Νέα

HOTEL που δε ρωτούν σε ποιό δωμάτιο πάμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dikaios_gamias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
συνηθως δε ρωτανε που πας οταν μπαινεις μεσα.μονο μια φορα σε ενα ψευτοκυριλε κοντα στην πλατεια βαθης(δε θυμαμαι ποιο ηταν)και ενω ειχα ξαναμπει χωρις να αντιμετωπισω προβλημα,ειχε μια ξυνομουρα αγαμητη ελεηνιδα ρεσεπσιονιστ που με ρωτησε που παω.της λεω επισκεπτης απαγορευεται?και επεμενε να της πω σε ποιο δωματιο παω.και εγω της ειπα και πηρε την ποτανα τηλεφωνο για επιβεβαιωση και της ειπε να ερθει και κατω να με μαζεψει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:οπως και εγινε.παντως σπανια να ρωτησουν που παει καποιος ειδικα μαλιστα σε πιο ακριβα χοτελια που δε με ρωτησαν ποτε.

Επισκέπτης
ΟΛΑ τα ξενοδοχεια ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι παιζει με τις τουριστριες..
το ΜΟΝΟ που τα ενδιαφερει ειναι η ασφαλεια..
μπαινεις με αυτοπεποιθηση & προχωρας ντουγρου για την τουριστρια..
αν σου την πεσουν συμπεριφερεσαι σαν ΚΥΡΙΟΣ & δηλωνεις που ακριβως πηγαινεις οπως λεει & ο σκρουντζ..
αμα δεν αντεχεις το αθλημα,καθεσαι σπιτι σου & πλεκεις πουλοβερ..
ΤΕΛΟΣ..

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
ρε φιλε δεν παιζει τιποτα τετοιο ,ξεχασε το

καλημέρα κι από μένα.... εγώ πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και όχι μόνο έχει πέσει γραμμή από τους μπάτσους... κι εγώ μεσοβδόμαδα που πέρασα πρωί είχε κάτι λεβέντες ακροβολισμένους δεξιά και αριστερά λες και αστυνόμευαν.... και το κυριότερο: δεν γίνεται να έχω ακούσει 3 φορές τον τελευταίο καιρό τέτοια περιστατικά και να βλέπω και το σκηνικό που ανέφερα πριν (πρώτη φορά το είδα) ενώ παλιότερα δεν είχα ακούσει και δει ούτε ένα σε πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.. εμένα μόνο τυχαίο δεν μου φαίνεται... τώρα το ότι τα στρουμφάκια παίζει να παρακολουθούν το site το θεωρώ βέβαιο..... δεν πιστεύω όμως ότι στάμπαραν τον rousseau είδικα... απλά ήταν και άτυχος... τον στάμπαρε ο υπάλληλος μόλις μπήκε και τον πήρε από πίσω .. τόσο απλά

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
ΟΛΑ τα ξενοδοχεια ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι παιζει με τις τουριστριες..
το ΜΟΝΟ που τα ενδιαφερει ειναι η ασφαλεια..
μπαινεις με αυτοπεποιθηση & προχωρας ντουγρου για την τουριστρια..
αν σου την πεσουν συμπεριφερεσαι σαν ΚΥΡΙΟΣ & δηλωνεις που ακριβως πηγαινεις οπως λεει & ο σκρουντζ..
αμα δεν αντεχεις το αθλημα,καθεσαι σπιτι σου & πλεκεις πουλοβερ..
ΤΕΛΟΣ..

κάποιοι που έκαναν ακριβώς αυτό που λες πάντως βρέθηκαν σπίτι τους γιατί οι κοπέλα δεν πρόκειται να επιβεβαιώσει ότι σε περιμένει... και έχω κάνει αυτήν την κουβέντα και με ατζέντη ...

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Εγω παντως,ποτε δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα σε κανενα απο τα ξενοδοχερια που εχω επισκεφτει τα κοριτσακια.Μπουκαρω μεσα,καρφι στο ασανσερ,και ισια στο δωματιο.
Ουτε που πατε κυριε,ουτε ονομα,ουτε τιποτα.
Μαλιστα,στην πρωτη μου επισκεψη,καθισα και στο μπαρ για καφεδακι.Φοβισμενος τοτε,περισσοτερο για να κοψω κινησεις.

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
καλημέρα κι από μένα....ι... τώρα το ότι τα στρουμφάκια παίζει να παρακολουθούν το site το θεωρώ βέβαιο.....

μπορει να ειναι και  τα  μισα μελη  ;)  , για αυτο τα παλια καλη μελη εξαγανιζονται σιγα σιγα , διοτι καταλαβαινουν τι παιζεται πλεον στο φορουμ  ;)

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Εγω παντως,ποτε δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα σε κανενα απο τα ξενοδοχερια που εχω επισκεφτει τα κοριτσακια.Μπουκαρω μεσα,καρφι στο ασανσερ,και ισια στο δωματιο.
Ουτε που πατε κυριε,ουτε ονομα,ουτε τιποτα.
Μαλιστα,στην πρωτη μου επισκεψη,καθισα και στο μπαρ για καφεδακι.Φοβισμενος τοτε,περισσοτερο για να κοψω κινησεις.

ρε παλικάρια μην μπερδεύεστε ..και μένα μόνο μια φορά με σταμάτησε ένας μαλάκας receptionist σε ξενοδοχείο μικρό.... σε μεγάλο ποτέ δεν με έχουν σταματήσει ακόμα... δεν βγαίνει όμως συμπέρασμα έτσι..... για να έχουν αναφέρει κάποια παιδιά ότι τους σταμάτησαν δεν νομίζω ότι το έβγαλαν από το μυαλό τους.... εε από εκεί και πέρα η δική μου λογική λέει ότι δεν ήταν τυχαίο και θα αυξηθούν τα κρούσματα..... προφανώς το ότι δεν με έχουν σταματήσει ακόμα δεν λέει κάτι

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μπορει να ειναι και  τα  μισα μελη  ;)  , για αυτο τα παλια καλη μελη εξαγανιζονται σιγα σιγα , διοτι καταλαβαινουν τι παιζεται πλεον στο φορουμ  ;)
- οι μισοι απο σας ειστε μαλακες.
- καλα. οι μισοι απο σας δεν ειστε μαλακες.

OP
OP
D

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αποτυχία το άνοιγμα του θρεάντ μου!!! :grin: :grin: :grin: Τουλάχιστον το παραδέχομαι!!!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Παιδιά για λόγους ασφαλείας νομίζω ότι γίνονται όλα αυτά με το ξενοδοχείο. Αλίμονο εάν έμπαινε όποιος να 'ναι χωρίς έλεγχο. Πόσο ασφαλείς θα αισθανόσαστε σε ένα τέτοιο ξενοδοχείο; Το ξέρω ότι είναι σπαστικό, ιδιαιτέρως για όποιον δεν νοιώθει καλά με αυτό που κάνει, αλλά δεν πρέπει να γίνει το κακό πρώτα και μετά να ενεργήσουμε.
Όσο για το ότι η αστυνομία παρακολουθεί το site, αφ' ενός το θεωρώ αυτονόητο, αφ' ετέρου χαίρομαι διότι όλο και κάποιο λαβράκι θα βγάλει.

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Εγώ σαν νέο μέλος που είμαι δεν θα κάτσω να απαντήσω τι παίζεται στο φόρουμ γιατί αν και παρακολουθώ εδώ και 2 χρόνια την πορεία του site δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι έχω διαβάσει όλα τα θέματα στην πλήρη έκταση τους και με 5-10 σελίδες σε μερικά απο τα θέματα να εμπλουτίζονται κάθε μέρα. Εγώ θα σου πώ ότι με την πολύ μικρή μου πορεία στα CT βλέπω πρακτορεία να εξαφανίζονται βλέπω άλλα να απορροφώνται απο κάποιο συγκεκριμένο πρακτορείο και άλλα πρώτα να συγχωνεύονται και μετά να γίνεται το 2ο που προανέφερα. Προμοτάρεται δηλαδή και ενισχύεται σε βάρος των άλλων ένας μόνον ατζέντης βέβαια και που και πού άν άκουσα καλά πιάνουν και 1-2 CT του τα οποία μέλι γάλα απλά παίρνουν την άγουσα για το εξωτερικό όπου εντάσσονται σε κάποια άλλη χώρα.

Θέλω όμως κάποιος απο εσάς τους πανέξυπνους κομπιουτερόμαγκες με πτυχία να εξηγήσει σε εμένα που έτυχε ξυστά για λόγους που δεν μπορώ να αναλύσω εδώ να έρθει σε επαφή με την πληροφορική να μου εξηγήσει άν μετα την σύλληψη των admins σχετικά πρόσφατα και την κατάσχεση του εξοπλισμού τους  τα στρουμφάκια που λέει και ο φίλος kanenas80 δεν μαζέψανε όλες τις email address όλων εμάς και δεν ξέρουν ακόμα και για νέα μέλη ποιοί είναι και τι δουλειά κάνουν και ένα σωρό προσωπικά δεδομένα για όλα τα μέλη να έχουν.

Το περιστατικό που περιέγραψα νωρίτερα είναι 100% αληθινό όποιος θέλει το πιστεύει δημοκρατία έχουμε δεν θα βάλω εγώ στο μυαλό του καθενός τίποτα, ούτε και φιλοδοξώ ποτέ, ούτε και θα ήθελα ποτέ μου για οποιοδήποτε λόγο να το κάνω. Δεν πτοούμαι το έχω αφήσει πίσω μου όμως μια συμβουλή μόνο θα δώσω πρίν ξεκινήσει κάποιος ας ρωτήσει και το αντίστοιχο γραφείο και συννενοηθεί καλύτερα και ας πάρει και μερικά προληπτικά μέτρα όχι όπως πήγα εγώ περίπου χύμα στο κύμα.

Παρεμπιμπτοντως επειδή συγγενικό μου άτομο δούλευε σε μεγάλη αλυσίδα χοτελιών της Ελλάδας οι σεκιούριτι έχουν δικαίωμα να πετάξουν έξω όποιον δεν δικαιολογείται η παρουσία του είτε με την συμμετοχή σε συνέδριο είτε σαν επισκέπτης είται σαν πελάτης των roof garden ή του εστιατορίου ή του bar τους. Αυτό είναι γραμμή ασφαλείας που επιβλήθηκε απο το 2003 και μετά σάν επιπρόσθετο μέτρο των Ολυμπιακών Αγώνων που επέβαλλαν οι Αμερικανοί και οι συν αυτώ παρέα.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Παιδιά για λόγους ασφαλείας νομίζω ότι γίνονται όλα αυτά με το ξενοδοχείο. Αλίμονο εάν έμπαινε όποιος να 'ναι χωρίς έλεγχο. Πόσο ασφαλείς θα αισθανόσαστε σε ένα τέτοιο ξενοδοχείο; Το ξέρω ότι είναι σπαστικό, ιδιαιτέρως για όποιον δεν νοιώθει καλά με αυτό που κάνει, αλλά δεν πρέπει να γίνει το κακό πρώτα και μετά να ενεργήσουμε.
Όσο για το ότι η αστυνομία παρακολουθεί το site, αφ' ενός το θεωρώ αυτονόητο, αφ' ετέρου χαίρομαι διότι όλο και κάποιο λαβράκι θα βγάλει.

Δεν γινονται με ολα τα ξενοδοχεια. Τα πιο πολλα δεν σε ρωτουν που πας, και μονο οταν σε δουν λιγο χαμενο θα σε ρωτησουν για να σε βοηθησουν. Καμερες στους διαδρομους εχουν σχεδον ολα για ασφαλεια, και μην νομιζετε οτι δεν ξερουν τι γινεται οταν βλεπουν κινηση σε ενα δωματιο.

Η αστυνομια πιθανον παρακολουθει ολα τα σιτες, αλλα η διαφορα ειναι οτι εδω δεν συνεργαζονται με τα γραφεια να κανουν προσφορες στους πελατες στα "κρυφα". Αυτα για να καταλαβετε μερικα πραγματα, και γιατι μερικοι τωρα τα βαζουν στα κρυφα  ;)

moltianni

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα παιδια.Παρακολουθω εδω και πολυ καιρο το σαιτ και ειπα να γραφτω.Ειμαι receptionist σε πολυ μεγαλο πενταστερο ξενοδοχειου του Συνταγματος.Με το που μπαινει καποιος μεσα,καταλαβαινουμε συνηθως ευκολα αν μενει εδω η οχι.Το σημαντικοτερο θεμα ειναι της ασφαλειας.Εμεις παντως σαν ξενοδοχειο,προσεχουμε πολυ ποιος μπαινει και ποιος βγαινει αν και ειναι πολυ δυσκολο παντα να τους πετυχεις ολους.Και που ξερω εγω πως αυτος που θα μπει δεν ειναι κλεφτης?Ρωταμε παντα αριθμο δωματιου σε καποιον η καποια που μας φαινετε υποπτος.Αν μας πει πως δεν μενει εδω,ρωταμε αριθμο δωματιου,τσεκαρουμε ονομα και τον θεωρουμε επισκεπτη.Στις βιζιτουδες που ερχονται καμια φορα κραταμε παντα διαβατηριο.Οπως σας ειπα, ολα γινονατι για θεμα ασφαλειας των πελατων που πληρωνουν αρκετα για να μεινουν εδω.

OP
OP
D

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα παιδια.Παρακολουθω εδω και πολυ καιρο το σαιτ και ειπα να γραφτω.Ειμαι receptionist σε πολυ μεγαλο πενταστερο ξενοδοχειου του Συνταγματος.Με το που μπαινει καποιος μεσα,καταλαβαινουμε συνηθως ευκολα αν μενει εδω η οχι.Το σημαντικοτερο θεμα ειναι της ασφαλειας.Εμεις παντως σαν ξενοδοχειο,προσεχουμε πολυ ποιος μπαινει και ποιος βγαινει αν και ειναι πολυ δυσκολο παντα να τους πετυχεις ολους.Και που ξερω εγω πως αυτος που θα μπει δεν ειναι κλεφτης?Ρωταμε παντα αριθμο δωματιου σε καποιον η καποια που μας φαινετε υποπτος.Αν μας πει πως δεν μενει εδω,ρωταμε αριθμο δωματιου,τσεκαρουμε ονομα και τον θεωρουμε επισκεπτη.Στις βιζιτουδες που ερχονται καμια φορα κραταμε παντα διαβατηριο.Οπως σας ειπα, ολα γινονατι για θεμα ασφαλειας των πελατων που πληρωνουν αρκετα για να μεινουν εδω.

H πολύ ασφάλεια όμως πολλές φορές δημιουργεί έλλειψη εχεμύθιας..! Κάτι που ενδιαφέρει πολλούς φαντάζομαι!

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Ειμαι receptionist σε πολυ μεγαλο πενταστερο ξενοδοχειου του Συνταγματος.
σε καταλαβα ποιος εισαι!!!!!!!!!!εσυ με την κοραφλιτσα ο χοντρουλης που καθε φορα που ερχομαι κανεις τον κινεζο...

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Κάντε μου λοβοτομή να γλυτώσω!  :S  :grin:

Από τον τίτλο και μόνο του thread κατάλαβα ότι θα διασκεδάσω... Μπαίνει στο ξενοδοχείο και ανεβοκατεβαίνει στα ασανσέρ  :2funny:, λες και θα τον συλλάβουν που πάει να γαμήσει. Μετά τα βάζει με το πρακτορείο του call girl,  βλέπει συνομωσίες για την προώθηση συγκεκριμένων γραφείων, και προειδοποιεί ότι η αστυνομία έχει τα προσωπικά δεδομένα των μελών του site (εδώ δεν μπορούν να πιάσουν τους δολοφόνους, θα ασχολούνται με εμάς που θέλουμε να γαμάμε κανένα πουτανί) !  :2funny:  Ο άλλος βλέπει μπάτσους "ακροβολισμένους" στο  ξενοδοχείο για να πιάσουν αυτόν που με τα γαμήσια του θα απειλήσει την εθνική ασφάλεια !  :2funny:

Δυστυχώς υπάρχει και ο pleasuregiver που έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, αλλά μας χάλασε και την πρωινή διασκέδαση !

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Από τον τίτλο και μόνο του thread κατάλαβα ότι θα διασκεδάσω... Μπαίνει στο ξενοδοχείο και ανεβοκατεβαίνει στα ασανσέρ  :2funny:, λες και θα τον συλλάβουν που πάει να γαμήσει. Μετά τα βάζει με το πρακτορείο του call girl,  βλέπει συνομωσίες για την προώθηση συγκεκριμένων γραφείων, και προειδοποιεί ότι η αστυνομία έχει τα προσωπικά δεδομένα των μελών του site (εδώ δεν μπορούν να πιάσουν τους δολοφόνους, θα ασχολούνται με εμάς που θέλουμε να γαμάμε κανένα πουτανί) !  :2funny:   Ο άλλος βλέπει μπάτσους "ακροβολισμένους" στο  ξενοδοχείο για να πιάσουν αυτόν που με τα γαμήσια του θα απειλήσει την εθνική ασφάλεια !  :2funny:

Δυστυχώς υπάρχει και ο pleasuregiver που έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, αλλά μας χάλασε και την πρωινή διασκέδαση !
φιλε καπου σκαλώνει η ιστορια σου. δεν εχει ελευθερους σκοπευτες..

Επισκέπτης

Από τον τίτλο και μόνο του thread κατάλαβα ότι θα διασκεδάσω... Μπαίνει στο ξενοδοχείο και ανεβοκατεβαίνει στα ασανσέρ  :2funny:, λες και θα τον συλλάβουν που πάει να γαμήσει. Μετά τα βάζει με το πρακτορείο του call girl,  βλέπει συνομωσίες για την προώθηση συγκεκριμένων γραφείων, και προειδοποιεί ότι η αστυνομία έχει τα προσωπικά δεδομένα των μελών του site (εδώ δεν μπορούν να πιάσουν τους δολοφόνους, θα ασχολούνται με εμάς που θέλουμε να γαμάμε κανένα πουτανί) !  :2funny:   Ο άλλος βλέπει μπάτσους "ακροβολισμένους" στο  ξενοδοχείο για να πιάσουν αυτόν που με τα γαμήσια του θα απειλήσει την εθνική ασφάλεια !  :2funny:

δεν υπαρχουν λεμε..
δυστυχως εχω ενα,αλλα τεραστιο προβλημα..
δεν μπορω να γινω σαν & αυτους..
τεραστια δυστυχια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom