί κάποιος άλλος να του κάνει κακόγουστο αστείοΈριχνα μια ματιά στο kanesex.gr κι ενώ κοίταγα για γκόμενα που δίνει κωλο έπεσα πάνω σε αυτή την πανέμορφης αισθητικής αγγελία, τη χαρακτηρίζω ότι σάρωσε κάθε βραβείο διότι όπως διαπιστώνει κάνεις διαβάζοντας την είναι πραγματικά κορυφαία από κάθε άποψη. Απολαύστε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΣ ΣΕΞ, ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ
ΓΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΕΣ! ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ Ή ΔΕΝ ΧΥΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ! Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΤΩΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΧΥΝΟΝΤΑΣ! ΘΑ ΣΤΟ ΣΠΡΩχνΩ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ! ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΔΑΧΤΥΛΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...kanesex.com