Νέα

Hotel για bachelor party με CG... ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FZR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FZR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ξερετε μηπως κανενα fuck hotel, στο οποιο μπορω να νοικιασω σουιτα και να κανω ενα μπατσελορ παρτυ με call-girls? Ψαχνω για σουιτα με 2 δωματια, στο ενα θα γαμαμε και στο αλλο θα μας κανουν στριπτιζ 2-3 κοπελες...

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.908
Πόντοι
606
ξερετε μημπως κανενα fuck hotel , στο οποιο μπορω να νοικιασω σουιτα και να κανω ενα μπατσελορ παρτυ με call-girls?.Ψαχνω για σουιτα με 2 δωματια, στο ενα θα γαμαμε και στο αλλο θα μας κανουν στριπτιζ 2-3 κοπελες...
Και στα δικα μας.Θα μας καλεσεις στο παρτακι? :grin:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ξερετε μηπως κανενα fuck hotel, στο οποιο μπορω να νοικιασω σουιτα και να κανω ενα μπατσελορ παρτυ με call-girls? Ψαχνω για σουιτα με 2 δωματια, στο ενα θα γαμαμε και στο αλλο θα μας κανουν στριπτιζ 2-3 κοπελες...

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου
εγω οταν ημουν CG εκει εχω παει για μπατσελορ :dancing: :dancing: :dancing:

mounoilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
20
Like
299
Πόντοι
290
επειδη παιζει να οργανωσω ενα αντιστοιχο σκηνικο αν εχεις τον χρονο ενημερωσε με για τα κοριτσια, ποσα και τηλεφωνα .
Ευχαριστω

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Μην το ψάχνεις παραπέρα φίλε. Αυτά τα δύο είναι τα πιο αξιοπρεπή και διακριτικά και με χώρο όπως τον θέλεις.
Στο πρώτο να φανταστείς έχω μείνει και οικογενειακώς και άλλη φορά, μετά, το χρησιμοποίησα και για παρτάκι!

OP
OP
F

FZR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μην το ψάχνεις παραπέρα φίλε. Αυτά τα δύο είναι τα πιο αξιοπρεπή και διακριτικά και με χώρο όπως τον θέλεις.
Στο πρώτο να φανταστείς έχω μείνει και οικογενειακώς και άλλη φορά, μετά, το χρησιμοποίησα και για παρτάκι!
thanks για τις info !

thor7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
kati analogo eixame kanei sto foibos hotel, kleisame mia souita gia to partaki k ton xabale k 1 dwmatio gia ta prive.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom