Νέα

Hotel ή Airbnb;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arseniko apolito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 785
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arseniko apolito

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
269
Πόντοι
280
Συναγωνιστές,τι θεωρείτε καλύτερο για πορνοραντεβού;
Ξενοδοχεία ημιδιαμονης ή Airbnb;
Εγώ τα τελευταία μου ραντεβού,κλείνω Airbnb στο Μεταξουργείο,με κόστος 35-40 ευρώ.
Η τιμή είναι ανταγωνιστική,μιας και τα χοτελια παίζουν από 25€ και πάνω για 3 ώρες ,ενώ σε σπίτι κοστίζει λίγο παραπάνω,αλλά δεν υπάρχει θέμα χρόνου αλλά και αδιακριτων ματιών.

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
947
Πόντοι
81
Τα ξενοδοχεια- γαμηστρωνες απ΄οσο θυμαμε (εχω να παω απο το 2019) ησαν ανωνυμα, δεν ζητουσαν ταυτοτητα και πληρωνα μετρητα. Στα Arbnb ισχυει αυτο ? Πως κλεινεις και πως πληρωνεις ?

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.502
Πόντοι
2.546
Το θεμα ειναι οι τιμες που θα φτασουν σε λιγο στα ιδια επιπεδα αρα

OP
OP
A

arseniko apolito

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
269
Πόντοι
280
Τα ξενοδοχεια- γαμηστρωνες απ΄οσο θυμαμε (εχω να παω απο το 2019) ησαν ανωνυμα, δεν ζητουσαν ταυτοτητα και πληρωνα μετρητα. Στα Arbnb ισχυει αυτο ? Πως κλεινεις και πως πληρωνεις ?
Επώνυμα κλείνω και πληρώνω με κάρτα.
Επιλέγω ,να μη χρειάζεται να μου παραδώσει ο ιδιοκτήτης τα κλειδιά,αλλά να τα πάρω από key box.
Δεν υπάρχει θέμα με το ότι κλείνω επώνυμα,καθώς ο ιδιοκτήτης δεν ξέρει γιατί το επιλέγω.
Πάντως απαλλάχτηκα από το άγχος αν θα βρω δωμάτιο,αν θα τελειώσει το ραντεβού μέσα σε 3 ώρες,και αν θα με δει κάποιο αδιάκριτο μάτι να μπαίνω σε πορνοχοτελ

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.506
Πόντοι
206
Αν έχεις παράνομο δεσμό με μια σταθερή, μπορεί να κλείνει εκείνη στο όνομα της αλλά με δικά σου χρήματα. Είναι μία περίπτωση

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.198
Πόντοι
6.515
Συναγωνιστές,τι θεωρείτε καλύτερο για πορνοραντεβού;
Ξενοδοχεία ημιδιαμονης ή Airbnb;
Εγώ τα τελευταία μου ραντεβού,κλείνω Airbnb στο Μεταξουργείο,με κόστος 35-40 ευρώ.
Η τιμή είναι ανταγωνιστική,μιας και τα χοτελια παίζουν από 25€ και πάνω για 3 ώρες ,ενώ σε σπίτι κοστίζει λίγο παραπάνω,αλλά δεν υπάρχει θέμα χρόνου αλλά και αδιακριτων ματιών.
Που παρκάρεις Μεταξουργείο?

OP
OP
A

arseniko apolito

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
269
Πόντοι
280
  • Like
Αντιδράσεις: geoMan

ANALgitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2024
Like
284
Πόντοι
21
Φίλε σε ποιο πας; Με ενδιαφέρει και εμένα τέτοια φάση.

kostassalp

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2023
Like
18
Πόντοι
0
Παιδιά άποψη για Miranda σήμερα το βράδυ???Γενικά με βογγητα κλπ τι παίζει???έχει καλή ακουστική???ή αντίθετα Ολυμπικ Πειραιάς αλλά λόγω Σαββάτου βοηθατε εσείς που ξέρετε για το αν έχει κόσμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom