Νέα

HOTEL που δε ρωτούν σε ποιό δωμάτιο πάμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dikaios_gamias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πιστεύω οτι ανοίγοντας αυτό το θέμα θα βοηθήσουμε πολλούς παντρεμένους που ενώ θέλουν να περάσουν μια ερωτική περιπέτια με κάποια κοπέλα (CT κατα προτίμιση) δεν μπορούν για το λόγο ότι πρέπει να δώσουν "λογαριασμό" στον/στην ρεσεπτιον σε ποίο δωμάτιο πηγαίνουν, πολλές φορές ακόμα και ταυτότήτα..  Όποιος ξέρει ας βοηθήσει κάνοντας μια λίστα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πιστεύω οτι ανοίγοντας αυτό το θέμα θα βοηθήσουμε πολλούς παντρεμένους που ενώ θέλουν να περάσουν μια ερωτική περιπέτια με κάποια κοπέλα (CT κατα προτίμιση) δεν μπορούν για το λόγο ότι πρέπει να δώσουν "λογαριασμό" στον/στην ρεσεπτιον σε ποίο δωμάτιο πηγαίνουν, πολλές φορές ακόμα και ταυτότήτα..  Όποιος ξέρει ας βοηθήσει κάνοντας μια λίστα...
δηλαδη ποσο μπορει να εκτεθει καποιος αν ρωτησει το νουμερο του δωματιου τυπε μου? :2funny:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια δεν χρειαζεται να σταματατε καθολου στο ρεσεπσιον, απλα περνατε σαν να εχετε ενα επαγγελματικο ραντεβου στο εστιατοριο η καφετερια του ξενοδοχειου...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Εξαλου αυτα τα ξενοδοχεια ξερουν τι γινεται και δεν σε ρωτα κανενας που πηγαινης,δεν δινης λογαριασμο σε κανεναν

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Στο σύνηθες της πλατείας του ήρωα δεν ρωτούν τίποτα τους πελάτες των κοριτσιών. Έτσι κι αλλιώς "φιλοξενούν" καμιά 35αριά κορίτσια και βάλε κάθε μέρα! Δεν θα έπρεπε να κάνουν άλλη δουλειά.
Πιστεύω λοιπόν πως είναι θέμα του C.T. να επιλέξει το "σωστό" ξενοδοχείο και κατά πως φαίνεται αυτές ξέρουν να επιλέγουν!

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Φιλε, στα μεγαλα δοχεια για ξενους δεν ρωταν ποτε νουμερο δωματιου..

παντως κ στα αλλα, αν προχωρησεις χωρις να τους δωσεις σημασια , το πολυ πες ενα καλησπερα προχωρωντας, δεν θα εχεις προβλημα..

OP
OP
D

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη ποσο μπορει να εκτεθει καποιος αν ρωτησει το νουμερο του δωματιου τυπε μου? :2funny:

Ζητούν ταυτότητα σε πολλά όπως επίσεις και όταν η ρεψεπτιον ξέρει "τι" υπάρχει στο δωμάτιο που πάς και σε κοιτάνε με μισό μάτι μαζί με τις κάμερες που βρίσκονται πίσω σου.. Επίσεις όταν γίνεται πανικός εν αντιλήψη του receptionist σε κάποιο δωμάτιο καλούν την αστυνομία με αποτέλεσμα να διώχνουν και τις κοπέλες.. Διπλό το πρόβλημα δηλαδή..  Πολλοί παντρεμένοι καταλαβαίνουν τι εννοώ και σίγουρα πολλα γραφεία που βάζουν τις κοπέλες τους σε ξενοδοχεία που παιζει έλεγχος κατω.....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ζητούν ταυτότητα σε πολλά όπως επίσεις και όταν η ρεψεπτιον ξέρει "τι" υπάρχει στο δωμάτιο που πάς και σε κοιτάνε με μισό μάτι μαζί με τις κάμερες που βρίσκονται πίσω σου.. Επίσεις όταν γίνεται πανικός εν αντιλήψη του receptionist σε κάποιο δωμάτιο καλούν την αστυνομία με αποτέλεσμα να διώχνουν και τις κοπέλες.. Διπλό το πρόβλημα δηλαδή..  Πολλοί παντρεμένοι καταλαβαίνουν τι εννοώ και σίγουρα πολλα γραφεία που βάζουν τις κοπέλες τους σε ξενοδοχεία που παιζει έλεγχος κατω.....

Μην λες οτι θελεις. Δεν υπαρχει προβλημα για ανυπαντους ουτε για παντρεμενους. Δεν σταματας στην ρεσεψιον να ρωτησεις σε πιο δωματιο ειναι το μωρο! :2funny: Ολα τα μεγαλα ξενοδοχεια εχουν καμερες σε καθε οροφο και παρακολουθουν κινηση στους διαδρομους. Ξερουν πολυ καλα τι γινεται και δεν ανακατευονται.

Ασε που οι καθαριστριες με τις πετσετες και τα "αποβλητα" ξερουν πολυ καλα τι γινεται και σε πια δωματια.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ασε που οι καθαριστριες με τις πετσετες και τα "αποβλητα" ξερουν πολυ καλα τι γινεται και σε πια δωματια.
Παίρνουν και τίπς για να αφίνουν δέκα πετσέτες κάθε μέρα! ;)
Τί στο καλό να τις κάνει 10 πετσέτες μία κοπέλα μόνη αν δεν σκοπεύει να καλέσει παρέα; ;) ;)

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Όσες φορές πήγα σε ξενοδοχείο, ήξερα από πριν το δωμάτιο και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα. Κάποιες μάλιστα φορές που φτάνω 10-15 λεπτά νωρίτερα, αράζω και σε μια πολυθρόνα του lobby. Στη Θεσσαλονίκη μάλιστα, κανά δυό φορές, σε διαφορετικά ξενοδοχεία, μου άνοιξαν και την πόρτα του ασανσέρ οι γκρουμ που ήταν στη ρεσεψιόν.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
πάμε πάλι....

καταφτάνουμε στο ξενοδοχείο...δίνουμε το τουτού στον παρκαδόρο...μετα στην reception, ζητάμε σπίρτα...και μετά πάμε στο ασανσέρ

απλά πράγματα

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Ισως να χεις δικιο, ζητησα να το διαγραψουν, ζητω συγνωμη

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Στο γνωστό ξενοδοχείο της πλατείας του Εθνικού Ηρωα πολύ πρόσφατα μού έτυχε το εξής:

Φτάνω γύρω στα 50 λεπτά νωρίτερα απο το ραντεβού και παρκάρω σε κοντινό γκαράζ.
Πηγαίνω σε ένα κοντινό σημείο για μια δουλίτσα η οποία μου πήρε δε μου πήρε 5-10 λεπτά και περνάω δίπλα απο το ξενοδοχείο στο οποίο παρατηρώ παρκαρισμένο περιπολικό στο πλαί της εισόδου. Λέω δε βαριέσαι γυρνώντας όμως απο την δουλίτσα μου το βλέπω ακόμα εκεί μέχρι 10 λεπτά πρίν την προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού κατα την οποία στέλνω SMS στο πρακτορείο. Μου στέλνουν το νούμερο του δωματίου και εγώ αφήνω λίγο ακόμα χρόνο να περάσει και περίπου 5 λεπτά πρίν το ραντεβού ξεκινάω. Προχωρώ στο εσωτερικό  κανένας απο την Reception δεν λέει τίποτα όμως μπαίνοντας στο ασανσέρ με προλαβαίνει κάποιος απο το υπαλληλικό προσωπικό. Εν τω μεταξύ έχω ήδη πατήσει νούμερο ορόφου. Ανεβαίνουμε μαζί και εγώ κάνοντας ότι έκανα λάθος στόν όροφο πάω και άλλο ψηλότερα. Εκεί βγαίνω και ψάχνω για σκάλες και αποφασίζω τελικά να ξαναπάρω το ασανσέρ και να ξανακατέβω. Αμ δέ ό άτιμος έχει δεί που έχω κατεβεί (μάλλον το ξενοδοχείο έχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες και το control του λέει που είμαι) έχει ανέβει απο τις σκάλες στον όροφο που κατέβηκα και πρίν ξεκινήσει το ασανσέρ μπαίνει μαζί μου μέσα και με ρωτάει ποιόν ψάχνω. Του λέω ένα άσχετο όνομα και με συνοδεύει μέχρι την reception όπου και γίνεται check στο όνομα και φυσικά δέν βγαίνει τίποτα. Ζητώ συγγνώμη και λέω ότι μπέρδεψα τα ξενοδοχεία και επειδή το κινητό μου έχει βλάβη πάω να συννεοηθώ απο καρτοκινητό.

Το κορίτσι του πρακτορείου που κάνει το booking όταν της τηλεφωνώ τρελλαίνεται και μου λέει ότι δεν μας έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο και χίλια συγγνώμη και ξέρεις τι μπορούμε να κάνουμε για να μην μας συμβαίνει αυτό. Τους λυπήθηκα πολύ και λέω να το κάνουμε outcall αλλα επειδή πολύ αργότερα μου έτυχε κάτι στην δουλειά τελικά το αναβάλλω και επειδή την επόμενη μέρα το πρακτορείο μου κάνει τσαλιμάκια (ξέρω όμως ότι η κοπέλα έχει χρόνο ελεύθερο) μου ζητάνε να κλείσω μεγαλύτερο χρόνο ραντεβού και με άλλη κοπέλα τους χωρίς να μου δίνουν την έκπτωση που μου είχαν υποσχεθεί τους διαολοστέλνω κανονικά.

Τα μαθήματα που πήρα είναι 2 :

Πρώτον δεν λέμε σε κανένα μα κανέναν τις προσχεδιασμένες κινήσεις μας (πράγμα που έκανα εγώ με άλλο μέλος του σάιτ) γιατί οι μπάτσοι έχουν εργαλεία και αυτιά παντού και εδώ μέσα παρακολοθούν τα πάντα (χωρίς να κατηγορώ κανένα αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες των οικογενειών).

Δεύτερον πάντα στο ραντεβού πηγαίνουμε άψογα ντυμένοι στην τρίχα και ακόμα παραπάνω ούτε με casual ντύσιμο ούτε με smart casual και δεν βλάπτει να κουβαλάμε και μια samsonite ή πολύ καλή δερμάτινη ανδρική τσάντα στύλ δικηγορικού γραφείου. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ όταν έσκασα έτσι μύτη δεν με σταμάτησαν κάν ίσα ίσα και την πόρτα μου άνοιξαν όπως είπε πιο πίσω συναγωνιστής

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τα μαθήματα που πήρα είναι 2 :

Πρώτον δεν λέμε σε κανένα μα κανέναν τις προσχεδιασμένες κινήσεις μας (πράγμα που έκανα εγώ με άλλο μέλος του σάιτ) γιατί οι μπάτσοι έχουν εργαλεία και αυτιά παντού και εδώ μέσα παρακολοθούν τα πάντα (χωρίς να κατηγορώ κανένα αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες των οικογενειών).

ρε φιλαρακι πως τα συνδεεις αυτο που ετυχε με τους μπατσους?ανεφερες σε μελος του σαιτ την ακριβη ωρα του ραντεβου?λιγο λογικη ρε μαγκες μην φαντασιωνεστε πραγματα.οσο για το δευτερο ισχυει,ενα λιγο πιο καλο ντυσιμο δεν βλαπτει.και οσο για το γεγονος με τον υπαλληλο μαλλον εσυ του δωσες το δικαιωμα ανεβοκατεβαινοντας και σου εκανε την απλη ερωτηση που πας.επρεπε να συνεχισεις κανονικα και αν σε ακολουθουσε επρεπε να του την μπεις κιολας για ποιον λογο σε ακολουθει και αν σε ρωταγε που πας να του λεγες σε μια φιλη μου,χωρις πολλα πολλα.συμπερασματικα προτινω να διαγραφει το θρεντ ,δεν γινεται να γραφονται ονοματα ξενοδοχειων,πρεπει να κρατιουνται και τα προσχηματα,οχι ολα στη φορα,και γι αυτο και μερικες φορες τα ξενοδοχεια λαμβανουν καποια μετρα.

Επισκέπτης
κοψτε τις ταινιες επιστημονικης φαντασιας-μυστηριου & αρχιστε τα ναρκωτικα..
λιγοτερες μαλακιες θα διαβαζουμε..

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Για αυτό το λόγο φίλε μου s1 το έγραψα. Ναι έκανα την παπαριά να πώ όχι την ακριβή ώρα αλλά το περίπου και το κυριότερο το πού έχω ραντεβού. και αυτό το αναγνωρίζω τώρα είναι λάθος ασύγχωρητο.

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για αυτό το λόγο φίλε μου s1 το έγραψα. Ναι έκανα την παπαριά να πώ όχι την ακριβή ώρα αλλά το περίπου και το κυριότερο το πού έχω ραντεβού. και αυτό το αναγνωρίζω τώρα είναι λάθος ασύγχωρητο.

ρε φιλε δεν παιζει τιποτα τετοιο ,ξεχασε το

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
E τότε δώστε μου εσείς μια λογική εξήγηση για την όλη φάση γιατί εμένα δεν το χωνεύει ο νους μου πώς έγινε τόσα γρήγορα και συντονισμένα η αντίδραση τους γιατί εγώ όπως λένε και τα Αμερικανάκια I rest my case

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom