Koursaros200
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2010
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Ξερει κανεις στα σιγουρα κανα hotel να μη ζηταει ταυτοτητες και κανει θεμα για κατω των 18ετων?
Ταυτότητα δεν ζητάνε τα ημιδιαμονης.Τουλαχιστον σε όσα έχω πάειΞερει κανεις στα σιγουρα κανα hotel να μη ζηταει ταυτοτητες και κανει θεμα για κατω των 18ετων?
Ναι αλλα οταν ειναι κατω ων 18 ζητανε....αναλλογα και σε ποιον θα πεσεις. Εμενα σε ενα που πήγαινα και δε ζητουσαν την αλλη μερα πηγε αλλος και εφαγε πορταΤαυτότητα δεν ζητάνε τα ημιδιαμονης.Τουλαχιστον σε όσα έχω πάει
Τώρα για θέμα ηλικίας δεν ξέρω
Ναι οκ αναλόγως σε ποιοΝαι αλλα οταν ειναι κατω ων 18 ζητανε....αναλλογα και σε ποιον θα πεσεις. Εμενα σε ενα που πήγαινα και δε ζητουσαν την αλλη μερα πηγε αλλος και εφαγε πορτα
Δοκίμασες να πληρώσεις προκαταβολικά και να δώσεις και μια «ταυτότητα» που γράφει 10€ πάνω;Ξερει κανεις στα σιγουρα κανα hotel να μη ζηταει ταυτοτητες και κανει θεμα για κατω των 18ετων?
Ξερει κανεις στα σιγουρα κανα hotel να μη ζηταει ταυτοτητες και κανει θεμα για κατω των 18ετων?
ο όμιλος του Πρίαμου δε ζητάει τίποτα...υπάρχει εχεμύθεια κ διακριτικότηταΞερει κανεις στα σιγουρα κανα hotel να μη ζηταει ταυτοτητες και κανει θεμα για κατω των 18ετων?
Πες να γαμησουμε πάμε, όχι να δούμε τσόντα.Ξερει κανεις στα σιγουρα κανα hotel να μη ζηταει ταυτοτητες και κανει θεμα για κατω των 18ετων?
Καλησπέρα ξέρει κανείς τιμές για το Bora Bora στην νέα Φιλαδέλφεια και αν συχνάζουν τπτ εργαζόμενα κορίτσια εκεί τριγύρω;;
γιατι τυπε μικροδειχνει η δεκαπενταχρονη που ξεμυαλισες;Ξερει κανεις στα σιγουρα κανα hotel να μη ζηταει ταυτοτητες και κανει θεμα για κατω των 18ετων?
Ο πρώτος που κατάλαβε στο νήμα την ερώτηση του τύπου .γιατι τυπε μικροδειχνει η δεκαπενταχρονη που ξεμυαλισες;