osama_bin_laden
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και το 5 και το 8 ειναι σουπερ.sexoula θες να σε παω????
και το 5 και το 8 ειναι σουπερ.sexoula θες να σε παω????
Που ειναι αυτο φιλε,δωσε κανε info...Καλο πολυ καλο ημουνα πελατης εκει γιατι με βολεβε το σημειο........
αλλα τωρα αλαξα στεκι...... Ουρανιο Τοξο λεμεεεεεεεεεεεεε.
Που ειναι αυτο φιλε,δωσε κανε info...
καμια σχεση με το χοτελ μαρκο στο χαιδαρι!αλλωστε το χοτελ μαρκο χωρις να ναι κατι εξαιρετικο,ζητανε και 28 ευρω για 2 μονο ωρες!Μακρυά, φίλε... ΠΟΛΥ μακρυά!
Παίρνεις Εθνική για Λαμία, βγαίνεις έξοδο Βαρυμπόπης, παίρνεις τον παράδρομο (για Λαμία πάντα), περνάς το 3ΧΧΧ (πρώην Aachen), περνάς Κωτσόβολο, ΑΒ, όλα αυτά, και πριν απ' τη γέφυρα του τραίνου (αμέσως πριν) κόβεις δεξιά μέσα.
Στα 300-500 m θα το δεις στο αριστερό σου χέρι.
Στο Google Earth οι συντεταγμένες είναι 38 07 36Ν, 23 50 22Ε. Βάλ'τες και θα σε πάει.
αφου μπαίνεις να κάνεις το πρόμο σου, διάβασε τους κανόνες και γράψε ελληνικά τουλάχιστον.επίσης στον φίλο πιο πάνω, οι οδηγίες που δίνει δεν ειναι για Χαιδάρι...
ναι αλλα το θρεντ ονομαζεται μαρκο,και ΓΙ ΑΥΤΟ εγραψα,επειδη εχω αποψη.ρωτησε για ενα ουρανιο τοξο οχι για το μαρκο..
δε ξερω σε ποια ξενοδοχεια εχεις παει,αλλα σε διαβεβαιωνω υπαρχουν πολυ καλυτερα και με περισσοτερη ηχομονωση!Συγνώμη κιόλας που λέω την άποψη μου αλλα για τα δικά μου γούστα τα 50€ που έδωσα γιαυτο που πήρα ήταν πολυ λίγα σε σχέση με ανάλογα δωμάτια άλλων ξενοδωχειων που τα έχω χρυσοπληρωσει για το τίποτα!!
Πρωτα διαβαζουνε λιγο παραπανω... και μετα απαντανε....ναι αλλα το θρεντ ονομαζεται μαρκο,και ΓΙ ΑΥΤΟ εγραψα,επειδη εχω αποψη.
Ετυχε κ επισκεφτικα το 114...Στο ξενοδοχειο αυτο εχουν κανει μεγαλη στροφη. Τα δωματια 111-114 ειναι απο τα καλυτερα και με διαφορα. τιμες και παρκινγκ αριστο.υπηρεσιες-καφες και ρεσεπσιον αριστη.
στο χαιδαρι-παλατακι ή δαφνι χαιδαριου...ή που θα βρεις ΥΠΕΡΦΟΛΕΣ σε ξενοδοχεια...τυπου tivoli...antonopoulos...αιγλη(με μουχλα στους τοιχους..)...ή αξιοπρεπεστατα χοτελια μοτελια με λιγα εξτραδακια ομως τιμες γ@@@@@@@@@@@@@μησε τα...αφου χρεωνουν 30αρια 35αρια οταν σε αλλα με 20 και κατι ευρω ζεις ημιπαραμονη μυθιστορημα...μη σκεφτεις για την περιοχη ουτε καν για νυχτερινη διαμονη...60αρι λες και θα το αγορασεις...κατι ειδικα τυπου martzi το εχουν ξεφτυλισει...δεν προσφερουν και κατι σε θεματολογια....το χαιδαρι σαν ξενοδοχεια ημιπαραμονης ειναι περιοχη για ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ...αφου παιζει φτηνιαρικο κυριλικι χωρις πολυτελειες και πιασοκωλισμος στις τιμες...οποτε με εχει φερει ο δρομος προς τα εκει αν και πολυ μακρυτερα απο τις περιοχες μου...μαλλον εγω σαν πελατης τους εξυπηρετησα με την τσεπη μου κι οχι εκεινοι εμενα..αλλαξε γνωμη...τραβα για αλλου..αν επιμενεις το Hotel marcos ειναι OK ομως η τιμη ειναι αλμυρη...λες και παθανε εγκεφαλικο και δεν νογανε τι εποχη ζει ο κοσμος...και μετα γιατι τα κλεινουνε...ελα ντε ?Καλημέρα συναγωνιστές. Τελικά αξίζει;