Νέα

Hardcore parties

• Μέλος που άνοιξε το νήμα conney
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

conney

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αυτα τα hardcore παρτυ  οργιων που γαμιουνται καμια δεκαρια ατομα και αλλοι 100 παιρνουν ματι που ακριβως γινονται? κυκλοφορουν πολλες φωτογραφιες στο διαδικτυο αλλα για ελλαδα δεν νομιζω να παιζει τετοια φαση. αν ξερει κανεις που γινονται  και τι χρειαζεται για να πας να αναφερει παρακαλω.
επισης εχω διαβασει σε blog μιας αγγλιδας για ενα χωρο που πηγε σαν σπιτι αλλα αρκετα μεγαλο αποτι καταλαβα οπου μπαινουν  γυμνοι  και  γαμιουνται ελευθερα  ακομα και ξενοι μεταξυ τους  οχι στην ελλαδα φυσικα  . καλα αν γινονται αυτα στο εξωτερικο τοτε εμεις ειμαστε κατι αιωνες πισω 

Επισκέπτης
αυτα τα hardcore παρτυ  οργιων που γαμιουνται καμια δεκαρια ατομα και αλλοι 100 παιρνουν ματι που ακριβως γινονται? κυκλοφορουν πολλες φωτογραφιες στο διαδικτυο αλλα για ελλαδα δεν νομιζω να παιζει τετοια φαση. αν ξερει κανεις που γινονται  και τι χρειαζεται για να πας να αναφερει παρακαλω.
επισης εχω διαβασει σε blog μιας αγγλιδας για ενα χωρο που πηγε σαν σπιτι αλλα αρκετα μεγαλο αποτι καταλαβα οπου μπαινουν  γυμνοι  και  γαμιουνται ελευθερα  ακομα και ξενοι μεταξυ τους   οχι στην ελλαδα φυσικα   . καλα αν γινονται αυτα στο εξωτερικο τοτε εμεις ειμαστε κατι αιωνες πισω 

οχι αιωνες......παγετωνες πισω!!!!!!!!!

swonder

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι γινονται αυτα στο εξωτερικο. Γενικα, στην Αμερικη και στη Αγγλια που εχω ζησει ειναι ολοι πιο ανοιχτη στο θεμα του σεξ, και οι γυναικες πιο καβλιαρες. Αν ανοιγε τετοιο πραγμα στην Ελλαδα δεν θα πηγαιναν οι γυναικες επειδη ντρεπονται και δεν ειναι ανοιχτες στον πειρατισμο. Διαφωνει κανεις μαζι μου; Οι γυναικες στην Ελλαδα ειναι γενικως σκυλες αλλα γαμωτο ειναι παρα πολυ ομορφες....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Τέτοια σκηνικά γίνονται σε Ουγγαρία, Τσεχία, Ολλανδία και Αμερική...

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Για Ελλαδα ουτε σε 20 χρονια δεν βλεπω να γινετε!

nikolaos_1979

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι γινονται αυτα στο εξωτερικο. Γενικα, στην Αμερικη και στη Αγγλια που εχω ζησει ειναι ολοι πιο ανοιχτη στο θεμα του σεξ, και οι γυναικες πιο καβλιαρες. Αν ανοιγε τετοιο πραγμα στην Ελλαδα δεν θα πηγαιναν οι γυναικες επειδη ντρεπονται και δεν ειναι ανοιχτες στον πειρατισμο. Διαφωνει κανεις μαζι μου; Οι γυναικες στην Ελλαδα ειναι γενικως σκυλες αλλα γαμωτο ειναι παρα πολυ ομορφες....

Οι ελληνιδες οταν βγουν παραεξω γαμιουνται σαν τα κουνελια.. Το τι παρτουζες εχω δει απο Ελληνιδες χαμηλοβλεπουσες δεν λεγεται. Στην Ελλαδα ειμαστε ακομα συντηρητικη κοινωνια με τις γαμωθρησκειες και τα δηθεν. 

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Τέτοια σκηνικά γίνονται σε Ουγγαρία, Τσεχία, Ολλανδία και Αμερική...
Συμφωνο απολυτα μαζι σου φιλε μου,υπαρχει δε και ενα site
οπως επισης και το τα παρτυ διοργανωνονται για να εξυπηρετουν τους σκοπους του site δηλαδη φωτο και βιντεο στο οποιο πρεπει να γινεις μελος με συνδρομη.Τωρα απο εκει και περα εαν διαβασεις τους ορους του site Θα δεις οτι ναι μεν διοργανωνονται τα παρτυ αλλα καποιες απο τις γυναικες που συμμετεχουν ειναι call girls που οπως γραφουν δινουν το εναυσμα και στις υπολοιπες.Οποτε μην νομιζεται οτι ειναι και ολα απολυτως αληθινα.
Τωρα για Ελλαδα δεν παιζει κατι εκτος απο κατι διαγωνισμους το καλοκαιρι που διοργανωνουν κατι clubakia στη Ζακυνθο κυριως, για τους τουριστες(διαγωνισμος πιπας κλπ).

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Χεχε...
Πλάκα θα έχει να γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και μετά το όργιο οι κοπέλες να θέλουν σχέση και να ψάχνουν αυτόν που της γάμησε καλύτερα.
-Ξέρεις, πρίν απο ένα μήνα με γάμησες σε ένα ομαδικό όργιο
-Εε...ναι, οκ και τώρα τι θέλεις να κάνω;
-Τι να κάνεις; Σου φαίνομαι για κοπέλα που πάει με τον καθένα. Πρέπει να σε δείξω στις φίλες μου.
-Κοίτα κοπέλα μου, ότι έγινε-έγινε. Τώρα τελείωσε, και ο καθένας στον δρόμο του.
-Ε είσαι και πολύ μαλάκας. Όλοι οι άντρες είστε άρχηστα γουρούνια!!

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
ΟΚ. Συγνώμη έγινε το λάθος λόγω κεκτιμένης ταχύτητας. Λοιπόν όσο αναφορα τα πάρτυ μπείτε στο να δείτε τι γινεται στον κόσμο. Αν έχετε καμιά γκομενίτσα ποθ γοθστάρει τέτοιες φάσεις σας στο συστήνω ανεπιφύλακτα να πάτε να δείτε τι γίνεται εκει μέσα και τι ωραία θα περάσετε. Υπάρχουν πολλά τέτοια ξενοδοχεία club τέλος πάντων στην Ευρώπη. Και μετά μου λέτε εμένα για την Ελλάδα!!!

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
καλημέρα και από εμενα syntdofoi. εδώ στην γερμανία υπάρχουν πολλά τέτοια "κλυπ" και είναι ελεύτερα,πχ με 100? είσοδο έχει γαμήσι όσο θέλεις και φαγητό mpoufe.sas στέλνω ένα site με μερικά από αυτά εγώ γνωρίζω προσωπικά 5 τέτοια (μαγαζιά),που παρέχει αυτά distixos tora prepi na grafo latinika sorry ala e3izi.an kapios meni germania mporo na ton boithiso kai an theli na pame kai mazi.akoma yparxei kai sex se parkin stous ethnikous dromous dorean fisika ala exei pola mpaza eki kai antdes matakides. perimeno skolia kai an thelete kai perisoteres plirofories.a3izi na dite 2 apo ayta einai Partytreff-Osnabrück  kai to Partytreff Dolce Vita dite ti parexoun. kai pali sorry gia tous 3enous xaraktires

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Χεχε...
Πλάκα θα έχει να γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και μετά το όργιο οι κοπέλες να θέλουν σχέση και να ψάχνουν αυτόν που της γάμησε καλύτερα.
-Ξέρεις, πρίν απο ένα μήνα με γάμησες σε ένα ομαδικό όργιο
-Εε...ναι, οκ και τώρα τι θέλεις να κάνω;
-Τι να κάνεις; Σου φαίνομαι για κοπέλα που πάει με τον καθένα. Πρέπει να σε δείξω στις φίλες μου.
-Κοίτα κοπέλα μου, ότι έγινε-έγινε. Τώρα τελείωσε, και ο καθένας στον δρόμο του.
-Ε είσαι και πολύ μαλάκας. Όλοι οι άντρες είστε άρχηστα γουρούνια!!

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ποστ !!!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :2funny: :boobies:

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Στο site που ανέφερα πιο πάνω δεν πληρώνεις. Πληρώνεις την διαμονή στο ξενοδοχείο. Το επισκέπτοντε ζευγάρια απ'όλο τον κόσμο για swiging, ανταλλαγή ζευγαριών παρτούζες και ότι άλλο τους κάτσει. Υπάρχουν επίσης dark room πισίνες σάουνες κλπ.

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
nai arturo alla den diavases kala ti grafi stin 7 paragrafo: den mpenoun andres moni tou eno ayta pou edosa ego einai kai gia mpakouria!!!!!!!!

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
nai arturo alla den diavases kala ti grafi stin 7 paragrafo: den mpenoun andres moni tou eno ayta pou edosa ego einai kai gia mpakouria!!!!!!!!

Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=2.msg914#new]κανόνες του forum[/url].

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ

Επισκέπτης
ΟΚ. Συγνώμη έγινε το λάθος λόγω κεκτιμένης ταχύτητας. Λοιπόν όσο αναφορα τα πάρτυ μπείτε στο να δείτε τι γινεται στον κόσμο. Αν έχετε καμιά γκομενίτσα ποθ γοθστάρει τέτοιες φάσεις σας στο συστήνω ανεπιφύλακτα να πάτε να δείτε τι γίνεται εκει μέσα και τι ωραία θα περάσετε. Υπάρχουν πολλά τέτοια ξενοδοχεία club τέλος πάντων στην Ευρώπη. Και μετά μου λέτε εμένα για την Ελλάδα!!!

αραγε μπορεις να πας εκει μονος σου?χωρις συνοδεια?αν σε διωξουν το πολυ πολυ ψαρευεις μια ολλανδεζα πιποκαυλετα απο κανα μπαρ και μετα πας πισω να γαμησεις στα dark rooms!!!!!!!!!!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ....!!!!!!!1

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Κοίτα εκεί μόνος σου δεν μπορείς να πάς. Ασε που πρέπει να κλείσεις δωμάτιο από πρίν. Τώρα θα είσαι τόσο πολύ τυχερός που θα βγείς έξω και θα βρείς Ολλανδέζα για να πάς μετά μέσα μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Είνα και αρκετά κυριλέ εκεί. Μην ξεχνάς ότι μαζεύει και ζευγάρια για ανταλλαγή κλπ. Ξέρεις πόσα ζευγάρια γνωρίζοντε από το internet και δίνουν ραντεβού εκεί για να παίξουν? Στήν Ελλάδα είμαστε πολλά χρόνια πίσω φίλε μου δυστυχώς. Τι να πεί κανείς! Και να φανταστείς ότι είμαστε και οι μεγαλύτεροι γαμιάδες!!!!!!!

Επισκέπτης
Κοίτα εκεί μόνος σου δεν μπορείς να πάς. Ασε που πρέπει να κλείσεις δωμάτιο από πρίν. Τώρα θα είσαι τόσο πολύ τυχερός που θα βγείς έξω και θα βρείς Ολλανδέζα για να πάς μετά μέσα μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Είνα και αρκετά κυριλέ εκεί. Μην ξεχνάς ότι μαζεύει και ζευγάρια για ανταλλαγή κλπ. Ξέρεις πόσα ζευγάρια γνωρίζοντε από το internet και δίνουν ραντεβού εκεί για να παίξουν? Στήν Ελλάδα είμαστε πολλά χρόνια πίσω φίλε μου δυστυχώς. Τι να πεί κανείς! Και να φανταστείς ότι είμαστε και οι μεγαλύτεροι γαμιάδες!!!!!!!

απο ποια σαιτ δινουν ραντεβου?μπορεις να αναφερεις σε παρακαλω πολυ?με ενδιαφερει πολυ το μερος....

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Θα πρέπει να γίνεις μέλος. Υπάρχουν πολλά site για σχέσεις swiging. Ενα απο αθτά χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμηση είναι και το Είναι δωρεάν για μια εβδομάδα νομίζω και μετά είναι με creditcard για να μπορείς να δείς φωτογραφίες. Στο site κάνεις τις γνωριμίες και αν είναι και ταξιδεύουν και αυτοί και τους αρέσει η ιδέα κανονίζεις ραντεβού για να συναντηθείς στο ξενοδοχείο. Ασε που άμα πάς ζευγαρι θα βρείς παρέα εκεί σίγουρα. Μόνο που η γυναίκα που θα πάς θα πρέπει να είναι αρκετά προχωρημένη. Μπές μέσα στο και κατέβασε τα video clips για να καταλάβεις. Στο site θα βρείς όλες τισ πληροφορίες

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
παίζει να πάς με καμιά μπουρούχα κ να κάνεις αλλαξοκωλιά με καμιά μουν@ρ@?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom