Νέα

H Τσόντα της Ντούβλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρεσε η μπαζοτσοντα?

• Ναι

Ψήφοι: 59 56,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 45 43,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    104

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Και τα ποτήρια που πίνουν στην αρχή δεν είναι τα σωστά.

Άσχετος ο μπάρμαν.
κανα σχολιο για τα σεμενακια που ειχε πανω στα τραπεζακια δεν εχεις να κανεις?

αει μωρη Σαυρα!

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
χαλιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
μαυρα χαλιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
κριμα τον χρονο που περιμενα για να κατεβει ....
ΣΕΙΡΗΜΑΝΚΗΗΗΗ μαπα το καρπουζιιιιιιι

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μαγκες πανω στην καβλα μας δεν προσεξαμε αυτο που καποιος φιλος ειπε πιο πριν..οι φωτο απο το ΘΕΜΑ που την δειχνουν με τα δυχτιωτα στη βεραντα ενος ξενοδοχειου που ειναι?
πουθενα στην ταινια...
αρα περνει ποντους η αποψη που λεει το τροκτικο οτι ειδη εχει γυρισει τριλογια ο Ντουβλαρος

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
28k352d.gif

[move]ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΩΡΗ ΑΡΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗ  !!  :grin: :2funny: :2funny:   :rockon:
:cum:[/move]

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

αει μωρη Σαυρα!

αχααααααααααααχαχαχαχα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαγκες πανω στην καβλα μας δεν προσεξαμε αυτο που καποιος φιλος ειπε πιο πριν..οι φωτο απο το ΘΕΜΑ που την δειχνουν με τα δυχτιωτα στη βεραντα ενος ξενοδοχειου που ειναι?
πουθενα στην ταινια...
αρα περνει ποντους η αποψη που λεει το τροκτικο οτι ειδη εχει γυρισει τριλογια ο Ντουβλαρος

Που είσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε???Όλα καλα????

Τριλογία λές???Ούτε το...matrix έτσι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

αει μωρη Σαυρα!

Πως φαίνεται ότι δεν είσαι πότης.

Ρεεεεεεεε, ο άνδρας πρέπει να ξέρει το αλκοόλ του.

Και να τα κάνει όλα με στυλ.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.755
Πόντοι
216
κριμα τον χρονο που σπαταλησα να κατεβει η ταινια...δεν βλεπεται..ουτε σεναριο,ουτε γυμνο,χαλια διαλογοι της συμφορας,επειπεδο κατω του μηδενος..εδω κλαιω εγω που δεν πληρωσα για την ταινια φανταζομαι καποιον που την αγορασε...τουλαχ η τσοντα της τζουλιας κατι γινοτανε...εδω ουτε να σου σηκωθει...ειδικα ο διαλογος στο μπαρ ειναι για τρελες μουτζες..

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
πουθενα στην ταινια...

α γεια σου. το ειπα αλλα κανεις δεν εδωσε σημασια. για αυτο λεω να μην κρινουμε το μαριαννακι απο τωρα, ηταν η πρωτη της φορα, πιστευω στα επομενα θα παει καλυτερα. α και στο star ειπε «Έχω κάνει φοβερή επιτυχία και θα κάνω και μεγαλύτερες θα κάνω διεθνή καριέρα»!!!. οποτε εγω περιμενω και συνεχεια :fuck1: :fuck1:

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.755
Πόντοι
216
α γεια σου. το ειπα αλλα κανεις δεν εδωσε σημασια. για αυτο λεω να μην κρινουμε το μαριαννακι απο τωρα, ηταν η πρωτη της φορα, πιστευω στα επομενα θα παει καλυτερα. α και στο star ειπε «Έχω κάνει φοβερή επιτυχία και θα κάνω και μεγαλύτερες θα κάνω διεθνή καριέρα»!!!. οποτε εγω περιμενω και συνεχεια :fuck1: :fuck1:

ελπιζω να μην ειναι οπως η πρωτη ταινια ομως...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αχααααααααααααχαχαχαχα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που είσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε???Όλα καλα????

Τριλογία λές???Ούτε το...matrix έτσι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα ρε παιχτη...ολα καλα..i m back...ψιλομπακ βεβαια γιατι παντρφτηκα κι εχω χαθει απο πιατσες πουτανες και λοιπες ξεμιαλιστρες....πουτανα οικογενεια...αμαρτησα κι εγω για το παιδι μου...εκοψα τις πουτανες.αχαχαχαχαχαχχ

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
...τουλαχ η τσοντα της τζουλιας κατι γινοτανε...

τύπε...θυμάσαι τον φοιτητή που είπε ότι τον μάτωσε απο την μαλακία??? :headbang: :headbang: :headbang:

ελα ρε παιχτη...ολα καλα..i m back...ψιλομπακ βεβαια γιατι παντρφτηκα κι εχω χαθει απο πιατσες πουτανες και λοιπες ξεμιαλιστρες....πουτανα οικογενεια...αμαρτησα κι εγω για το παιδι μου...εκοψα τις πουτανες.αχαχαχαχαχαχχ

έλα ρε!!!καλή ζωή και εύχομαι ότι καλύτερο!!

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Παιδιά, ΠΟΛΥ χάλια το έργο...Το καλύτερο σημείο του είναι η ASTON MARTIN!

Koukouloforos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
31
Πόντοι
1
Πειτε καμια λεπτομερεια για την ταινια ρε παιδια!
Μονο μην αποκαλυψετε το τελος κλπ.  :grin:

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
πουθενα στην ταινια...

Ισως... Αλλα και για την ΤΖΟΥΛΙΑ για 3λογια λεγανε πως γυρισε....
Που ειναι ομως?

Παντως ολοι ''οι γενικως-γαμαω μονο απο supermodels και πανω'' που δεν τους αρεσει η ΝΤΟΥΒΛΗ ας χαλαρωσουν και λιγο...
Πρωτοι πρωτοι η κατεβασανε παντως και ας μην τους αρεσει....

Ολοι ξερουμε τι ειναι και πως ειναι η Ντουβλη
Ολοι ξερουμε τι ειναι οι Ελληνικες ταινιες της SIRINA
Δεν περιμενουμε κατι το συνταρακτικό αλλα...
Μονο και μονο η αρχη που εχει γινει με τις ''Επώνυμες'' που περνουν (και θα περνουν ελπιζω) μερος,ειναι που ειναι πρωτοποριακό για την GREECE

Προσωπικα εμενα και το χειροτερο ''επώνυμο''  μπαζο να γυριζε ταινια δεν την συγκρινω σε ενδιαφερον με την μεγαλυτερη ξενη υπερπαραγωγη πορνο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom