Νέα

Harmony Home Massage

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geo69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
ναι αλλά μην παώ και ζητήσω τίποτα "περίεργο" και με πετάξουν έξω με τις κλωτσιές "δεν κάνουμε εμεις τέτοια"... :S
με πεθανες!!..ΔΕΝ τα λενε αυτα...ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ κατιδιαν ΜΟΝΟ....

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
με πεθανες!!..ΔΕΝ τα λενε αυτα...ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ κατιδιαν ΜΟΝΟ....
"κοντά τα χέρια σου νεαρέ...για ποια με πέρασες?? για καμιά του δρόμου"??? την έχω ακούσει την ατάκα κ έμεινα... :S

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
"κοντά τα χέρια σου νεαρέ...για ποια με πέρασες?? για καμιά του δρόμου"??? την έχω ακούσει την ατάκα κ έμεινα... :S
....xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!..να ημουν απο καμια πλευρα και να το εβλεπα αυτο.....

giorgis2008

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΝΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡΙΛΙΚΙ,ΔΝΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΩΣ!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΝΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡΙΛΙΚΙ,ΔΝΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΩΣ!
1ον...ΜΗΝ γραφεις κεφαλαια!!
2ον...το δοκιμασες?..η το λες ετσι ?....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
και η αναστασια ειναι αξιομαχη..βεβαια,για να τις ξαπλωσεις,πρεπει να επενδυσεις χρημα,(που δεν υπαρχει),οποτε... :badair:

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
Ζεφη κ Ζωη , ισως ,λεω ισως μετα απο παρακαλια να σου κανουν κανα φραπε χωρις καλαμακι...  αλλα για το Κατερινακι δε το βλεπω φιλε μου ... οσο κ κουτη η αβγαλτη να ναι, καποια σαν την Κατερινα δε μπορει να το δινει σε μασαζ του 60-ρικου... αν το δινει θα το δινει με 3-ψηφιο νουμερακι ..  μακαρι να βγω ψευτης

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
... παντως τωρα διαβασα το "βιογραφικο" της Κατερινας το οποιο λεει

Η Κατερίνα είναι απόφοιτη του ΙΕΚ Κορέλκο, με 3 χρόνια επαγγελματική  εμπειρία στο χώρο του μασάζ. Η αγάπη της για τη χειροπρακτική μάλαξη, την ώθησε στο να εμπλουτίσει τις γνώσεις της παρακολουθώντας εξειδικευμένο κύκλο σεμιναρίων. Ειδικεύεται στο χαλαρωτικό, θεραπευτικό, σουηδικό, ινδικό κεφαλής και αυχένα στην αρωματοθεραπεία και στην ρεφλεξολογία.
Με ένα συνδυασμό τεχνικών προσφέρει απολυτή χαλάρωση χαρίζοντας σας ευεξία, και αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος.
Επίσης προσφέρει απολέπιση σώματος με βαθιά ενυδάτωση.
Ο ευχάριστος και  κοινωνικός της χαρακτήρας της θα κάνει την συνεδρία απολαυστική.

... τι να πω .. ισως το "ξεκαρφωμα"να βρισκεται στην .... απολεπιση ! :fuck2:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Φιλε μου το 'κανα εγω το κασκαντεριλικι, αλλα ΔΕΝ... και ειναι λογικο οταν το προγραμμα της ειναι γεματο καθε μερα, γιατι να το "προχωρησει"?
Αμα κοψει η δουλεια τοτε θα το συζητησει, ασε που απο κοντα δεν ειναι τοσο καλη οσο στη φωτο, απεχει αρκετα...

giorgis2008

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου το 'κανα εγω το κασκαντεριλικι, αλλα ΔΕΝ... και ειναι λογικο οταν το προγραμμα της ειναι γεματο καθε μερα, γιατι να το "προχωρησει"?
Αμα κοψει η δουλεια τοτε θα το συζητησει, ασε που απο κοντα δεν ειναι τοσο καλη οσο στη φωτο, απεχει αρκετα...

να είσαι καλά έβγαλες πολλούς από την ταλαιπωρία!

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
296
Πόντοι
21
Κάλημέρα σε όλους.Είχα κλείσει το Κατερινάκι για 1 ώρα μασάζ στο σπίτι μου το Μεγάλο Σάββατο(πόσο αμαρτωλος πια!!!)Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι μικρό σε ηλικία,κοντούλικο αλλά τουμπανάκι.Οι ελπίδες μου για κάτι παραπάνω γρήγορα αποδείχθηκαν φρούδες αφου μόλις γδύθηκα μου ζήτησε να τις φέρω μια πετσέτα που όπως κατάλαβα και έτσι έγινε την ήθελε για τα "ευαίσθητα"σημεία.Βέβαια έκανα τη προσπαθειά μου και μόλις τελείωσε το μασάζ,το οποίο ήταν αρκετά καλό,τη ρώτησα αν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.Αρνήθηκε ευγενικά και μου είπε πως πρόκειται για επαγγελματικό μασάζ.Αυτά.

OP
OP
geo69

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
496
Πόντοι
26
Αυτη τη Ναταλια που έβαλαν στο φατσοβιβλιο οτι ειναι πλέον στην ομάδα τους......
Τι μας θυμηζει οεο ??.......
Ναταλια?
Μαμπα?
Νοσοκόμα???
Λέτε να φτιάξει και τα υπόλοιπα κορίτσια να την ακολουθήσουν ????........

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
997
Πόντοι
96
υπάρχουν πολλά λεφτά για πέταμα ακόμα ....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
το μασάζ τουλάχιστον είναι καλό;

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Αυτη τη Ναταλια που έβαλαν στο φατσοβιβλιο οτι ειναι πλέον στην ομάδα τους......
Τι μας θυμηζει οεο ??.......
Ναταλια?
Μαμπα?
Νοσοκόμα???
Λέτε να φτιάξει και τα υπόλοιπα κορίτσια να την ακολουθήσουν ????........
Sorry ρε φιλε αλλα ειναι σα μυρμηγκοφαγος...

RAMBO11

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2013
Κριτικές
17
Like
51
Πόντοι
11
Θα το πάρω το κατερινακι σήμερα και θα σας ενημερώσω σύντομα... :knockinb:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Κάλημέρα σε όλους.Είχα κλείσει το Κατερινάκι για 1 ώρα μασάζ στο σπίτι μου το Μεγάλο Σάββατο(πόσο αμαρτωλος πια!!!)Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι μικρό σε ηλικία,κοντούλικο αλλά τουμπανάκι.Οι ελπίδες μου για κάτι παραπάνω γρήγορα αποδείχθηκαν φρούδες αφου μόλις γδύθηκα μου ζήτησε να τις φέρω μια πετσέτα που όπως κατάλαβα και έτσι έγινε την ήθελε για τα "ευαίσθητα"σημεία.Βέβαια έκανα τη προσπαθειά μου και μόλις τελείωσε το μασάζ,το οποίο ήταν αρκετά καλό,τη ρώτησα αν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.Αρνήθηκε ευγενικά και μου είπε πως πρόκειται για επαγγελματικό μασάζ.Αυτά.
Πακετο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom