κανα σχολιο για τα σεμενακια που ειχε πανω στα τραπεζακια δεν εχεις να κανεις?Και τα ποτήρια που πίνουν στην αρχή δεν είναι τα σωστά.
Άσχετος ο μπάρμαν.
αει μωρη Σαυρα!
κανα σχολιο για τα σεμενακια που ειχε πανω στα τραπεζακια δεν εχεις να κανεις?Και τα ποτήρια που πίνουν στην αρχή δεν είναι τα σωστά.
Άσχετος ο μπάρμαν.
ρε φιλε με τι ονομα το βρήκες?Παιδες ενα ευχαριστω σε οσους seedαρουν στο Piratebay! Κατεβαινει με 800!
κανα σχολιο για τα σεμενακια που ειχε πανω στα τραπεζακια δεν εχεις να κανεις?
αει μωρη Σαυρα!
μαγκες πανω στην καβλα μας δεν προσεξαμε αυτο που καποιος φιλος ειπε πιο πριν..οι φωτο απο το ΘΕΜΑ που την δειχνουν με τα δυχτιωτα στη βεραντα ενος ξενοδοχειου που ειναι?
πουθενα στην ταινια...
αρα περνει ποντους η αποψη που λεει το τροκτικο οτι ειδη εχει γυρισει τριλογια ο Ντουβλαρος
κανα σχολιο για τα σεμενακια που ειχε πανω στα τραπεζακια δεν εχεις να κανεις?
αει μωρη Σαυρα!
μαγκες πανω στην καβλα μας δεν προσεξαμε αυτο που καποιος φιλος ειπε πιο πριν..οι φωτο απο το ΘΕΜΑ που την δειχνουν με τα δυχτιωτα στη βεραντα ενος ξενοδοχειου που ειναι?
πουθενα στην ταινια...
αρα περνει ποντους η αποψη που λεει το τροκτικο οτι ειδη εχει γυρισει τριλογια ο Ντουβλαρος
α γεια σου. το ειπα αλλα κανεις δεν εδωσε σημασια. για αυτο λεω να μην κρινουμε το μαριαννακι απο τωρα, ηταν η πρωτη της φορα, πιστευω στα επομενα θα παει καλυτερα. α και στο star ειπε «Έχω κάνει φοβερή επιτυχία και θα κάνω και μεγαλύτερες θα κάνω διεθνή καριέρα»!!!. οποτε εγω περιμενω και συνεχεια
ελα ρε παιχτη...ολα καλα..i m back...ψιλομπακ βεβαια γιατι παντρφτηκα κι εχω χαθει απο πιατσες πουτανες και λοιπες ξεμιαλιστρες....πουτανα οικογενεια...αμαρτησα κι εγω για το παιδι μου...εκοψα τις πουτανες.αχαχαχαχαχαχχαχααααααααααααχαχαχαχα
Που είσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε???Όλα καλα????
Τριλογία λές???Ούτε το...matrix έτσι...
...τουλαχ η τσοντα της τζουλιας κατι γινοτανε...
ελα ρε παιχτη...ολα καλα..i m back...ψιλομπακ βεβαια γιατι παντρφτηκα κι εχω χαθει απο πιατσες πουτανες και λοιπες ξεμιαλιστρες....πουτανα οικογενεια...αμαρτησα κι εγω για το παιδι μου...εκοψα τις πουτανες.αχαχαχαχαχαχχ
να σαι καλα αδερφετύπε...θυμάσαι τον φοιτητή που είπε ότι τον μάτωσε απο την μαλακία???
έλα ρε!!!καλή ζωή και εύχομαι ότι καλύτερο!!
πουθενα στην ταινια...
fake ρετα links παιζουν ακομα...