makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ετσι είναι!!! ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗ!!!!
Ξέρε όμως , εκεί που ο καφές είχε 3+ ευρώ έφτασε να πλασάρεται 1.5 μαζί και με τυρόπιτα.
Εσύ ξέρεις πάντως τα οίκου σου και τα του π.....σου σου!!!!
(Δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω παρα μόνο εδώ και στο λέω πολύ φιλικά και με πολύ σεβασμό )
Ακριβώς αγαπητέ!!!
Και πρέπει να λέγονται και τα καλά και τα κακά, να ανέβουν οι καλές και να εξαφανιστούν οι φραγκοφόνισες ξεπέτες .... που μόλις αρπάξουν το χαρτί είναι έτοιμες να σου πουν τελείωσε ο χρόνος γειά.... ;)
δεν είναι να σου πούν τελείωσε ο χρόνος συνάδελφε απλά μου την σπάνε να έχουν 15 + προφιλ εδω μέσα να το παιζουν στο ένα βλάχοι στο άλλο γαμίαδες να αυτοδιαφημίζονται λες και είναι κάτι το εξαίρετο και να θάβουν τις άλλες που πέρνουν χαμηλές τιμές για να τις προτιμούν αυτές που είναι ακριβές με τις TOP ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Σου λέω πέρασα καλά με κάποια που μου πήρε 100 για να χύσει παρά με μια άλλη που μου πήρε 300 για να χύσει. Τι είναι αυτα ρε ας σοβαρευτούν αυτές οι τρανς και ας σταματήσουν να μιλούν με κακίες,φθόνο και ψέμα για κάποιες άλλες. Σου λέω έχω ένα φίλο που είναι εδω μέσα που μου έχει δίξει στοιχεία για μία τρανς που έχει 15 ψεύτικα προφίλ και αυτοδιαφημίζεται και κάνει κακίες κριτικές για άλλες. Το γελίο είναι ότι στην αρχή ξεκινάει την συζήτηση με έπαινους και μετά φορτώνει και τα 15+ προφίλ στην άλλη και την κατατροπόνει. Πραγματική μάχη σου λέω. Και το θέμα είναι ότι μας παίρνει και ηλίθιους. Απλα το φιλαράκι δεν μιλάει την αφήνει ακόμη λίγο και μετά θα ρθεί το BIGBEN που λέμε. Και να σου πω κάτι δεν τον πίστεψα αλλα όταν το έψαξα λίγο έπαθα την πλάκα μου. Και σημείωσε ότι την τίμησα την συγκεκριμένη.