Επίσης:
- Αναλαμβάνω παιδικά πάρτι, γάμους, βαφτίσεις, ορκομωσίες, αποφοιτήσεις, κηδείες, μνημόσυνα, πάρτι διαζυγίου, γενέθλια, γιορτές, επετείους, DJ με δική μου συλλογή, ελληνικά λαϊκά, ποπ, παιδικά, μοντέρνα, παλιά, νέα, τραπ, χιπ χοπ, μέταλ ,ροκ, τσιφτετέλια, ζεϊμπέκικα, ερωτικά, τανγκο, μάμπο, σάμπα ,ρούμπα, δημοτικά, έρχομαι στο χώρο σας, έρχεστε στο δικό μου μέχρι 20 άτομα.
- Ράδιο "Loverman" μεταμεσονύχτιες εκπομπές με ερωτική μουσική , ξένα και ελληνικά. Μουσική για να καυλώστε, μουσική για να γαμήσετε, μουσική για να χύσετε , να κάνετε παιδιά ,να γίνετε πούστηδες. Διαβάζω πρόστυχες ερωτικές ιστορίες στον άερα, λέω βρωμόλογα, λέω προγνωστικά για το στοίχημα, συνταγές για πατσά, αποτελέσματα ΠΡΟ - ΠΟ, λέω τον καφέ ,λέω ανέκδοτα σόκιν. Σας γαμάω από τα ερτζιανά κατόπιν ,αφιερώσεις, ανακοινώσεις, παρτούζα με συμμετοχή ακροατών από το τηλεφωνικό κέντρο, διαγωνισμοί χωρίς δώρα.
- Έρχομαι στο χώρο σας και σας γαμάω. Γαμάω εσένα, τον άντρα σου, τη μάνα του, την καθαρίστρια, τα παιδιά, το σκύλο, τη γάτα, τα φλιτζανάκια του καφέ, τα σιφώνια, αν έχετε τρύπες στον τοίχο και μπαίνει νερό, σας γαμάω και τις τρύπες, σας γαμάω το αμάξι από την εξάτμιση, σας γαμάω ό,τι έχετε ,σας γαμάω ότι δεν έχετε. Γαμάω και δέρνω και μετά γαμάω πάλι. Φέρτε αδέρφια, ξαδέρφια, συμπεθέρια, σας γαμώ το σόι.
Είσαι όμορφη ,μοντέλο, πλούσια, πετυχημένη επαγγελματίας και οι άντρες δεν σου την πέφτουν γιατί νιώθουν κόμπλεξ κατωτερότητας; - Σε γαμάω εγώ.
Είσαι πορνοστάρ, σεξεργάτρια και δεν ξέρεις πως είναι να σε γαμάνε χωρίς να σε πληρώνουν; - Σε γαμάω εγώ τζάμπα.
Γαμάω παντρεμένες, χωρισμένες, αρραβωνιασμενες, σε διάσταση, χήρες, ελεύθερες, λογοδοσμένες, παρθένες, έγκυες, συνταξιούχες, άνεργες, πολυάσχολες, ξένες ,ντόπιες, μιγάδες, κουβάδες, εξωγήινες, τρανς, μέιντ ιν φρανς, ντυμένες, άντυτες, ζωντανές, πεθαμένες, νεκραναστημένες, ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΝΣΟΛΑ ΔΩΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΟΥΣΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΕΧΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ EURO!!!!!