ΔΕΝ εξυπηρετώ καμιά και ούτε συμφέρον έχω για καμία, και ούτε είμαι καμία ψυχολογικά διαταρασμενη έτσι ώστε να μπώ σε αυτή την διαδικασία. Αντιθέτος λέω την γνώμη μου και την στηρίζω.... αλλά ο τόνος της γράφεις σου έχει μία επιθετικότητα απέναντι μου... ηρέμησε, χαλάρωσε δεν θα χαλαστούμε κιόλας. Και δεν με ενδιαφέρει αν σε έχουν πάρει πελάτες σου ή όχι... άλλωστε αν είναι πελάτες σου και ξέρουν για το τι προσφέρεις και το τι πέρνουν απο σένα σε μια συνάντηση, δεν θα κάθονται να σπαταλάνε την ώρα τους με τις κουβεντούλες και τις ερωτήσεις τους αφου είναι πιστοί σε σένα, όπως και για όποιαδήποτε. Και δεν προοθώ καμία φτηνή τρανς. Εγώ είπα ότι υπάρχουν τρανς που με 100 ευρώ προσφέρουν τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες με μία που χρεώνει 300 ευρώ. Εγω δεν απευθύνθηκα σε σένα.... και ούτε κρίβετε μια τρανς πίσω απο αυτο το προφίλ. Δυστυχώς κάνεις λάθος. Αν κοιτάξεις και διαβάσεις προσεκτικά το δικό σου σχόλιο και το σχόλιο της ΗΒΗ θα δεις μια μεγάλη διαφορά στην έκφραση, στην ψυχολογία, στον τόνο γραφείς και στον χαρακτήρα. Δεν μίλησα για καμιά γιατί απλά σέβομαι όλες, όπως απαιτώ να με σέβονται και αυτές όταν τησ πληρώνω για τις υπηρεσίες τους. Και μια και θέτης το θέμα των μηνυμάτων έχω πάρει αμέτρητα μηνυματα προσωπικά που ρωτάνε, η τουλάχιστον εκφέρουν κάποιες υποψίες για κάποιες και εγώ δεν είπα παν όνομα... δηλαδή τι σε πείραξε και σου ανέβηκε η πίεση. ¨Εχεις τους πελάτες σου (οι οποίοι ειναι ικανοποιημένη απο τις υπηρεσίες σου) δεν μπορω να καταλάβω γιατι μιλάεις έτσι. Δεν σου πα κάτι ή ανάφερα το όνομα σου, ούτε άφησα υπονοούμενα. Αν θες να σου πώ ότι είσαι θεά, θα σου πώ ότι εισαι θεά αν θες να σου πω ότι είσαι ξεπέτα θα σου πώ ότι είσαι ξεπέτα ( που δεν είσαι ) ... αν ένα χαρακτηριστικό σε καλύπτει και σε κάνει να νιώθεις ήρεμη στο λέω δεν έχω πρόβλημα, όπως και στην Ηβη θα της έλεγα τα ίδια. Το θέμα είναι εγώ πως πέρασα με κάποια και όχι το τι θέλει να ακούσει.
Δεν είμαι εγώ απο αυτούς που έχει στοιχεία αλλά άλλος και αν παιδία που μπαίνουν εδωμέσα είναι για να περάσουν την ώρα τους, εγώ δεν είμαι απο αυτούς. Ενημερώνομαι καθημερινά και ξέρω τι παίζει ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .. απο το 2007 (αυτο το προφιλ είναι καινούργιο) βρίσκομαι εδώ και ξέρω όλες σας πολύ καλά και τα διάφορα που γράφτηκαν κατα καιρούς για όλες. ...
Και να σου πώ κάτι. .... όπως υπάρχουν τρανς, τραβεστί , cd που ο χρόνος τους ψυχανεμίζετε μπροστά απο αυτό τον υπολογιστή και λένε διάφορα, φτίαχνουν χαρακτήρες και κατηγορουν και πολεμάνε αλλους και άλλες είναι καιρός να μάθεις ότι υπάρχουν και ΠΕΛΑΤΕΣ αυτόν τον κοπελιών που φτάχνονται με το να αποκαλύπτουν αυτά όλα που προαναφέρω εδώ και μέρες... ένα τέτοιο παιδί γνώρισα απο εδώ μέσα δυστυχώς ή ευτυχώς.
Και δεν κάνω σαμποτάζ και ούτε προσπαθώ να προκαλέσω πρόβλημα. Εγώ απλα ανάφερα ότι ενα παιδί έχει τέτοια στοιχεία και μία τρανς αυτοδιαφιμίζετε με 15+ προφιλς (στο ένα νταλικέρης στο άλλο βλαχος και στο άλλο γαμιας) αυτό είπα δεν είπα για κάποια ούτε έκρινα. Και αν νομίζεις ότι τα βέλη στρέφονται προς το μέρος σου τι θες να σου πώ;