ολάκερο (εκτός τηλεφώνου) το μνημειώδες κείμενο του χύστη, αρχειοθετείται στο αρχείο του bou
Περιγραφή
ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΧΥΣΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΓΑΣΜΟ; ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ!
Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΙΕΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΤΩΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΧΥΝΟΝΤΑΣ!
ΘΑ ΣΤΟ ΣΠΡΩχνΩ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ!
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΔΑΧΤΥΛΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΦΙΛΙΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΜΑΣΤΕ Ή ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΝΤΥΜΕΝΟΙ Ή ΓΥΜΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ, ΤΟ ΚΑΦΕ, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ή ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!
ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΙΖΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ.
ΘΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΥΝΩ.
ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΖΩ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ.
ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕΞ!
ΤΡΙΒΩ ΤΟ ΠΕΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΧΥΝΩ!
ΚΑΤΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΟΝ ΓΛΕΙΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ!
ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!
ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ, ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΠΕΛΜΑ ΜΕ ΠΕΛΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ!
ΘΑ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΧΥΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.
Μαζί θα πολεμήσουμε τον άνδρα που σου κάνει τη ζωή μαύρη!
Είσαι γυναίκα άσχετα από σωματότυπο, ηλικία, εμφάνιση και σου αρέσει το ζωντανό, το τηλεφωνικό ή το διαδικτυακό σεξ, τώρα θα βγάλεις τα απωθημένα σου και θα ικανοποιήσεις κάθε φαντασίωση και επιθυμία σου.
Θα μαγειρεύεις, θα φροντίζεις τον άνδρα, το φίλο και τα παιδιά σου ενώ θα σε χουφτώνω ή θα χύνουμε τηλεφωνικά!
Μετά από το τηλεφωνικό ή το διαδικτυακό μπορούμε να βρεθούμε και να το συνεχίσουμε από κοντά.
Φέρε την κόρη, τη φίλη ή τη μητέρα σου μαζί σου!
Καυλώνεις ενώ διδάσκεις, πριν ξεκινήσεις για το γραφείο ή την ώρα της δουλειάς; Πάρε με να χύσουμε στα γρήγορα!
Τα χονδρά μπαλάκια και ο πούτσος μου θα σφίγγονται και θα σφηνώνονται στα μουνόχειλα και την κλειτορίδα σου και θα σε χύνω.
Θα σου χαϊδεύω και θα σου γλείφω τα βυζιά ενώ ο πούτσος μου θα τρίβεται στα μπούτια και το μουνί σου, θα μου τον φιλάς και θα μου τον γλείφεις.
Θα σου δαχτυλιάζω, θα σου παίζω το μουνάκι και θα με τσιμπουκώνεις στο αυτοκίνητο και θα χύνεις όταν οδηγείς, θα παίζω με τα μπουτάκια σου, θα σε γλείφω και θα σου χώνω το φουστάνι ή το σορτς στη μουνάρα να το κάνω μούσκεμα για να το γλείφω μαζί με τα δάχτυλα μου και, τα χύσια μας θα πετάγονται παντού.
Το αυτοκίνητο θα τραντάζεται από το τρελό γαμήσι, τα πισωκολλητά και τις φωνές!
Ο 19ποντος πάντα καυλωμένος, σκληρός και χονδρός πούτσος με τα αρχίδια και το πασήχονδρο πουτσοκέφαλο μου θα τρίβονται στην κλειτορίδα και στα μουνόχειλα σου και θα τα σκίζουν, θα τα πλημμυρίζουν καυτά χύσια και θα χτυπιούνται πάνω τους, θα μπαινοβγαίνουν πότε στο στόμα και πότε μέσα σου ώρες ατελείωτες βαθιά στη μουνάρα σου, θα χτυπιούνται στην κλειτορίδα και θα βυθίζονται στον κόλπο σου για να σε χύνω ασταμάτητα!
Είσαι δασκάλα ή καθηγήτρια; Θα στριμωχτούμε πάνω στην έδρα σου για φιλιά, πίπες, γλείψιμο και δαχτυλιάσματα!
Δυσκολεύεσαι να φτάσεις σε οργασμό ή δεν χύνεις καθόλου επειδή π.χ. δεν τα έχεις καλά με το σώμα σου, έχεις κατάθλιψη ή νιώθεις ενοχές;
Σε θέλω πολύ, η περίπτωση σου με ερεθίζει! και θα σε βοηθήσω!!
Είμαι ποδολάγνος, χύνω τα πόδια της θείας μου.
Αν είσαι στερημένη, άβγαλτη ή αχόρταγη, έλα να ζήσουμε με πάθος καινούργιες εμπειρίες, μέχρι να στραγγίξουμε από χύσιμο στο τηλέφωνο, το παγκάκι του πάρκου, το αυτοκίνητο ακόμη και την ώρα της οδήγησης, το καφέ, την παραλία ή το κρεβάτι!
Θα σε πιάνουν ρίγοι, σπασμοί και παραλήρημα από καύλα με όσα θα σου κάνω!
Αν κλαις την ώρα που χύνεις αυτό με φτιάχνει τρελά!
Θα σφίγγεις τα αρχίδια και τον πούτσο μου στα σκέλια σου και θα στριμώχνω την ψολάρα μου στον αφαλό σου.
Θα χαϊδεύω την παρθενική μεμβράνη σου, θα σε φιλάω και θα σε γλείφω, ενώ θα τρίβω και θα παίζω το μουνάκι και το κολαράκι σου.
Θέλεις να παραμείνεις παρθένα; Τότε εκτός από το 69 που θα κάνουμε, το εύρωστο γεμάτο σπέρμα πουτσοκέφαλο και τα πρησμένα αρχίδια μου θα μπαινοβγαίνουν στο στόμα σου να το χύνουν και να σου σκίζουν τα χειλάκια, θα τα μπουκώνεις και θα τα γλείφεις, θα τα δαγκώνεις και θα τα παίζεις τρίβοντας τα στη γλώσσα, τα χείλη και τα δόντια σου και θα νιώθεις τους ήχους του ΚΛΑΤΣ, ΚΡΑΤΣ καθώς θα το απολαμβάνεις και θα το αδειάζεις βαθιά στο λαιμό σου!
Καυλώνω εύκολα, είμαι πολυοργασμικός και χύνω πολλές φορές.