Νέα

Hottest transsexual girl visiting Athens

• Μέλος που άνοιξε το νήμα svetlana-ts
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:thumbsup:
:thumbsup:

Ετσι είναι!!! ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗ!!!!

Ξέρε όμως , εκεί που ο καφές είχε 3+ ευρώ έφτασε να πλασάρεται 1.5 μαζί και με τυρόπιτα.
Εσύ ξέρεις πάντως τα οίκου σου και τα του  π.....σου σου!!!!  :2funny:
(Δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω παρα μόνο εδώ και στο λέω πολύ φιλικά και με πολύ σεβασμό )
:rockon: Ακριβώς αγαπητέ!!!
Και πρέπει να λέγονται και τα καλά και τα κακά, να ανέβουν οι καλές και να εξαφανιστούν οι φραγκοφόνισες ξεπέτες .... που μόλις αρπάξουν το χαρτί είναι έτοιμες να σου πουν τελείωσε ο χρόνος γειά....  ;)

δεν είναι να σου πούν τελείωσε ο χρόνος συνάδελφε απλά μου την σπάνε να έχουν 15 +  προφιλ εδω μέσα να το παιζουν στο ένα βλάχοι στο άλλο γαμίαδες να αυτοδιαφημίζονται λες και είναι κάτι το εξαίρετο και να θάβουν τις άλλες που πέρνουν χαμηλές τιμές για να τις προτιμούν αυτές που είναι ακριβές με τις TOP ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Σου λέω πέρασα καλά με κάποια που μου πήρε 100 για να χύσει παρά με μια άλλη που μου πήρε 300 για να χύσει. Τι είναι αυτα ρε ας σοβαρευτούν αυτές οι τρανς και ας σταματήσουν να μιλούν με κακίες,φθόνο και ψέμα για κάποιες άλλες. Σου λέω έχω ένα φίλο που είναι εδω μέσα που μου έχει δίξει στοιχεία για μία τρανς που έχει 15 ψεύτικα προφίλ και αυτοδιαφημίζεται και κάνει κακίες κριτικές για άλλες. Το γελίο είναι ότι στην αρχή ξεκινάει την συζήτηση με έπαινους και μετά φορτώνει και τα 15+ προφίλ στην άλλη και την κατατροπόνει. Πραγματική μάχη σου λέω. Και το θέμα είναι ότι μας παίρνει και ηλίθιους. Απλα το φιλαράκι δεν μιλάει την αφήνει ακόμη λίγο και μετά θα ρθεί το BIGBEN που λέμε. Και να σου πω κάτι δεν τον πίστεψα αλλα όταν το έψαξα λίγο έπαθα την πλάκα μου. Και σημείωσε ότι την τίμησα την συγκεκριμένη. 

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
δεν είναι να σου πούν τελείωσε ο χρόνος συνάδελφε απλά μου την σπάνε να έχουν 15 +  προφιλ εδω μέσα να το παιζουν στο ένα βλάχοι στο άλλο γαμίαδες να αυτοδιαφημίζονται λες και είναι κάτι το εξαίρετο και να θάβουν τις άλλες που πέρνουν χαμηλές τιμές για να τις προτιμούν αυτές που είναι ακριβές με τις TOP ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Σου λέω πέρασα καλά με κάποια που μου πήρε 100 για να χύσει παρά με μια άλλη που μου πήρε 300 για να χύσει. Τι είναι αυτα ρε ας σοβαρευτούν αυτές οι τρανς και ας σταματήσουν να μιλούν με κακίες,φθόνο και ψέμα για κάποιες άλλες. Σου λέω έχω ένα φίλο που είναι εδω μέσα που μου έχει δίξει στοιχεία για μία τρανς που έχει 15 ψεύτικα προφίλ και αυτοδιαφημίζεται και κάνει κακίες κριτικές για άλλες. Το γελίο είναι ότι στην αρχή ξεκινάει την συζήτηση με έπαινους και μετά φορτώνει και τα 15+ προφίλ στην άλλη και την κατατροπόνει. Πραγματική μάχη σου λέω. Και το θέμα είναι ότι μας παίρνει και ηλίθιους. Απλα το φιλαράκι δεν μιλάει την αφήνει ακόμη λίγο και μετά θα ρθεί το BIGBEN που λέμε. Και να σου πω κάτι δεν τον πίστεψα αλλα όταν το έψαξα λίγο έπαθα την πλάκα μου. Και σημείωσε ότι την τίμησα την συγκεκριμένη. 

...και γιατί αγαπητέ μου δε αποκαλύπτεις τα στοιχεία που έχεις? γιατί να μας παίρνει όλες η μπάλα? αν αξίζει αυτή με τα 100 δεν πρέπει να λάβει τα εύσημα της? και αν η άλλη , εφόσον έχεις αδιάσειστα στοιχεία εναντίον της, παραπλανεί τους πελάτες γιατί πρέπει να συνεχίζει το κακόβουλο της έργο ανενόχλητη?

xxx
QA

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Το μπρελόκ τι το 'χεις ακόμα εκεί να κρέμεται, δε σε ενοχλεί στο περπάτημα;  :fuck2:

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
...και γιατί αγαπητέ μου δε αποκαλύπτεις τα στοιχεία που έχεις? γιατί να μας παίρνει όλες η μπάλα? αν αξίζει αυτή με τα 100 δεν πρέπει να λάβει τα εύσημα της? και αν η άλλη , εφόσον έχεις αδιάσειστα στοιχεία εναντίον της, παραπλανεί τους πελάτες γιατί πρέπει να συνεχίζει το κακόβουλο της έργο ανενόχλητη?

xxx
QA

Δεν έχω σκοπό να πώ κάτι και ούτε είμαι αυτός που θα αποκαλύψη κάτι.. τουλάχιστον σε μία άλλη τρανς. Δεν θα ανοίξω πόλεμο με αλλα 15+ προφίλ της εδώ μέσα και όχι μόνο εδω μέσα αλλα και σε άλλα σαιτς που που αυτοαναδικνίεται ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ..

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
δεν είναι να σου πούν τελείωσε ο χρόνος συνάδελφε απλά μου την σπάνε να έχουν 15 +  προφιλ εδω μέσα να το παιζουν στο ένα βλάχοι στο άλλο γαμίαδες να αυτοδιαφημίζονται λες και είναι κάτι το εξαίρετο και να θάβουν τις άλλες που πέρνουν χαμηλές τιμές για να τις προτιμούν αυτές που είναι ακριβές με τις TOP ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Σου λέω πέρασα καλά με κάποια που μου πήρε 100 για να χύσει παρά με μια άλλη που μου πήρε 300 για να χύσει. Τι είναι αυτα ρε ας σοβαρευτούν αυτές οι τρανς και ας σταματήσουν να μιλούν με κακίες,φθόνο και ψέμα για κάποιες άλλες. Σου λέω έχω ένα φίλο που είναι εδω μέσα που μου έχει δίξει στοιχεία για μία τρανς που έχει 15 ψεύτικα προφίλ και αυτοδιαφημίζεται και κάνει κακίες κριτικές για άλλες. Το γελίο είναι ότι στην αρχή ξεκινάει την συζήτηση με έπαινους και μετά φορτώνει και τα 15+ προφίλ στην άλλη και την κατατροπόνει. Πραγματική μάχη σου λέω. Και το θέμα είναι ότι μας παίρνει και ηλίθιους. Απλα το φιλαράκι δεν μιλάει την αφήνει ακόμη λίγο και μετά θα ρθεί το BIGBEN που λέμε. Και να σου πω κάτι δεν τον πίστεψα αλλα όταν το έψαξα λίγο έπαθα την πλάκα μου. Και σημείωσε ότι την τίμησα την συγκεκριμένη.  
Αν και φαντάζομαι κάποια δεν ειμαι σίγουρος δεν μπορώ να πώ κάτι.
Αφού εχεις στοιχεία τίμησέ την λοιπόν και εδώ βρε makkinen να μην κάψει και άλλους.
Κρίμα δεν είναι?

xxx
QA
Εχει δίκιο η Αθηνά.
Στα κάτω κάτω όπως τουλάχιστον δείχνει δεν εχει ανάγκη νομίζω να δυσφημιστεί κάποια (και μάλιστα Αρχιδοξεπέτα όπως καταλαβαίνω) για να της πάρει την πελατεία!!
Δεν έχω σκοπό να πώ κάτι και ούτε είμαι αυτός που θα αποκαλύψη κάτι.. τουλάχιστον σε μία άλλη τρανς. Δεν θα ανοίξω πόλεμο με αλλα 15+ προφίλ της εδώ μέσα και όχι μόνο εδω μέσα αλλα και σε άλλα σαιτς που που αυτοαναδικνίεται ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ..
Τι φοβάσαι γαμτο!
Αν είναι όπως τα λές να είσαι σίγουρος ότι θα είναι παρα πολοί μαζί σου.
Δηλώνω πρώτος σύμμαχος!

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αν και φαντάζομαι κάποια δεν ειμαι σίγουρος δεν μπορώ να πώ κάτι.
Αφού εχεις στοιχεία τίμησέ την λοιπόν και εδώ βρε makkinen να μην κάψει και άλλους.
Κρίμα δεν είναι?
Εχει δίκιο η Αθηνά.
Στα κάτω κάτω όπως τουλάχιστον δείχνει δεν εχει ανάγκη νομίζω να δυσφημιστεί κάποια (και μάλιστα Αρχιδοξεπέτα όπως καταλαβαίνω) για να της πάρει την πελατεία!!Τι φοβάσαι γαμτο!
Αν είναι όπως τα λές να είσαι σίγουρος ότι θα είναι παρα πολοί μαζί σου.
Δηλώνω πρώτος σύμμαχος!

δεν είπα ότι η συγκεκριμένη είναι ξεπέτα και μάλιστα δεν θα μπορούσε να είναι ξεπέτα γιατί με αυτά που ζητά λίγοι θα πηγαίνουν και έτσι θα έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να μιλήσει για να έχει καλό και ποιοτικό χρόνο και να μιλήσει με τον πελάτη. Σου είπα την τίμησα και εγώ και ξέρω και άλλοι φίλοι και δεν ξαναπήγαμε, όχι στο ότι είναι ξεπέτα απλα δεν αξίζει τα λεφτά που μας πήρε. Μπορείς με 100 ευρώ να ικανοποιηθείς εξίσου και με μια άλλη που δεν αυτοδιαφημίζετε με τα 15+ προφιλ της στο διαδίκτιο για τις υπηρεσίες τις. Και μεις πήγαμε με τρανς μουνάρες με καμπίλες με πουτσάρα και δεν κάναμε ετσι ...

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
παιδια αγορα ειναι ο καθενας προωθει τον εαυτο του οπως νομιζει καλιτερα.σαφως το διαδικτυο ειναι ενα εργαλειο στα χερια των επαγγελματιων για να προβαλει η καθε μια με το δικο της τροπο της υπηρεσιες της.οπως ειναι εργαλειο και στα χερια των φαν που ανταλασσουν τισ αποψεις και τισ κριτικες τους..συμβαινουν ομως και αλλα τινα..οπως οτι αν γνωριζει η διαχειριση του σαιτ το πανυγηρι π εχει στησει η ενλογω με τοσους κλωνους ευκολα θα μπορουσε να διαγραφει αν αποδυκνυετο του λογου το αληθες...μας αρεσει ομως και το πανηγυρακι εδω μεσα...απο την αλλη ελευθερη αγορα ειναι αρκετοι ειναι οι εμπειροι στο γουστο ο καθενας δοκιμαζει.κρινει.κ στην τελικη δεν ξαναπαταει αμα δεν του αρεσει...δεν ειναι δυσκολο αμ ξερεις τι σου γινεται να κοψεις την αλλη να δεις αν σου κανει οπτικα,αν σαρεσει η σταση της και να κανεισ μια δοκιμη..γιατι το αποτελεσμα στο τελος τελος δεν στο εγγυαται ουτε η διαφημιση ουτε η φωτογραφηση ουτε αυτο που πιθανολογεις..αλλα μονο η δοκιμη..

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδια αγορα ειναι ο καθενας προωθει τον εαυτο του οπως νομιζει καλιτερα.σαφως το διαδικτυο ειναι ενα εργαλειο στα χερια των επαγγελματιων για να προβαλει η καθε μια με το δικο της τροπο της υπηρεσιες της.οπως ειναι εργαλειο και στα χερια των φαν που ανταλασσουν τισ αποψεις και τισ κριτικες τους..συμβαινουν ομως και αλλα τινα..οπως οτι αν γνωριζει η διαχειριση του σαιτ το πανυγηρι π εχει στησει η ενλογω με τοσους κλωνους ευκολα θα μπορουσε να διαγραφει αν αποδυκνυετο του λογου το αληθες...μας αρεσει ομως και το πανηγυρακι εδω μεσα...απο την αλλη ελευθερη αγορα ειναι αρκετοι ειναι οι εμπειροι στο γουστο ο καθενας δοκιμαζει.κρινει.κ στην τελικη δεν ξαναπαταει αμα δεν του αρεσει...δεν ειναι δυσκολο αμ ξερεις τι σου γινεται να κοψεις την αλλη να δεις αν σου κανει οπτικα,αν σαρεσει η σταση της και να κανεισ μια δοκιμη..γιατι το αποτελεσμα στο τελος τελος δεν στο εγγυαται ουτε η διαφημιση ουτε η φωτογραφηση ουτε αυτο που πιθανολογεις..αλλα μονο η δοκιμη..

Ηβη πολύ καλά τα λές και συμφωνώ 100% με τα λεγόμενα σου αλλά να προσθέσω.. ότι ναι!!! το ίντερνετ είναι εργαλείο για μία τρανς, τραβεστί ή CD για να δείξει τι είναι, τι προσφέρει και να αυτοπαρουσιαστεί.
Χρόνια στην λατρεία μου και κάποιον πολύ καλών φίλων για τις τράνς ένα έχω να σου πώ. Όταν βλέπεις μια τράνς και δίχνει κόλο και στήθος και δεν βλέπεις καμία φώτο με τον πούτσο της,να ξέρεις ότι αυτή είναι παθητική. Όταν βλέπεις μία τρανς με τον κοντάρι έξω και το πολύ διαφημίζει να ξέρεις ότι είναι ενεργητική. Στο λέω αυτό και δεν θέλω να θίξω κάποια κοπελιά αλλα απο πείρας μιλαώ, και έχω τις ίδιες απόψεις με άλλα φιλαράκια που γουστάρουμε τρανς και παρακαλώ να σεβαστεί ή άποψη μου όπως σέβομαι εσένα Ηβη όπως και κάποια άλλη.
Στο θέμα μας.... θα ήθελα να σου πώ ότι ναι είναι εργαλείο στο χερι της (το ιντερνετ) αλλά δεν έχει κανένα δικαίομα να δημιουργεί 15 ψεύτικα προφιλς για να κατακρίνη και παρουσιάζει τις άλλες σαν άχρηστες και αυτή η ΤOP. Αυτό είναι ΠΟΥΣΤΙΑ και δεν είσαι τρανς αλλά ένας ΠΟΥΣΤΗΣ!!!!! Να δεκτώ να κάνεις τα 15 προφίλς και να γράφεις για την πάρτι σου ΑΛΛΑ δεν μπορώ να δεκτώ, όπως και πολύ άλλοι φίλοι, να μιλάς με φθόνω και κακία, να λες ασύστολα ψέματα, να γράφεις ψεύτικες κριτικές, να ανοίγεις ένα θέμα συζήτησης λέγοντας "ξέρουμε κάτι για την συγκεκριμένη" και μετά απο κάτω με άλλο δικό σου (ψεύτικο προφίλ) να την κατακρίνεις με το ποιο σκληρό και ΠΟΥΣΤΙΚΟ τρόπο, είτε παρουσίαζεσαι σαν βλάχος, ήτε σαν γαμιάς. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΟΙ φτάνει πία. Χρησιμοποιώ τον τρόπο που εκφράζεσε και σύ στα διάφορα σχόλια σου και απολογούμαι αν θήγω κάποια.
Μπορεί με αυτό τον τρόπο να κέρδισες αρκετούς πελάτες μέσω αυτού του σάιτ η ήτε μέσω άλλων όπωσ γράφοντας σε σενα πλαστά θεικά σχόλια κάνοντας σε ΘΕΑ .. ... αλλά δεν είμαστε και ΗΛΙΘΙΟΙ.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
τοση ωρα στην QA αναφερεσαι η κανω λαθος?

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
απλα δεν με τρελαινουν τα πλαγια και τετοια σχετικα, με μπερδευουν.
προτιμω τα πιο σταρατα
παντως 300 μονη αυτην ξερω να ζηταει
αν ξερει καποιος και αλλη ας με βοηθησει

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
δεν νομιζω να τελειωνει αυτη...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
οκ λαθος εκτιμηση τοτε
ας μας πει καποιος που εχει δοκιμασει...

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
δεν αναφέρθηκα σε καμιά

...για να είμαστε λοιπόν σωστοί αγαπητέ μου, η απάντηση σου δεν επαρκεί...εγώ ήμουνα η πρώτη που σου ζήτησα να αποκαλύψεις εάν έχεις στοιχεία για οποιανδήποτε!

[size=10pt][size=10pt]ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ! ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ!!![/size][/size]

...επειδή όμως όπως ο niced ανέφερε εγώ είμαι μια από αυτές που ζητάει αυτό το ποσό, και τα βέλη είναι εύλογο να στρέφονται εναντίον μου, κάλο θα ήταν να γίνεις λιγάκι πιο συγκεκριμένος εάν έχεις κάτι ουσιώδες να στοιχειοθετήσεις! ειδάλλως εάν συνεχίσεις να μιλάς αόριστα μπορούμε και εμείς να πούμε πως εξυπηρετείς τα συμφέροντα άλλων ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ τιμές ή πολύ απλά κάνεις σαμποτάζ στις ακριβές Τρανς..ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ Ή Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ! Τέτοια έχουν παιχτεί αρκετά εδώ μέσα...

...και το δηλώνω απερίφραστα για να ξεκαθαρίζω τη θέση μου:

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΧΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΛΩΝΟΥΣ....ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ SITE...ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ (ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ!) ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ! ΕΑΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! ΑΣ ΒΓΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ADMIN  ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ SITE ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

....ξεκαθάρισε τη θέση σου αγαπητέ μου...και εάν δε θέλεις να πεις ονόματα...σε παρακαλώ διευκρίνισε εάν μιλάς για μένα ή όχι! Έχω δεχτεί αρκετά μηνύματα από πελάτες μου που με ρωτάνε εάν ο makkinen αναφέρεται σε μένα!! Τόσα χρόνια φωνάζω για σωστές υπηρεσίες από όλες εμάς για να μη δημιουργούμε κακό όνομα για το χώρο μας!!!!! ΕΛΕΟΣ!

xxx
QA

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ηβη πολύ καλά τα λές και συμφωνώ 100% με τα λεγόμενα σου αλλά να προσθέσω.. ότι ναι!!! το ίντερνετ είναι εργαλείο για μία τρανς, τραβεστί ή CD για να δείξει τι είναι, τι προσφέρει και να αυτοπαρουσιαστεί.
Χρόνια στην λατρεία μου και κάποιον πολύ καλών φίλων για τις τράνς ένα έχω να σου πώ. Όταν βλέπεις μια τράνς και δίχνει κόλο και στήθος και δεν βλέπεις καμία φώτο με τον πούτσο της,να ξέρεις ότι αυτή είναι παθητική. Όταν βλέπεις μία τρανς με τον κοντάρι έξω και το πολύ διαφημίζει να ξέρεις ότι είναι ενεργητική. Στο λέω αυτό και δεν θέλω να θίξω κάποια κοπελιά αλλα απο πείρας μιλαώ, και έχω τις ίδιες απόψεις με άλλα φιλαράκια που γουστάρουμε τρανς και παρακαλώ να σεβαστεί ή άποψη μου όπως σέβομαι εσένα Ηβη όπως και κάποια άλλη.
Στο θέμα μας.... θα ήθελα να σου πώ ότι ναι είναι εργαλείο στο χερι της (το ιντερνετ) αλλά δεν έχει κανένα δικαίομα να δημιουργεί 15 ψεύτικα προφιλς για να κατακρίνη και παρουσιάζει τις άλλες σαν άχρηστες και αυτή η ΤOP. Αυτό είναι ΠΟΥΣΤΙΑ και δεν είσαι τρανς αλλά ένας ΠΟΥΣΤΗΣ!!!!! Να δεκτώ να κάνεις τα 15 προφίλς και να γράφεις για την πάρτι σου ΑΛΛΑ δεν μπορώ να δεκτώ, όπως και πολύ άλλοι φίλοι, να μιλάς με φθόνω και κακία, να λες ασύστολα ψέματα, να γράφεις ψεύτικες κριτικές, να ανοίγεις ένα θέμα συζήτησης λέγοντας "ξέρουμε κάτι για την συγκεκριμένη" και μετά απο κάτω με άλλο δικό σου (ψεύτικο προφίλ) να την κατακρίνεις με το ποιο σκληρό και ΠΟΥΣΤΙΚΟ τρόπο, είτε παρουσίαζεσαι σαν βλάχος, ήτε σαν γαμιάς. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΟΙ φτάνει πία. Χρησιμοποιώ τον τρόπο που εκφράζεσε και σύ στα διάφορα σχόλια σου και απολογούμαι αν θήγω κάποια.
Μπορεί με αυτό τον τρόπο να κέρδισες αρκετούς πελάτες μέσω αυτού του σάιτ η ήτε μέσω άλλων όπωσ γράφοντας σε σενα πλαστά θεικά σχόλια κάνοντας σε ΘΕΑ .. ... αλλά δεν είμαστε και ΗΛΙΘΙΟΙ.
Αγαπη εγω δεν διαφωνησα σε τιποτα απ οσα λες ισα ισα μαλλον συμφωνη με βρισκεις...την αποψη μου εξεθεσα.και σαφως δεν συμφωνω με την χρηση του ιντερνετ κατ αυτον τον τροπο να σπιλωνονται δλδ ονοματα ατομων π δεν φταινε σε κατι αλλα οι εχοντες τη γνωση ας πραξουν τα δεοντα αν αισθανονται θιγμενοι η ριγμενοι απο καποια .εγω σε καμια περιπτωση δεν προσβληθηκα απο κατι...ισα ισα μ φενεται και μικροπρεπες το να φερεται καποια ετσι ενω ξερει στην ουσια οτι παρ ολο που πολλεσ φορες τα πραγματα εξωραιζονται η ψυχουλα της καθε μιας το ξερει πως εφτασε στα σημεια π εφτασε και γενικα ποσο δυσκολο και ανγκαιο ειναι για την καθε κοπελα να βρει και να διατηρησει το κοινο της...τι να πω καλη εκβαση να εχουμε χωρις απωλειες...οποιος ειναι να βαλει μυαλο ας βαλει..ειτε τρανσ ειναι ειτε κλωνος ειτε πελατης...

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
...για να είμαστε λοιπόν σωστοί αγαπητέ μου, η απάντηση σου δεν επαρκεί...εγώ ήμουνα η πρώτη που σου ζήτησα να αποκαλύψεις εάν έχεις στοιχεία για οποιανδήποτε!

[size=10pt][size=10pt]ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ! ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ!!![/size][/size]

...επειδή όμως όπως ο niced ανέφερε εγώ είμαι μια από αυτές που ζητάει αυτό το ποσό, και τα βέλη είναι εύλογο να στρέφονται εναντίον μου, κάλο θα ήταν να γίνεις λιγάκι πιο συγκεκριμένος εάν έχεις κάτι ουσιώδες να στοιχειοθετήσεις! ειδάλλως εάν συνεχίσεις να μιλάς αόριστα μπορούμε και εμείς να πούμε πως εξυπηρετείς τα συμφέροντα άλλων ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ τιμές ή πολύ απλά κάνεις σαμποτάζ στις ακριβές Τρανς..ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ Ή Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ! Τέτοια έχουν παιχτεί αρκετά εδώ μέσα...

...και το δηλώνω απερίφραστα για να ξεκαθαρίζω τη θέση μου:

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΧΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΛΩΝΟΥΣ....ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ SITE...ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ (ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ!) ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ! ΕΑΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! ΑΣ ΒΓΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ADMIN  ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ SITE ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

....ξεκαθάρισε τη θέση σου αγαπητέ μου...και εάν δε θέλεις να πεις ονόματα...σε παρακαλώ διευκρίνισε εάν μιλάς για μένα ή όχι! Έχω δεχτεί αρκετά μηνύματα από πελάτες μου που με ρωτάνε εάν ο makkinen αναφέρεται σε μένα!! Τόσα χρόνια φωνάζω για σωστές υπηρεσίες από όλες εμάς για να μη δημιουργούμε κακό όνομα για το χώρο μας!!!!! ΕΛΕΟΣ!

xxx
QA

ΔΕΝ εξυπηρετώ καμιά και ούτε συμφέρον έχω για καμία, και ούτε είμαι καμία ψυχολογικά διαταρασμενη έτσι ώστε να μπώ σε αυτή την διαδικασία. Αντιθέτος λέω την γνώμη μου και την στηρίζω.... αλλά ο τόνος της γράφεις σου έχει μία επιθετικότητα απέναντι μου... ηρέμησε, χαλάρωσε δεν θα χαλαστούμε κιόλας. Και δεν με ενδιαφέρει αν σε έχουν πάρει πελάτες σου ή όχι... άλλωστε αν είναι πελάτες σου και ξέρουν για το τι προσφέρεις και το τι πέρνουν απο σένα σε μια συνάντηση, δεν θα κάθονται να σπαταλάνε την ώρα τους με τις κουβεντούλες και τις ερωτήσεις τους αφου είναι πιστοί σε σένα, όπως και για όποιαδήποτε. Και δεν προοθώ καμία φτηνή τρανς. Εγώ είπα ότι υπάρχουν τρανς που με 100 ευρώ προσφέρουν τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες με μία που χρεώνει 300 ευρώ. Εγω δεν απευθύνθηκα σε σένα.... και ούτε κρίβετε μια τρανς πίσω απο αυτο το προφίλ. Δυστυχώς κάνεις λάθος. Αν κοιτάξεις και διαβάσεις προσεκτικά το δικό σου σχόλιο και το σχόλιο της ΗΒΗ θα δεις μια μεγάλη διαφορά στην έκφραση, στην ψυχολογία, στον τόνο γραφείς και στον χαρακτήρα. Δεν μίλησα για καμιά γιατί απλά σέβομαι όλες, όπως απαιτώ να με σέβονται και αυτές όταν τησ πληρώνω για τις υπηρεσίες τους. Και μια και θέτης το θέμα των μηνυμάτων έχω πάρει αμέτρητα μηνυματα προσωπικά που ρωτάνε, η τουλάχιστον εκφέρουν κάποιες υποψίες για κάποιες και εγώ δεν είπα παν όνομα... δηλαδή τι σε πείραξε και σου ανέβηκε η πίεση. ¨Εχεις τους πελάτες σου (οι οποίοι ειναι ικανοποιημένη απο τις υπηρεσίες σου) δεν μπορω να καταλάβω γιατι μιλάεις έτσι. Δεν σου πα κάτι ή ανάφερα το όνομα σου, ούτε άφησα υπονοούμενα. Αν θες να σου πώ ότι είσαι θεά, θα σου πώ ότι εισαι θεά αν θες να σου πω ότι είσαι ξεπέτα θα σου πώ ότι είσαι ξεπέτα ( που δεν είσαι ) ... αν ένα χαρακτηριστικό σε καλύπτει και σε κάνει να νιώθεις ήρεμη στο λέω δεν έχω πρόβλημα, όπως και στην Ηβη θα της έλεγα τα ίδια. Το θέμα είναι εγώ πως πέρασα με κάποια και όχι το τι θέλει να ακούσει.
Δεν είμαι εγώ απο αυτούς που έχει στοιχεία αλλά άλλος και αν παιδία που μπαίνουν εδωμέσα είναι για να περάσουν την ώρα τους, εγώ δεν είμαι απο αυτούς. Ενημερώνομαι καθημερινά και ξέρω τι παίζει ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .. απο το 2007 (αυτο το προφιλ είναι καινούργιο) βρίσκομαι εδώ και ξέρω όλες σας πολύ καλά και τα διάφορα που γράφτηκαν κατα καιρούς για όλες. ...
Και να σου πώ κάτι. .... όπως υπάρχουν τρανς, τραβεστί , cd που ο χρόνος τους ψυχανεμίζετε μπροστά απο αυτό τον υπολογιστή και λένε διάφορα, φτίαχνουν χαρακτήρες και κατηγορουν και πολεμάνε αλλους και άλλες είναι καιρός να μάθεις ότι υπάρχουν και ΠΕΛΑΤΕΣ αυτόν τον κοπελιών που φτάχνονται με το να αποκαλύπτουν αυτά όλα που προαναφέρω εδώ και μέρες... ένα τέτοιο παιδί γνώρισα απο εδώ μέσα δυστυχώς ή ευτυχώς.
Και δεν κάνω σαμποτάζ και ούτε προσπαθώ να προκαλέσω πρόβλημα. Εγώ απλα ανάφερα ότι ενα παιδί έχει τέτοια στοιχεία και μία τρανς αυτοδιαφιμίζετε με 15+ προφιλς (στο ένα νταλικέρης στο άλλο βλαχος και στο άλλο γαμιας) αυτό είπα δεν είπα για κάποια ούτε έκρινα. Και αν νομίζεις ότι τα βέλη στρέφονται προς το μέρος σου τι θες να σου πώ;

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ΔΕΝ εξυπηρετώ καμιά και ούτε συμφέρον έχω για καμία, ...... όπως υπάρχουν τρανς, τραβεστί , cd που ο χρόνος τους ψυχανεμίζετε μπροστά απο αυτό τον υπολογιστή και λένε διάφορα, φτίαχνουν χαρακτήρες και κατηγορουν και πολεμάνε αλλους και άλλες είναι καιρός να μάθεις ότι υπάρχουν και ΠΕΛΑΤΕΣ αυτόν τον κοπελιών που φτάχνονται με το να αποκαλύπτουν αυτά όλα που προαναφέρω εδώ και μέρες... ένα τέτοιο παιδί γνώρισα απο εδώ μέσα δυστυχώς ή ευτυχώς.
Και δεν κάνω σαμποτάζ και ούτε προσπαθώ να προκαλέσω πρόβλημα. Εγώ απλα ανάφερα ότι ενα παιδί έχει τέτοια στοιχεία και μία τρανς αυτοδιαφιμίζετε με 15+ προφιλς (στο ένα νταλικέρης στο άλλο βλαχος και στο άλλο γαμιας) αυτό είπα δεν είπα για κάποια ούτε έκρινα. Και αν νομίζεις ότι τα βέλη στρέφονται προς το μέρος σου τι θες να σου πώ;

:think: :think: Νταλικέρης ???

Εγώ είμαι!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Με βρήκες !!!!! :dancing:

:think: :think: Τί κερδίζω???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom