Κάντε μου λοβοτομή να γλυτώσω! :S
Από τον τίτλο και μόνο του thread κατάλαβα ότι θα διασκεδάσω... Μπαίνει στο ξενοδοχείο και ανεβοκατεβαίνει στα ασανσέρ , λες και θα τον συλλάβουν που πάει να γαμήσει. Μετά τα βάζει με το πρακτορείο του call girl, βλέπει συνομωσίες για την προώθηση συγκεκριμένων γραφείων, και προειδοποιεί ότι η αστυνομία έχει τα προσωπικά δεδομένα των μελών του site (εδώ δεν μπορούν να πιάσουν τους δολοφόνους, θα ασχολούνται με εμάς που θέλουμε να γαμάμε κανένα πουτανί) ! Ο άλλος βλέπει μπάτσους "ακροβολισμένους" στο ξενοδοχείο για να πιάσουν αυτόν που με τα γαμήσια του θα απειλήσει την εθνική ασφάλεια !
Δυστυχώς υπάρχει και ο pleasuregiver που έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, αλλά μας χάλασε και την πρωινή διασκέδαση !
Φιλαράκο για να πιάσουν δολοφόνους και τρομοκράτες πρέπει κάποιος να καρφώσει ή να γίνει όπως στην περίπτωση Ξηρού και να πάει κάτι στραβά αλλιώς χέστα και βράστα δεν είναι ικανοί ούτε τα κορδόνια τους να δέσουν αυτό είναι γνωστό στην οικουμένη.
Η φάση με τις CT είναι μόνο στάχτη στα μάτια, διάβασε καλύτερα προηγούμενο ποστ μου για να καταλάβεις για ποιό λόγο γίνεται και μετά κάνε τον εξυπνίδη.
Τώρα για το άν πιστεύεις ή όχι την ολη φάση το είπα πάλι σε προηγούμενο πόστ δεν με ενδιαφέρει μία. Εδώ σου γράφει άνθρωπος που ανήκει στο προσωπικό ξενοδοχείου ότι καρατσεκάρουν τους επισκέπτες και εσύ στην κοσμάρα σου.
Τέλος πάντων πίστεψε ότι θές την ζαχαρένια μου δεν την χαλάω.
Α και άμα σου την πέσει κανείς για έλεγχο ΓΡΑΨΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ στα μαλακότερα των μορίων σου.
Αλλα κάνε μου μια χάρη έλα εδώ να το γράψεις μην μας γράψεις όλους ομαδικά.