Νέα

Hottest transsexual girl visiting Athens

• Μέλος που άνοιξε το νήμα svetlana-ts
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
ΔΕΝ εξυπηρετώ καμιά και ούτε συμφέρον έχω για καμία, και ούτε είμαι καμία ψυχολογικά διαταρασμενη έτσι ώστε να μπώ σε αυτή την διαδικασία. Αντιθέτος λέω την γνώμη μου και την στηρίζω.... αλλά ο τόνος της γράφεις σου έχει μία επιθετικότητα απέναντι μου... ηρέμησε, χαλάρωσε δεν θα χαλαστούμε κιόλας. Και δεν με ενδιαφέρει αν σε έχουν πάρει πελάτες σου ή όχι... άλλωστε αν είναι πελάτες σου και ξέρουν για το τι προσφέρεις και το τι πέρνουν απο σένα σε μια συνάντηση, δεν θα κάθονται να σπαταλάνε την ώρα τους με τις κουβεντούλες και τις ερωτήσεις τους αφου είναι πιστοί σε σένα, όπως και για όποιαδήποτε. Και δεν προοθώ καμία φτηνή τρανς. Εγώ είπα ότι υπάρχουν τρανς που με 100 ευρώ προσφέρουν τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες με μία που χρεώνει 300 ευρώ. Εγω δεν απευθύνθηκα σε σένα.... και ούτε κρίβετε μια τρανς πίσω απο αυτο το προφίλ. Δυστυχώς κάνεις λάθος. Αν κοιτάξεις και διαβάσεις προσεκτικά το δικό σου σχόλιο και το σχόλιο της ΗΒΗ θα δεις μια μεγάλη διαφορά στην έκφραση, στην ψυχολογία, στον τόνο γραφείς και στον χαρακτήρα. Δεν μίλησα για καμιά γιατί απλά σέβομαι όλες, όπως απαιτώ να με σέβονται και αυτές όταν τησ πληρώνω για τις υπηρεσίες τους. Και μια και θέτης το θέμα των μηνυμάτων έχω πάρει αμέτρητα μηνυματα προσωπικά που ρωτάνε, η τουλάχιστον εκφέρουν κάποιες υποψίες για κάποιες και εγώ δεν είπα παν όνομα... δηλαδή τι σε πείραξε και σου ανέβηκε η πίεση. ¨Εχεις τους πελάτες σου (οι οποίοι ειναι ικανοποιημένη απο τις υπηρεσίες σου) δεν μπορω να καταλάβω γιατι μιλάεις έτσι. Δεν σου πα κάτι ή ανάφερα το όνομα σου, ούτε άφησα υπονοούμενα. Αν θες να σου πώ ότι είσαι θεά, θα σου πώ ότι εισαι θεά αν θες να σου πω ότι είσαι ξεπέτα θα σου πώ ότι είσαι ξεπέτα ( που δεν είσαι ) ... αν ένα χαρακτηριστικό σε καλύπτει και σε κάνει να νιώθεις ήρεμη στο λέω δεν έχω πρόβλημα, όπως και στην Ηβη θα της έλεγα τα ίδια. Το θέμα είναι εγώ πως πέρασα με κάποια και όχι το τι θέλει να ακούσει.
Δεν είμαι εγώ απο αυτούς που έχει στοιχεία αλλά άλλος και αν παιδία που μπαίνουν εδωμέσα είναι για να περάσουν την ώρα τους, εγώ δεν είμαι απο αυτούς. Ενημερώνομαι καθημερινά και ξέρω τι παίζει ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .. απο το 2007 (αυτο το προφιλ είναι καινούργιο) βρίσκομαι εδώ και ξέρω όλες σας πολύ καλά και τα διάφορα που γράφτηκαν κατα καιρούς για όλες. ...
Και να σου πώ κάτι. .... όπως υπάρχουν τρανς, τραβεστί , cd που ο χρόνος τους ψυχανεμίζετε μπροστά απο αυτό τον υπολογιστή και λένε διάφορα, φτίαχνουν χαρακτήρες και κατηγορουν και πολεμάνε αλλους και άλλες είναι καιρός να μάθεις ότι υπάρχουν και ΠΕΛΑΤΕΣ αυτόν τον κοπελιών που φτάχνονται με το να αποκαλύπτουν αυτά όλα που προαναφέρω εδώ και μέρες... ένα τέτοιο παιδί γνώρισα απο εδώ μέσα δυστυχώς ή ευτυχώς.
Και δεν κάνω σαμποτάζ και ούτε προσπαθώ να προκαλέσω πρόβλημα. Εγώ απλα ανάφερα ότι ενα παιδί έχει τέτοια στοιχεία και μία τρανς αυτοδιαφιμίζετε με 15+ προφιλς (στο ένα νταλικέρης στο άλλο βλαχος και στο άλλο γαμιας) αυτό είπα δεν είπα για κάποια ούτε έκρινα. Και αν νομίζεις ότι τα βέλη στρέφονται προς το μέρος σου τι θες να σου πώ;

...οκ τώρα ήσουνα αρκετά σαφής... μπορεί να ήμουνα λιγάκι επιθετική γιατί το σχόλιο σου γράφτηκε σε ένα συγκεκριμένο thread που έγινε αναφορά στο όνομα μου σε προηγούμενο από το δικό σου σχόλιο...καθώς ένα άλλο σχόλιο πάλι μετά το δικό σου ανέφερε το όνομα μου!!!...εάν ήταν σε γενικό thread δε θα έδινα καθόλου σημασία!

...και από αυτά που έγραψες στο τελευταίο σχόλιο σου έχω καταλάβει και για ποιά γράφεις...είναι γνωστή copycat και αρκετές trans όπως και εγώ βέβαια έχουμε εκνευριστεί με αυτά που κάνει ... όπως επίσης και αρκετοί αναγνώστες εδώ γνωρίζουν το κακόβουλο και αθέμιτο των πράξεων της...όπως και εσύ, έχω και εγώ αδιάσειστα στοιχεία για το τι ακριβώς παιχνίδι παίζει....και εάν διαβάζει αυτό το σχόλιο να ξέρει πως

[size=10pt][size=10pt]Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΒΓAIΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ!  [/size][/size]

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
ντοκυμαντέρ του Κούλογλου παρακολουθώ ??? :o

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
...οκ τώρα ήσουνα αρκετά σαφής... μπορεί να ήμουνα λιγάκι επιθετική γιατί το σχόλιο σου γράφτηκε σε ένα συγκεκριμένο thread που έγινε αναφορά στο όνομα μου σε προηγούμενο από το δικό σου σχόλιο...καθώς ένα άλλο σχόλιο πάλι μετά το δικό σου ανέφερε το όνομα μου!!!...εάν ήταν σε γενικό thread δε θα έδινα καθόλου σημασία!

...και από αυτά που έγραψες στο τελευταίο σχόλιο σου έχω καταλάβει και για ποιά γράφεις...είναι γνωστή copycat και αρκετές trans όπως και εγώ βέβαια έχουμε εκνευριστεί με αυτά που κάνει ... όπως επίσης και αρκετοί αναγνώστες εδώ γνωρίζουν το κακόβουλο και αθέμιτο των πράξεων της...όπως και εσύ, έχω και εγώ αδιάσειστα στοιχεία για το τι ακριβώς παιχνίδι παίζει....και εάν διαβάζει αυτό το σχόλιο να ξέρει πως

[size=10pt][size=10pt]Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΒΓAIΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ!  [/size][/size]

Ξέρω για ποια λές αλλά δυστυχός δεν είναι αυτή. Αυτη που λέω εγω έχει δημιουργήση 15+ προφίλ σε διάφορα σαιτ και καλά ότι τα έχουν κάνει μέλη και γράφουν ολόκληρα παραμύθια για την πάρτυ της και αυτοαναδυκνείεται ώς η ΤΟΠ και ή καλύτερη... ώς η καλύτερη επαγγελματίας  στην Ελλάδα αλλά τελικά δεν είναι τιποτα περισσότερο απο μια τρανς που χρεώνει 100 για να χύσει... και τι τρανς αστα. λες και αυτή θέλει 300 γιατί το σπέρμα της είναι απο.... την τίμησα και ξέρω τι σου λέω και όταν πήγα μου έλεγε δικαιολογίες ότι και καλά χρεώνει τόσα γιατι τώρα μπορεί και μετα δεν θα έχει τα εισοδήματα που έχει τώρα. Και καλα... κάνε ότι θες αλλα μην κατακρίνεις μία άλλη τρανς τραβεστι που είναι ενεργητική απο τα ψευτικα προφίλς σου ότι είναι ασχημη και άβηζη. Αυτή τι ήταν πριν ένα χρόνο; η ακόμη και τώρα τι είναι; ένα fotoshop με πούστικη ψυχή.Δεν μπορει να κρίνει άλλες με το να αυτοαναδυκνιετε αυτη σαν η καλύτερη και η ΘΕΑ... Ας μην τρελλαθούμαι εδώ μέσα και καμία δεν αξίζει περισσότερο απο 100 ευρώ και όχι καμία αλλα γενικά στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη με το που ψυλιαστή ότι έρχετε μία απο το εξωτερικό και είναι με μεγάλο καυλή αρχίζει τις κριτικές ότι και καλα είναι παθητική και δεν ξέρω και γω τι. Και αν έρθει μία παθητική λέει να πατε γιατι αυτη είναι παθητική και χρεώνει 250 αρα εγώ που είμαι ενεργητική χρεώνω το 300 και δικαίος. Φορτώνει και τα 15 προφιλς και διατυμπανίζει τα προσόντα της, την καθαριοτητα της και της υπηρεσίες τις λες και εμείς είμαστε ΒΛΑΚΕΣ. Ειναι όλα κατεγραμένα εδώ μέσα και δεν έχει καταλάβει ότι όλα αυτα που έχει κάνει έχουν επιστρέψει μπούμεραν εναντίον τις. Φώτος όλο fotoshop που η μούρη διαφέρει απο την μια φοτο στην αλλη. Και άλλα που πραγματικά έφτασε η ώρα για το BIGBEN. Θα χάσει τον ύπνο της....    

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ξέρω για ποια λές αλλά δυστυχός δεν είναι αυτή. Αυτη που λέω εγω έχει δημιουργήση 15+ προφίλ σε διάφορα σαιτ και καλά ότι τα έχουν κάνει μέλη και γράφουν ολόκληρα παραμύθια για την πάρτυ της και αυτοαναδυκνείεται ώς η ΤΟΠ και ή καλύτερη... ώς η καλύτερη επαγγελματίας  στην Ελλάδα αλλά τελικά δεν είναι τιποτα περισσότερο απο μια τρανς που χρεώνει 100 για να χύσει... και τι τρανς αστα. λες και αυτή θέλει 300 γιατί το σπέρμα της είναι απο.... την τίμησα και ξέρω τι σου λέω και όταν πήγα μου έλεγε δικαιολογίες ότι και καλά χρεώνει τόσα γιατι τώρα μπορεί και μετα δεν θα έχει τα εισοδήματα που έχει τώρα. Και καλα... κάνε ότι θες αλλα μην κατακρίνεις μία άλλη τρανς τραβεστι που είναι ενεργητική απο τα ψευτικα προφίλς σου ότι είναι ασχημη και άβηζη. Αυτή τι ήταν πριν ένα χρόνο; η ακόμη και τώρα τι είναι; ένα fotoshop με πούστικη ψυχή.Δεν μπορει να κρίνει άλλες με το να αυτοαναδυκνιετε αυτη σαν η καλύτερη και η ΘΕΑ... Ας μην τρελλαθούμαι εδώ μέσα και καμία δεν αξίζει περισσότερο απο 100 ευρώ και όχι καμία αλλα γενικά στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη με το που ψυλιαστή ότι έρχετε μία απο το εξωτερικό και είναι με μεγάλο καυλή αρχίζει τις κριτικές ότι και καλα είναι παθητική και δεν ξέρω και γω τι. Και αν έρθει μία παθητική λέει να πατε γιατι αυτη είναι παθητική και χρεώνει 250 αρα εγώ που είμαι ενεργητική χρεώνω το 300 και δικαίος. Φορτώνει και τα 15 προφιλς και διατυμπανίζει τα προσόντα της, την καθαριοτητα της και της υπηρεσίες τις λες και εμείς είμαστε ΒΛΑΚΕΣ. Ειναι όλα κατεγραμένα εδώ μέσα και δεν έχει καταλάβει ότι όλα αυτα που έχει κάνει έχουν επιστρέψει μπούμεραν εναντίον τις. Φώτος όλο fotoshop που η μούρη διαφέρει απο την μια φοτο στην αλλη. Και άλλα που πραγματικά έφτασε η ώρα για το BIGBEN. Θα χάσει τον ύπνο της....    
παιδια θα σκασω ξυπνησε η κουτσομπολα μεσα μου...απο τη μια με το π λεει κοπυ κατ η αθηνα καπου παει το μυαλο μου βλ ξεσηκωμα ολοκληρων φρασεων..απο την αλλη με αυτα π λεει ο μακινεν ολισθω...

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
....άντε λοιπόν να γίνει το "BIGBEN"....να μας λυθεί η απορία...ποιά είναι αυτή η δολοπλόκα top trans της Ελλάδος με τα χίλια πρόσωπα σκιές...μην μείνουμε όμως στα λόγια...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!! θέλουμε IP numbers , usernames χρηστών, ποιές είναι οι ψεύτικες κριτικές και ότι άλλο ενοχοποιεί τη λεγάμενη για να έχουμε μια πλήρη και εμπεριστατωμένη κάλυψη του σκανδάλου!

..απλά να διευκρινίσω σε πελάτες μου και μη (για να μην έχουμε καμία παρεξήγηση) το τελείωμα μου εξακολουθεί να τιμάται στα 300 για 1 ώρα και 500 για 2 ώρες στην Ελλάδα (στο εξωτερικό ισχύει άλλη τιμή!)...

...και τέλος να δηλώσω δημόσια προτού έρθει το BIGBANG! ως άλλη ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ....σε μέλλουσες αλλά και νυν copycats ότι το [size=10pt]MARKETING ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ[/size]!!!

καλή τύχη!

xxx
QA

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
....άντε λοιπόν να γίνει το "BIGBEN"....να μας λυθεί η απορία...ποιά είναι αυτή η δολοπλόκα top trans της Ελλάδος με τα χίλια πρόσωπα σκιές...μην μείνουμε όμως στα λόγια...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!! θέλουμε IP numbers , usernames χρηστών, ποιές είναι οι ψεύτικες κριτικές και ότι άλλο ενοχοποιεί τη λεγάμενη για να έχουμε μια πλήρη και εμπεριστατωμένη κάλυψη του σκανδάλου!

..απλά να διευκρινίσω σε πελάτες μου και μη (για να μην έχουμε καμία παρεξήγηση) το τελείωμα μου εξακολουθεί να τιμάται στα 300 για 1 ώρα και 500 για 2 ώρες στην Ελλάδα (στο εξωτερικό ισχύει άλλη τιμή!)...

...και τέλος να δηλώσω δημόσια προτού έρθει το BIGBANG! ως άλλη ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ....σε μέλλουσες αλλά και νυν copycats ότι το [size=10pt]MARKETING ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ[/size]!!!

καλή τύχη!

xxx
QA

Στην δική σου περίπτωση ποίο είναι το ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ; Μιλάμε για την δική σου περίπτωση όχι άλλης. Πίο είναι το σωστό προιόν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom